Ben ep ayni beyaa takiliyorum iste buralarda kiz 1 gun evdeyse 3 gun annemde
Geziyorum kislik hazirliyorum deli gibi sonrada dagitmaya yetistiremem
Tmm canim ihmal etme gecmis olsunBebiş iyi şükür kıpraşıyo az az hissediyorum. Sabah bulantıları bu hafta geçti baya tiksinmenn dışında tabiki.
Baş ağrısından dertliyim biraz olmadı dr a gidicem. Tatil herkes evde canım burnumda öyle bişeyler işte sen naptın
Haftada 1 uygun cuma tartım gunu ya ben kontrol için salı veya Çarşamba gunu de tartılıyorum kılo almışsam iyice dikkat etmeye çalışıyorum cuma artıda çıkmamak içinKızlar her gün mü tartılmak gerek haftada bir mi öneriniz var mı?
oyyyhhh çok duygulandım canım yaaaa....
helal olsun sana ne diyeyim, rabbim hep yarin olsun inşaallah....
allah kolaylıklar versin....
cinsini şunun için sordum; kedini tip olarak hayal edip tanıyabilmek için sormuştum sadece....
yoksa cins takıntım yoktur benim de, kedi olsunda hepsini severim ben....
bazı cinslere karşı sevgim daha fazladır ama: )))) mesela van kedisi gibi....
sen veterinermisin yoksa?: )
kaç tane kedin var? ve nerede bakıyorsun onlara?
ben kendi aşığıyım ama eşim çok titiz ve takıntılı biridir kedi tüyü açısından, oyüzden eve almam mümkün olamıyor, denedik ama yapamadı eşim evde bir kediyle.
bahçede baksam karışmaz sevinirde hatta, kendi iş yerinde kediside var ama evde tahammülü yok.
bende bazen düşünürdüm engelli bir kediye bakmayı, hani gezemez her yerde, belki ozaman eşim razı olur diye, hem bir engelli kediyide ben mutlu etmiş olurum diye. sen bu konu için ne dersin???
yüreğim onu öyle üzgün görmeye dayanırmı onu da bilmiyorum....
şuan evim müsait değil aslında, çünkü fazla bir odam yok..... ama ilerde belki....
beni bir aydınlatırsan sevinirim.....
ama şunuda biliyorum kediler güçlü hayvanlar....
Yarin kilo bildirimi var, bekliyorum heyecanla : )Su anda bi kucuk elma yedim
1sise su daha ictim
Yarin kilo bildirimi var, bekliyorum heyecanla : )
Yaptigimiz sporlari da paylasalim kizlar, guzel oluyor.
Bnde tarti yokki :-( 106ydim enson ordan baslasak olmazmi.Yarin kilo bildirimi var, bekliyorum heyecanla : )
Yaptigimiz sporlari da paylasalim kizlar, guzel oluyor.
ben de 40 yaşındayım 2 cocuk annasiyim 1.55 boyum 102 kılom varKizlar sizin liste nerde? Kizlari kilolariyla tanimak istiyorum
ben de 40 yaşındayım 2 cocuk annasiyim 1.55 boyum 102 kılom var
Bence kabul edilir canim, annenden tartiyi alinca kesin kilonu paylasirsin hem bu arada daha da zayiflarsin.Cevap veren yok mu ya kabl edin ne olur :-/
Zaten iki hafta bildirim yapip ucuncu hafta listeye giriyorsun o arada dogru kilonu da ogrenirsinCevap veren yok mu ya kabl edin ne olur :-/
İyi o zman sevindin :)Zaten iki hafta bildirim yapip ucuncu hafta listeye giriyorsun o arada dogru kilonu da ogrenirsin
Yok canim veteriner degilim sadece hayvanlari cok seviyorum. Veteriner olmayi cok isterdim de annem izin vermedi, ben de ogretmen oldum.
Van kedim vardi bi ara, hamileydi ve kisin sogukta disardaydi. Belli ki evden atilmisti. Ben de eve aldim, yavrularini dolabimda dogurdu.tam 7 tane
Sonra onlari yuvalandirdim, cok guzel evleri oldu hepsinin.
Benim bi suru kedim oldu. Suan da kor ve arka bacagi olmayanlar var.
Evinde kedi beslemek istemen guzel ama buna kesin karar vermelisin. Cunku kolay degildir bir kediye bakmak. Engelli kediler normal kediler gibi gezebiliyorlar, oynayabiliyorlar. Mesela benim kor kedim var, havada ucan sinegi bile yakaliyor, kapisi kapali odayi ziplayarak kulbunu cekip aciyor
Cok tatlilar. Evimizin nese kaynagi.
Kor oldugu icin bazen kosarken kafasini carpabiliyor, mesela bulasik makinesini bosaltiyorsam filan kafasini carpabiliyor acik dolap kapilarina filan.
InshaAllah sen de, aslinda herkes engelli bir cana yuvasini acar.
Bnde tarti yokki :-( 106ydim enson ordan baslasak olmazmi.
Ama annemde var bu hafta annemden alir dogrsunu yazarim kabul edilirni acaba oyle ? Lutfen kabul edilsin
sppr olark tum carsiyi bi cok kez turladik
yuruyysvyapms sayilirim yani 2 saat
Zaten iki hafta bildirim yapip ucuncu hafta listeye giriyorsun o arada dogru kilonu da ogrenirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?