- 6 Mart 2013
- 1.417
- 621
- 178
Merhaba arkadaslar ,
Servisteyim bugun yeni girebildim
Dünkü yediklerimi yazayım da sonra neler yaptınız okuyacağım:)
Kendime inanamıyorum iradem çok iyi:)
Sabah
Tam buğday peynirli maydanozlu sandviç çay
Öğlen
Balık buğlama semizotu salata bulgur pilavı
Ara
Karpuz yoğurtlu yular
Aksam
Bezelye salata 1 dişim Çavdar
Su da sıkıntım yok min2-3 Lt hergüm içiyorum
Spor yok
Şimdilik bir sıkıntı yok gibi ama samsungla karşılaştırılamaz bence ben telefon aldığımda anneminkine rast gelseydim Samsung alırdım zaten tüm akılı telefonların günlük şarj olayı en fazla 4 saat birde bimeksde indirimden diye dedim bunu gitiği yere kadar kulanırım zaten telefona fazla para vermeyi doğru bulmuyorum bu akılı telefonların eskilere göre ömrü az birde elden düştümü iyice kötü oluyor ben bile o kadar dikkat etmeme rağmen kaç sefer elimden düşürdüm ....
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlarrr sonundaaa :))
89.8 i gördüm bugun sukurler olsuuunn :)
Bi pazara gidelim dedik çarşı pazar altust oldu ölüyorum cok yoruldum bide bulamadim aradigimi yarin baska yere gidecem
Kızıma diyorum cikarken bak sana bisi almiycaz tmm 1 sapka alicam dedi gene kandirdi beni cadi
Hemen
93,4
21,2 oldu
canim diyete dondun sanirim harika..darisi basıma... Ben vitamin kullanıyorum bu ara sanirim onlar kilo aldırıyor...acayip iştah yapıyor walla...kendimi zor tutuyorum...
simdiden kolay gelsin cuma gunu icin :) bencede borege gerek yok mangal yapcaksaniz :)
Kararaydın vazgeçmedim aslında ama günde 2 diiim ekmek yiyorum gene de tek yapamadığım bu
Diğer kitap sağlığına format at adam televizyona da çıktı daha basındayım ilerleyeyim özetini veririm size
Spor motivasyonum az onu arttırmam lazım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bi pazara gidelim dedik çarşı pazar altust oldu ölüyorum cok yoruldum bide bulamadim aradigimi yarin baska yere gidecem
Kızıma diyorum cikarken bak sana bisi almiycaz tmm 1 sapka alicam dedi gene kandirdi beni cadi
Fridacim nasilsin sekerim
Herkese iyi akşamlar.dun tum gun basimin ağrısından duramadım.bugun erken regli oldum ona delaletmis ...
Canim cok gecmis olsun uzakta oldugun icin daha bir kendini kötü hissediyorsun sanirim.insallah çabucak iyileşir anacin... Yarınki ameliyat başarıyla geçecek insallah... Sen yüreğini ferah tut canim benim,..
canim diyete dondun sanirim harika..darisi basıma... Ben vitamin kullanıyorum bu ara sanirim onlar kilo aldırıyor...acayip iştah yapıyor walla...kendimi zor tutuyorum...
tebrikler canim...insallah ibre hep aşağıyı gösterir...
Harikasin canim...tebrikler...
bence gayet basarili canim boyle devam :)
dedigin gibi tum akilli telefonlarin omru kisa oluyor... ve sarjlarida 4saat falan suruyor... hatta daha az bile surebiliyor on an telefonla ne yaptigina bagli... sarj aletini hep yanimda tasiyorum vallah
oooo super coook sevindimdarisi herkesin basina
ahhh bu kizlar yokmuhep kandiriyorlar annelerini
masallah canim!!!
evet canim dondum
evet ya vitamin ilaclari istah acardikkat et hemi :)
Bugün tartıldim normalde iftar öncesi 97.8 oluyodum iftardan sonra 99. Oluyodum 2 hafta hem diyet hem spor yapmama rağmen böyleydi ama bugün şeytanın bacağını kırdım iftardan sonra 98.1 dim (tabi yemekten sonra regl oldum buna bagliyorum ) çok mutluyum inşallah herkes böyle mutlu olsun
hayırlı sahurlar kızlar
bugün giremedim şimdi bi selam vereyim dedim
sabah nöbete gitcem hayırlısıyla
dua edin sakin bir nöbet geçsin
görüşürüz inşallah
Günaydın kızlar yarın ölçüm günü sakın bugun kaçırmayın birseler
Gunünüz güzel geçsin inşallah
Ya hala kendime gelemedim sersem gibiyim. Kafami kaldiramiorum surekli uyumak istiorummm
sanada kolay geldsin FRIDA cım. iyi olmuş iş bölümü yapmışsınız. mangal olunca erkekler hallediyor zaten yanınada çok birşey yapmak gerekmiyor.günaydınlaar herkesin bir koşuşturması var. hepimize kolay gelsin, bol hareketli az kalorili günlerimiz olsunda, cumaya mutlu çıkalım
kolay gelsin canım :) bizimde cuma günü için misafirimiz var eşim iş yerinde ağırlıycak yaklaşık eksiğiyle fazlasıyla bir 40 kişi olurlar herhalde, mangal yakıcakmış şunu yapıyım diyorum yok diyor, bunu yapıyım diyorum yok diyor , neyse şimdilik çorba , salata , yoğurtlu sebze kızartmasına ikna ettim 2 tepside börek yapsaydım güzel olurdu ama gerek yok mangal var zaten diyor her şeyimiz yeter güzel geçer inş.
günaydın bınıs yeni telefonlara bakmaya başladın mı ? hafta sonu kardeşim anneme samsung un çok güzel bir telefonunu almış bimeks de indirimdeymiş 700 tl herhalde kocaman ekran çok güzel sende bakıver
canım yaa annesizlik babasızlık her yaşta çok zor. ölenlerimizin mekanı cennet olsun hayata olanarımızada Allah sağlıklı uzun ömürler versin. sanada sabırlar diliyorum gerçekden çok zor ....
sağol canımGokcecim menu cok guzelmis afiyet olsun
Afiyetle yiyin canim lezzeti bile baska oluyor valla bahceden olanin !
Gunaydin kuzum
Gunaydin canim ne guzel dilekler oyle aynilarini bende senin icin dilerim
gözün aydın canım. devamı gelir inşallahKizlarrr sonundaaa :))
89.8 i gördüm bugun sukurler olsuuunn :)
Cok sevindim inşallah 7 leride gorursun canimIyi akşamlar kizlar.
Bugün 89.8 gorunce gaza geldim 1 saat spor yaptim :)
Tam ezan okunmadan once de tartildim 89.5 cikti.
Simdi yine tartildim 89.9 cikti.
Yanii gercekten 89lara inmisim :) ay nasil mutluyum anlatamam bu gaz beni bayrama kadar goturur insallah :)
Not:
Normalde bu kadar sık tartilmiyorum :) bugun iftar oncesi ve sonrasındaki farki goreyim diye bi bakim dedim :)
Tesekkur ederim canimHerkese iyi akşamlar.dun tum gun basimin ağrısından duramadım.bugun erken regli oldum ona delaletmis ...
Canim cok gecmis olsun uzakta oldugun icin daha bir kendini kötü hissediyorsun sanirim.insallah çabucak iyileşir anacin... Yarınki ameliyat başarıyla geçecek insallah... Sen yüreğini ferah tut canim benim,..
tebrikler canim...insallah ibre hep aşağıyı gösterir...
Harikasin canim...tebrikler...
Senin kiz kucuk daha gokcecim buyudukce gor bak neler oluyorbence gayet basarili canim boyle devam :)
dedigin gibi tum akilli telefonlarin omru kisa oluyor... ve sarjlarida 4saat falan suruyor... hatta daha az bile surebiliyor on an telefonla ne yaptigina bagli... sarj aletini hep yanimda tasiyorum vallah
oooo super coook sevindimdarisi herkesin basina
ahhh bu kizlar yokmuhep kandiriyorlar annelerini
masallah canim!!!
evet canim dondum
evet ya vitamin ilaclari istah acardikkat et hemi :)
Hehehehe sukur bizim burda alisveris merkezi yok doyumsuz bunlar anacimsağol canım eşimle kararlaştırdık ayranlarını, pilavlarını ve çorbalarını ben yapıcam diğer şeyleri eşim haledecek cuma günki yemekde perşembeye kaydı :)
biliyorum canım bu yazarın bundan önceki kitabıda beynine format at dı. oku bakalım güzlemi işe yarıycakmı kitap çok satanlar listesinde ama en son çok satanlar listesinden merak edip kitap aldığımda tamamını okuyamamıştım kitapın adı sik tir et di
olamaaaz bu kızın aynısından bendede varanlıyorum seniiiii evden çıkmadan pazarlık yapıyoruz ama nafilee birde sürekli ihtiyacın olan şeyi alabilirsin, içine sinen şeyi alabilirsin diyee ikaz etmek zorunda kalıyoruum ..... vs vs... ipin ucunu bıraksam alışveriş merkezinde yaşıyan ergenlere dönüceek
Afiyet olsun canimbugunku menumu yazayim :)
sahurda:
2tane pogaca (ev yapimi az yagli :) domates ve peynir vardi ustunde hani pizza pogaca diyorlar galiba
salatalik, peynir, 800ml su, 1ceviz ici
iftar: 4tane kabakli havuclu mucver
yogurtlu havuclu kabakli patatesli salata (4kasik)
3dilim domates, salatalik
500ml su
sonrasinda tekrar 500ml su
20dk leslie tarzi spor, mekik aletimde 2-3 dk
ve simdi turk kahvemi yaptim icicem :) hemide kocaman bardak
dipnot: mucver biraz fazla kacti galiba ama olsun cok az yagda pisirmistim :)
Bizde ayni gunden hicbisi anlamiyorum gec kalkinca yetmiyor banaiyi olmaya çalışıyorum canım yaa ramazandan dolayı uyku düzenimiz bozuldu gündüzleri zombi gibi geziniyorum işte. şu an uykum var ama yatamıyorum uyursam uyanamam diye... diğer yandan bütün günüm mutfakta geçiyor sanki bütün gün pişir yedir yıka filan şikayetçiyim bu durumdan bayramdan sonra biii tatil istiyorum oda ufukta öyle bişeyde görünmüyor. kilo durumumda bu cuma banada sürpriz olucak şişkinlik yaşadığım bir haftamdayım korkumdan tartılmadımda 2 gecede fena kaçırdım yarın akşam erkenden hafif bişeyler yesemde cumaya yüzüm gülse :)
Tebrikler azmini hic kaybetme canimBugün tartıldim normalde iftar öncesi 97.8 oluyodum iftardan sonra 99. Oluyodum 2 hafta hem diyet hem spor yapmama rağmen böyleydi ama bugün şeytanın bacağını kırdım iftardan sonra 98.1 dim (tabi yemekten sonra regl oldum buna bagliyorum ) çok mutluyum inşallah herkes böyle mutlu olsun
SELAMUN ALEYKÜM GÜZELLER
dün çok yoğun bir gün geçirdim.
bugün oldukca sakin ama bugünde bebişe bakıyorum. annesi çarşıya çıktı bizde oyalanmaya çalışıyoruz. şimdi uyuttum .
size bir selam vereyim dedim. hazır uyurken kalkıp işlerimi halledeyim
sanada kolay geldsin FRIDA cım. iyi olmuş iş bölümü yapmışsınız. mangal olunca erkekler hallediyor zaten yanınada çok birşey yapmak gerekmiyor.
sağol canım
gözün aydın canım. devamı gelir inşallah
hayırlı sahurlar kızlar
bugün giremedim şimdi bi selam vereyim dedim
sabah nöbete gitcem hayırlısıyla
dua edin sakin bir nöbet geçsin
görüşürüz inşallah
Senin kiz kucuk daha gokcecim buyudukce gor bak neler oluyor
.
günaydın canım ne güzel haberler bunlar :) ramazanda tartılma saatlerimizde değişti genelde oruç tutan arkadaşlar iftar öncesi tartılıyor herhalde, ben sabahları kalkınca lavobo işimi haletikden sonra tartılırım. günde iki bardak yeşil çay içersen regl şişkinliğinde fazla olmaz gibii, hem kilo vermenede yardımı dokunur
Selam kızlar
Bugun de kaçamağım yok umarım hep böyle devam edebilirim umarım yarın da yüzüm güler
Damlaya damlaya göl olur misali biz de kiloları damla damla veriyoruz cok uzun bir süreç sabırlı olmak lazım her şey cok güzel olacak 6 ay sabretmek gerek 2015 e yeniden doğmuş gibi gireceğiz :)
Merhaba kizlar bugun sabah peynirli tost oglen tawukla patates salatasi yedim aksam icin semizotu yaptim.. insallah vermisimdir ama sanmiorum... pek dikkatli degildim bu hafta. Nur arkadasin annesi icin yasin okudum.. acaba durumu nasil ? Ameliyat nasil gecmis ? Insallah iyidir.. bu arada dayisi olen arkadas icin de yasin okudum. Allah kabul etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?