Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

merabalar ben 17 yaşındayım boyum 1.73 ve kilom malesef 98 1 aydır diyetisyenin verdiği diyeti yapıyorum ama ramazandan dolayı kilo vermem durdu napıcağımı da bilmiyorum burda belki tekrar başlar ağustosun sonunda düğün var tombalak olup elbise bulamamak çok kötü lütfen yardımcı olucak birileri varmı acaba

vallah benim durum suan fena 94kg... ama kararimi verdim bu sefer azimli bir sekilde zayiflayana kadar devam :) ne zamanki 70kg oldum o gunu kendime pasta yapip oda 1dilim yigcem :) bundan sonra 1lokma kacamak yok! yasak :)
:thumbup::thumbup::thumbup: budur iste

Merhaba cicek yas olarak bizden cok avantajli durumdasin oncelikle metabolizma daha hizlidir bu yaslarda
Spor yapiyormusun peki ? Diyetisyenin ile gorusmedinmi bu duraksama icin ne dedi?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İleri yaşta normal

telefonum tekrardan arıza yaptı giremiyorum iyiyim şükür bah yazıyorum merak neyin edip endişelenmeyin he

Haber bekliyorum telefoncudan derseki bundan daha bi halt olmaz yeni alıcam sanırım ( kesenin ağzını açmak zorunda olan batmış bınıs)

Rahat giremezsem çok pis kaynatmayın yani ona göre... bide şimdi farkettim aşağıda hamilelik takviminde cıscıbıl duruyorum popom neyin açık tüh

Son düzenleme:

Ufff yaa uzuldum telefona olmuyosa bi an once degistir ozluyoruz seni burda
Dur bende bakim takvime
Kendine dikkat et opuyorum kocaman muuaaahhhhhh

Spor olarak koşu bandında hergün 5 km hızla 1 saat yürüyüş yapıyorum diyetisyenim devlett e olduğundan midir çok ilgilenmiyor

Kafam cok bozuk ve uzgunm arkadaslar. Annem sivasta koyde. Dusmus ayagini kirmis hemde ne kirmak hastanede yatiyo simdi persembe gunu ameliyat olucak. Ben burdaym o orda. Elim kolum yetismiyo gitsem nasil gidim cocuk kucuk kalsam gonlum razi degil. Cok kotuyum anliycaginiz

nur1835

Büyük gecmiş olsun Allah ikinize de sabırlar versin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

selamün aleyküm.....
eşim bugün erkenden uyudu:)
10da uyudu....

sıcaktan oruçtandır canım benim....

aynen:)
özel mesajınada cevap yazdım okursun:)

tüh yinemi bozuldu tel, geçmiş olsun.

çok geçmiş olsun canım yaaa, rabbim kolaylıklar versin ikinizede inşaallah şu mübarek aylar hürmetine.

Geçmiş olsun nur inş. ameliyatı en başarılı şekilde yapılır ve annen iyileşir...

Hoşgeldin çiçek :) bu demektir ki sen ağustos sonu gibi 80 ki bir rakamda olabilirsin! Tabiki yardımcı oluruz sen buralarda ol günlük neler yaptığını bizimle paylaş gerekli desteği bulacaksın eminim....:)

Hosgeldin canim..

Cok gecmis olsun canim.

Merhabaa.. Bugün iftarı disarda yaptik eşimle. Cok berbat degildi diyet ama yine de tam duzgun sayilmaz :) eve yeni gidiyoruz artik sahur yapmam sanirim. Sporda yapamadim haliyle. Artik yarin insallah :) kendinize iyi bakin. Iyi gecelerrr

hosgeldin canim!!! her gun spor yap, ve youtube den leslie sansone diye arat onun videolarindan birini yap haftada 3kere yaptigin spora arti olarak :) agustosa kadar cok kilo veremesende en azindan vucudun SIKIlasir ve incelirsin :)

iyi olmana sevindim...
telefonda al yenisini ya ugrasma
aboooow baktim takvime kizzz ayip ne gosterion totonu

annene coook coook gecmis olsun canim!!!! Bir an once iyilesir insallah ameliyatida cok iyi gecer insallah

özel mesajınada cevap yazdım okursun:)

sagol canim okurum birazdan :)

Merhabaa.. Bugün iftarı disarda yaptik eşimle. Cok berbat degildi diyet ama yine de tam duzgun sayilmaz :) eve yeni gidiyoruz artik sahur yapmam sanirim. Sporda yapamadim haliyle. Artik yarin insallah :) kendinize iyi bakin. Iyi gecelerrr

olsun bakalim bozma moralini :) yarin daha iyi olur!

Bana gelelim
bugun hafifte olsa spor yaptim :) 30dk yuruyus... birazdanda mekik cekicem birde mekik aletim var ab pro diye ondan yaparim 2-3 dk
birazda leslie tarzi yuruyus yaparim :)

sali gunu sahurda yediklerim
2dilim ekmek
1haslanmis yumurta
salatalik, domates, peynir
800ml su

iftarda
iskembe corbasi 1tabak
1tabak makarna salatasi (havuc, domates, salatalik, peynir vardi icinde)
500ml su

ara ogun yapmadim cunku tokum... bol bol su iciyorum :)

bence basarili cunku ne cikolata var ne tatli var ne biskuvi var ne cips var :)

Hepinize teşekkür ederim inşallah bu motivasyonla zayıflarım zaten :) :) yürüyüş yapıcam şimdi herkese iyi geceler geçmiş olsun bu arada

Sende sahalara döndün yani :) masallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…