Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

inşaallah olur canım.

:))))) tamamdır:)
eşin fizik tedaviye niye gidiyo? geçmiş olsun...

beli icin gidiyor canim :)

ayyy bende bugun fenayim vallahi... sabahtan beri ne bicim burnum akiyor... 2paket mendil harcadim bile... guya bugun disari cikicaktik gezmeye yas gunum diye... hasta olunca yalan oldu...

ohhh hadi bakalim iyi tatiller :)

İyiki doğdun Gökçe abla

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

selamün aleyküm.....
diyetim şükür iyi gidiyor ama yeşilçaya başlayamadım daha, hergün yarın içerim diyorum:)

bu sefer belki yarın içerim.....

biten salı günüm
(başarılı)

6422*40
6tahıl
4et
2süt
2meyve
*
4yağ
0sebze

akşam büyük 1dilim tereyağlı cevizli kadayıfı götürünce tahıl limitim çok azaldı günün yarısına gelmeden daha:)
yediğime değdi ama, canım çekti ama:))))
güzeldi ama
kendi kafamdan bu yediğim 1büyük dilim kadayıfı şöyle nitelendirdim 5333diliyle:)
(3tahıl + 1yağ)
günlük 6tahıldan kaldı 3tahıl:))))
1tanede haşlanmış mısır yedim(1tahıl), birde 2küçük çikolata yemiştiiiim(1tahıl), hepsi toplamda etti 5tahıl
yarına sadece 1tahıl hakkım kaldı:):86::86::86::86:

şuan için:

5001*10
5tahıl
0et
0süt
1meyve
*
1yağ
0sebze

aaa doğum gününmüydü dün....
tüh bilmiyordum, kusura bakma....
neyse daha çokta geç sayılmaz ama değilmi kutlamak için:)
doğum günün kutlu olsun, yeni yaşın mutlu olsun, daha nice hayırlı yaşlara inşaallah tüm sevidklerinle birlikte canım.....
kocaman öpüyorum seni

geçmiş olsun bu arada.

Günaydın kızlar
Gecmis olsun canim
Kizim iyi sayilir canim az biraz oksuruyor klimalar yuzunden sanirim keyfi yerinde ama
Ohhh hayat sana guzel
Iyi eglenceler canim
Gokcecim yas gununmus nice yillara canim

Afiyet olsun canim dengelersin sen onu

Teyzesinin gülü gel bi sarılim öpim özledik daa pek keyifsizim acaba sana sataşsam geçermi

I love Bonus

Cinsiyeti belli oldu mu Bonus ilk çocuk mu Allah tamamına erdirsin

Arzu' dan sevgiler.

Önce şu insülin direnci için geçmiş olsun allahım sanada banada burdaki herkesede kurtulmayı nasip etsin.. Hamilelikte zaten normal birine göre yükselirmiş insülin doğumdan sonra inş ölçümleri yaptrcam ve dahileye değilde endokrinoloji ile görüşmeyi düşünüyorum.

Bebeğin cinsiyeti için erken daha 4 ayı bitince gidicem kontrole o zaman belli olabilir... İlk değil 3. Çocuk olucak kısmetse. Bu 3. Çocuk kelimesini yazdığıma hala inanamıyorum

I love Bonus

Ne bilim ya başım çok ağrıyo günlerdir.. Tadım tuzum yok sen napıyosun

I love Bonus

Sicaklardan olabilirmi başağrısı benimde gece tutuyor
Ben napim iste temizlige niyetleniyorum ama sadece niyette kaliyo
Pazara gidecez annemle aksamuzeri dolap tamtakir ,markettende almadim hicbisi koy pazarinda tazecik oluyo hersey diye
Bide sicak nem ayyy ne cektik bee amma da soylendim
Cok sukur iyiyiz

Tatil çene takımlarına zeval vermemiş maşallah sıcaklar etkiliyo tabi buna şükür ama can sıkıcı bi ağrım var ve sürekli

I love Bonus

Son düzenleme:
Tatil çene takımlarına zeval vermemiş maşallah sıcaklar etkiliyo tabi buna şükür ama can sıkıcı bi ağrım var ve sürekli

I love Bonus
Gecmis olsun teyzesinin gulunee kiyamam hic oyyyy
Yok aksine cenem dustu cok calisti ya ondan
Tansiyonmu oynuyo acep benim o yapiyor basagrisi gunduz hep yatasim var bak kalktim camasir mak. Calistirdim bulasiklari bosalttim tezgahi sildim gene ter icinde kaldim yatiyom

Televizyon da gostermiyo canakta sorun var cekmiyo
Bu arada bol bol nazara geliyom

Selamün aleyküm..

nasılsınız hanımlarr...benim mide halen gurul gurul..ağrı yanma bulantı hepsi bir arada devam cumaya randevu aldım gidicem doktora...halen bişey yiyemiyorum biraz biraz su içiyorum okadar...cırcırda devam...ama buna rağmen hala tartım hep yüksek gösteriyo niyeki acep...:44:

Geçmiş olsun reflor alsaydın hemen bi taneyle bile ishalin farkeder cumaya kadar böyle bekleme al bence o gün gidersin yine

I love Bonus

Gecmis olsun cnm tekrar su kaybına dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…