kolay gelsin daficim kışlıklarında bereketli olsun bende dün şekersiz olarak sarı eriğim vardı onu kaynatıp süzgeçten geçirdim soğuk olarak, içen bayıldı çok sevdiler bir günde bitti. ondan öncede vişne kaynatmıştım şekerini biraz kaçırmışım dolapta bayağı süründü en çok ben içip bitirdim eşim vişneyide şekersiz kaynat dedi ama şekersizde olmaz ki acaba erikle karışık mı kaynatsam ne dersin :) kışlık bişey hazırlamıycam bizde bağzı sebzeler mevsiminde bile yenmiyor ayrıca kışın bile fasulye pazardan eksik olmadı belki bir 10 şişe kadar domates biber yaparım şişelere, buzluğa sebze atmayı düşünmüyoruum ....
napıyosun nasılsın canım :)
daykocum çok sıcak bende mutfağı toparlayıp ütü yapıcam ama :18:
Verirsin tekrar insallah canim :)
selamun aleyküm güzeller
gününüz hayırlı azminiz bol olsun.
o azimden birazcık banada bulaşsın
azim böcüğümü yutmuşum bir daha gelmedi
mausum bozuldu yazmak çok zor geliyor
geldim canım geldim.
pazar günü köyde iftar vardı köye gittim. pazarteside iftara misafir aldım. baya kalabalıktı sarma falanda sarınca pc ye oturacak zamanım olmadı.
zaten köyden gelince işim çok oluyor. gece teravihde köydeydik. köyden geç çıkınca evde bir iş yapamadım.sabahta köyden getirdiğim fasulyeleri ayıkladım dolaba kaldırdım, semizotu , naneleri ayıkladım yıkadım. erik, vişne , şeftali getirmiştim onları kaynattım. sütü pişirip mayaladım. . dolmalıkları hiç getirmedim köyde hemen ayıklayıp dizdim astım güneşe, iyikide araya sıkıştırıp onları kaldırmışım. onu yap bunu yap akşam oldu. birde misafir hazırlığı olunca bamyalarım kaldı bu güne
işte buraya bakacak zamanımda olmadı.
evet gökçecim yaa bizi gaza getiren günlük yaptıklarını anlatan her hafta tıkır tıkır kilo veren eski gökçeyi özledim ne güzel karar vermişsin özelikle bayram sonrası tam motivasyonlu olalım
Merhaba kizlar alan sinavina hazirlandigim icin pek giremiyorum ama diyete devam. Yarin yeni bi listeye baslicam kismetse.. bu arada ekmek tarifimi soranlar olmus. Acikliyorum :) 3 bardak tam bugday unu ile 1,5 parmak beyaz unu genis kaba koyuyoruz..uzerine bi tatli kasigi tuz koyup karistirin edit dagilsin. bir paket kuru maya yoksa yas mayayi bi kasede az ilik su ve az toz sekerle eritip icine katabilirsiniz. Kuru maya kullanim kolayligi saglior ama yas maya daha iyi kabarir.. sonra bi cay bardagi sut katin karisima. Karistirip iki dakka yogurun ele yapisirsa un ekleyin bi daha yogurun. 1,5 saat sicak bi yerde bekletin mayalansin kabarsin. Sonra alip firin tepsisine koyun. 200 derecede ustu kizarana kadar pisirin. Afiyet olsun optuuuummmm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Selam kizlar.. temizlikteyim öptüm sizi görüşürüz :)
selam kızlar akşama anneme gidiyoruz iftara
gece ya da yarın sabah görüşürüz inşallah
kolay gelsin canim :) simdiden affiyet olsun :))
benim uykum var ama amcam esimle terasta sohbet ediyor... simdi o burdayken yatamamda ayip olur
artik o gidene kadar ayakta durucaz...
sahur yapcam birde, insallah sahurdan once gider amcam
ekmek kalmadi evde anca bana yeticek kadar var
Günaydın kizlar
Hava cok sicak
Daficim okurken yoruldum Allah kolaylik versin canim bag bahce olunca is hic bitmiyor
Bonus nur siz nerelerdesiniz yine
Meyram bulursam deniyecem kahveli sodayi
denk gelirsem deniycem meyroşben limonlu sodayıda sevmiyorum acaba çayı, kahveyi şekersiz içiyorumda ondan mı şekerli içecekler hoşuma gitmiyor . şu soğuk çaylarıda mesela iç sevmem bir keresinde kızım didi almıştı tadı çok kötüydüü içemedik. şaka yaptım zaten racona ters filan diyee :) yoksa yaz günü dondurmada yiyoruz herşey yiyoruz vallaha
selamün aleyküm.....
bekarken ne güzel yatardık değilmi böyle zamanlarda falan?:)
nasıl olsa annemgil var diye....
hey gidi o günler......
bulursun canım benim:)
sodanınn markasıı sarıkızz
ben anladım tatlım senin şaka yaptığını zaten:)
heralde sen şekerli içeceklerden pek hoşlanmıyorsun canım, e her yiğidin bir yoğurt yiğişi vardır değilmi:)seninkide böyle demekki canım
soğuk çayı bende sevmiyorum.
Aleykumselam meyram nasilsin
Bisi diyimmi ben 93 u gordummm dun
kolay gelsin şekerim takılıyorum kk da kız uyuyor daha ,uykuya tutturuyor orucucanım gezmek istiyor sıcaktan cesaret edemiyorum
Selam kizlar.. temizlikteyim öptüm sizi görüşürüz :)
Aleykumselam meyram nasilsin
Bisi diyimmi ben 93 u gordummm dun
iyiyim canım, sağolasın. sen nasılsın canımcım?
oh ohhh çok sevindim inan 93e:)))))))
maşaallah daykoma.....
listeleri salla canım..... devammmmm.....
Iyiyim kuzum az yatiyorum kalkip is yapiyorum sona gene yatis
Arada kizla kavga ediyoruz barisiyoruz
Cok sicak burasi
yok canım yaaa bu sıcakta gezilmez... demek senin kız oruçlu Allah kabul etsin :) benimki bu sene daha hiç tutmadı geçen seneler tutuğu olmuştu ama annem babam nazıyla uğraşıyordu ....
kolay gelsiin
OOO süper
tatlı anlatışını yiyim senin emi:)
yok burası çok değil ama burasıda sıcak yinede tabiki canım.
ramazan sonrasındaki kahve günlerimizi heycanla bekliyorum biliyormusun:)
ve diyet eşliğinde.......
Vazgectim kuzum bi iki magazaya gidecektim yarina biraktim hem pazara giderim hem oralara bakarim ,bu sene ilk tutuyor alissin artik dedim zaten benimle oturuyordu sahura kadar ,gec kalkiyor sabahta zaten.
Haftasonu alisverise gittik ya oyle alismisimki uzerime gore bir sey bulamamaya tezgahtara diyorumki bana gore bisi varmi
Kizda sasirdi cogu urunde vardir siz begenin ben bakayim dedi
Ben buyuk beden de su su su var demesini beklerken psikolojik olarak verememisim hala kilolari
Oyyyy bende cok ozledim kopuklu kahvemibonus gormesin
Ramazan sonu birakmak yok ama diyeti 1 gun birakinca 1 hafta heba oluyor cok uzuluyorum
bekarken ne güzel yatardık değilmi böyle zamanlarda falan?:)
nasıl olsa annemgil var diye....
hey gidi o günler......
Vazgectim kuzum bi iki magazaya gidecektim yarina biraktim hem pazara giderim hem oralara bakarim ,bu sene ilk tutuyor alissin artik dedim zaten benimle oturuyordu sahura kadar ,gec kalkiyor sabahta zaten.
Haftasonu alisverise gittik ya oyle alismisimki uzerime gore bir sey bulamamaya tezgahtara diyorumki bana gore bisi varmi
Kizda sasirdi cogu urunde vardir siz begenin ben bakayim dedi
Ben buyuk beden de su su su var demesini beklerken psikolojik olarak verememisim hala kilolari
aynen canim :)
ne guzel zamanlardi :) ne yemek yapma derdin ne ev temizligi derdin ne cocuk derdin ne koca derdin hic bir dert yoktu
verirsin canim psikolojik olarakta kilolarini yakinda :)
masallah 93kg yi gordun ha hadi bakalim!!"bu gidisle sen benden once 8li rakamlari gorucen
Yok canim gormiyeyim senden once siz 7 lere inin ben 8 lere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?