Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hoş geldin piyaa : ) kardeşinle birlikde dukan yapıcaksınız galiba, kolay gelsin o zaman. burda sürekli olupda cumaları tartı bildirimi yaparsan bir sorumluluk ve farkındalık olur düşüncesindeyim belki böylelikle beslenmene dikkat etmen uzun soluklu olur. Allah seninde gönlüne göre versin : )

Buralarda oyle canim birde nem sanki su buhari soluyoruz
Ben iyiyim sukur geziyorum bol bol alt kat komsumun kizi istanbulda lisede okuyor komsumda kisin oraya gidiyor o gitmeden son gezmeleri yapiyoruz gunduz baska gece baska gezme

bu sıcakta gezmeden başka yapıcak bişey yok gibii... evlerde durulmuyor zaten okuların açılmasına az kaldı çocukların derseri de başlayınca eve kapanıyoruz hem evde olunca çocuklarında canı sıkılıyor iyi yapıyorsunuz. bir ağacın altına oturmak gibisi var mı

Egzersiz gerçekten olmazsa olmaz. Yoksa sönmüş balona benziyor insan Jillian'ı şiddetle tavsiye ederim. 27 dk da sular seller akıtıyorsun. İçerisi vücudun yağ yakımını en üste çıkarmayı hedefleyen birbirine bağlı hareketlerle dolu. Kardiyo hareketleri büyük bir kısmını oluşturuyor zaten. Günlük etabı bitirmek yetiyor bana. Bilmiyorum bir tek ben mi yaşıyorum bunu ama 2-3-4. günlerde bile karnımda kasların çıktığını hissedebiliyorum :)

Teşekkürler hoş buldum.
Dukan benim favorim evet :)
Buralarda olurum. Birilerinin seni kontrol etmesini bilmek destek mahiyetinde itici bir kuvvet

Menum:

Sabah: 3 y/k musli (sekersiz) + tam yagli yogurt. 1 tane Elma

Ogle: 5-6 tane kocaman kofteler. Firinda tepside pismis. Uzerinde domates,biber. + tam yagli yogurt. ( ev yapimi )

4 lt su

Spor:

Turbo Jam party mix 2 (ilk 25 dk sini)

Hemen ardindan da Leslie 4 really big miles (bandim olmadigi icin ilk 3 milini yaptim)

selam kızlar.. kaç gündür telefondan giremiyorum. hala düzelmedi zannediyorum bir de burdan bakayım dedim. bi baktım herşey değişmiş.. geçmişi okuyamadım. inşallah herkes iyidir yeni gelenler çarptı gözüme hoşgelmişler.. bana gelince tatiller falan derken 92 ye çıktım tekrar inanılmaz moralim bozuk... eylüle kadar da böyle devam edecek gibi duruyor. ne yapacağımı bilmiyorum. inşallah okul başlayınca düzelecek.

ben hep telefondan giriyordum bu arada buraya. kulübün mobil uygulaması düzelene kadar çok sık giremeyebilirim. iyi bakın kendinize bana da dua edin.

amannnn ne cins bir site olmus yawww... coklu alinti yi görünce sevindim... ama alintilari ekle deyince ve olmayinca hüsrana ugradim...

Kizlarrrr biliyorsunuz benim okul basladi... kizin anaokulu basladi :) pazartesi aksam eve geldim bas agrisindan kafami tasiyamiyordum... hemen yemek yaptim yedik, uzandim 1saat... kalktim biraz iyi oldum... sonra tekrar kotu oldum... cocugu yatirdim, 1saat sonra falanda ben yattim... ama uyuyana kadar 1saat gecmistir bas agrisindan agladim resmen ya... neyseki sabah kalktigimda bas agrisindan eser yoktu...

kizim masallah sevdi sinifini :) ilk gunu esimle beraber biraktik :) sali gunude birakabildim... bugun babasi birakti, masallah iyi gidiyor bakalim :) ama coook özlüyorum zilliyi... butun gun gormuyorum... eve geliyorum yemekti falandi derken cocugun uyku saati geliyor... hafta sonu olsada butun gun görsem cadiyi

Meyracim tesekkurler canim beni sormussun :) iyiyim allaha sukur okul telasi... birde internetim yokya... telefonun interneti var oda esim kendi bilgisayarindan giriyor zaten telefon sayesinde... bende girince internet yavaslar diye girmedim... artik bir daha cuma gunu girerim yine foruma :)

Yeni gelen arakadslar hepiniz hosgeldiniz!!!!

kilo listesine girebilmek icin 2hafta bildirim yapip 3ncu hafta listeye giriyorsunuz.
her gun menu paylasmak zorunda degilsiniz, ama yaparsaniz hem sizin icin iyi olur :) hem yardimci olabiliriz :)

bende internetim gelsin basliycam her gun menumu ve yaptigim sporu paylasmaya... okula basladigimdan beri diyet iyi gidiyor :) yeme duzenim düzene girdi...

kusura bakmayin biraz destan yazdim

selamun aleykum...
kizlar annem oldugu icin pek giremiyorum ben nete eskisi gibi.
bugunde diyetim iyiydi sukur: )
devam diyete insaallah boyle....
gecmisede bakicam bi ara kizlar.
bugun saclarimi kestirdim: )
epeydir kestircektim vakit denk gelmemisti, iyi oldu rahatladim: )
esimin aksine kisa saci seviyorum ben yaa, rahattan yanayim.
opuyorum gorusuruz kizlar:*

Günaydın kızlar
Yarın tartım gunümüz dikkatli yemek lazım bugun

Dünkü menüm
Sabah peynirli maydanozlu sandviç
Öğlen tavuk Adana durumsuz semizotu salata cacık kavun bir dilim
Ara yulaflı kurudutlu yoğurt 2 küçük çikolata
Kuruyemiş

Kurukayısı
Aksam imambayıldı 2 dilim ekmek 2 biber kızartma
Siyah üzüm
2 küçük çıkolata

Ekmekten vazgeçemiyorum
Evde çikolata varsa bitmeden olmuyor illa yenecek
Aksam akşam da meyve yenemem lazım ama yedim
Spor yok su 3 lt

Hoshgeldin aramiza. Ben de yeniyim burada. Benden 2 kilo zayifsin, ne guzel yakin kilolardayiz birbirimize destek oluyoruz burda.
Diyete yeni baslayacagin icin hizli kilo verirsin ilk ay bu da seni motive eder. Basharilar kardesim

Çok teşekkür ederim canım..İyi ki bu siteyi keşfettim.İnsanlar birbirlerine destek olarak başarmaya çalışıyorlar..İnşallah bizde başarırız..

Saabh Mönüm ise,

Domates,
Biber,
Taze nane ve maydonoz birer tutam,
4-5 siyah zeytin,küçük dilim peynir ve iki parça tuzsuz etimek..

Dukanı bıraktım bu şekilde deniyorum bakalım inş bu kez başarılı olurum..Akşamsa en az 45 dk tempolu yürümek istiyorum..
hepimize başarılar arkadaşlar:)

Bemce haftada bi kez tartilnak dogru
benim gorusum bu
bu arada sabah kahvalti olarak menu yapamafim esim ise giderken gec kalmis ekmek.almayi unutmus findik yedim 4-5tane. Neyse sabhlari istahim olmaz zaten kahvalti edemem ben.

Kızlar her gün mü tartılmak gerek haftada bir mi öneriniz var mı?

Ben her sabah tartiliyorum, boylelikle bir gun once yediklerimin, beslenmemin dogru olup olmadigini goruyorum.
gram vermemissem, o gun daha dikkatli oluyor, egzersizimi ve ya gun icindeki hareketimi, ev isimi artiriyorum.

Selamunaleykum gunaydin (oglen olsada tembel bi hatun yeni kalkti)
Kizlar nasilsiniz benim boynum tutulmus ters yatmisim kremliyecem boynumu birazdan dun pazardan bi suru patlican almisim alirken aklin nerdeydi derseniz tazecik gorunce kendimi kaybetmisim Bugun niyetim onlari kozleyip dolaba kaldirmak dun dolmabiberleri hallettim esimde diyork

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…