selamün aleyküm.....
kahvemi içcez yoksa:)
şuan için:
5202*30
5tahıl
2et
0süt
2meyve
*
3yağ
0sebze
Aleykumselam canim kahvem kalmadi alicam birazdan gelince icerim artik sana afiyet olsun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizim iyi sayilir canim az biraz oksuruyor klimalar yuzunden sanirim keyfi yerinde ama
.
Ne bilim ya başım çok ağrıyo günlerdir.. Tadım tuzum yok sen napıyosun
I love Bonus
Selamün aleyküm..
nasılsınız hanımlarr...benim mide halen gurul gurul..ağrı yanma bulantı hepsi bir arada devam cumaya randevu aldım gidicem doktora...halen bişey yiyemiyorum biraz biraz su içiyorum okadar...cırcırda devam...ama buna rağmen hala tartım hep yüksek gösteriyo niyeki acep...:44:
aaa doğum gününmüydü dün....
tüh bilmiyordum, kusura bakma....
neyse daha çokta geç sayılmaz ama değilmi kutlamak için:)
doğum günün kutlu olsun, yeni yaşın mutlu olsun, daha nice hayırlı yaşlara inşaallah tüm sevidklerinle birlikte canım.....
kocaman öpüyorum seni
Eki Görüntüle 1209997
geçmiş olsun bu arada.
Gokcecim yas gununmus nice yillara canim
Günaydın
Geçmiş doğum günün mübarek olsun gökçe abla
I love Bonus
Selamün aleyküm..
nasılsınız hanımlarr...benim mide halen gurul gurul..ağrı yanma bulantı hepsi bir arada devam cumaya randevu aldım gidicem doktora...halen bişey yiyemiyorum biraz biraz su içiyorum okadar...cırcırda devam...ama buna rağmen hala tartım hep yüksek gösteriyo niyeki acep...:44:
Selam 40 yaşındayım Evliyim 4,5 ve 3 yasında 2 oğlum var proje yon olarak çalışıyorum arasıra projeleri kontrole sehir dışına gidiyorum aslına bakarsanız ben de ilk kalkışta telaş yapmıyor değilim ama kendimi telkin etmeye çalışıyorum istanbuldayım yengeç burcuyum
Arzu' dan sevgiler.
Gökçeciğim senin de doğumgünün kutlu olsun nice yaslara inşallah sağlıklara:)
Arzu' dan sevgiler.
Selam 40 yaşındayım Evliyim 4,5 ve 3 yasında 2 oğlum var proje yon olarak çalışıyorum arasıra projeleri kontrole sehir dışına gidiyorum aslına bakarsanız ben de ilk kalkışta telaş yapmıyor değilim ama kendimi telkin etmeye çalışıyorum istanbuldayım yengeç burcuyum
Arzu' dan sevgiler.
Sagol kuzumgeçmiş olsun kızçene, aman iyi olsun canım...
seninde baş ağrın için geçmiş olsun canom
geçmiş olsun balım, tansiyonunmu çıkıyo acaba:44:
ve aleyküm selam...
çok geçmiş olsun canım tekrar....
Günaydın :)
Gökçe şaka yaptım sana ben senden büyüğüm kızım 3-4 yaş
Tazecik arkadaşlardan biri abla yazdıydı ondan özendim bende.
Topic tenha sayılır gerçekten niyeyse bazen benimde canım pek girmek istemiyo işte bunlar hep tembellikten
I love Bonus
Günaydın kızlar işteyim öğle yemeğine gideceğim bu sabah tartıldım cumadan 300 gr eksiğim:) daha cok umuyordum bu da birsey yarına 500 olsa bari:)
Dünkü menüm
Sabah tam buğday 2 dilim ekmek beyaz peynir maydanoz alıyorum yanıma işyerine varınca çayla yiyorum
Ara yok
Öğlem bulgur pilavı zeytinyağlı fasulye salata tavuk bir dilim de kavun
Ara kuruyemiş
Aksam
Fasulye bir kaç dilim patlıcan kızartma
1 dilim ekmek
3-4 madlen çikolata
3-4 madlen çikolata
Arzu' dan sevgiler.
Ekliptik bisiklet önerilerinizi alabilir miyim tşk
Arzu' dan sevgiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?