Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben diyete basladigimda almistim kosu bandi ve elipik bisiklet
Ama bandi daha cok kullaniyorum acikcasi eliptik ilk zamanlar cok zorladi beni ama simdi daha rahat yapabiliyorum ne kadar kullaniyorsun dersen ramazan basindan beri hic kullanmadim daha duzene sokamadim sporu
Aksam bantta yurumeye basladim esimde yemege gelmemisti neyse yarim saat yurudum( standart 1 saat yuruyorum) esim aradi istanbuldaki kardesi geliyormus yarim biraktim yurumeyi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhabalar nasılsınız inş. hepiniz iyisinizdir

pek gelemedim dışarlardaydım fırsat bulamadım bu aralar, oğlum evde olmayınca bende kızımla biraz dışarıda vakit geçirmek istedim oğlumda cumartesi dönüyor. dün denizde o kadar kremlememe rağmen bayağı yanmışım sabah da çok erken gitmiştik yorulmuşuz yıkanmayı bekliyen hala kirli havlular mayolar var. salı akşamı çok fena kaçırdım dünde yedim korkumdan hiç tartılamadım bugün sadece proteğin sebze ağırlıklı beslenmeyi düşünüyorum bağırsaklarım kilit nerdeyse sabah kahvaltıda domateslerin kabuklarını soyduktan sonra baharat ve zeytinyağı kulandım inş. işe yarar koşturmacadan yeşil çaylarımıda hiç içemedim anlıyacağnız cuma tartısı bana sürpriz olucak:18:

hava karardı bir kahve yapıp balkona çıkma vakti zannedersem yapmur yağacak

Televizyon da gostermiyo canakta sorun var cekmiyo
Bu arada bol bol nazara geliyom

kız hastalanmış geçmiş olsun atlatmıştır umarım benimkide öksürüyordu klimalardan yalnız senin oynayan tansiyonun kötü onu bir dr. git yada diyetisyeninle görüş belli bir kilo verdikden sonra tansiyon oynaması oluyor ...
bak şimdi nazar kötü ne diyelim klasiğinden gözü olanın gözü çıksıın

geçmedi mi halla evet doktora gitmen iyi olucak kısa zamanda atşatırsın inş....

yeni yaşın sana uğur getirsin canım, tüm iyi dileklerine yeni yaşında kavuşman dileğiylee

bu arada geçmiş olsun şimdi nasılsın?

arkadaşlar grupça tadımız kaçık galibaaa, çokda önemli hastalıklar dertler olmasında ufak tefek şeyler halolur inş.

selamun aleyküm güzeller
ben bayram öncesi köye gittim. bayramı köyde geçirdik. net olmadığı için bayramınızı kutlayamadım.
bayram sonrasıda tatile gittik tatil dönüşü biraz rahatsızlandım. şimdi iyiyim çok şükür. ama kilo aldım. yine 91 e çıktım.
yarın misafirim gelicek girebilirmiyim bilmiyorum. bir selam vereyim istedim. hepinizi öpüyorum

Sagol canim sanada gecmis olsun ayyy ne kotu oluyor gunes yanigi benim kiz az oksuruyor anne sozu dinlememenin acisi o kadar dedim otobuste uzerine bi hırka al dinlemedi bir de ilk kez bu sene tatilde ishal oldu havuzdan oluyormus tatil ishaliymis adi onuda aksam eltimden duydum
Giderken 1 poset krem goturdum yanik kremi,alerji,bocek sokmasi icin ama daha once basima gelmediginden ishal icin bisi almadiydim patates,leblebiyle gecistirdik
Tansiyona gelince daha oncedende vardi bende yeni degilde dr ilaclik durum yok dedi zaten kan degerlerime baktiricam ay sonuna dogru bi tek demir eksikligim vardi halsizlik yapiyordu cok sukur bu aralar iyiyim

Daficim hosgeldin
Gecmis olsun canim dikkat et kendine

selamün aleyküm.....
misafirim vardı, yeni gittiler:)
kızlar bugün benim tartı günüm ya, sabah büyük bir heycanla tartıldım, sonuç beklemediğim bir sonuç oldu
kilo vermişim, ramazanda hiç durmadım, çok hareket ettim diyet yapmasamda, ve bazen yemediğim vakitler oldu ve eskisi gibi aşırı yemiyorum artık allah korusun şeker hastası olurum korkusuyla, çünkü şekere genetik yatkınlık söz konusu ailemizde malesef
e birde havalar sıcak sıcakta insana kilo verdirir, dayımın vefaati da çok üzdü o da bir etken....
arada güzel yediğim vakitlerde olmadı değil tabi.....
neyse vesselam 4-5gündürde diyet yapınca güzel bir sonuç elde etmişim:)
3kilo vermişim ramazanın başından bu yana çok şükür rabbime.
şok oldum desem yeridir, önce korktum bi anda ben neden böyle kilo verdim diye ama sonra etraflı düşününce normal olduğunu anladım.
ama daha çooook kilo vermem lazım çooook, daha bu deve kulak bana.....

şuan için:

6202*30
6tahıl
2et
0süt
2meyve
*
3yağ
0sebze

arkadaşlar grupça tadımız kaçık galibaaa, çokda önemli hastalıklar dertler olmasında ufak tefek şeyler halolur inş.

aynen, inşaallah canım...
güneş yanığın içinde geçmiş olsun.

ve aleyküm selam.....
hayırdır niye hastaladın ablacım? çok geçmiş olsun, inşaallah mühim bişey değildir....
bende seni kocaman öpüyorum

Masallah masallah kuzum azmi 3 kilo devamida gelir inşallah

oluyor hava değişimi bir şekilde dün ben ellimde kremle kızın peşinde koştururken kendimi biraz ihmal ettmişim sinirlendirdi beni yok efendim bronzlaşamıyormuş neyse şimdi o rahat :) koruma kremi olmasa zaten biz mahvoluruz ...

bende önümüzdeki hafta içi için randevü alıcam saç dökülmem azalmadı şu troitlerime, kan değerlerime filan baktırayım...

hoş geldin canım geçmiş olsun atlatmışsın, misafirin içinde kolay gelsiin ...

sağol tatlım daha iyiyim biraz, dikkat etmem gerekirdii ben güneşlenmeyi bile sevmem ama oluyor işte deniz havası insanı kızartıyor...

tebrikler canım ne güzel sonuç devamını bekliyoruz :)

Selam dayko
Evet düşünüyorum ama alıpta yapmazsam kocam kafamda paralar oyuzden iyi karar vermem gerek yürüme bandı dizleri yıpratıyormuş ayakta dize doğru bir güç geldiği için hele benim kiloda zaten dizlerim bu yükü tasımıyor. sen neden pek hoşlaşmadın eliptik bisikletten?
O yüzden vazgeçtim banttan;(

Arzu' dan sevgiler.

yanıkta çok kötü oluyor
geçmiş olsun canım

canım kızına çok geçmiş olsun

canım tatilde üşüttüm sanırım. güneş alerjim var diye ıslak ıslak gölgeye yattım. biraz uyumuşum. uyandığımda üşümüştüm. akşamlarıda serindi.

sağol canım çok teşekürler

offff kizlar moralim coook kotu bozuk ya!!!!
sabah bir uyandim, ne internet var, ne telefon var, ne turkce kanallar var... gerizekali sirket kesmis.... ve üstelik faturayi ödedim... ödememis olsam gam yemiyecem ya... neymis efendim 25ine kadar yatmis olmasi gerekiyormusta ben 28inde yatirmisimda... ben halbuki aradim onlari soylemek icin hangi tarihte odiycegimii tamam sorun olmaz demislerdi... ama al sana sorun... offff yaaaa
neyseki cep telefonumun internetini paylasabiliyorumda bilgisayardan o sayede giriyorum internete...
rejimde hala tam oturtamadim... cunku tatil oldugu icin yeme seklimde duzen yok... uyanma saatimde duzen yok... neyseki okul pazartesi basliyor... ve bende sahalara kesin dönüs yapmis olucam :)

tamam canim :)

yeni yaşın sana uğur getirsin canım, tüm iyi dileklerine yeni yaşında kavuşman dileğiylee

bu arada geçmiş olsun şimdi nasılsın?

tesekkurler canim aminnnn :)
vallahi sirf yas gunumde kötüydüm ertesi gun mucizevi bir sekilde hic birseyim kalmamisti

gecmis olsun canim!!!
kiloyu takma kafana sen verirsin canim.
yarinda bir ara ugrayip 2dk kilo bildirimi yapabilirsen cok hos olur

masallah canim supersin!!!

bence eliptik bisiklet super canim!!! Ama 2nci el olarak alma... ben 2nci el aldim ucuz olsun diye... oda 2dk den fazla kullanamiyorum... cunku cooook sert....

Günaydın kızlar
Kılo bildirimi
Gecen hafta 102,1kilom
Şimdi 102,3
Toplam 0,2 almışım

Spor yok

Dünkü menüm
Sabah
Sandviç peynirli tam buğday ekmekli maydanoz çay
Öğlen
Ispanak graten zeytinyağlı bamya salata cacık üzüm
Ara yoğurt yulaf dut
Aksam salata 2 simit patlıcan kızartma 4-5 dilim
4 küçük çikolata

Arzu' dan sevgiler.

Bu sabahki kahvaltım hafta içi hersabah böyle resimler paylaşmak güzel fikirmiş

Arzu' dan sevgiler.

Eklentiler

• $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1407477226.869572.webp
    26,8 KB · Görüntüleme: 68
Günaydın bayanlar kilo bildirimim geçen hafta 89.5 bugün 88.3
spor yok tatil dönüşü ve akraba düğün kosusturmacasi var sadece...
Bugün kahvaltidan önce 2 bardak su ve 1 erik kurusu kahvaltida 25gr tam buğday ekmek 1 yumurta 15 gr tulum peynir 2 zeytin domates salatalık ve açık çay. Hayırlı Cumalar, sevgiler kızlar.

Son düzenleme:
Gunaydinnnnnnnn
Yagmurlu bir gune uyandim hava kapali ama ben mutluyum bayram sonrasi aldigim butun kilolar gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…