Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bu tabletten zor oluyor yazmak donup kaliyor
Nur ne yiyosun sen oyle
Gokcecim hayirlisi olsun kizina da degisik bir ortam sonucta hosuna gitmistir herhalde
Meyram tebrik ederim gazel guzel gidiyor diyetin masallah
Ogretmenim dikkat et canim cokta fazla alma
Bonus bonus bonus kiz ozledimmm
Hayriye,sozen,ilkay,yena,y.o.l.c.u nerelerdesiniz?

çayda şekeri 1 e düşürebildim kızlar..tatlandırıcıda kullanmamıyorum splenda aldım ama duruyor bir köşede..şekeri tamamen mi kestiniz ?

Shekeri tamamen kestim. 2 aydir dilime surmedim. Niyetim omrumun sonuna kadar boyle devam etmek. Zayiflamak icin degil de, sekerin zehir oldugunu bildigim icin yemek istemiyorum. O derece tiksinti geldi.
Seker zaten direk yaga donusuyor, bunca spor yapiyorum, cabaliyorum, acikcasi 2 seker yuzunden cabalarimi cope atamam.
Insallah sen de sekeri tamamen kesersin canim

süpersin vallahi..tebrik ederim canım..ben tatlısız yaşayamayanlardanımmm..ama kesicem mecburen..çayıda çok severim ama şekersiz hiçbişey anlamıyorum

çayda şekeri 1 e düşürebildim kızlar..tatlandırıcıda kullanmamıyorum splenda aldım ama duruyor bir köşede..şekeri tamamen mi kestiniz ?
Ben tamamen bi kerede kestim ilk zamanlar zorlandim ama alisiyor insan normal cayi sekersiz icemedigim icin bi sure yesil cay ictim simdi ne cayda ne kahvede aramiyorum seker ayrica gercek tadini almaya basliyorsun bir sure sonra
Sabah uyanir uyanmaz 1 litre suyumu ictim. 15 dk sonra da kahvaltimi yaptim.

Kahvaltimda: 1 kase yogurt + 1 tane seftali + 2 tane haslanmis yumurta

1 saat gectikten sonra da Cindy Crawford-Shape your body yapicam insallah.
Afiyet olsun canim

Ben cay hic icmesem aramam cok nadir icerim bi bardak baska icmem sekersiz bekarken denedim ama yapamadm
Bende sekersiz icicem icersem artik
haydi hep beraber sekersiz cay destegi olusturalim ne dersiniz ? Ne cay ne kahvede sekerli icmicem bende soz kizlar

ohh ne güzel başlamışsın okula. kesinlikle daha düzene girer herşey..
maşallah meyracım ya.. bi ara aynı kiloyduk senle.. sen aldın başını gittin ben iyice saldım. ama yetişcem inşallah sana
bu arada ben de saçımı kestirmek istiyorum. ama sonra çok pişman olacağımı bildiğim için dokunmuyorum. evlenirken belimdeydi. düğünden sonra kısacık kestirdim 1 senede anca yeni yeni omzuma indi. uzatmaya çalışıyorum :)
aleykm selam dayko özledim sizleri :) kolay gelsin sana :)

kızlar kesinlikle tatil bana yaramadı
bu ne bohem böyle yaa..
ayrıca 2 ay tatil mi olur bunaldım yeminle!!
ev hanımı olsam bi rutinim olur, okuldayken zaten herşey düzenli.. ramazan da iyiydi bi plan bi düzen olduğu için, ama şimdi . . . ne tatil modundayım ne iş ne ev.. bi saçma ruh hali

evde bi ton iş beni bekliyor... okul başlamadan eve dip köşe gireyim dedim sonra fırsatım olmaz diye. mutfağa bi girdim bi günde çıkabildim :) bugün de epey iş güç.. artık gardıroba girmenin vakti geldi :) yavaş yavaş spor moddan öğretmen moduna geçeceğiz... eşimin takımları kuru temizlemeye gömlekler yıkanıp ütüsü ellerimden öper.. aynı şekilde benim de..

abimin oğlu 8 yaşında..yaz tatili için annemlerin yanındaydı. 1 hafta önce bize geldi. 1 haftadır çocukluyuz :) haftasonu abimler de geliyo. yine misafir var uzunca bi süre..
sonra yine aynı sesler: "aaaa ne kadar kilo almışsıııınnn, aaaaaa naptın sennnn"
ölem beennn !!!!!!

Sorma deyzem yaa. tabiri cahise ne bulursam yiyorum. kola içmiyodum ne zamandr ama izmir'e gidip gelmek bütün dengelerimi alt üst etti. yanımda koskoca buz gibi içecekler dolu bi dolap var ve ister istemez elim gidiyo. önceden tek soda su içerdim içinden ama şimdi elim üst raflara kolalara gidiyo yada meyve sularına. + badem çekirdek falan çikolata falan. ve ekmeği kesmistim tamamen ama bu ara tostlar ekmek araları havada uçuşuyo. abur cubur yüzünden doyamadığımdan abarttıkça abarttım sanırım.

Ama bugun toparlancam. Şu dk itibariyle. Sabah oğlumla beraber peynirli yumurta (tam omlet sayılmaz) yedik. Saat 9 gibiydi. yarım litre su içtim 3.fincan cayımı içiyorum şuan. Şükür ki günler sonra tekrar şekersiz içmeye başladım.

Ayyyy bir dokun bin ah işit gibi oldu ama şişmişim haberim yok. İnş.yarın tartıda + çıkmam. (ki çıkacağımı düşünüyorum)

İşte böyle deyze. Bonusumda napsın koşturmacadan buraya giremiyor. kk nın mobil uyulamasındada sorun var ya o yüzden hiç giremiyo. Evle çocuklarla hamilelikle boğuşuyo. Şu okullar açılsa biraz nefes alıcak. Eşinin sürekli evde olması insanı bunaltıyo haliyle...

sağol canım, sanada afiyet olsun hamarat arkadaşım benim
nereye gidiyosun merak ettim?
motivasyon diyet babında galiba, hadi maşaallah o zaman canımcım....

Beyin detoxu yapiyorum bu aralar. :)

Ivet ivet tatli krizlerim baya azaldi.

iyi gidiyor diyebilirim çok şükür: )

Sen azimlisin ben seni biliyorum iyi gider iyi gider.

Beyin detoxu yapiyorum bu aralar.

Ivet ivet tatli krizlerim baya azaldi.

Sen azimlisin ben seni biliyorum iyi gider iyi gider.

inşaallah canım: )
çok sağol desteğin için....
beyin detoxuda nedir yafff: )
cevizmi yiyorsun yoksa bol bol bu aralar: )
tatlı krizi diyince aklıma geldi, ben bi ara çok pahalı bir diyetisyene gitmiştim 1defa, o söylemişti, gerçekten etkili dediği ama yapana tabi, seninde aklında olsun, ıhlamurun çiçeklerinin çayı iştah keser demişti....
bu gittiğim diyetisyen işi kapmış demekki ki, dal gibiydi kadın maşaallah ya, ben öyle tipi az gördüm,
manken gibiydi kadının vücut orantıları: )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…