çayda şekeri 1 e düşürebildim kızlar..tatlandırıcıda kullanmamıyorum splenda aldım ama duruyor bir köşede..şekeri tamamen mi kestiniz ?
Ben tamamen bi kerede kestim ilk zamanlar zorlandim ama alisiyor insan normal cayi sekersiz icemedigim icin bi sure yesil cay ictim simdi ne cayda ne kahvede aramiyorum seker ayrica gercek tadini almaya basliyorsun bir sure sonraçayda şekeri 1 e düşürebildim kızlar..tatlandırıcıda kullanmamıyorum splenda aldım ama duruyor bir köşede..şekeri tamamen mi kestiniz ?
Afiyet olsun canimSabah uyanir uyanmaz 1 litre suyumu ictim. 15 dk sonra da kahvaltimi yaptim.
Kahvaltimda: 1 kase yogurt + 1 tane seftali + 2 tane haslanmis yumurta
1 saat gectikten sonra da Cindy Crawford-Shape your body yapicam insallah.
Caanim neyapalim, bogazimizi tutucaz,nefsimize soz geciricez, yoksa bunun baska yolu yok.
Ben bu aralar hep sey diyorum, midemin kulu degilim, belki de o benim kulum. O ne derse degil, ben ne dersem o olucak!
ohh ne güzel başlamışsın okula. kesinlikle daha düzene girer herşey..amannnn ne cins bir site olmus yawww... coklu alinti yi görünce sevindim... ama alintilari ekle deyince ve olmayinca hüsrana ugradim...
Kizlarrrr biliyorsunuz benim okul basladi... kizin anaokulu basladipazartesi aksam eve geldim bas agrisindan kafami tasiyamiyordum... hemen yemek yaptim yedik, uzandim 1saat... kalktim biraz iyi oldum... sonra tekrar kotu oldum... cocugu yatirdim, 1saat sonra falanda ben yattim... ama uyuyana kadar 1saat gecmistir bas agrisindan agladim resmen ya... neyseki sabah kalktigimda bas agrisindan eser yoktu...
kizim masallah sevdi sinifiniilk gunu esimle beraber biraktik sali gunude birakabildim... bugun babasi birakti, masallah iyi gidiyor bakalim ama coook özlüyorum zilliyi... butun gun gormuyorum... eve geliyorum yemekti falandi derken cocugun uyku saati geliyor... hafta sonu olsada butun gun görsem cadiyi
Meyracim tesekkurler canim beni sormussuniyiyim allaha sukur okul telasi... birde internetim yokya... telefonun interneti var oda esim kendi bilgisayarindan giriyor zaten telefon sayesinde... bende girince internet yavaslar diye girmedim... artik bir daha cuma gunu girerim yine foruma
Yeni gelen arakadslar hepiniz hosgeldiniz!!!!
kilo listesine girebilmek icin 2hafta bildirim yapip 3ncu hafta listeye giriyorsunuz.
her gun menu paylasmak zorunda degilsiniz, ama yaparsaniz hem sizin icin iyi olurhem yardimci olabiliriz
bende internetim gelsin basliycam her gun menumu ve yaptigim sporu paylasmaya... okula basladigimdan beri diyet iyi gidiyoryeme duzenim düzene girdi...
kusura bakmayin biraz destan yazdim
maşallah meyracım ya.. bi ara aynı kiloyduk senle.. sen aldın başını gittin ben iyice saldım. ama yetişcem inşallah sanaselamun aleykum...
kizlar annem oldugu icin pek giremiyorum ben nete eskisi gibi.
bugunde diyetim iyiydi sukur: )
devam diyete insaallah boyle....
gecmisede bakicam bi ara kizlar.
bugun saclarimi kestirdim: )
epeydir kestircektim vakit denk gelmemisti, iyi oldu rahatladim: )
esimin aksine kisa saci seviyorum ben yaa, rahattan yanayim.
opuyorum gorusuruz kizlar:*
aleykm selam dayko özledim sizleri :) kolay gelsin sana :)Selamunaleykum gunaydin (oglen olsada tembel bi hatun yeni kalkti)
Kizlar nasilsiniz benim boynum tutulmus ters yatmisim kremliyecem boynumu birazdan dun pazardan bi suru patlican almisimalirken aklin nerdeydi derseniz tazecik gorunce kendimi kaybetmisim Bugun niyetim onlari kozleyip dolaba kaldirmak dun dolmabiberleri hallettim esimde diyork
Bu tabletten zor oluyor yazmak donup kaliyor
Nur ne yiyosun sen oyle
Gokcecim hayirlisi olsun kizina da degisik bir ortam sonucta hosuna gitmistir herhalde
Meyram tebrik ederim gazel guzel gidiyor diyetin masallah
Ogretmenim dikkat et canim cokta fazla alma
Bonus bonus bonus kiz ozledimmm
Hayriye,sozen,ilkay,yena,y.o.l.c.u nerelerdesiniz?
selamün aleyküm...
hadi kızlar kahve zamanı: )))
ben kahvemi yapıp geliyom, kahvesi yapan gelsin: )
ben yaptım geldim: )
Yaptim da ictim de birazdan cikicam. Afiyet olsun.Bende motivasyon tam gaz su aralar.
Eee nasil gidiyor diyetin.
sağol canım, sanada afiyet olsun hamarat arkadaşım benim
nereye gidiyosun merak ettim?
motivasyon diyet babında galiba, hadi maşaallah o zaman canımcım....
iyi gidiyor diyebilirim çok şükür: )
Beyin detoxu yapiyorum bu aralar.
Ivet ivet tatli krizlerim baya azaldi.
Sen azimlisin ben seni biliyorum iyi gider iyi gider.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?