Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Geçmiş olsun daha çok yeni dikkat et üzerine basma sakın. annenlede konuş sana destek olsun çerez kuruyemiş neysede puçalar ve kekler artık evde olmasın canım...

Ben şekerli kek yağlı puaça yapsam benim oğlan topuğumdan furuuur

Kolay gelsin canım misafirin varmış bende eltimleri ve eşimin kuzenini ağırladım bayramda yoksun herhalde tatil kaç gün sürecek yolculuk uzaklara mı? :)

Sağol :) Söyledim zaten :)) mecbur yapıcak evımız hiç bos olmuyo cunku ama yaparsada saklicak öyle anlaştık :)

Sinemcim cok gecmisler olsun. Ayagin icin cok uzuldum. Yat dinlen basma ustune. Senjnle ilgilenen birileri vardir insallah.
Kizlar ben de adet oncesi sendromlar basladi. Cuma tatile gidicem. Adet olamadim. Ama duba gibiyim. Insallah cumaya kadar olurum da biter gider ben de denize girerim...yoksa kumsalda mal mal oturmak istemiorum
Bu arada diyetim bu hafta kor topal gidio. Bende de taban cokmesi var. Spor yapamiorum pek... sabah tost yedim okadar. Oglen sebze yicem aksam allah kerim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Selam kizlar
Nasilsiniz ben iyiyim sukur
Akşama annemdeyiz bizde birazdan cikicam once kv ilaclari varmis yazdirilacak saglikocagina gidip onlari aliriz ardindan onu bırakıp annemlere gecerim
Kolay gelsin canım misafirin varmış bende eltimleri ve eşimin kuzenini ağırladım bayramda yoksun herhalde tatil kaç gün sürecek yolculuk uzaklara mı? :)
Sagol tatlim bayramda tatile gidebiliyoruz ancak, pazar gunu cikicaz,1 haftalik kemer`e gidecez kismetse

Cok sagol canim :) var var annem sagolsun

Salata yogurt ve bir dilim karpuzumu yiyorum suan ve artik annemde bana eslik ediyo :) cok mutluyum yanliz degilim artik :)

Yeni gelen arkadaşlar hosgeldiniz
Nur annen nasil oldu?
Kızlar diyete basladigim zaman ozellikle sevdigim bir yiyecegi buzdolabına koyuyordum vede cok canim istese bile ben zayifliyorum yemiyecem diyordum, kendi kendime irademi guclendiriyordum
Haftasonu 2 gun ust uste güllaç yedim cok degildi ama yedim iste dun komsuma gittim ,gullac yaptim bi dilim yermisin dedi
Yok ben 2 gundur yedim yetti diye geri cevirdim, benki tepsiyle olsa geri cevirmem gullaci

annem bi iyi kötü. ben de onunla birlikte bi iyi bi kötü oluyorum. hastanede daha belki perşembeye çıkacak ama kesin değil.ayağının şişi inmemiş hala ve dikişleri kanıyomuş sürekli. ablamlar çarşamba akşamı yola çıkıcaklar minibüsleri var arka tarafı yatak gibi yapıcaklar sivastan alıp izmire götürecekler. Bu aralar enerjim çok düşük o yüzden hiç yazasım yok. 2 gün önce kayınvalidem annen izmire gelirse bayramda gidersin yanına dedi bakalım belki giderim yani gitmeyi çok istiyorum tabiki ama daha yeni kaza atlattım biraz içim tedirgin gidersemde gündüz giderim belkide gitmem bilmiyorum

Allah kolaylık versin :)

Ayyyy kizlar ramazan basliyali benim tarihlerden haberim yok
pazar gunu bizim nikah yil donumuzmus ikimizde unuttuk dun aksam aklimiza geldi
8yil oldu
bugunde evlilik yil donumu (yani dugun olan gun) 8yil olmus bile vay be :) 10yila az kaldi :)

yeterince vitaminli beslenmiyormusun yoksa? oda etki olur...
cunku normalde rejim insani yormamasi lazim...

hosgeldin aramiza!!!!
hepimiz destek oluruz sana canim :)
o yasta insan biraz hemen vereyimde kurtulayim diye dusunup iyice ac birakabiliyor kendini... sakin oyle yapma dikkat et yavas ver ama hep ekside olsun bundan sonra kilon canim onemli olan o tamam?

cok az meyve ve sebze var canim menunde... biraz daha fazla sebze ve meyve yemeye bak hemi?

gecmis olsun canim tekrar... insallah yolda zorluk cekmezler...

Evet aslinda hemen istiyorum ama sagligimdan korkuyorum o yuzden yavas yavas buyuk kayip vermek istiyorum :) destekleriniz icinde cok tesekkurleeer :) :)

merhaba ben damla bu konuyu gördüm ve katılmak istedim 18 yasındayım liseden yenı mezun oldum bugun tartıda 90.5 kiloyu görünce kilo vermem gerektiğini anladım hic bu kadar kilo almamıştım acıkcası ve moralim cok bozuldu lütfen yardım edin irade anlamında ciddi eksiğim

selamün aleyküm.....
ben bugün pek bi agresifim:)
rgl yaklaştı ondan galiba

Ayyyy kizlar ramazan basliyali benim tarihlerden haberim yok
pazar gunu bizim nikah yil donumuzmus ikimizde unuttuk dun aksam aklimiza geldi
8yil oldu
bugunde evlilik yil donumu (yani dugun olan gun) 8yil olmus bile vay be :) 10yila az kaldi :)

:))))
eşinle daha nice hayırlı huzurlu mutlu seneleriniz olsun inşaallah canım.....
kocaman öpüyorum

Kızlar merhaba, ben bir ürün buldum 28 günde 1 beden inceltiyor. Arkadaşım kullandı inanılmaz faydasını gördü. Ürünün ismi Pure Nature. Üstelik bu ürünü giydiğinizde ekstra spor yapmanıza hiç gerek yok. Giyiyorsunuz ve gündelik hareketler yeterli oluyor. Denemekte fayda var.

O zaman tam sana göre bir zayıflama kıyafeti var. İsmi Pure Nature. 28 gün boyunca 8 saat giyiyorsun ve 1 beden inceliyorsun ekstra spor yada başka bir şey yapmana gerek yok. Benim arkadaşım kullandı inanılmaz memnun bende sipariş ettim hemen bir tane gelsin etkilerini buradan yazacağım.

İyi akşamlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…