Ben cay hic icmesem aramam cok nadir icerim bi bardak baska icmem sekersiz bekarken denedim ama yapamadm
Bende sekersiz icicem icersem artik
haydi hep beraber sekersiz cay destegi olusturalim ne dersiniz ? Ne cay ne kahvede sekerli icmicem bende soz kizlar
Ben de sabahlari canim cok cay cekerse hurmayla ve ya gun kurusu kayisiyla iciyorum. Kahvemiyse hep sekersiz ictim, cok severim.
Harikasiniz kizlar, evet hayatimizda zehire yer yok. Artik zayiflamayi degil, saglikli beslenmeyi ve saglikli yasamayi ogrenmeliyiz. Ishte o zaman omrumuzun sonuna kadar diyetle, zayiflamayla ugrasmayiz.
Tunaydin canimtünaydın: )
inşaallah canım: )
çok sağol desteğin için....
beyin detoxuda nedir yafff: )
cevizmi yiyorsun yoksa bol bol bu aralar: )
tatlı krizi diyince aklıma geldi, ben bi ara çok pahalı bir diyetisyene gitmiştim 1defa, o söylemişti, gerçekten etkili dediği ama yapana tabi, seninde aklında olsun, ıhlamurun çiçeklerinin çayı iştah keser demişti....
bu gittiğim diyetisyen işi kapmış demekki ki, dal gibiydi kadın maşaallah ya, ben öyle tipi az gördüm,
manken gibiydi kadının vücut orantıları: )
Soylemem gizli.
Cikmam lazim simdi. Sana kolay gelsin.
selamün aleyküm...
hadi kızlar kahve zamanı: )))
ben kahvemi yapıp geliyom, kahvesi yapan gelsin: )
herkese afiyet olsun kızlar bende şimdi kahvemi aldım.
Tam bastonu indiriyodum kafana kurtuldun
Sorma deyzem yaa. tabiri cahise ne bulursam yiyorum. kola içmiyodum ne zamandr ama izmir'e gidip gelmek bütün dengelerimi alt üst etti. yanımda koskoca buz gibi içecekler dolu bi dolap var ve ister istemez elim gidiyo. önceden tek soda su içerdim içinden ama şimdi elim üst raflara kolalara gidiyo yada meyve sularına. + badem çekirdek falan çikolata falan. ve ekmeği kesmistim tamamen ama bu ara tostlar ekmek araları havada uçuşuyo. abur cubur yüzünden doyamadığımdan abarttıkça abarttım sanırım.
Ama bugun toparlancam. Şu dk itibariyle. Sabah oğlumla beraber peynirli yumurta (tam omlet sayılmaz) yedik. Saat 9 gibiydi. yarım litre su içtim 3.fincan cayımı içiyorum şuan. Şükür ki günler sonra tekrar şekersiz içmeye başladım.
Ayyyy bir dokun bin ah işit gibi oldu ama şişmişim haberim yok. İnş.yarın tartıda + çıkmam. (ki çıkacağımı düşünüyorum)
İşte böyle deyze. Bonusumda napsın koşturmacadan buraya giremiyor. kk nın mobil uyulamasındada sorun var ya o yüzden hiç giremiyo. Evle çocuklarla hamilelikle boğuşuyo. Şu okullar açılsa biraz nefes alıcak. Eşinin sürekli evde olması insanı bunaltıyo haliyle...
Aleykumselam cancazim. Afiyet olsunselamün aleyküm...
hadi kızlar kahve zamanı: )))
ben kahvemi yapıp geliyom, kahvesi yapan gelsin: )
Sicaklardan oluyorkuzum dikkat et kendine gecmis olsunofff bugün her yerim ağrıyo, hafif üşütmüş gibiyimde: )
ada çayıyla geçer ama.....
Tam bastonu indiriyodum kafana kurtuldunArada olur oyle saldirircasina yemek atlatmissin neyseki sen iradeli bi hatunsun icmezsin o kolalari yemezsin cekirdekleri bilirim ben bonusuma da cok selam ozledim onuda
Aleykumselam cancazim. Afiyet olsun
Sicaklardan oluyorkuzum dikkat et kendine gecmis olsun
Ne depresyonu cik bakim hemen neye takildin da depresyona girdin bakimmAma birileri beni taksin zaten depresyondayim
Ben kahvemi kahvaltidan once ictim acilmak icin. Hos daha kahvalti yapmadim da
Islere verdim kendimi.. tum nevresimleri yikiyorum.battaniyeleri de yikayayim bari..
Aciktim sanirim. Esimde daha yeni uyandi kahvalti hazirlicam..
Yok kuzum yemek pisiriyorum ocagi kapatim komsuma inecemsağol canım benim, tamam: )
sende içtinmi kayfeni?: )
Ama birileri beni taksin zaten depresyondayim
Ben kahvemi kahvaltidan once ictim acilmak icin. Hos daha kahvalti yapmadim da
Islere verdim kendimi.. tum nevresimleri yikiyorum.battaniyeleri de yikayayim bari..
Aciktim sanirim. Esimde daha yeni uyandi kahvalti hazirlicam..
Yok kuzum yemek pisiriyorum ocagi kapatim komsuma inecem
Ben 37 yasinda 13 yasinda bi kizi olan 90.8 kg 168 boyunda zayiflamaya kararli cenesi dusuk bi hatunum isteKizlar sizin liste nerde? Kizlari kilolari tanimak istiyorum
Sagol canim bu ara cok gezdim bugun apartman ici halledelim gezme isini yoksa esimin cenesi kapanmayacak senle gorusmek icin randevu almak gerekiyo bu ara diyodune diye depresyondasın canımcım?: )
oh maşaallah, şimdiden sanada afiyet olsun ozaman canımcım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?