2 cocuk anasisin, 102 kilo icin uzulmeye degmez dicektim ama demiyorum : )
Etrafimda 2-3 cocuk sahibi 50 yasina merdiven dayamis tig gibi kadinlar var, yerin dibine giriyorum
Zayiflicaz Allahin izniyle canim, sadece moralimizi bozmicaz, her gun hedegimize daha da yaklasiyoruz unutmayalim
senin boyun iyimizi maşallah sen de psikolojik sınırdaymıssın haftaya 90 lara düşersin sanırım:)Ben de kisaca kendimden bahsedeyim.
29 yasindayim 7 yasinda kizim var. boy 1.71 kilo 100
Günaydın kızlar kilo bildirimi yapıyorum
gecenhafta 102,1
Bugun 101
Verilen kilo 1,1
Yuppi psikolojik sınırı geçmeme az kaldı
Haftaya geçerim umarım
Dünkü menüm
Sabah beyaz peynirli maydanozlu sandviç
Öğlen saksuka nohut üzüm cacık
Ara yulaflı yoğurt kuru kayısı kuruyemiş
Aksam Mısır 2 adet 4 incir 1 madlen çikolata 1 LİMONlu gazoz 200
Suyu 2-3 Lt içiyorum spor yok
Olsa neler olacak
İlk bildirim.benden.gelsin :)
Kilo =106(bbaslangic)
2saat carsida yuruyus
dun misafirlige gitmistik ya orda
sadece 4dilim hatta lokma halinde ev baklavasi ikram ettiler onu yedim yemek yemedigim icin duzgun bisi olmaz die dusundum
Cok haklısın ben ilkine 95 2 ye 102 ile hamile kaldım kılolarım cocuktan değil 12 yılda 30 kılo aldıminsülin direnci ve tansiyonum var umarım bu sefer veririm aslında şimdiden 3,4 kilo verdim sporu da ekleyebilsem super olacak ama bu kılo ile zor geliyor tembellik yapıyorum
senin boyun iyimizi maşallah sen de psikolojik sınırdaymıssın haftaya 90 lara düşersin sanırım
Günaydın kızlar kilo bildirimi yapıyorum
gecenhafta 102,1
Bugun 101
Verilen kilo 1,1
Yuppi psikolojik sınırı geçmeme az kaldı
Haftaya geçerim umarım
Dünkü menüm
Sabah beyaz peynirli maydanozlu sandviç
Öğlen saksuka nohut üzüm cacık
Ara yulaflı yoğurt kuru kayısı kuruyemiş
Aksam Mısır 2 adet 4 incir 1 madlen çikolata 1 LİMONlu gazoz 200
Suyu 2-3 Lt içiyorum spor yok
Olsa neler olacak
sağol canımselam canım hava çok sıcak bugün evdeyim hala elektirik süpürgemin hortumu gelmedi 1 hafta oluyor evi süpürmedim hoş bu sıcakta süpüresimde yok da ütü yapmam lazım ama onu nasıl yapıcam bilmiyoruum
sen napıyorsun nasılsın bugün ?
daficim köye geçiyormuşsun kolay gelsiin : )benimde bu hafta beslenmem iyi gitmiyor mağlesef cumaya tartı bilgim banada sürpriz olucak ...
sağol daykocan salçamı yaptım geldim çok şükür. Rabbim eşle dostla sevdiklerimizle birlikte ağız tadıyla yemeyi nasibeder inşallah.Kolay gelsin canim offf nasilda guzel oluyor ev yapimi taze salca bende seni optum
Buralarda oyle canim birde nem sanki su buhari soluyoruz
Ben iyiyim sukur geziyorum bol bol alt kat komsumun kizi istanbulda lisede okuyor komsumda kisin oraya gidiyor o gitmeden son gezmeleri yapiyoruz gunduz baska gece baska gezme
gökcecim sana kolay gelsin canım. sen normal düzenine geçmeye başladın. bundan sonrası iyi geder inşallah. cimcimeyede başarılar dilerim. yeni düzeni hep böyle sorunsuz olur inşallah.amannnn ne cins bir site olmus yawww... coklu alinti yi görünce sevindim... ama alintilari ekle deyince ve olmayinca hüsrana ugradim...
Kizlarrrr biliyorsunuz benim okul basladi... kizin anaokulu basladipazartesi aksam eve geldim bas agrisindan kafami tasiyamiyordum... hemen yemek yaptim yedik, uzandim 1saat... kalktim biraz iyi oldum... sonra tekrar kotu oldum... cocugu yatirdim, 1saat sonra falanda ben yattim... ama uyuyana kadar 1saat gecmistir bas agrisindan agladim resmen ya... neyseki sabah kalktigimda bas agrisindan eser yoktu...
kizim masallah sevdi sinifiniilk gunu esimle beraber biraktik sali gunude birakabildim... bugun babasi birakti, masallah iyi gidiyor bakalim ama coook özlüyorum zilliyi... butun gun gormuyorum... eve geliyorum yemekti falandi derken cocugun uyku saati geliyor... hafta sonu olsada butun gun görsem cadiyi
Meyracim tesekkurler canim beni sormussuniyiyim allaha sukur okul telasi... birde internetim yokya... telefonun interneti var oda esim kendi bilgisayarindan giriyor zaten telefon sayesinde... bende girince internet yavaslar diye girmedim... artik bir daha cuma gunu girerim yine foruma
Yeni gelen arakadslar hepiniz hosgeldiniz!!!!
kilo listesine girebilmek icin 2hafta bildirim yapip 3ncu hafta listeye giriyorsunuz.
her gun menu paylasmak zorunda degilsiniz, ama yaparsaniz hem sizin icin iyi olurhem yardimci olabiliriz
bende internetim gelsin basliycam her gun menumu ve yaptigim sporu paylasmaya... okula basladigimdan beri diyet iyi gidiyoryeme duzenim düzene girdi...
kusura bakmayin biraz destan yazdim
cnm hayirli olsun inslh :) cok sevndm saglikla kucagina almak nasip olsunMerhaba kızlar
kilo bildirimi : 88.1
Geçen haftaya göre kilo gram artışı var. Dün gebeliğim kesinleşti bir haftadir kasık ağrılarım var yürüyüşe çıkamıyorum. Hatta heyecandan kilo bildirimini de unutmuşum kusura bakmayın.
Teşekkür ederim canım, inşallah ilk 3 ay verebildigim kadar veririm kilo .cnm hayirli olsun inslh :) cok sevndm saglikla kucagina almak nasip olsun
Tabiki verirsin ama oncelik bebegin :)Teşekkür ederim canım, inşallah ilk 3 ay verebildigim kadar veririm kilo .
Tabi, zaten diyetisyenden randevu aldım haftaiçine bebeğe göre bir diyet programı versin diye bana .Tabiki verirsin ama oncelik bebegin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?