Yok gercek soyluyom canim bak böyle devam et dediydi dersin:))
Bayrama kadar boyle canim niyetim o bakalim insallah
meyroş kahveli sodada ne olaki acep, şekerli mi ? şekerliyse olmaz racona ters :)))
Bende opuyorum canim
Ilk defa duydum nasil bisi merak ettim bak
ayyyyyy bilgisayar delirtti beni cumartesi aksami!!! Gecmis yapiyordum... kafayi yedi bilgisayar, mecburen yarida kaldi cevapta yazamadim alintilarima... simdi bir dunya alintim oldu
dun giremedim cunku annemleri aksam iftara cagirdim... sabahtan evi temizle gerci oglen 14e kadar surdu :) sonra manti actim yaptim kendim :) irmik helvasi yaptim, yesil mercimek corbasi, yesil fasulye zeytinyagli, pilav, mantar soslu hindi eti :) annem herseyi coook begendi :) babam begendimi bilmiyorum o pek soylemez birsey :)
birsey degil canimda, liste falan yapmadim cunku spor yapan olmamis... :)
ayyyy bende vallahi dana gibi yiyorum...neyse yarin tekrar basliycam rejime zaten reglimde bitti orucada basliycam yarin tekrar :)
Selam citirlarrr bugun benimde oruç kafama vurdu cok zor gecti Allah affetsin iftari yapinca kendime geldim
Boyum 174 canim cokta degil ama standartlar düşmüş sanırım:))
Canimm cok sevindim uzamamasina oluyor böyle arada takma kafana:)
Masallah canim yaaa bende bu ara hiç spor yok boyle devam edersen bu hafta -2 yi görürsün mutlaka::))
Kilon kacti canim ayniydik sanırım
Gokcecim dokturmussun masallah
Tesekkur ederim canim her goren oyle diyor artik
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Biz kavga etmeyiz pek zaten. Duzeldik cok sukur :)
Bu ne hamaratlık maşallah sana
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
slm kızlar kızımı uyutmadan bir selam vereyim dedim
uyutabilirsem gelirim yine
sorma bende almanyayı tutuyordum pc başındaydım ama bir gözüm tvdeydi
sonra kızı uyutmaya gittim goooolllllllllll niralarını kızımı uyuturken duydum
Iftari yaptim. Kahvemi ictim 45 dk kosu bandi 15 dk da bisiklet cevirdim. Simdi dus zamani :)
Boyum 174 canim cokta degil ama standartlar düşmüş sanırım:))
selamün aleyküm.....
niye ters olsun, bizde canız ama:)
benim 5333te şekerli soda da içebilirsin şekerde yiyebilirsin baklavada...
sadece gün içinde ölçülü olmak kaydıyla....
vesselam evet şekerli canım:)
bildiğimiz şekerli sodaların türk kahvesi aromalısını yapmışlar:)
mideme dokunmasa içerdim, çok hoştu tadı, ama malesef gastritten dolayı içemedim, öneririm ama:)
ilginç olunca diyim dedim daykoyada:)
maşaallah hamarat hatuna yemekler için:)
diyete başla canım başla, zararın neresinden dönersek kardır....
bende konsantre olmaya çalışıyorum diyete yeniden.....
.
maşallah cnm sana yaaIftari yaptim. Kahvemi ictim 45 dk kosu bandi 15 dk da bisiklet cevirdim. Simdi dus zamani :)
yaparsın sennnnnallahin izni ile iradeli ve zayiflamak icin mucadele veren Gökçe geri geliyor!!! Korkun benden!!!sporumuda yapicam
yanliz bu hafta izinli yazcam kendimi listede... cunku bugun 94,5kg ciktim2kg almisim... offfff
aaaaa turk kahvelisimi cikmisssss :) ayyy tadina bakmak istiyorum ama burda yokneyse artik bir daha tr ye gelirsem :)
sagol canim yemekler konusunda
allahin izni ile iradeli ve zayiflamak icin mucadele veren Gökçe geri geliyor!!! Korkun benden!!!sporumuda yapicam
yanliz bu hafta izinli yazcam kendimi listede... cunku bugun 94,5kg ciktim2kg almisim... offfff
sagol canim :)
ay sevindim canim :)
insallah cabucacik uyutabilmissindir kizi :)
masallah supersin canim boyle devam et :)
normalde bulman lazim ya... ben daha nisanda gittim Istanbula aldim ordan elbise, benim boy 170 ama elbisem mubarek yerleri supuruyordu
sen nerde oturuyordun?
aaaaa turk kahvelisimi cikmisssss :) ayyy tadina bakmak istiyorum ama burda yokneyse artik bir daha tr ye gelirsem :)
allahin izni ile iradeli ve zayiflamak icin mucadele veren Gökçe geri geliyor!!! Korkun benden!!!sporumuda yapicam
maşallah cnm sana yaa
iftarla sahur arası kısa olduğu için benim hiç yapasım gelmiyor gün içerisinde emine hanım beni çok yoruyor akşama yemekte yiyince halim kalmıyor
yaparsın sennnnn
bu arada benim kız 00:45te uyudu erkencikten
inşaallah canım, listeleri salla inşaallah....
bende aldım kesinde ne kadar onu bilmiyom
hmmm... insallah yarin bulursun istedigin igibi birsey canim :)Afyondayim canim ben yarın twkrar cikicam çarşıya bakalim insallah hoşuma giden birşey bulurum
ben mutfağa kaçar hanımlar:)
önce tezgahtaki bulaşıkları halledicem sonrada sahur sofrasını hazırlicam.
uykumda geldi bu arada.....
görüşürüz
ay sevindim canim :)
insallah cabucacik uyutabilmissindir kizi :)
masallah supersin canim boyle devam et :)
normalde bulman lazim ya... ben daha nisanda gittim Istanbula aldim ordan elbise, benim boy 170 ama elbisem mubarek yerleri supuruyordu
sen nerde oturuyordun?
maşallah cnm sana yaa
iftarla sahur arası kısa olduğu için benim hiç yapasım gelmiyor gün içerisinde emine hanım beni çok yoruyor akşama yemekte yiyince halim kalmıyor
yaparsın sennnnn
bu arada benim kız 00:45te uyudu erkencikten
inşallah cnm azmin daim olsunValla ben de zorla yapiyorum inanki. Ama toparlamam gerekiyordu artik. Insallah boyle devam edebilirim
geldim canım geldim.Dafi ablam nerdesin yoksun iki gündür bak sana özel nokta yazıyorum "."
I love Bonus
selamun aleyküm güzeller
gününüz hayırlı azminiz bol olsun.
o azimden birazcık banada bulaşsın
azim böcüğümü yutmuşum bir daha gelmedi
mausum bozuldu yazmak çok zor geliyor
geldim canım geldim.
pazar günü köyde iftar vardı köye gittim. pazarteside iftara misafir aldım. baya kalabalıktı sarma falanda sarınca pc ye oturacak zamanım olmadı.
zaten köyden gelince işim çok oluyor. gece teravihde köydeydik. köyden geç çıkınca evde bir iş yapamadım.sabahta köyden getirdiğim fasulyeleri ayıkladım dolaba kaldırdım, semizotu , naneleri ayıkladım yıkadım. erik, vişne , şeftali getirmiştim onları kaynattım. sütü pişirip mayaladım. . dolmalıkları hiç getirmedim köyde hemen ayıklayıp dizdim astım güneşe, iyikide araya sıkıştırıp onları kaldırmışım. onu yap bunu yap akşam oldu. birde misafir hazırlığı olunca bamyalarım kaldı bu güne
işte buraya bakacak zamanımda olmadı.
denk gelirsem deniycem meyroşniye ters olsun, bizde canız ama:)
benim 5333te şekerli soda da içebilirsin şekerde yiyebilirsin baklavada...
sadece gün içinde ölçülü olmak kaydıyla....
vesselam evet şekerli canım:)
bildiğimiz şekerli sodaların türk kahvesi aromalısını yapmışlar:)
mideme dokunmasa içerdim, çok hoştu tadı, ama malesef gastritten dolayı içemedim, öneririm ama:)
ilginç olunca diyim dedim daykoyada:)
şekerli sodaların türk kahvesi aromalısını yapmışlar:)
tadı oldukça hoş, hem kahve içerikli hemde ilgincime gidince senle paylaşıyım demiştim:)
tatmanı tavsiye ederim ama:)
.
selamun aleyküm güzeller
gününüz hayırlı azminiz bol olsun.
o azimden birazcık banada bulaşsın
azim böcüğümü yutmuşum bir daha gelmedi
mausum bozuldu yazmak çok zor geliyor
geldim canım geldim.
pazar günü köyde iftar vardı köye gittim. pazarteside iftara misafir aldım. baya kalabalıktı sarma falanda sarınca pc ye oturacak zamanım olmadı.
zaten köyden gelince işim çok oluyor. gece teravihde köydeydik. köyden geç çıkınca evde bir iş yapamadım.sabahta köyden getirdiğim fasulyeleri ayıkladım dolaba kaldırdım, semizotu , naneleri ayıkladım yıkadım. erik, vişne , şeftali getirmiştim onları kaynattım. sütü pişirip mayaladım. . dolmalıkları hiç getirmedim köyde hemen ayıklayıp dizdim astım güneşe, iyikide araya sıkıştırıp onları kaldırmışım. onu yap bunu yap akşam oldu. birde misafir hazırlığı olunca bamyalarım kaldı bu güne
işte buraya bakacak zamanımda olmadı.
Günaydın kizlar
Hava cok sicak
Daficim okurken yoruldum Allah kolaylik versin canim bag bahce olunca is hic bitmiyor
Bonus nur siz nerelerdesiniz yine
Meyram bulursam deniyecem kahveli sodayi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?