Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kızlar ben geldim
çok şükür nöbet sakin geçti darısı son 2sinin başına
bu sabah tartıldım 89.8 çıktım

selamün aleyküm.....
naber kıslar:)
geçmiş yaptım az önce, yalnız sonra yazayım cevaplarımı çünkü misafir gelicek, ne zaman gelicek çaylımı kahvelimi gelicek hiç belli değil, dün telefonda sana bir ara yarın uğrarım dedi sadece, oyüzden ortalığı bir toplayım ev hazır olsun, böyle yakalanırsam ayıp olar misafirime:)))
duruma göre gelirim yine buraya....
şimdi kahvemi yudumluyorum:) sonrada kaçarım....
yaşasın türk kahvesi gerçekten.....

slm kızlar ben geldim
çok şükür nöbet sakin geçti darısı son 2sinin başına
bu sabah tartıldım 89.8 çıktım

inşaallah canım.
annem bel fıtığı için fizik tedaviye giriyor günlük yarım saat kadar, dün bende annemle gitmiştim fiziğe, orada annemi salonda beklerken bir hemşire gözüme takıldı, koşturup duruyordu, sen geldin aklıma sonra:)
çalışmak zor ama çok güzel.... her kadın yapabilse ama işte olmayınca olmuyor....
rabbim güç kuvvet versin sana ve tüm çalışan bayanlara inşaallah canım.

amin cnm
Rabbim hepimize güç kuvvet versin

oy oy masallah :) bizde onu öperiz :)

Güzelmiş hep yurtdışında yaşayanları görünce ne kibirli derdim sen çok tatlişsin ama şaşırdım

:) iltifat olarak aliyorum canim bunu ya benim biraz konusma tarzim tuhaf o kadar genelde hic dusunmeden aklima gelen ilk seyi soylerim, yada buraya yazarim... turkiye'de heleki esimin ailesi tarafi hep yanlis anlarlar beni bende her seferinde patavatsiz oldugumu ogrenemedinizmi diyorum :) ne söylersem söyleyim hic bir zaman kötü niyetle söylemiyorum... ayy cok yazdim gene
ama beni tatli bulduguna cook sevindim canim

şuan topikten herkeste uyuyormu la:)))))

ben uyumuyordum ama dun bir turlu giremedim bilgisayara... yok alisveris, yok esimin fizik tedavisi, yok yemek yap, yok utu yap yok cocukla ilgilen en sonda yoruldum uzandim tv izledim

ayyy coook gecmis olsun bir an once iyilesirsin insallah

olsun canim ya :) verirsin merak etme :)

masallah canim!!! Saglikli olsunda cinsiyet onemli degil canim :) allahim sag salim kucagina almayi nasip etsin

Ben de dönüş uçağına bindim bugun erken ev de olacağım spor yapmak istiyorum

Arzu' dan sevgiler.

kiz sen ne isi yapiyorsun? hep ucaklardasin :)

Hello kizlar. Birkac gundur kosusturmam vardi yazamadim. Malum denize gittik goz nezlesi oldum. Dun doktora gittim iki damla yazdi allaha sukur o kasinti kirmizi vampir gozler gitti. Bugun diyet menulerimi bile yiyesim yok o derece sicak ve nemli bi gun. Vantilatorun onunde banka sinawina calisiom. Ya bismillah basladim bakalim hadi hayırlısı... modum dusuk bu ara

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

[video=dailymotion;x21x0q7]http://www.dailymotion.com/video/x21x0q7_sinan-akcil-tabi-tabi_tv[/video]

Bende tartilmazsam catlarim fazlada olsa gormem lazim

hehehe:))) aynı annem gibisin, o da görmezse olmaz, beni hep zorlar çıkta bakayım kaç kilosun diye aklına estiğindeD
benim tartılma şartlarım vardır, kolay kolay çıkmam derim bende, o da beni anlayamaz bu kız niye böyle yapıyo diye :))))
şuan görmeyim daha iyi:)))))

inşaallah kolayca dönersin gönlündeki düzene bidenem:)
kızın nasıl iyimi? napıyo?

[video=dailymotion;x1cgrl5]http://www.dailymotion.com/video/x1cgrl5_sinan-akcil-fark-atiyor_music[/video]

:118::118::118::118:

[video=dailymotion;x20p0cy]http://www.dailymotion.com/video/x20p0cy_irem-derici-kalbimin-tek-sahibine_music[/video]

.......................

Kızlar bugun de Ankara'ya gidip geleceğim birazdan uçağa bineceğim geçmişi uçağı dönüşte beklerken okurum artık hepinize selamlar
Arzu' dan sevgiler.

arzu tanışalımmı?:)
yaş, evli bekar, meslek, burç nedir???
ben 29, evli, ev hanımı, koç:)
bu arada uçağa bende çok binmek istiyorum ama panik atak geçmişim olduğundan çok tırsıyorum:)
öyle böyle değil çok korkuyorum, ama çokta binmek istiyorum......

Meyra bu ne diyeti nasıl ölçüm yapıyorsun

Arzu' dan sevgiler.

adı 5333diyeti canım, değişim tablom tıptaki diyetisyenlerin verdiği tablo.
yazdığım sayılarda 1gün içinde tükettiğim porsiyon miktarlarım.

geçmiş olsun canım.
herkesin imtihanı bi türlü işte.....

Meyra sanki hiç sebze yemiyorsun hep 0 görüyorum

Arzu' dan sevgiler.

bu diyette normalde sebze gurubu yok, ve serbest yenen sebzelerdende yenme zorunluluğuda yok.
vesselam ben günlük 3porsiyon sebzeyi kendim kafamdan ekledim bu diyetime.
ve serbest olan çiğ sebzeleride yazmıyorum sebze gurubuma, ancak sebze yemeği yersem yazıyorum.
evet bu diyeti yaparken genelde sebze yemeği yemiyorum, ama çiğ sebzeden günlük mutlaka yiyorum canım.

ben uyumuyordum ama dun bir turlu giremedim bilgisayara... yok alisveris, yok esimin fizik tedavisi, yok yemek yap, yok utu yap yok cocukla ilgilen en sonda yoruldum uzandim tv izledim

:))))) tamamdır:)
eşin fizik tedaviye niye gidiyo? geçmiş olsun...

daha iyi olmana sevindim...
allah kolaylık versin çalışmanda da canımcım.
sıcak ve nem demişsin sen hangi şehirdeydin?

Selam kizlar.. biz yarin yeni bi tatile gidiyoruz bu kez yaylaya :) oncekinin yorgunlugu cikmadan yenisi.. 1 hafta kadar kalicaz.. Abimin oglusu da yanimizda olacak bu kez.. cok da severim halacimi :)
Tatil donusu bugune kadar dikkat ettim ama veremedim kilo hala 91lerde dolasiyorum. Tekrar tatilde almam daha fazla inşallah..
Gökçecim beni bu haftada izinli yazabilir misin sana zahmet. Tartilma sansim olmaz.
Hepinize kolay gelsin :)

Aa ne hos. Mevlana ve semsin kenti.. hep gormek istemisimdir.. bu arada ben de 6443 e basladim.

inşaallah almazsın canım.
iyi gezmeler:)
görüşürüz

Aa ne hos. Mevlana ve semsin kenti.. hep gormek istemisimdir.. bu arada ben de 6443 e basladim.

öylemi ne güzel, hadi kolay gele ozaman diyetin:)
sende paylaşsana benim gibi menülerini, tabiki arzu edersen:)
inşaallah konyayı görmekte nasip olur canım, gerçekten görülesi bi şehir bence.
mevlana diyarından kocaman selam olsun o zaman sana:)

6443 diyeti. Ayca kaya sayarak zayifla kitabindan... boyu 1,60-65 civari 90-120 kg olanlar icin...
Sabah: 2 dilim tahilli ekmek, 1 dilim beyaz peynir, 1 yumurta, bol yesillik sekersiz cay
Arada acikirsan bi meyve
Oglen 2tane tavuk baget yada bir el buyuklugunde izgara et yada bi kutu ton baligi ,1 dilim ekmek , bol salata, bi kase yogurt
Ara; yagsiz peynirli tost yaninda bi bardak ayran
Aksam; 1 dilim ekmek, 5-6 kasik etsiz sebze yemegi, salata , yogurt
Acikirsan meywe...

Simdilik listem bu... umarim faydasi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…