Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlarr
gittik gelkik çok şükür düzceye
sizler de iyisinizdir inşallah
burada acayip yağmur yağıyor..

teşekkür ederim

Selam kizlar.. temizlikteyim öptüm sizi görüşürüz :)
kolay gelsin
gerçi ben mesajı yazasıya sen bitirmişsindir işleri ooohhhhhh miss gibi oldu ev

Isleri bitirdim iftara gittim gezdim tozdum eve bile geldim :)

hayırlı geceler güzeller.
bizim yakında oturan yeğen yine gececi bu hafta. gelin iftara bize geliyor. küçük cimcimeyle oynarken vakit geçiveriyor. onlar gitti bende yarının içeceklerini hazırladım. yarın iftara misafirim gelecek bayaa kalabalık olucak. içecekleri bari akşamdan hazırlıyayım dedim.
evet canım ya doğru söylüyorsun. birşeyler ekince bakmadan olmuyor. dolayısıyla iş bitmiyor.

sağol canım.
bende ramazan girdiğinden beri hiç içecek aldırmadım. hergün kendim yapıyorum. meyvede çok olunca karıştırıyorum bazen. dün vişne , erik , şeftali, limon karıştırdım. çok güzel oldu. ama ben birazcık şeker katıyorum. gelen misafirler benim gibi şişman değil dünkü misafirlerimden birisi çaya beş şeker atıyordu
bizim bütün meyve ( limon hariç ) ve sebzeler kendi bahçemizden . bende turfanda sebze almam pek. şimdi hazır kendimizinkiler varken fazlasını atıyorum dondurucuya. kışın elime geliyor. kendi sebzelerimiz çıkıncaya kadar hiç pazardan almadım. dolaptan yedik. geçen hafta bahçeye bir girdim kabaklar yarım metreye yaklaşmış hiç ilaç gümre vermedim tamamen organik. hepsini topladım soyup dilimleyip köydeki balkona astım. bu hafta gittim kurumuşlar. bir hafta daha dursun kaldırırım. fasulyelerde çok lezzetli pazardan alınanların hiç tadı yok. on dakikada pişiyor tazecikler. fazla geliyor çürümesinler diye fazlasını hemen kaldırıyorum.

selamün aleyküm.....
ve aleykümselam meyracım

Oyyyy bende cok ozledim kopuklu kahvemi bonus gormesin
Ramazan sonu birakmak yok ama diyeti 1 gun birakinca 1 hafta heba oluyor cok uzuluyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben akşam sofradan kalkarken basıyorum kahve makinasının düğmesine
vallah benim durum suan fena 94kg... ama kararimi verdim bu sefer azimli bir sekilde zayiflayana kadar devam :) ne zamanki 70kg oldum o gunu kendime pasta yapip oda 1dilim yigcem :) bundan sonra 1lokma kacamak yok! yasak :)
azmin hiç eksilmesin gökcecim.

sen yenimi farkettin
bende diyordum yakın olsak şu kızın totoşuna bir don alırdım bayramlık

nur cum çok geçmiş olsun canım. Rabbim şafi ismiyle hayırlı şifalar versin anneciğine. kırık çok zor . ameliyat olursa en az 4 ay kalkamaz gezemez . Allah yardımcınız olsun.
benim kuzenim de düştü bileğinden kırdı ayağını ameliyat oldu. 10 gün ben kaldım yanında. sonra koltuk değneklerini kullanmaya başladı. 4 ayda ancak attı değnekleri.

Günaydın hayırlı bir gün olsun inş...

dafi ablam donu almış kadar oldun eyvallah :)

Nurum zaten biliyosun bir de burdan yazmak istedim...

Tekrar geçmiş olsun allahım beterinden korusun... bu süreç geçene kadar sana sabır versin uzakta beklemek zor gerçekten.

Dualarla annenin yanında olucaz başka ne gelir elimizden... sende telefonda konuşunca hep söyle dua ediyorum diye...

Nurcum annene cok gecmis olsun. Yine buna sukretki Allah beterinden korumus. Ben annemi gecen sene kanserden kaybettim. 28 yasinda annesiz kalmak cok zor. Yine de seni anliyorum. En azindan hastane ortaminda.. dua edicem annen icin. Insallah tez zamanda iyilesir..

günaydınlaar herkesin bir koşuşturması var. hepimize kolay gelsin, bol hareketli az kalorili günlerimiz olsunda, cumaya mutlu çıkalım

kolay gelsin canım :) bizimde cuma günü için misafirimiz var eşim iş yerinde ağırlıycak yaklaşık eksiğiyle fazlasıyla bir 40 kişi olurlar herhalde, mangal yakıcakmış şunu yapıyım diyorum yok diyor, bunu yapıyım diyorum yok diyor , neyse şimdilik çorba , salata , yoğurtlu sebze kızartmasına ikna ettim 2 tepside börek yapsaydım güzel olurdu ama gerek yok mangal var zaten diyor her şeyimiz yeter güzel geçer inş.

günaydın bınıs yeni telefonlara bakmaya başladın mı ? hafta sonu kardeşim anneme samsung un çok güzel bir telefonunu almış bimeks de indirimdeymiş 700 tl herhalde kocaman ekran çok güzel sende bakıver

canım yaa annesizlik babasızlık her yaşta çok zor. ölenlerimizin mekanı cennet olsun hayata olanarımızada Allah sağlıklı uzun ömürler versin. sanada sabırlar diliyorum gerçekden çok zor ....

Bende babami kanserden kaybettm 2yil olck ve simdi onun emanetine sahip cikamiyorum

nur1835

Gokcecim menu cok guzelmis afiyet olsun

Afiyetle yiyin canim lezzeti bile baska oluyor valla bahceden olanin !
Gunaydin kuzum
Gunaydin canim ne guzel dilekler oyle aynilarini bende senin icin dilerim

Insallah annecigin tez zamanda iyilesicek. Uzme kendini. Caresi var en azindan... cocugu birine birakabilsen gidersin de iste anne yuregi emanet edemio. Allah yardimciniz olsun canim

Bende babami kanserden kaybettm 2yil olck ve simdi onun emanetine sahip cikamiyorum

nur1835

Canim oyle dusunme annende anliyordur durumu bi kac sene onceydi annemde astimdan hastaneye yatti o zaman dukkan isletiyordum bende cocuk okula gidiyor inan gidip yaninda refakatçi kalamadim dusun bide ayni yerde oturuyoruz gece gittim bi kac saat kaldimdi
Bozma moralini cancazim

günaydın bınıs yeni telefonlara bakmaya başladın mı ? hafta sonu kardeşim anneme samsung un çok güzel bir telefonunu almış bimeks de indirimdeymiş 700 tl herhalde kocaman ekran çok güzel sende bakıver

Bakıyorum sayılır...Samsunglarda pil problemi çok bu konuda çok şikayet varmış etraftada kullananlar öyle diyo...Ipone düşünürüm belki yine bilmiyorum zaten hemen alam ıycam sanırım bi süre eski telimi kullanırım oda samsungtu. Sen memnunmusun generalden şarjından falan

elimde değil ki. aradım az önce şükür sesi biraz daha iyiydi şişmiş ayağı çok ağrı yapıyo diyo buz koyuyolar sürekli yukarı kaldırmışlar ayağını şişi insin diye. çok korkmuş bütün gece sıçradım durdum diyo. öyle böyle bir kırık değil yani bileğinde kemikler komple kırık ayakla diz birbirinden ayrı yani. annem kolay kolay böyle durumlarda korkmaz ama dünkü sesi kulağımdan gitmiyo. çocuğa gündz kaynanam bakıyo ama en fazla bi gece idare edebilir durmaz fazla. şu yarın bi geçsin bi rahatlasın başka bişe istemiyorum. ameliyattan da korkuyo ve tansiyon hastası korkum ameliyattan çok tansiyonundan.

Rabbim verir kolayini canim zor tabi dualarimiz sizinle

simdiden kolay gelsin cuma gunu icin :) bencede borege gerek yok mangal yapcaksaniz :)

Gokcecim menu cok guzelmis afiyet olsun

sagol canim :)

allahim yardimciniz olsun canim... dualarim annenle... insallah cok guzel gecicek ameliyati cnaim

selamün aleyküm.....

diyet için tebrikler canım....
özledim bende diyet yapmayı.....
ama ben bayram bitene kadar yapamam galiba... neyse hayırlısı bakalım.

canım benim yaaa....
rabbim kulunun taşıyamayacağı yükü kuluna yüklemezmiş, mutlaka bunda da vardır bir hayır....
ama tıp çok ilerledi sen canını sıkma, gör bak annen hergün daha iyi olacak ve sıkıntılarınız hergün daha hafiflicek inşaallah....
yani annenin korkmasıda normal, sadece böyle canının acıması bile uykularında sıçramasına sebep olabilir zaten....
allaha sığın, bol bol dua et....
ondan başka kapımız yok hepimizin, ve bizi onun şefkatinden merhametinden daha fazla saranda yok..... o öyle büyük ve bizi öyle çok seviyorki tarifsiz bu kelimelerle.....
biz ona yürüyelim o bize koşuyor......
bol bol yaz buraya rahatlarsın sende.... her gecenin bir sabahı vardır bunu unutma canım.
rabbim beterinden korusun.
öpüyorum kocaman.

Allah yardimciniz olsun inşallah canım. Moralini bozma sende yaninda olamiyosan da telefondan moralini yuksek tutmaya çalış. Hayirlisiyla olur ameliyatini iyileşir hic merak etme

Ya kizlar ogle yemegini yer yemez bana bi uyku bastirdi ki anlatamam. Gozumu suanda zor aciyorum mesaj yazarken. Ay ben de seker mi var yaaaa. Jinekolog da demisti seker yukleme testi yaptir diye ( gozlerime fil oturdu ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…