Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam arkadaslar
Ankara'dan ayağımın tozuyla sabihadan Sarıyer'e amcama iftara geldim birde doğumgunuydu

Bugünkü menüm
Sabah havaalanında peynirli sandviç çay içtim
Öğlen hamburger ve az patates ayran
Aksam kiraz 1 dilim çilekli pasta
Sekersin turk kahvesi ve çay
Su 2,5 Lt spor yok
Cok yemedim ama karbonhidrat ve seker ağırlıklı oldu
Dönüşte havaalanından sağlığına format at kitabı aldım kararayı bitmedi ama ona da başladım bakkalım beynime hukmedebilecek miyim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

selamün aleyküm.....

meyroş kahveli sodada ne olaki acep, şekerli mi ? şekerliyse olmaz racona ters :)))

niye ters olsun, bizde canız ama:)
benim 5333te şekerli soda da içebilirsin şekerde yiyebilirsin baklavada...
sadece gün içinde ölçülü olmak kaydıyla....
vesselam evet şekerli canım:)
bildiğimiz şekerli sodaların türk kahvesi aromalısını yapmışlar:)
mideme dokunmasa içerdim, çok hoştu tadı, ama malesef gastritten dolayı içemedim, öneririm ama:)
ilginç olunca diyim dedim daykoyada:)

Bende opuyorum canim
Ilk defa duydum nasil bisi merak ettim bak

şekerli sodaların türk kahvesi aromalısını yapmışlar:)
tadı oldukça hoş, hem kahve içerikli hemde ilgincime gidince senle paylaşıyım demiştim:)
tatmanı tavsiye ederim ama:)

maşaallah hamarat hatuna yemekler için:)
diyete başla canım başla, zararın neresinden dönersek kardır....
bende konsantre olmaya çalışıyorum diyete yeniden.....

geçmiş olsun canım.

Gokcecim dokturmussun masallah
Tesekkur ederim canim her goren oyle diyor artik

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sagol canim :)

Biz kavga etmeyiz pek zaten. Duzeldik cok sukur :)

ay sevindim canim :)

Bu ne hamaratlık maşallah sana

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

sagol canim :)

insallah cabucacik uyutabilmissindir kizi :)

Iftari yaptim. Kahvemi ictim 45 dk kosu bandi 15 dk da bisiklet cevirdim. Simdi dus zamani :)

masallah supersin canim boyle devam et :)

Boyum 174 canim cokta degil ama standartlar düşmüş sanırım:))

normalde bulman lazim ya... ben daha nisanda gittim Istanbula aldim ordan elbise, benim boy 170 ama elbisem mubarek yerleri supuruyordu
sen nerde oturuyordun?

aaaaa turk kahvelisimi cikmisssss :) ayyy tadina bakmak istiyorum ama burda yok neyse artik bir daha tr ye gelirsem :)

sagol canim yemekler konusunda

allahin izni ile iradeli ve zayiflamak icin mucadele veren Gökçe geri geliyor!!! Korkun benden!!! sporumuda yapicam
yanliz bu hafta izinli yazcam kendimi listede... cunku bugun 94,5kg ciktim 2kg almisim... offfff

Iftari yaptim. Kahvemi ictim 45 dk kosu bandi 15 dk da bisiklet cevirdim. Simdi dus zamani :)
maşallah cnm sana yaa
iftarla sahur arası kısa olduğu için benim hiç yapasım gelmiyor gün içerisinde emine hanım beni çok yoruyor akşama yemekte yiyince halim kalmıyor

allahin izni ile iradeli ve zayiflamak icin mucadele veren Gökçe geri geliyor!!! Korkun benden!!! sporumuda yapicam
yanliz bu hafta izinli yazcam kendimi listede... cunku bugun 94,5kg ciktim 2kg almisim... offfff
yaparsın sennnnn
bu arada benim kız 00:45te uyudu erkencikten

inşaallah canım, listeleri salla inşaallah....
bende aldım kesinde ne kadar onu bilmiyom

Afyondayim canim ben yarın twkrar cikicam çarşıya bakalim insallah hoşuma giden birşey bulurum

Hadi ya ugrastirdi seni yine yani... insallah zamanla daha kolay uyur :)

inşaallah canım, listeleri salla inşaallah....
bende aldım kesinde ne kadar onu bilmiyom

aminnnn canim :)

Afyondayim canim ben yarın twkrar cikicam çarşıya bakalim insallah hoşuma giden birşey bulurum
hmmm... insallah yarin bulursun istedigin igibi birsey canim :)

ben mutfağa kaçar hanımlar:)
önce tezgahtaki bulaşıkları halledicem sonrada sahur sofrasını hazırlicam.
uykumda geldi bu arada.....
görüşürüz

ben mutfağa kaçar hanımlar:)
önce tezgahtaki bulaşıkları halledicem sonrada sahur sofrasını hazırlicam.
uykumda geldi bu arada.....
görüşürüz

kolay gelsin canim :) simdiden affiyet olsun :))
benim uykum var ama amcam esimle terasta sohbet ediyor... simdi o burdayken yatamamda ayip olur
artik o gidene kadar ayakta durucaz...
sahur yapcam birde, insallah sahurdan once gider amcam
ekmek kalmadi evde anca bana yeticek kadar var

Verirsin tekrar insallah canim :)

Valla ben de zorla yapiyorum inanki. Ama toparlamam gerekiyordu artik. Insallah boyle devam edebilirim

Eveettt.. sahurumuzu da yaptik. Yarin epey bi isim var. Simdi yatsam iyi olur. Bi ton su ictigim icin karnim davul :) Inşallah uyuyabilirim.
Hayirli geceler herkeseee.

selamun aleyküm güzeller
gününüz hayırlı azminiz bol olsun.
o azimden birazcık banada bulaşsın
azim böcüğümü yutmuşum bir daha gelmedi
mausum bozuldu yazmak çok zor geliyor
Dafi ablam nerdesin yoksun iki gündür bak sana özel nokta yazıyorum "."

I love Bonus
geldim canım geldim.
pazar günü köyde iftar vardı köye gittim. pazarteside iftara misafir aldım. baya kalabalıktı sarma falanda sarınca pc ye oturacak zamanım olmadı.
zaten köyden gelince işim çok oluyor. gece teravihde köydeydik. köyden geç çıkınca evde bir iş yapamadım.sabahta köyden getirdiğim fasulyeleri ayıkladım dolaba kaldırdım, semizotu , naneleri ayıkladım yıkadım. erik, vişne , şeftali getirmiştim onları kaynattım. sütü pişirip mayaladım. . dolmalıkları hiç getirmedim köyde hemen ayıklayıp dizdim astım güneşe, iyikide araya sıkıştırıp onları kaldırmışım. onu yap bunu yap akşam oldu. birde misafir hazırlığı olunca bamyalarım kaldı bu güne
işte buraya bakacak zamanımda olmadı.

Günaydın kizlar
Hava cok sicak
Daficim okurken yoruldum Allah kolaylik versin canim bag bahce olunca is hic bitmiyor
Bonus nur siz nerelerdesiniz yine
Meyram bulursam deniyecem kahveli sodayi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

denk gelirsem deniycem meyroş ben limonlu sodayıda sevmiyorum acaba çayı, kahveyi şekersiz içiyorumda ondan mı şekerli içecekler hoşuma gitmiyor . şu soğuk çaylarıda mesela iç sevmem bir keresinde kızım didi almıştı tadı çok kötüydüü içemedik. şaka yaptım zaten racona ters filan diyee :) yoksa yaz günü dondurmada yiyoruz herşey yiyoruz vallaha

evet gökçecim yaa bizi gaza getiren günlük yaptıklarını anlatan her hafta tıkır tıkır kilo veren eski gökçeyi özledim ne güzel karar vermişsin özelikle bayram sonrası tam motivasyonlu olalım

kolay gelsin daficim kışlıklarında bereketli olsun bende dün şekersiz olarak sarı eriğim vardı onu kaynatıp süzgeçten geçirdim soğuk olarak, içen bayıldı çok sevdiler bir günde bitti. ondan öncede vişne kaynatmıştım şekerini biraz kaçırmışım dolapta bayağı süründü en çok ben içip bitirdim eşim vişneyide şekersiz kaynat dedi ama şekersizde olmaz ki acaba erikle karışık mı kaynatsam ne dersin :) kışlık bişey hazırlamıycam bizde bağzı sebzeler mevsiminde bile yenmiyor ayrıca kışın bile fasulye pazardan eksik olmadı belki bir 10 şişe kadar domates biber yaparım şişelere, buzluğa sebze atmayı düşünmüyoruum ....

napıyosun nasılsın canım :)
daykocum çok sıcak bende mutfağı toparlayıp ütü yapıcam ama :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…