Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

1 sene oldu sayilir agustosta yildonumumuz. biz cok sık tartismayiz zaten elhamdulillah. Arada oluyo boyle :)
Iyiyiz simdi canim gece duzeldi zaten :) kuslugu uzatmadim. :)

herkese gunaydin...
aksamdan burda bir vidyo seyrettim.youtube vermiycem diye yazinca cikiyor gul gul olduk,sabah sabah bizimki bunu taklit ederek uyandirdi...
yazik kadin sevgilisine arabada video cekip yollamis o da sonradan herkese dagitmis ..

Bende izledim onu gercekten cok komik :))

selam kızlar sabah beri temizlik yapıyorum salonu döndürdüm yine dellendimde
daha çok işim var offff offffffffff

Kolay gelsin canim. Bende yarindan itibaren her gune bi odayi bastan asagi temizlemeyi dusundum koltuk hali duvar pencere silerek :) bayrama kadar ancak biter :)

Bende opuyorum canim
Ilk defa duydum nasil bisi merak ettim bak
Günaydın kızlar iş ziyareti
Havaalanındayım aksama döneceğim arada bakabilirsem uğrarım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kolay gelsin hayirli yolculuklar canim
günaydınlaaaaar hepimizin gönlünce geçireceği mutlu bir haftamz olsuuun

meyroş kahveli sodada ne olaki acep, şekerli mi ? şekerliyse olmaz racona ters :)))

kolay gelsin...
Amin seninde haftan guzel gecer insallah canim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ayyyyyy bilgisayar delirtti beni cumartesi aksami!!! Gecmis yapiyordum... kafayi yedi bilgisayar, mecburen yarida kaldi cevapta yazamadim alintilarima... simdi bir dunya alintim oldu
dun giremedim cunku annemleri aksam iftara cagirdim... sabahtan evi temizle gerci oglen 14e kadar surdu :) sonra manti actim yaptim kendim :) irmik helvasi yaptim, yesil mercimek corbasi, yesil fasulye zeytinyagli, pilav, mantar soslu hindi eti :) annem herseyi coook begendi :) babam begendimi bilmiyorum o pek soylemez birsey :)

masallah kiz bayagi incelmissin

birsey degil canimda, liste falan yapmadim cunku spor yapan olmamis... :)

ekmek tarifini verirmisin acaba? bende evde ekmek yapiyorumda ayni ekmegi yapmaktan biktim esimde tadindan bikti baska ekmek istiyor

hosgeldinnnn

ayyyy bende vallahi dana gibi yiyorum... neyse yarin tekrar basliycam rejime zaten reglimde bitti orucada basliycam yarin tekrar :)

boyun kac canim?
bulursun bence ya sadece iyi arastirmak gerekiyor bazen

ohhh ne guzel gezmissin :)

ayyy canim ya uzulme erkekler cocuk gibidir... ben esime hep diyorum benim 1tane degil 2tane cocugum var :)
sigara iciyorsa sigarasizlik kafasina vurmustur... benim babamda aynen oyle... diyorum babama kalp kircagina oruc tutma daha iyi... esim o yuzden tutmuyor mesela, sevap isliycem derken kalbinizi kiriyorum diyor ondan hic gerek yok diyor...

ve her evlilikte kavga olur... hele benim nerdeyse her gun oluyor ama alistim artik burdaki eski arkadaslar bilirler kac kere yazdim kavgalarimizi :) ama yapicak birsey yok, onun karakteri farkli benimki farkli sonucta :) onemli olan birbirinize küs olarak uyumamak... ne kadar buyuk kavga ederseniz edin sarilarak uyuyun ve iyi geceler diyin mutlaka! biz o sayede 8yildir hala beraberiz :)

bende iyiyim çok şükür
kız uyurken bir bakayım dedim buralara
malum adamlarda maç izliyo

iyimissin sevindim :) bende iyiyim :)
mac konusuna gelince sirf adamlar izlemiyor ki dun aksam annem ben babam esim oturduk izledik heyecanla annem babam esim arjantini tutuyordu ben almanyayi ve almanya kazandi

Gokcecim dokturmussun masallah
Tesekkur ederim canim her goren oyle diyor artik

Merhaba kizlar. Bugun malum alan sinavina calisirken icime daral geldi. Kalktim mutfaga gittim. Ekmek pizzasi yaptim tam bugdayli yaptigim ekmekten. Kirmizi biber salatasi yaptim. Zeytinyagli fasulye yaptim. Ekmek mayalicaktim ama tam bugday unum bitmis. Alintilari gec okudum. Kusura bakmayin. Ekmek tarifi isteyenler icin yaziorum.... basit zahmetsiz dogal katkisiz ekmek..

Biz kavga etmeyiz pek zaten. Duzeldik cok sukur :)

Bugun iftar yemegini yapmaya ilk olarak esimin ayranini yapmakla başladım😁😁 bi kavga daha olmasin didiimm

Alemsin valla tuzu biberi o kavgalar evliligin olmazsa olmuyor

Ole tabi :) ama o ani yasarken insan oyle dusunmuyo :) elhamdulillah bu halimize ya :) cok kotu ornekler var..

Bu aradaaaa cuma gununden 1 kg eksiğim an itibariyle :)

Ole tabi :) ama o ani yasarken insan oyle dusunmuyo :) elhamdulillah bu halimize ya :) cok kotu ornekler var..

Bu aradaaaa cuma gununden 1 kg eksiğim an itibariyle :)

Cok guzel sevindim canim cumaya 2 kilo olurmu acep?

Cok guzel sevindim canim cumaya 2 kilo olurmu acep?

Yok canim sanmam :) soyleki: birincisi cuma bildiriminde cok siskindim. Ikincisi de persembe iftarda ve sahurda cok yemistim. Yani sindiremeden tartilinca oyle cikmisti.O yuzden bu kadar fark etmistir. Simdi normal kiloma döndüm :) insallah duser daha da. Dikkat ediyorum :)

Bu ne hamaratlık maşallah sana

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

slm kızlar kızımı uyutmadan bir selam vereyim dedim
uyutabilirsem gelirim yine

Kolay gelsin canim. Bende yarindan itibaren her gune bi odayi bastan asagi temizlemeyi dusundum koltuk hali duvar pencere silerek :) bayrama kadar ancak biter :)
bi banyo wc kaldı onuda yarına bıraktım çok yoruldum salonu değiştirdim balkonu toparladım masaları değiştirdim vs falan
yarında işlerimi halledebilirsem iyi bir de çarşıya çıkcam yarın pazar yapcam

sorma bende almanyayı tutuyordum pc başındaydım ama bir gözüm tvdeydi
sonra kızı uyutmaya gittim goooolllllllllll niralarını kızımı uyuturken duydum

Iftari yaptim. Kahvemi ictim 45 dk kosu bandi 15 dk da bisiklet cevirdim. Simdi dus zamani :)

Selam citirlarrr bugun benimde oruç kafama vurdu cok zor gecti Allah affetsin iftari yapinca kendime geldim

Boyum 174 canim cokta degil ama standartlar düşmüş sanırım:))
Bugun iftar yemegini yapmaya ilk olarak esimin ayranini yapmakla başladım😁😁 bi kavga daha olmasin didiimm
Canimm cok sevindim uzamamasina oluyor böyle arada takma kafana:)
Iftari yaptim. Kahvemi ictim 45 dk kosu bandi 15 dk da bisiklet cevirdim. Simdi dus zamani :)

Masallah canim yaaa bende bu ara hiç spor yok boyle devam edersen bu hafta -2 yi görürsün mutlaka::))

Ahh ahh insallah agzindan bal damliyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…