ramazanın ilk sahura kalkıcağımız gün düşüp kırdım bacagımı sıcak dıye 3 gun once alçımı aldılar ama üzerine çok basamıyorum malesef. Bugün ilk günüm diye kendim hazırladım ama annem kalkmama izin vermediğinden genelde o hazırlar :) evet bizim evede gelen çok oluyo çay yanına poğaça kek cerez felan hiç eksik olmaz bugunden itibaren agzıma surmeyı dusunmuyorum :))
Selam guzeller
Meyram cumartesi iftardan sonra eltimler geldi istanbul dan bayramda biz yokuz, onlarda bayram sonu ev tasiyacaklar o yuzden ramazan da goruselim deyip gelmisler firsatim olmadi girmeye pek
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Geçmiş olsun daha çok yeni dikkat et üzerine basma sakın. annenlede konuş sana destek olsun çerez kuruyemiş neysede puçalar ve kekler artık evde olmasın canım...
Ben şekerli kek yağlı puaça yapsam benim oğlan topuğumdan furuuur
Sagol tatlim bayramda tatile gidebiliyoruz ancak, pazar gunu cikicaz,1 haftalik kemer`e gidecez kismetseKolay gelsin canım misafirin varmış bende eltimleri ve eşimin kuzenini ağırladım bayramda yoksun herhalde tatil kaç gün sürecek yolculuk uzaklara mı? :)
Cok sagol canim :) var var annem sagolsunSinemcim cok gecmisler olsun. Ayagin icin cok uzuldum. Yat dinlen basma ustune. Senjnle ilgilenen birileri vardir insallah.
Kizlar ben de adet oncesi sendromlar basladi. Cuma tatile gidicem. Adet olamadim. Ama duba gibiyim. Insallah cumaya kadar olurum da biter gider ben de denize girerim...yoksa kumsalda mal mal oturmak istemiorum
Bu arada diyetim bu hafta kor topal gidio. Bende de taban cokmesi var. Spor yapamiorum pek... sabah tost yedim okadar. Oglen sebze yicem aksam allah kerim.
Yeni gelen arkadaşlar hosgeldiniz
Nur annen nasil oldu?
Kızlar diyete basladigim zaman ozellikle sevdigim bir yiyecegi buzdolabına koyuyordum vede cok canim istese bile ben zayifliyorum yemiyecem diyordum, kendi kendime irademi guclendiriyordum
Haftasonu 2 gun ust uste güllaç yedim cok degildi ama yedim iste dun komsuma gittim ,gullac yaptim bi dilim yermisin dedi
Yok ben 2 gundur yedim yetti diye geri cevirdim, benki tepsiyle olsa geri cevirmem gullaci
yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişsiniz bu arada
Hosbulduk bu arada cok gecmis olsun üzüldüm
annem bi iyi kötü. ben de onunla birlikte bi iyi bi kötü oluyorum. hastanede daha belki perşembeye çıkacak ama kesin değil.ayağının şişi inmemiş hala ve dikişleri kanıyomuş sürekli. ablamlar çarşamba akşamı yola çıkıcaklar minibüsleri var arka tarafı yatak gibi yapıcaklar sivastan alıp izmire götürecekler. Bu aralar enerjim çok düşük o yüzden hiç yazasım yok. 2 gün önce kayınvalidem annen izmire gelirse bayramda gidersin yanına dedi bakalım belki giderim yani gitmeyi çok istiyorum tabiki ama daha yeni kaza atlattım biraz içim tedirgin gidersemde gündüz giderim belkide gitmem bilmiyorum
Gruba yeni gelen arkadaslar hoş gelmişsiniz anlaşılan Bayram sonrası grup daha bir toparlanacak. Umarım Bayram sonrası diyetlerimize sıkıca sarılırız kıloları vermeye devam ederiz. Ben de listeye bu cuma gireceğim Bayram sonrası ilk farkı gormuş olacağım tam da bayrama geliyor ama yapacak birsey yok
Benim en büyük derdim spor yapamamak yani yapmaya mecalim ve dermanım yok 2 haftadır diyetteyim yorgun hissediyorum ondan mı bilmiyorum bu kasleri üzerimden atmam lazım
hosgeldin aramiza!!!!Belki bazılarınızın çocuğu yasındayım ama nerdeyse 25 30 yasında bi kadın gibi görünüyorum 16 yasındayım ve 110 kiloya dayanmak üzereyim artık herseyı denedım ama tek basına diyet yapılmıyo artık ailem bi fazlalık olarak görüyo arkadaslarım ilgilenmiyo benimle. benimle beraber kilo vermek isteyen destek olmak isteyen kımse yokmu
Selam tekrar dünkü menümü yazayım
Sabah
Tereyağlı yumurta kasar peynir 2 dilim ekmek domates salatalık zeytin
Öğlen
Zeytinyağlı barbunya 1 dilim ekmek
Erik
Akşam
Kavun başlanmış Mısır
Cuma gunu 103 idim bu sabah 102,3 çıktım :)
Arzu' dan sevgiler.
annem bi iyi kötü. ben de onunla birlikte bi iyi bi kötü oluyorum. hastanede daha belki perşembeye çıkacak ama kesin değil.ayağının şişi inmemiş hala ve dikişleri kanıyomuş sürekli. ablamlar çarşamba akşamı yola çıkıcaklar minibüsleri var arka tarafı yatak gibi yapıcaklar sivastan alıp izmire götürecekler. Bu aralar enerjim çok düşük o yüzden hiç yazasım yok. 2 gün önce kayınvalidem annen izmire gelirse bayramda gidersin yanına dedi bakalım belki giderim yani gitmeyi çok istiyorum tabiki ama daha yeni kaza atlattım biraz içim tedirgin gidersemde gündüz giderim belkide gitmem bilmiyorum
Ayyyy kizlar ramazan basliyali benim tarihlerden haberim yok
pazar gunu bizim nikah yil donumuzmus ikimizde unuttuk dun aksam aklimiza geldi
8yil oldu
bugunde evlilik yil donumu (yani dugun olan gun) 8yil olmus bile vay be :) 10yila az kaldi :)
merhaba ben damla bu konuyu gördüm ve katılmak istedim 18 yasındayım liseden yenı mezun oldum bugun tartıda 90.5 kiloyu görünce kilo vermem gerektiğini anladım hic bu kadar kilo almamıştım acıkcası ve moralim cok bozuldu lütfen yardım edin irade anlamında ciddi eksiğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?