Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamün aleyküm...

ben geldimm artık yeni evimdeyim büyük ölçüde yerleştim gibi...çok yoğun koşturmacalrı günlerin son bulmasına az kaldı...bugünde çok yorucuydu k.pederimin kalbinde pil vardı değişim zamanı gelmişti baya riskli bi operasyon geçirdi...çok şükür iyi şuan sorunsuz halloldu...bende kızları anneme bıraktım evimdeyim şimdi eşimle uzun bir zaman üzerine başbaşa yemek yicez...bu arada diyet yerlerde bayram sonrası adam akıllı toparlanmalıyım....bayram sonrası diyorum çünkü çok yemiyorum ama düzensiz oluyo iftarda aşırı su içiyorum yemek yiyemiyorum falan geceler kısa bi düzen oturtamadım oyüzden bayram sonrası öğünlerimi daha rahat düzenlerim....kilo konusuna gelince en son tartıldığımda 81,7 idim on beş gündür tartılmadım şuan bilmiyorum ama çokk şiş hissediyorum...çok almamışımdır inş..kısa bir süre sonra tekrardan aranızda olucam inş...net sorunumuz henüz tam olarak hallolmadı...neyse benden haberler böyle sizler nasılsınız neler yapıyosunuz...çokk sayfa birikmiş okuyacak vaktim yok....şimdilik Allaha emanet olun....

Hosgeldin canim gule gule otur yeni evinde kp icinde gecmis olsun ayrica netini hallet bir an once gel

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Teşekkür ederim fridacım :) :) sen kaç yaşındasın

çiçekçim nikimdeki 74 doğum yılım gerisini sen hesap et

güle güle otur canım zannedersem herkes bayramdan sonra daha iyi olucak zaten taşınma derdi stres de kilo vermene engel olmuştur evine yerleşmişsin kafanda rahat olunca eminim tüm şişkinlikler geçer :)

Benim sona erdi vallahi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

nasıl ayrıldınız zor olmadı mı ?

Darisi basima yaa ;(

bende ayrılmak istiyoruuuum

Gerçekten o zamana kadar dayanirsak cok bomba olur :)

Afiyet olsun. Allah kabul etsin :)

Gule gule oturun insallahhh :) kayinpederine gecmis olsun.

Iyi aksamlar herkese.. iftari yaptik masayi topladim bulasiklari yerlestirdim esim uyudu. Ben de simdi müziğimi ayarlayip spora..

kayinpederine gecmis olsun canim!!!
Yeni evinde güle güle otur canim!!!

Iyi aksamlar herkese.. iftari yaptik masayi topladim bulasiklari yerlestirdim esim uyudu. Ben de simdi müziğimi ayarlayip spora..

ohhhh supersin :) iyi sporlar
benim daha 45dkm var iftara... :)

kayinpederine gecmis olsun canim!!!
Yeni evinde güle güle otur canim!!!

ohhhh supersin :) iyi sporlar
benim daha 45dkm var iftara... :)

sağol canım. yarın göz için doktora gideceğim de çizelgeyi kaçta yaparsın en son bildirimi ne zaman yapabilirim?
sabah hemen sahur sonrası olacağından tartılmak istemiyorum :)

hayırlı geceler kızlaarr
bugünde sürpriz misafirlerim vardı şimdi yolcu ettim ama yinede evim boş değil, kp. yeğenler ramazan başından beri bendeler bugn iki yeğen daha geldi hiç boş günümüz yok elhamdülillah.
yarında misafir ihtimali var ama kesin değil cumarteside gelebilirler.
frida cım nasıl oldu halletmişsindir inşallah. susuzda hiç birşey olmuyor
canım bizim bebek 6 aylık uyanıkken hep başındayım. uyurken işime bakıyorum. çok hareketli maşallah annesini çok yoruyor. bende birazcık dinlendirmeye çalışıyorum.

ve aleykümselam zeynepcim yeni evin hayırlı olsun güle güle otur canım. özledik artık toparlanda biran önce gel

çiçekçim nikimdeki 74 doğum yılım gerisini sen hesap et

canım kızkardeşimle aynı yaştaymışsın ben sizden 10 yaş büyüküm

Coook mutluyum super gidiyor rejimim :)
gecen tekrar basladigimda 94,5kg idim... bugun tartildim ve 93.3kg ciktim coook mutluyum. bundan sonra hep eksi olurum insallah...

Gelelim menume

sahur:
1dilim tam bugday ekmegi, peynir, salatalik, 1tane mucver, 800ml su, 1bardak sut, 1elma

iftar:
havuclu bezelye yemegi (sulu)
avcumun ici kadar tavuk gogsu, 2kasik bulgur pilavi, 1dilim tam bugday ekmegi, 500ml su, 1tane hurma

1saat sonra: 1kase ananas

15dk leslie tarzi spor, 2dk mekik aleti

Ya ben reglken yememe engel olamıyorum bugün bir cipsle iki çikolata yedim çok pişmanım ama durduramiyorum kendimi yarın da yeni diyetisyene gidicem ona iyi diyorlar :*

Aslında bugün gündüz oructan alışkanlık olmuş sabah peynir domates salatalık yedim öğlen bir muz ikindi dört gibi biraz çilek ve bir bardak süt içtim akşam iftarda da ekşili köfte yedim küçük bir porsiyon ama sonra cips ve çikolata lar işi bozdu

selamün aleyküm.....
ramazan yoğunluğundan pek gelemez oldum kkya, ama ramazan sonu yine eskisi gibi buradayım inşaallah:)
biraz üşütmüşüm, midemi bilhassa, afedersiniz akşam üstü ne var ne yok çıktı çıkınca rahatladım, birazda hapşuruk tıksırık var.:2::2:
neyse 1saat önce kadar bir adaçayı içtim epey iyi geldi, birde soğuk algınlığı hapı içeyim yatarken bari unutmazsam.....
tezgahta bulaşıklarım vardı, makine boşalıcaktı, az önce işler için mutfağa girdiğimde birde baktımki mutfağın ampülü yanmıyor:)
aslında işime geldi, mecbur kaldı bulaşıklar artık, karanlıkta işmi yapılır, eşim yatmadan ampülü yapsında yarın yaparım işleri hastayım zaten.
sahur sofrasını koyarsam tamamdır yaaa.
kaç gündür gece uyumuyorum zombi gibi:) yoruldum iyice....
bugünde dayımın 7siydi, toplandık kuran okuduk bağışladık, helva yaptık dağıttık, rabbim yerine ulaştırsın inşaallah cümleyle birlikte, AMİN.
benden böyle işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…