Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Anlattim canim. O kavga etmeye geldi yanima sinirini cikaramadiya.. istedigi de oldu. Amann neyse ya takmicam cok.. hala bisey yemedi inadindan.. kalkip hazirlicam sahuru yine..

Biraz daha sakin olun kavganın kazananı yoktur ! huzursuz oldun biliyorum ama ....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hayırdır gezmeler :) kaç gün kalıcaksın ankarada ?

Ya zor öylede her gün etli napıcan puff bu arada dolmayı severim ben taze olursa tabi

Kız bu örtmen dönmedi daha kavga neyin etmesin

I love Bonus

Şimdilerde kadayıf dolmasını buzluğa koyuyorsun istediğin zaman çıkartıp kızartıyorsun bayat olmuyor.evet yemek işi zor oluyor seçenekler çok az oluyor oğlumda protein ağırlıklı beslendiği için yapacak bişey yok....
Örtmet huzursuz yaaa inş. Çabucak düzelirler

Biraz daha sakin olun kavganın kazananı yoktur ! huzursuz oldun biliyorum ama ....

Ben yatıyorum o mac izliyor ve halaaaa bisey yemedi. Cocuk valla ya.. pofff..
Kavga etmiyoz daha ya. Ben sakinim o napiyo bilmiyorum hic de kalkmak gelmiyo icimden. Sahura kadar yatcam

piiişşşştttt
sozennnn orda mısın aklımdan seni geçiriyordum ki konuyu okuyanlarda seni gördüm

Sagol canimmm..
İst .cuma sabahı gittik oglen dolmabahce sarayı ni gezdik,sonra Ortaköy'de kumpir yedik,sonra bogaz turu yapıp istiklale gittik dolaştık,cok yorulmusuz ertesi gun istiklal den sonra Sultanahmet meydanı Topkapı sarayı bu sefer haremi de gezdik ordan Galata köprüsünde balık ekmek yedik ordan tekra Ortaköy ve tekrar bogaz türü yaptık sonra taksimde son gezindik sonra Ankara'ya donduk. :)
Başım ağrıyo sinirden. Evlilik zor ismis arkadas ya. Annem derdi de sevince hicbirsey olmaz derdim. Sacma sapan seylerden kavga cikiyor.
eşimizin bizim gibi bir yetişkin oldugunu unutup onun cocuk olduguna kendimizi inandirirsak Hayat daha guzel Olucak sanirim ... Tartismalarda haklı olmak mutluluk getirmiyor malesef,Allah'tan benim hafızam kötü hemen unutuveriyorum.bazen diyorum benim bir kızgınlığım vardı ama neydi :44: bosveriyorum sonra..
Annemlerde babam iftar zamanı cok bicirdarken bizim evde kocam bicirdar ,hiç doymuycak sanıyor bizimki :) uzak duruyorum böyle zamanlarda her an patliyablir yoksa.bazen bir sabır geliyor bana Allahim gülüp geciyorum duruma:)
bende iyiyim çok şükür
kız uyurken bir bakayım dedim buralara
malum adamlarda maç izliyo
canim uzatmalardayiz bizimki Almanya kazansın diyor bende messi nin takımı kazansın diyorum

Ayyy istiklale Birsuru kadayıf dolması gordum...ağzımın suyu aktı resmen...

Ben yatıyorum o mac izliyor ve halaaaa bisey yemedi. Cocuk valla ya.. pofff..
Kavga etmiyoz daha ya. Ben sakinim o napiyo bilmiyorum hic de kalkmak gelmiyo icimden. Sahura kadar yatcam
canim hiçbirşey icin uzme kendini alttan almak belki su mübarek günde sana sevap olarak doner.o hırsından birsey yemiyor olabilir.sen git sırtını sıvazla sana sahurda ne yapiyim de iftar meselesini sakin açma ,gereksiz gerildik de konuyu kapat bence,onun hırsını kırarsan sende kendini daha iyi hissedersin,anlattiklarindan anlayışli ve uyumlu bir esın var diye biliyorumarada olur böyle seyler bizde hep olur çabuk unuturuz. İftarı insallah yüzünüz gülerek yaparsınız ..

Birazdan kalkip hazirlayacagim istedigi şeyleri sahura canım. Arada oluyo yapacak birşey yok. Sagol :)

ne güzel gezilebilecek her yeri gezmişsiniz:) geçen sonbahardı Topkapı sarayına gittim ama haremi gezmedim müze kartımın süresi bitmeden tekrardan gitmeyi düşünüyorum harem aklıma takıldı değermi acaba o farkı vermeye ? gerçi benim kız anne bir dahaki gidişimizde haremede bakalım dedi sultan ahmede yakın Ayasofya ve Yerebatan sarnıcı vardı oralara da bakabildiniz mii ?

ay canım boğaz turuna çıkmak istedii :)

Canım gezdik walla yogun bir program yaptı kızlar bende öyle istedim zaten,Ayasofya ve yere batan sarnıcına daha once gitmiştim aslinda o nedenle bu sefer kalsın dedim.harem guzel tabi ama elini attığın heryer para yutuyor resmen fark 15 liraydi sanirim ama gidebilirseniz fena olmaz ,, bende ikinci üniversiteye kayıt yaptırmıştım gecen sene hic ilgilenmedim sonra öğrenci kartım vardı indirimi 35 lira verdim.birde müze kart verdiler :) aslinda daha cok gezilecek yer vardı ama vakit ancak bukadarina yetti simdilik,arkadas kucuk çekmecede oturuyor ordan kız kulesine bakan guzel restoranlardan bahsettiler gidemedik,Bağdat caddesi ne gidemedik birde Nişantaşı ve pier lotti ye gidemedik adalar var orda buyuk adada bir kilise var orayada gidemedik bidaha ki sefere insallah ...kismet görüşürüz belki birlikte gideriz

Kısmet belimi olur gezeriz belki birgün :) büyük adadaki kiliseye bende gidemedim en son adaya gidişimde güzel bir koyunda denize girmiştim. genelde çocuklar filan olunca zor olabiliyor yada bulunduğumuz topluma ayak uyduruyoruz....

Büyük ada güzeldir yazın pek çekilmiyor ama bahar aylarında harika o yalılarda açan rengarenk çiçekler görmeye değer gerçekden...

selamün aleyküm.....

sağol canım.
tatilinin iyi geçmesine de çok sevindim, yine git tabi çok iyi olur, maşaallah kuzuma.....

çok sağol canım benim, inan duygularıma tercüman oldun bu parça ile, çokta severim bunu...

Insallah canimmm

Evet canim vücut tam toparliyor:) aslinda baska yerden fotograf gonderme imkani olsa sizinde fikrinizi alsam ne guzel olurduu

bak düğünler sıklaşınca beden azalma konusu olabilir ama canım, elini çabuk tut.
sen kap kıyafetleri bakıyım:)

canım bunlar olağan tartışmalar bence yeni evliler için, sende yeni evliydin zaten galiba.
zamanla birbirinizi tanıdıkça uyum artıcak taşlar yerine oturucak, aşırı durumlar yaşanmadıkça mühim değil bence bunlar, çünkü doğal şeyler kanımca:)
evlilik zor kolay olurmu hiç? zor ama güzel....
ben nişanlıyken bir keresinde evli arkadaşlarım bana evliliğin bekarlıktan daha zor olduğunu söylemişlerdi bende onlara hadi canım dedim, ikisininde sıkıntısı ayrıdır kendine göredir demiştim, ama öyle değilmiş:)))))) evlenince anladım onları..... evlilik daha zor bencede....
evlilik daha zor ama daha sevabı büyük ve de güzel bence...
ve bence bmc:))))))

hahahaha demek arkandan geldi, iyi takmış sana:)))))
çocuk gibi eşinde ve çoğu erkeğin olduğu gibi....

ben sahur hazırlamaya kaçar.....
daykom seni gördüm aşağıda, öpüyorum şapşup:)
aaa daykocum şimdi aklıma geldi eşim bugün ne almış:)))))
kahveli soda almış, sen kahveyi seversin diye aldım dedi:) tadı çok hoş ama malesef ben soda içemem gastiritimden dolayı.
kahveli olunca sana diyim dedim:)

Son düzenleme:
Günaydın kızlar iş ziyareti
Havaalanındayım aksama döneceğim arada bakabilirsem uğrarım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

günaydınlaaaaar hepimizin gönlünce geçireceği mutlu bir haftamz olsuuun

meyroş kahveli sodada ne olaki acep, şekerli mi ? şekerliyse olmaz racona ters :)))

Günaydın kızlar iş ziyareti
Havaalanındayım aksama döneceğim arada bakabilirsem uğrarım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kolay gelsin...

herkese gunaydin...
aksamdan burda bir vidyo seyrettim.youtube vermiycem diye yazinca cikiyor gul gul olduk,sabah sabah bizimki bunu taklit ederek uyandirdi...
yazik kadin sevgilisine arabada video cekip yollamis o da sonradan herkese dagitmis ..

herkese gunaydin...
aksamdan burda bir vidyo seyrettim.youtube vermiycem diye yazinca cikiyor gul gul olduk,sabah sabah bizimki bunu taklit ederek uyandirdi...
yazik kadin sevgilisine arabada video cekip yollamis o da sonradan herkese dagitmis ..

İzledim komikmiş :) yalnız bizim kızda biliyormuş şaşırdım! sen nerden biliyorsun dedim anne şu anda en çok tıklananlar arasında dedi ...şaşkınım

selam kızlar sabah beri temizlik yapıyorum salonu döndürdüm yine dellendimde
daha çok işim var offff offffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…