Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın kızlar kilo bildirimi yapıyorum
gecenhafta 102,1
Bugun 101
Verilen kilo 1,1
Yuppi psikolojik sınırı geçmeme az kaldı
Haftaya geçerim umarım
Dünkü menüm
Sabah beyaz peynirli maydanozlu sandviç
Öğlen saksuka nohut üzüm cacık
Ara yulaflı yoğurt kuru kayısı kuruyemiş
Aksam Mısır 2 adet 4 incir 1 madlen çikolata 1 LİMONlu gazoz 200
Suyu 2-3 Lt içiyorum spor yok
Olsa neler olacak

İlk bildirim.benden.gelsin :)
Kilo =106(bbaslangic)
2saat carsida yuruyus
dun misafirlige gitmistik ya orda
sadece 4dilim hatta lokma halinde ev baklavasi ikram ettiler onu yedim yemek yemedigim icin duzgun bisi olmaz die dusundum

Cok haklısın ben ilkine 95 2 ye 102 ile hamile kaldım kılolarım cocuktan değil 12 yılda 30 kılo aldım insülin direnci ve tansiyonum var umarım bu sefer veririm aslında şimdiden 3,4 kilo verdim sporu da ekleyebilsem super olacak ama bu kılo ile zor geliyor tembellik yapıyorum

Ben de kisaca kendimden bahsedeyim.

29 yasindayim 7 yasinda kizim var. boy 1.71 kilo 100
senin boyun iyimizi maşallah sen de psikolojik sınırdaymıssın haftaya 90 lara düşersin sanırım:)

İlk bildirim.benden.gelsin :)
Kilo =106(bbaslangic)
2saat carsida yuruyus
dun misafirlige gitmistik ya orda
sadece 4dilim hatta lokma halinde ev baklavasi ikram ettiler onu yedim yemek yemedigim icin duzgun bisi olmaz die dusundum

cnm insl bende 90lara duserim ya tebrikler :))

Aynen bende de insulin direnci var. hipotroid ve pcos var.120 kiloydum 20 kilo verdim, simdi de burda devam ediyorum. Vericez ya bu kilolari kardeshim ben inaniyorum Allahin izniyle.

Tebrikleeer. Tabiki bi de spor olsa neler olacak, mucizeler olacak. Biran once basla insallah

herkese - li bir cuma diliyorum

kilo bildirimi 69.4 haftaya vericem söz. inş. şiştir bu.

Bonusumun kilo bildirimi 91.2 böyle giderse ben haklı çıkıcam ve doğuma 95-96 ile giricek ve bu ona çok güzel motivasyon sağlıycak. şimdilik harika gidiyo bence

selamun aleyküm güzeller cumanız mübarek olsun
sağol canım
şimdi hep dışarılardayız normal düzenimize girinceye kadar almasa yeter diyorum. vermeyi beklimiyorum zaten ben.

sağol daykocan salçamı yaptım geldim çok şükür. Rabbim eşle dostla sevdiklerimizle birlikte ağız tadıyla yemeyi nasibeder inşallah.
domatesler iyi değil bu sene çok fazla olmadı ama idareli kullanıcaz artık ne yapalım.
gökcecim sana kolay gelsin canım. sen normal düzenine geçmeye başladın. bundan sonrası iyi geder inşallah. cimcimeyede başarılar dilerim. yeni düzeni hep böyle sorunsuz olur inşallah.

kızlar daha alıntılarım vardı ama çoklu alıntıları anlamaya çalışırken bazıları gitti sanırım.
alışıncaya kadar böyle sorunlar olucak sanırım.
kısa sürede yeniliklere alışırız inşallah

Selam kizlar..
Kilo bildirimi: 91.1
Spor yok..

Bu arada bugün regl olacagim insallah normalde daha düşüktür :)
Genelde adet oncesi ve sonrasi 1 kilo oynuyor bende. Insallah haftaya yine 8li bildirimlerim olur :)

Merhaba kızlar
kilo bildirimi : 88.1
Geçen haftaya göre kilo gram artışı var. Dün gebeliğim kesinleşti bir haftadir kasık ağrılarım var yürüyüşe çıkamıyorum. Hatta heyecandan kilo bildirimini de unutmuşum kusura bakmayın.

cnm hayirli olsun inslh :) cok sevndm saglikla kucagina almak nasip olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…