Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

selamün aleyküm.....

diyet için tebrikler canım....
özledim bende diyet yapmayı.....
ama ben bayram bitene kadar yapamam galiba... neyse hayırlısı bakalım.

aleykum selam!!
sagol canim :9 sende takma kafana... ama diyet olmasada dikkat etmeye calis canim ne guzel kilolar verdin!!!

canim normalde sekerin varmi diye kan testi yaparakta biliyorlar... ikisinden birini yap :)

Merhaba arkadaslar ,
Servisteyim bugun yeni girebildim
Dünkü yediklerimi yazayım da sonra neler yaptınız okuyacağım:)
Kendime inanamıyorum iradem çok iyi:)
Sabah
Tam buğday peynirli maydanozlu sandviç çay
Öğlen
Balık buğlama semizotu salata bulgur pilavı
Ara
Karpuz yoğurtlu yular
Aksam
Bezelye salata 1 dişim Çavdar
Su da sıkıntım yok min2-3 Lt hergüm içiyorum
Spor yok

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Şimdilik bir sıkıntı yok gibi ama samsungla karşılaştırılamaz bence ben telefon aldığımda anneminkine rast gelseydim Samsung alırdım zaten tüm akılı telefonların günlük şarj olayı en fazla 4 saat birde bimeksde indirimden diye dedim bunu gitiği yere kadar kulanırım zaten telefona fazla para vermeyi doğru bulmuyorum bu akılı telefonların eskilere göre ömrü az birde elden düştümü iyice kötü oluyor ben bile o kadar dikkat etmeme rağmen kaç sefer elimden düşürdüm ....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çok güzel gününü beğendim iradene alkış devamını bekliyoruz ! karataydan Vazgeçtin sanırım yeni aldığın kitabında neler yazıyor bizi aydınlatırmısın :)

Kararaydın vazgeçmedim aslında ama günde 2 diiim ekmek yiyorum gene de tek yapamadığım bu

Diğer kitap sağlığına format at adam televizyona da çıktı daha basındayım ilerleyeyim özetini veririm size
Spor motivasyonum az onu arttırmam lazım

Kararaydın vazgeçmedim aslında ama günde 2 diiim ekmek yiyorum gene de tek yapamadığım bu

Diğer kitap sağlığına format at adam televizyona da çıktı daha basındayım ilerleyeyim özetini veririm size

Maşallah cok guzel :)

[QU OTE=ogretmenimcanimbenim;36176129]Kizlarrr sonundaaa :))
89.8 i gördüm bugun sukurler olsuuunn :)[/QUOTE]
Tebrik ederim maçtan bu kıloya indin ne kadar zamanda verdin

Cok guzel menu afiyet olsunn
Kizlarrr sonundaaa :))
89.8 i gördüm bugun sukurler olsuuunn :)
Tebrik ederim canim
Korktun demi seni gececem diye
Tebrikler darısı basımıza:)

Sen boyle devam et bak dahada guzel olacak tatlim

Fridacim nasilsin sekerim

Ogretmenimm simdi bi tartiliyomusum 89 cikiyomus hehehe

Bi pazara gidelim dedik çarşı pazar altust oldu ölüyorum cok yoruldum bide bulamadim aradigimi yarin baska yere gidecem
Kızıma diyorum cikarken bak sana bisi almiycaz tmm 1 sapka alicam dedi gene kandirdi beni cadi

Son düzenleme:
[QU OTE=ogretmenimcanimbenim;36176129]Kizlarrr sonundaaa :))
Tebrik ederim maçtan bu kıloya indin ne kadar zamanda verdin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QUOTE]

Canim 94ten dustum. Ama 1 ay once 90a dusmustum zaten tekrar geri aldim. Uzun bi sure biraktim diyeti tekrar baslayinca dustum cok sukur

Iyi akşamlar kizlar.
Bugün 89.8 gorunce gaza geldim 1 saat spor yaptim :)
Tam ezan okunmadan once de tartildim 89.5 cikti.
Simdi yine tartildim 89.9 cikti.
Yanii gercekten 89lara inmisim :) ay nasil mutluyum anlatamam bu gaz beni bayrama kadar goturur insallah :)

Not:
Normalde bu kadar sık tartilmiyorum :) bugun iftar oncesi ve sonrasındaki farki goreyim diye bi bakim dedim :)

Herkese iyi akşamlar.dun tum gun basimin ağrısından duramadım.bugun erken regli oldum ona delaletmis ... Canim cok gecmis olsun uzakta oldugun icin daha bir kendini kötü hissediyorsun sanirim.insallah çabucak iyileşir anacin... Yarınki ameliyat başarıyla geçecek insallah... Sen yüreğini ferah tut canim benim,..
canim diyete dondun sanirim harika..darisi basıma... Ben vitamin kullanıyorum bu ara sanirim onlar kilo aldırıyor...acayip iştah yapıyor walla...kendimi zor tutuyorum...

Kizlarrr sonundaaa :))
tebrikler canim...insallah ibre hep aşağıyı gösterir...

Hemen
93,4
21,2 oldu

Harikasin canim...tebrikler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…