6443 diyeti. Ayca kaya sayarak zayifla kitabindan... boyu 1,60-65 civari 90-120 kg olanlar icin...
Sabah: 2 dilim tahilli ekmek, 1 dilim beyaz peynir, 1 yumurta, bol yesillik sekersiz cay
Arada acikirsan bi meyve
Oglen 2tane tavuk baget yada bir el buyuklugunde izgara et yada bi kutu ton baligi ,1 dilim ekmek , bol salata, bi kase yogurt
Ara; yagsiz peynirli tost yaninda bi bardak ayran
Aksam; 1 dilim ekmek, 5-6 kasik etsiz sebze yemegi, salata , yogurt
Acikirsan meywe...
Simdilik listem bu...umarim faydasi olur.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
:))))) tamamdır:)
eşin fizik tedaviye niye gidiyo? geçmiş olsun...
Selam kizlar.. biz yarin yeni bi tatile gidiyoruz bu kez yaylaya :) oncekinin yorgunlugu cikmadan yenisi.. 1 hafta kadar kalicaz.. Abimin oglusu da yanimizda olacak bu kez.. cok da severim halacimi :)
Tatil donusu bugune kadar dikkat ettim ama veremedim kilo hala 91lerde dolasiyorum. Tekrar tatilde almam daha fazla inşallah..
Gökçecim beni bu haftada izinli yazabilir misin sana zahmet. Tartilma sansim olmaz.
Hepinize kolay gelsin :)
beli icin gidiyor canim :)
ayyy bende bugun fenayim vallahi... sabahtan beri ne bicim burnum akiyor... 2paket mendil harcadim bile... guya bugun disari cikicaktik gezmeye yas gunum diye... hasta olunca yalan oldu...
ohhh hadi bakalim iyi tatiller :)
İyiki doğdun Gökçe abla
beli icin gidiyor canim :)
ayyy bende bugun fenayim vallahi... sabahtan beri ne bicim burnum akiyor... 2paket mendil harcadim bile... guya bugun disari cikicaktik gezmeye yas gunum diye... hasta olunca yalan oldu...
Gecmis olsun canimHello kizlar. Birkac gundur kosusturmam vardi yazamadim. Malum denize gittik goz nezlesi oldum. Dun doktora gittim iki damla yazdi allaha sukur o kasinti kirmizi vampir gozler gitti. Bugun diyet menulerimi bile yiyesim yok o derece sicak ve nemli bi gun. Vantilatorun onunde banka sinawina calisiom. Ya bismillah basladim bakalim hadi hayırlısı... modum dusuk bu ara
Kizim iyi sayilir canim az biraz oksuruyor klimalar yuzunden sanirim keyfi yerinde amahehehe:))) aynı annem gibisin, o da görmezse olmaz, beni hep zorlar çıkta bakayım kaç kilosun diye aklına estiğindeD
benim tartılma şartlarım vardır, kolay kolay çıkmam derim bende, o da beni anlayamaz bu kız niye böyle yapıyo diye:))))
şuan görmeyim daha iyi:)))))
inşaallah kolayca dönersin gönlündeki düzene bidenem:)
kızın nasıl iyimi? napıyo?
Ohhh hayat sana guzelSelam kizlar.. biz yarin yeni bi tatile gidiyoruz bu kez yaylaya :) oncekinin yorgunlugu cikmadan yenisi.. 1 hafta kadar kalicaz.. Abimin oglusu da yanimizda olacak bu kez.. cok da severim halacimi :)
Tatil donusu bugune kadar dikkat ettim ama veremedim kilo hala 91lerde dolasiyorum. Tekrar tatilde almam daha fazla inşallah..
Gökçecim beni bu haftada izinli yazabilir misin sana zahmet. Tartilma sansim olmaz.
Hepinize kolay gelsin :)
Gokcecim yas gununmus nice yillara canimbeli icin gidiyor canim :)
akşam büyük 1dilim tereyağlı cevizli kadayıfı götürünce tahıl limitim çok azaldı günün yarısına gelmeden daha:)
yediğime değdi ama, canım çekti ama:))))
güzeldi ama
kendi kafamdan bu yediğim 1büyük dilim kadayıfı şöyle nitelendirdim 5333diliyle:)
(3tahıl + 1yağ)
günlük 6tahıldan kaldı 3tahıl:))))
1tanede haşlanmış mısır yedim(1tahıl), birde 2küçük çikolata yemiştiiiim(1tahıl), hepsi toplamda etti 5tahıl
yarına sadece 1tahıl hakkım kaldı:):86::86::86::86:
şuan için:
5001*10
5tahıl
0et
0süt
1meyve
*
1yağ
0sebze
Cinsiyeti belli oldu mu Bonus ilk çocuk mu Allah tamamına erdirsin
Arzu' dan sevgiler.
Teyzesinin gülü gel bi sarılim öpim özledik daa pek keyifsizim acaba sana sataşsam geçermi
I love Bonus
Bende seni opim gulumm nedenkine keyfin yok
Ne bilim ya başım çok ağrıyo günlerdir.. Tadım tuzum yok sen napıyosun
I love Bonus
Sicaklardan olabilirmi başağrısı benimde gece tutuyor
Ben napim iste temizlige niyetleniyorum ama sadece niyette kaliyo
Pazara gidecez annemle aksamuzeri dolap tamtakir ,markettende almadim hicbisi koy pazarinda tazecik oluyo hersey diye
Bide sicak nemayyy ne cektik bee amma da soylendim
Cok sukur iyiyiz
Gecmis olsun teyzesinin gulunee kiyamam hic oyyyyTatil çene takımlarına zeval vermemiş maşallah sıcaklar etkiliyo tabi buna şükür ama can sıkıcı bi ağrım var ve sürekli
I love Bonus
Selamün aleyküm..
nasılsınız hanımlarr...benim mide halen gurul gurul..ağrı yanma bulantı hepsi bir arada devam cumaya randevu aldım gidicem doktora...halen bişey yiyemiyorum biraz biraz su içiyorum okadar...cırcırda devam...ama buna rağmen hala tartım hep yüksek gösteriyo niyeki acep...:44:
Selamün aleyküm..
nasılsınız hanımlarr...benim mide halen gurul gurul..ağrı yanma bulantı hepsi bir arada devam cumaya randevu aldım gidicem doktora...halen bişey yiyemiyorum biraz biraz su içiyorum okadar...cırcırda devam...ama buna rağmen hala tartım hep yüksek gösteriyo niyeki acep...:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?