hoş geldin piyaa : ) kardeşinle birlikde dukan yapıcaksınız galiba, kolay gelsin o zaman. burda sürekli olupda cumaları tartı bildirimi yaparsan bir sorumluluk ve farkındalık olur düşüncesindeyim belki böylelikle beslenmene dikkat etmen uzun soluklu olur. Allah seninde gönlüne göre versin : )Merhabalar hanımlar :)
27 yaşındayım, 94 kiloyum, gazeteciyim. Daha önce diyet deneyimlerim oldu ve en uzunu bir ay kadar sürdü. Her yere benden önce giden göbeğimle muhattap olmaktan bayağı bayağı gına geldi artık. Baskül ailesinden halliceyiz ve kız kardeşimle birlikte yeni bir sürece daha girme kararındayız işşaallahh!! Süreçler böyle pek bi azimle başlıyor ama o azim gün geçtikçe şiddetini yitiriyor. Açıkçası başlığı görünce kategorimi buldum galiba deyip buraya yazmaya karar verdim.
Bana hitap eden ve diyet kabusu yaşatmayan tek diyet Dukan... Protein içeren yiyecekleri seviyorum ondan olabilir. Birde o tokluk hissine hasret kalmıyorsunuz. Amma ve lakin her bünyeye hitap etmeyebilir araştırmanızda yarar var. He birde spor salonuna öcü diyenlerdenim. Evde "jillian michaels 30 day shred" programıyla hayat daha işlevsel :) Dukan'ı bir ay uygulayıp 9 kilo vermiştim geçen yıl. Sonrası hezeyan tabiki... İrade kararlılık şart şart. Bu ara kendimi hazır hissediyorum. Aranızda dukan yapacak olan varsa paylaşımda bulunabiliriz.
Bu arada kızlar, Allah gönlümüze göre versin yaa :)
Buralarda oyle canim birde nem sanki su buhari soluyoruz
Ben iyiyim sukur geziyorum bol bol alt kat komsumun kizi istanbulda lisede okuyor komsumda kisin oraya gidiyor o gitmeden son gezmeleri yapiyoruz gunduz baska gece baska gezme
Amin Allah herkesin gonlune gore versin.
Jillian 30 day shred laptopda vardi,indirmishtim bi ara AMA sonra yapmadan sildim. (kilo veremeyecegimi dushunuyordum o aralar)
Sadece cardio yapiyorum. Cardio olarak sen neler yapiyorsun?
Egzersiz yazilari, fikir ve paylasimlari cok hosuma gidiyor, motivasyonumu arttiriyor.
hoş geldin piyaa : ) kardeşinle birlikde dukan yapıcaksınız galiba, kolay gelsin o zaman. burda sürekli olupda cumaları tartı bildirimi yaparsan bir sorumluluk ve farkındalık olur düşüncesindeyim belki böylelikle beslenmene dikkat etmen uzun soluklu olur. Allah seninde gönlüne göre versin : )
Hoshgeldin aramiza. Ben de yeniyim burada. Benden 2 kilo zayifsin, ne guzel yakin kilolardayiz birbirimize destek oluyoruz burda.
Diyete yeni baslayacagin icin hizli kilo verirsin ilk ay bu da seni motive eder. Basharilar kardesim
Kızlar her gün mü tartılmak gerek haftada bir mi öneriniz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?