zayiflamaya kararli cenesi dusuk bi hatunum iste
Sagol canim bu ara cok gezdim bugun apartman ici halledelim gezme isini yoksa esimin cenesi kapanmayacak senle gorusmek icin randevu almak gerekiyo bu ara diyodu
Tam bastonu indiriyodum kafana kurtuldunArada olur oyle saldirircasina yemek atlatmissin neyseki sen iradeli bi hatunsun icmezsin o kolalari yemezsin cekirdekleri bilirim ben bonusuma da cok selam ozledim onuda
Aleykumselam cancazim. Afiyet olsun
Sicaklardan oluyorkuzum dikkat et kendine gecmis olsun
Zayifliyayimda oyle ye kiz citir citir heheheheyerim seni: )
: ))))))
haklısın: )
amcamın eşide bir ara şey diyordu, haftanın 7günüde doluyum diyordu gülüyordu: )))))
yani ya kendi gidiyor yada birileri geliyor gün falan işte.....
birde iğne oyası kurusuna gidiyordu ozaman: )
Sagolasin canimmm Allah razi olsun sende olmasan hatundan haber alamiyacaz
Aleyküm selam söyledim bile
Ama birileri beni taksin zaten depresyondayim
Ben kahvemi kahvaltidan once ictim acilmak icin. Hos daha kahvalti yapmadim da
Islere verdim kendimi.. tum nevresimleri yikiyorum.battaniyeleri de yikayayim bari..
Aciktim sanirim. Esimde daha yeni uyandi kahvalti hazirlicam..
Zayifliyayimda oyle ye kiz citir citir hehehehe
Ne depresyonu cik bakim hemen neye takildin da depresyona girdin bakimm
Bu saate ac durulurmu sonra yemege saldirirsin
Ne guzel moral verdim demi Surahi nine gibidovsem daha iyiydi
örtmenim sen naptın yaa. bu saate kahvaltı mı olur. hem ne ara girdin depresyona yaa çık hemen ordan bilmediğn yerlere girme hem pis orası eee kaka çık hemen ordan
Cins kedilerim yok canim, hepsi engelli sokak kedileri. Gozleri olmayan, bacagi olmayan kedicikler. Oyle ishte
Kızlar selam,
Aranıza yeni katıldım 98 kg olarak..Yarın inşallah artık diyete başlayacağım ve nasıl bir diyet yapsam bilemedim..Sürekli dukana başlayıp bıraktım sürekli protein diyeti yapamadım..Ve resmen diyetten soğudum..25 yaşındayım ve nasıl bir diyet yapsam karar veremedim..Artık sizi takip edip inşallah bende başarmaya çalışıcam
Merhabalar hanımlar
27 yaşındayım, 94 kiloyum, gazeteciyim. Daha önce diyet deneyimlerim oldu ve en uzunu bir ay kadar sürdü. Her yere benden önce giden göbeğimle muhattap olmaktan bayağı bayağı gına geldi artık. Baskül ailesinden halliceyiz ve kız kardeşimle birlikte yeni bir sürece daha girme kararındayız işşaallahh!! Süreçler böyle pek bi azimle başlıyor ama o azim gün geçtikçe şiddetini yitiriyor. Açıkçası başlığı görünce kategorimi buldum galiba deyip buraya yazmaya karar verdim.
Bana hitap eden ve diyet kabusu yaşatmayan tek diyet Dukan... Protein içeren yiyecekleri seviyorum ondan olabilir. Birde o tokluk hissine hasret kalmıyorsunuz. Amma ve lakin her bünyeye hitap etmeyebilir araştırmanızda yarar var. He birde spor salonuna öcü diyenlerdenim. Evde "jillian michaels 30 day shred" programıyla hayat daha işlevselDukan'ı bir ay uygulayıp 9 kilo vermiştim geçen yıl. Sonrası hezeyan tabiki... İrade kararlılık şart şart. Bu ara kendimi hazır hissediyorum. Aranızda dukan yapacak olan varsa paylaşımda bulunabiliriz.
Bu arada kızlar, Allah gönlümüze göre versin yaa
selamun aleyküm güzeller
yoğunluktan hiç buraya bakamıyorum. şimdi birazcık göz attım. alıntı yapamadım.
diyet hiç yapamıyorum ama buraya bir göz attığımda kendimi birazcık firenliyorum.
şimdi köye gidicem kısmet olursa salça yapıp gelicem. inşallah bildirime yetişirim.
yeni gelenler olmuş hoş geldiniz güzeller azminiz daim olsun.
eskimiyen güzelleri öperim şap şup
pofff çok sıkıcı bigün yaa sıkıldıkça yiyorum biri beni durdursun....
amannnn ne cins bir site olmus yawww... coklu alinti yi görünce sevindim... ama alintilari ekle deyince ve olmayinca hüsrana ugradim...
Kizlarrrr biliyorsunuz benim okul basladi... kizin anaokulu basladipazartesi aksam eve geldim bas agrisindan kafami tasiyamiyordum... hemen yemek yaptim yedik, uzandim 1saat... kalktim biraz iyi oldum... sonra tekrar kotu oldum... cocugu yatirdim, 1saat sonra falanda ben yattim... ama uyuyana kadar 1saat gecmistir bas agrisindan agladim resmen ya... neyseki sabah kalktigimda bas agrisindan eser yoktu...
kizim masallah sevdi sinifiniilk gunu esimle beraber biraktik sali gunude birakabildim... bugun babasi birakti, masallah iyi gidiyor bakalim ama coook özlüyorum zilliyi... butun gun gormuyorum... eve geliyorum yemekti falandi derken cocugun uyku saati geliyor... hafta sonu olsada butun gun görsem cadiyi
Meyracim tesekkurler canim beni sormussuniyiyim allaha sukur okul telasi... birde internetim yokya... telefonun interneti var oda esim kendi bilgisayarindan giriyor zaten telefon sayesinde... bende girince internet yavaslar diye girmedim... artik bir daha cuma gunu girerim yine foruma
Yeni gelen arakadslar hepiniz hosgeldiniz!!!!
kilo listesine girebilmek icin 2hafta bildirim yapip 3ncu hafta listeye giriyorsunuz.
her gun menu paylasmak zorunda degilsiniz, ama yaparsaniz hem sizin icin iyi olurhem yardimci olabiliriz
bende internetim gelsin basliycam her gun menumu ve yaptigim sporu paylasmaya... okula basladigimdan beri diyet iyi gidiyoryeme duzenim düzene girdi...
kusura bakmayin biraz destan yazdim
Kızlar her gün mü tartılmak gerek haftada bir mi öneriniz var mı?
Selamunaleykum gunaydin (oglen olsada tembel bi hatun yeni kalkti)
Kizlar nasilsiniz benim boynum tutulmus ters yatmisim kremliyecem boynumu birazdan dun pazardan bi suru patlican almisimalirken aklin nerdeydi derseniz tazecik gorunce kendimi kaybetmisim Bugun niyetim onlari kozleyip dolaba kaldirmak dun dolmabiberleri hallettim esimde diyork
Bu tabletten zor oluyor yazmak donup kaliyor
Nur ne yiyosun sen oyle
Gokcecim hayirlisi olsun kizina da degisik bir ortam sonucta hosuna gitmistir herhalde
Meyram tebrik ederim gazel guzel gidiyor diyetin masallah
Ogretmenim dikkat et canim cokta fazla alma
Bonus bonus bonus kiz ozledimmm
Hayriye,sozen,ilkay,yena,y.o.l.c.u nerelerdesiniz?
ohh ne güzel başlamışsın okula. kesinlikle daha düzene girer herşey..
maşallah meyracım ya.. bi ara aynı kiloyduk senle.. sen aldın başını gittin ben iyice saldım. ama yetişcem inşallah sana
bu arada ben de saçımı kestirmek istiyorum. ama sonra çok pişman olacağımı bildiğim için dokunmuyorum. evlenirken belimdeydi. düğünden sonra kısacık kestirdim 1 senede anca yeni yeni omzuma indi. uzatmaya çalışıyorum
aleykm selam dayko özledim sizlerikolay gelsin sana
Kizlar sizin liste nerde? Kizlari kilolariyla tanimak istiyorum
Aleyküm selam söyledim bile
Ep yanlış bilgi ver ep...37 yaşındaymışta 168 boyundaymışta pehhhhBen 37 yasinda 13 yasinda bi kizi olan 90.8 kg 168 boyunda zayiflamaya kararli cenesi dusuk bi hatunum iste
Yarin bildirim gunumuz zaten liste de yapiliyor canim
Ahanda gelmis bonus kafa yaf bi dur eskiler ogrendi yenilere soyleme bari azcik genclerle genc olayimEp yanlış bilgi ver ep...37 yaşındaymışta 168 boyundaymışta pehhhh
Hosgelmissin bonusum deyzesinin kuzusuuuu
Senin kuzucuklarin nasil bebisin iyimi bulantilar gectimi
Merakli melahat modundayim bak
Ben ep ayni beyaa takiliyorum iste buralarda kiz 1 gun evdeyse 3 gun annemdeBebiş iyi şükür kıpraşıyo az az hissediyorum. Sabah bulantıları bu hafta geçti baya tiksinmenn dışında tabiki.
Baş ağrısından dertliyim biraz olmadı dr a gidicem. Tatil herkes evde canım burnumda öyle bişeyler işte sen naptın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?