:thumbup::thumbup::thumbup: budur istevallah benim durum suan fena94kg... ama kararimi verdim bu sefer azimli bir sekilde zayiflayana kadar devam :) ne zamanki 70kg oldum o gunu kendime pasta yapip oda 1dilim yigcem :) bundan sonra 1lokma kacamak yok! yasak :)
merabalar ben 17 yaşındayım boyum 1.73 ve kilom malesef 98 1 aydır diyetisyenin verdiği diyeti yapıyorum ama ramazandan dolayı kilo vermem durdu napıcağımı da bilmiyorum burda belki tekrar başlar ağustosun sonunda düğün var tombalak olup elbise bulamamak çok kötü lütfen yardımcı olucak birileri varmı acaba
Vallaha yarim akilli oldum benim banyom kucuk 1 saat once dusakabine lavobaya camasirsuyu doktum az beklesin temizlerim yerleride silerim diye dusundum az once ikisini yikadim sonrada yerlerede camasirsuyu doktum simdi bi 10 dk dursun yikiyacam
Be kadin lavaboya dokerken yerede doksene bi kerede bitsin isin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İleri yaşta normal
telefonum tekrardan arıza yaptı giremiyorum iyiyim şükür bah yazıyorum merak neyin edip endişelenmeyin he
Haber bekliyorum telefoncudan derseki bundan daha bi halt olmaz yeni alıcam sanırım ( kesenin ağzını açmak zorunda olan batmış bınıs)
Rahat giremezsem çok pis kaynatmayın yani ona göre...bide şimdi farkettim aşağıda hamilelik takviminde cıscıbıl duruyorum popom neyin açık tüh
:thumbup::thumbup::thumbup: budur iste
Merhaba cicek yas olarak bizden cok avantajli durumdasin oncelikle metabolizma daha hizlidir bu yaslarda
Spor yapiyormusun peki ? Diyetisyenin ile gorusmedinmi bu duraksama icin ne dedi?
Kafam cok bozuk ve uzgunm arkadaslar. Annem sivasta koyde. Dusmus ayagini kirmis hemde ne kirmak hastanede yatiyo simdi persembe gunu ameliyat olucak. Ben burdaym o orda. Elim kolum yetismiyo gitsem nasil gidim cocuk kucuk kalsam gonlum razi degil. Cok kotuyum anliycaginiz
nur1835
Büyük gecmiş olsun Allah ikinize de sabırlar versin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Amin sagol
nur1835
Vallaha yarim akilli oldum benim banyom kucuk 1 saat once dusakabine lavobaya camasirsuyu doktum az beklesin temizlerim yerleride silerim diye dusundum az once ikisini yikadim sonrada yerlerede camasirsuyu doktum simdi bi 10 dk dursun yikiyacam
Be kadin lavaboya dokerken yerede doksene bi kerede bitsin isin
aynen canim :)
ne guzel zamanlardi :) ne yemek yapma derdin ne ev temizligi derdin ne cocuk derdin ne koca derdin hic bir dert yoktu
verirsin canim psikolojik olarakta kilolarini yakinda :)
masallah 93kg yi gordun ha hadi bakalim!!"bu gidisle sen benden once 8li rakamlari gorucen
İleri yaşta normal
telefonum tekrardan arıza yaptı giremiyorum iyiyim şükür bah yazıyorum merak neyin edip endişelenmeyin he
Haber bekliyorum telefoncudan derseki bundan daha bi halt olmaz yeni alıcam sanırım ( kesenin ağzını açmak zorunda olan batmış bınıs)
Rahat giremezsem çok pis kaynatmayın yani ona göre...bide şimdi farkettim aşağıda hamilelik takviminde cıscıbıl duruyorum popom neyin açık tüh
Kafam cok bozuk ve uzgunm arkadaslar. Annem sivasta koyde. Dusmus ayagini kirmis hemde ne kirmak hastanede yatiyo simdi persembe gunu ameliyat olucak. Ben burdaym o orda. Elim kolum yetismiyo gitsem nasil gidim cocuk kucuk kalsam gonlum razi degil. Cok kotuyum anliycaginiz
nur1835
nur1835
merabalar ben 17 yaşındayım boyum 1.73 ve kilom malesef 98 1 aydır diyetisyenin verdiği diyeti yapıyorum ama ramazandan dolayı kilo vermem durdu napıcağımı da bilmiyorum burda belki tekrar başlar ağustosun sonunda düğün var tombalak olup elbise bulamamak çok kötü lütfen yardımcı olucak birileri varmı acaba
nur1835
İleri yaşta normal
nur1835
aynen:)
özel mesajınada cevap yazdım okursun:)
Merhabaa.. Bugün iftarı disarda yaptik eşimle. Cok berbat degildi diyet ama yine de tam duzgun sayilmaz :) eve yeni gidiyoruz artik sahur yapmam sanirim. Sporda yapamadim haliyle. Artik yarin insallah :) kendinize iyi bakin. Iyi gecelerrr
Bana gelelim
bugun hafifte olsa spor yaptim :) 30dk yuruyus... birazdanda mekik cekicem birde mekik aletim var ab pro diye ondan yaparim 2-3 dk
birazda leslie tarzi yuruyus yaparim :)
sali gunu sahurda yediklerim
2dilim ekmek
1haslanmis yumurta
salatalik, domates, peynir
800ml su
iftarda
iskembe corbasi 1tabak
1tabak makarna salatasi (havuc, domates, salatalik, peynir vardi icinde)
500ml su
ara ogun yapmadim cunku tokum... bol bol su iciyorum :)
bence basarili cunku ne cikolata var ne tatli var ne biskuvi var ne cips var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?