- 25 Ocak 2014
- 7.161
- 28.947
- 598
slm kızlar ben geldim
çok şükür nöbet sakin geçti darısı son 2sinin başına
bu sabah tartıldım 89.8 çıktım
amin cnminşaallah canım.
annem bel fıtığı için fizik tedaviye giriyor günlük yarım saat kadar, dün bende annemle gitmiştim fiziğe, orada annemi salonda beklerken bir hemşire gözüme takıldı, koşturup duruyordu, sen geldin aklıma sonra:)
çalışmak zor ama çok güzel.... her kadın yapabilse ama işte olmayınca olmuyor....
rabbim güç kuvvet versin sana ve tüm çalışan bayanlara inşaallah canım.
Ha bide ben dün dr a kontrole gittim deyzeleri bebikin selamı vardı size hepinizin ellerinden öper...iyiydi şükür baya hareketliydi...büyümüş olsada minnak bişey hala inanamıyorum karnımda benden habersiz kıpraşan bi bebek var...
Güzelmişhep yurtdışında yaşayanları görünce ne kibirli derdim sen çok tatlişsin ama şaşırdım
şuan topikten herkeste uyuyormu la:)))))
Selamün aleykümm...
hayırlı sabahlar herkese...nasılsınız...biz ailecek hastayız yatıyoruz...benim mide ağrılarım başladı tekrar ve bugünde cırcır olmuşum...bütün gecede bulantım vardı fena...kızlarda üşütmüşler kulakları ağrıyo ikisininde ve ateşi var..burun akıntısıda cabası....hem onlarla ilgilenip hem hasta olmak ne zor yaw...yatamıyorum bile...bide küçük kızı wcye alıştırmaya çalışıyorum üstüste geldi gene hepsi...başladık bi kere arada veremem şimdi...dua edin bana...diyete güzel başlamıştım ama midem kötü iki gündür hiç bişey yiyemiyorum su bile içemiyorum...oyüzden diyet falan yok şimdilik..az toparlanalım kaldığım yerden devam inş...buralarda pek bi durgun...herkes tatildemii..
Selam kızlar
Dun gece itibariyle ara verdigim diyetime geri gondum
Butun yedigim tatlilar bana +2.200 kilo olarak kendini unutturmuyorpisman degilim
Spora ve diyete son hiz devamm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
merhaba kızlarrr ben hayırsız merry geldi :))
yolcu ve meyrayı gördüm eskilerden,yenilere de selamlar..
sizlere haber verip bir hal hatır sormak için geldim..bugün itibariyle 34 haftalık olduk teyzoşlar..
hep yattım evden dısarı cıkamadım haftalarca ama gecti şükür..
bebegime gelince kızım 7.ayından sonra erkeğe döndü:))) alışması zor oldu ama hahah ne cıkarsa bahtımıza:)
bu arada 5kg aldım sadece..hep yatacagım için korkuyordum ama ohh korktugum gibi olmadı..
28 haftaya kadar hiç kg almadım sonra yaz tatili girdi annem memleketten bana bakmaya geldi vee olanlar oldu:)
hedefim ebru sallı gbi 7 kg ile bitirmekti gebeliği ama bakalım:))
Sizler nasılsınız,beni merak ettiniz mi bakalım hepinizi kocaman öptük Umut umla
Ben de dönüş uçağına bindim bugun erken ev de olacağım spor yapmak istiyorum
Arzu' dan sevgiler.
Bende tartilmazsam catlarim fazlada olsa gormem lazim
Kizlarrr nerelerdesiniz ?
Ramazan bitti ben eski duzene donmeye calisiyorum inşallah her sabah erken kalkabilirim bu sabah 08,35 de kalktim sirkeli suyumu ictim simdide kahvaltimi edeyim
Kızlar bugun de Ankara'ya gidip geleceğim birazdan uçağa bineceğim geçmişi uçağı dönüşte beklerken okurum artık hepinize selamlar
Arzu' dan sevgiler.
Meyra bu ne diyeti nasıl ölçüm yapıyorsun
Arzu' dan sevgiler.
Benim de insülin direncim var muhtemelen yıllardır vardıben 5-6 senedir biliyorum çünkü hep kilolıydum sene basında endokronoloji drum artık şekere donmuş dedi zayıflayın kurtulmak istiyorum bu illetten
Arzu' dan sevgiler.
Meyra sanki hiç sebze yemiyorsun hep 0 görüyorum
Arzu' dan sevgiler.
ben uyumuyordum ama dun bir turlu giremedim bilgisayara... yok alisveris, yok esimin fizik tedavisi, yok yemek yap, yok utu yapyok cocukla ilgilen en sonda yoruldum uzandim tv izledim
Hello kizlar. Birkac gundur kosusturmam vardi yazamadim. Malum denize gittik goz nezlesi oldum. Dun doktora gittim iki damla yazdi allaha sukur o kasinti kirmizi vampir gozler gitti. Bugun diyet menulerimi bile yiyesim yok o derece sicak ve nemli bi gun. Vantilatorun onunde banka sinawina calisiom. Ya bismillah basladim bakalim hadi hayırlısı... modum dusuk bu ara
Ben istanbuldayim sekerim. Sen nerdesin
Selam kizlar.. biz yarin yeni bi tatile gidiyoruz bu kez yaylaya :) oncekinin yorgunlugu cikmadan yenisi.. 1 hafta kadar kalicaz.. Abimin oglusu da yanimizda olacak bu kez.. cok da severim halacimi :)
Tatil donusu bugune kadar dikkat ettim ama veremedim kilo hala 91lerde dolasiyorum. Tekrar tatilde almam daha fazla inşallah..
Gökçecim beni bu haftada izinli yazabilir misin sana zahmet. Tartilma sansim olmaz.
Hepinize kolay gelsin :)
Aa ne hos. Mevlana ve semsin kenti.. hep gormek istemisimdir.. bu arada ben de 6443 e basladim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?