Anlattim canim. O kavga etmeye geldi yanima sinirini cikaramadiya.. istedigi de oldu. Amann neyse ya takmicam cok.. hala bisey yemedi inadindan.. kalkip hazirlicam sahuru yine..
Iyi geceler kızlar
1 saat önce de kiraz yedim
TV izlerken illa birsey yiyiyeceğim
Sabah erken kalkacağım Ankara'ya gidiyorum yarın, erken yatıyorum görüşürüz
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Idare ediyoruz sen nasilsn
nur1835
Ya zor öylede her gün etli napıcan puff bu arada dolmayı severim ben taze olursa tabi
Kız bu örtmen dönmedi daha kavga neyin etmesin
I love Bonus
Biraz daha sakin olun kavganın kazananı yoktur ! huzursuz oldun biliyorum ama ....
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sagol canimmm..Hoşgeldin soziciiiim :) ilk fırsatda yine gelicekmişsin nereleri gezdin? ohhh ne iyi stres atmışşındır. bende arkadaşlarımla kız kıza dolaşmaktan çok keyif alanlardanım :)
eşimizin bizim gibi bir yetişkin oldugunu unutup onun cocuk olduguna kendimizi inandirirsak Hayat daha guzel Olucak sanirim ... Tartismalarda haklı olmak mutluluk getirmiyor malesef,Allah'tan benim hafızam kötü hemen unutuveriyorum.bazen diyorum benim bir kızgınlığım vardı ama neydi :44: bosveriyorum sonra..Başım ağrıyo sinirden. Evlilik zor ismis arkadas ya. Annem derdi de sevince hicbirsey olmaz derdim. Sacma sapan seylerden kavga cikiyor.
canim uzatmalardayiz bizimki Almanya kazansın diyor bende messi nin takımı kazansın diyorumbende iyiyim çok şükür
kız uyurken bir bakayım dedim buralara
malum adamlarda maç izliyo
Ayyy istiklale Birsuru kadayıf dolması gordum...ağzımın suyu aktı resmen...Şimdilerde kadayıf dolmasını buzluğa koyuyorsun istediğin zaman çıkartıp kızartıyorsun bayat olmuyor.evet yemek işi zor oluyor seçenekler çok az oluyor oğlumda protein ağırlıklı beslendiği için yapacak bişey yok....
Örtmet huzursuz yaaa inş. Çabucak düzelirler
canim hiçbirşey icin uzme kendini alttan almak belki su mübarek günde sana sevap olarak doner.o hırsından birsey yemiyor olabilir.sen git sırtını sıvazla sana sahurda ne yapiyim de iftar meselesini sakin açma ,gereksiz gerildik de konuyu kapat bence,onun hırsını kırarsan sende kendini daha iyi hissedersin,anlattiklarindan anlayışli ve uyumlu bir esın var diye biliyorumarada olur böyle seyler bizde hep olur çabuk unuturuz. İftarı insallah yüzünüz gülerek yaparsınız ..Ben yatıyorum o mac izliyor ve halaaaa bisey yemedi. Cocuk valla ya.. pofff..
Kavga etmiyoz daha ya. Ben sakinim o napiyo bilmiyorum hic de kalkmak gelmiyo icimden. Sahura kadar yatcam
piiişşşştttt
sozennnn orda mısın aklımdan seni geçiriyordum ki konuyu okuyanlarda seni gördüm
Sagol canimmm..
İst .cuma sabahı gittik oglen dolmabahce sarayı ni gezdik,sonra Ortaköy'de kumpir yedik,sonra bogaz turu yapıp istiklale gittik dolaştık,cok yorulmusuz ertesi gun istiklal den sonra Sultanahmet meydanı Topkapı sarayı bu sefer haremi de gezdik ordan Galata köprüsünde balık ekmek yedik ordan tekra Ortaköy ve tekrar bogaz türü yaptık sonra taksimde son gezindik sonra Ankara'ya donduk. :)
eşimizin bizim gibi bir yetişkin oldugunu unutup onun cocuk olduguna kendimizi inandirirsak Hayat daha guzel Olucak sanirim ... Tartismalarda haklı olmak mutluluk getirmiyor malesef,Allah'tan benim hafızam kötü hemen unutuveriyorum.bazen diyorum benim bir kızgınlığım vardı ama neydi :44: bosveriyorum sonra..
Annemlerde babam iftar zamanı cok bicirdarken bizim evde kocam bicirdar ,hiç doymuycak sanıyor bizimki :) uzak duruyorum böyle zamanlarda her an patliyablir yoksa.bazen bir sabır geliyor bana Allahim gülüp geciyorum duruma:)
canim uzatmalardayiz bizimki Almanya kazansın diyor bende messi nin takımı kazansın diyorum
Ayyy istiklale Birsuru kadayıf dolması gordum...ağzımın suyu aktı resmen...
canim hiçbirşey icin uzme kendini alttan almak belki su mübarek günde sana sevap olarak doner.o hırsından birsey yemiyor olabilir.sen git sırtını sıvazla sana sahurda ne yapiyim de iftar meselesini sakin açma ,gereksiz gerildik de konuyu kapat bence,onun hırsını kırarsan sende kendini daha iyi hissedersin,anlattiklarindan anlayışli ve uyumlu bir esın var diye biliyorumarada olur böyle seyler bizde hep olur çabuk unuturuz. İftarı insallah yüzünüz gülerek yaparsınız ..
Sagol canimmm..
İst .cuma sabahı gittik oglen dolmabahce sarayı ni gezdik,sonra Ortaköy'de kumpir yedik,sonra bogaz turu yapıp istiklale gittik dolaştık,cok yorulmusuz ertesi gun istiklal den sonra Sultanahmet meydanı Topkapı sarayı bu sefer haremi de gezdik ordan Galata köprüsünde balık ekmek yedik ordan tekra Ortaköy ve tekrar bogaz türü yaptık sonra taksimde son gezindik sonra Ankara'ya donduk. :)
eşimizin bizim gibi bir yetişkin oldugunu unutup onun cocuk olduguna kendimizi inandirirsak Hayat daha guzel Olucak sanirim ... Tartismalarda haklı olmak mutluluk getirmiyor malesef,Allah'tan benim hafızam kötü hemen unutuveriyorum.bazen diyorum benim bir kızgınlığım vardı ama neydi :44: bosveriyorum sonra..
Annemlerde babam iftar zamanı cok bicirdarken bizim evde kocam bicirdar ,hiç doymuycak sanıyor bizimki :) uzak duruyorum böyle zamanlarda her an patliyablir yoksa.bazen bir sabır geliyor bana Allahim gülüp geciyorum duruma:)
canim uzatmalardayiz bizimki Almanya kazansın diyor bende messi nin takımı kazansın diyorum
Ayyy istiklale Birsuru kadayıf dolması gordum...ağzımın suyu aktı resmen...
canim hiçbirşey icin uzme kendini alttan almak belki su mübarek günde sana sevap olarak doner.o hırsından birsey yemiyor olabilir.sen git sırtını sıvazla sana sahurda ne yapiyim de iftar meselesini sakin açma ,gereksiz gerildik de konuyu kapat bence,onun hırsını kırarsan sende kendini daha iyi hissedersin,anlattiklarindan anlayışli ve uyumlu bir esın var diye biliyorumarada olur böyle seyler bizde hep olur çabuk unuturuz. İftarı insallah yüzünüz gülerek yaparsınız ..
ne güzel gezilebilecek her yeri gezmişsiniz:) geçen sonbahardı Topkapı sarayına gittim ama haremi gezmedim müze kartımın süresi bitmeden tekrardan gitmeyi düşünüyorum harem aklıma takıldı değermi acaba o farkı vermeye ? gerçi benim kız anne bir dahaki gidişimizde haremede bakalım dedi sultan ahmede yakın Ayasofya ve Yerebatan sarnıcı vardı oralara da bakabildiniz mii ?
ay canım boğaz turuna çıkmak istedii :)
Canım gezdik walla yogun bir program yaptı kızlar bende öyle istedim zaten,Ayasofya ve yere batan sarnıcına daha once gitmiştim aslinda o nedenle bu sefer kalsın dedim.harem guzel tabi ama elini attığın heryer para yutuyor resmen fark 15 liraydi sanirim ama gidebilirseniz fena olmaz ,, bende ikinci üniversiteye kayıt yaptırmıştım gecen sene hic ilgilenmedim sonra öğrenci kartım vardı indirimi 35 lira verdim.birde müze kart verdiler :) aslinda daha cok gezilecek yer vardı ama vakit ancak bukadarina yetti simdilik,arkadas kucuk çekmecede oturuyor ordan kız kulesine bakan guzel restoranlardan bahsettiler gidemedik,Bağdat caddesi ne gidemedik birde Nişantaşı ve pier lotti ye gidemedik adalar var orda buyuk adada bir kilise var orayada gidemedik bidaha ki sefere insallah ...kismet görüşürüz belki birlikte gideriz
Herkese merhabalar...
İki gündür istanbuldaydim bildirim yapamadım yine kusura bakmayın.ne yorulmusum hala bacaklarım ağrıyor.iyi gezdik ama insallah yine gidicem ilk firsatta oralara :) gece geldik arkadasim bende kaldı sabah onu evine yolladım.rejim filan hak getire bende ...
Meyracim basın sagolsun canim.her ölüm erken ölümdür .. Rabbim mekanını cennet eylesin.
Daykocum Harika görünüyorsun.bayildim valla .. Azmin zaferi budur iste..devamida gelicek biliyorum...
Meyracım sana gelsin...
http://www.dailymotion.com/video/x18gtzf_sukriye-tutkun-gucum-yetene-kadar_music
I love Bonus
Insallah canimmm
Evet canim vücut tam toparliyor:) aslinda baska yerden fotograf gonderme imkani olsa sizinde fikrinizi alsam ne guzel olurduu
Iftar iftar sinirim bozuldu! Iftara 5 dk kaldgnda herseyi hazirladim artik elim kolum kalkmiyodu. Sicak aclik artik basim dönüyodu yani. Evde milyon cesit icecek var. Bi surahinin dibinde de 1 bardak ayran var. Esim dediki icmem ama sen ayran yap. Dedimki icmiceksen ayran yapmim zaten var azcik. Ve evde kola fanta ev yapimi limonata da var.
Surat asti bisey demedim gittim yaptim yine. Neyse geldi yanima yapmasaydin dedi. Ben de dedimki icmem ama yap deyince yapmim dedim ben dedim. Icmesemde istiyorum iftarda napim dedi. eskiden cay ocagindan aliyodum ordan mi alim yine gidip dedi. Ama bagirarak. Delirtti beni. Ramazanin basindan beri hergun de yapiyorum yani her istedigini.. o bagirinca sadece yazik dedim ben.
Masaya oturmadi iftari tek basima yaptim oturdu tv izledi. Simdi de uyuyo. Allahim sabir...
O uyuyodu salonda ben yatak odasina gectim kitap okuyodum. Geldi bi yarim saat sonra niye benden kaciyosun bilmem ne dedi Kacmiyorum dedim. Sonra ne oldu bilmiyorum bi guzel kavga ettik! yemicekmis yaptıklarımı. Yeme dedim bende. Sofrayi topladim. Geldim yatak odasina tekrar. O kadar ugrasiyorum karsiligina bak.
Kalbim kırılıyor ama yapabilecegim hicbisey yok. Allah buyuktur..
ben sahur hazırlamaya kaçar.....
daykom seni gördüm aşağıda, öpüyorum şapşup:)
aaa daykocum şimdi aklıma geldi eşim bugün ne almış:)))))
kahveli soda almış, sen kahveyi seversin diye aldım dedi:) tadı çok hoş ama malesef ben soda içemem gastiritimden dolayı.
kahveli olunca sana diyim dedim:)
Günaydın kızlar iş ziyareti
Havaalanındayım aksama döneceğim arada bakabilirsem uğrarım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
herkese gunaydin...
aksamdan burda bir vidyo seyrettim.youtube vermiycem diye yazinca cikiyor gul gul olduk,sabah sabah bizimki bunu taklit ederek uyandirdi...
yazik kadin sevgilisine arabada video cekip yollamis o da sonradan herkese dagitmis ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?