bende de pcos vardı 2 doğumdan sonra kalmamış doktorum öyle demiştiAynen bende de insulin direnci var. hipotroid ve pcos var.120 kiloydum 20 kilo verdim, simdi de burda devam ediyorum. Vericez ya bu kilolari kardeshim ben inaniyorum Allahin izniyle.
Allah tamamına erdirsin canımMerhaba kızlar
kilo bildirimi : 88.1
Geçen haftaya göre kilo gram artışı var. Dün gebeliğim kesinleşti bir haftadir kasık ağrılarım var yürüyüşe çıkamıyorum. Hatta heyecandan kilo bildirimini de unutmuşum kusura bakmayın.
Kızlar gecen hafta102,3 musum bu hafta 101 toplam 1,3 kılo gitmiş gecen haftayı yanlış yazmışım
İlk bildirim.benden.gelsin :)
Kilo =106(bbaslangic)
2saat carsida yuruyus
dun misafirlige gitmistik ya orda
sadece 4dilim hatta lokma halinde ev baklavasi ikram ettiler onu yedim yemek yemedigim icin duzgun bisi olmaz die dusundum
Teşekkürler Berkuras.bende de pcos vardı 2 doğumdan sonra kalmamış doktorum öyle demişti
Bravo sana sen bu gidişle bir 20 daha verirsin:) sakın bırakma.
Allah tamamına erdirsin canım
tamam cnm bi dahakine oyle yazarim tesekkrler uyardigin.icin diyetin alasini yapiyorim ablamda evlencek ocak gibi eylulde tanisma ve nisan var acil braz zayflmam lazim yaa bakalim ne kadr vericem bi ayda en fazla versen versem 5kilo vrrsm ne ala yemek yiyemiom istahla zaten ogunlerum 2nerdeyse bu sicaklarsa sahilede gidemiorzm en iyisi evde mekik cekme flan aksmlari rabbim yardimcim olsuncanım spor listesine girmek isteyenler cuma günü öğlen 1e kadar o haftanın toplam spor dakikasını yazmalı spor bildirimi olarak.
sen 2ssat yürüyüş demişsin, bu seferlik ben onu 120dk olarak alıyorum.
rica ederim tatlım: )tamam cnm bi dahakine oyle yazarim tesekkrler uyardigin.icin diyetin alasini yapiyorim ablamda evlencek ocak gibi eylulde tanisma ve nisan var acil braz zayflmam lazim yaa bakalim ne kadr vericem bi ayda en fazla versen versem 5kilo vrrsm ne ala yemek yiyemiom istahla zaten ogunlerum 2nerdeyse bu sicaklarsa sahilede gidemiorzm en iyisi evde mekik cekme flan aksmlari rabbim yardimcim olsun
Hayır yokcanım senin sporun yokmu bu hafta?
evet cnm 120 dkkızlar her ikinizdende ses çıkmadı ben listemi yapayım gidicem çünkü işim var: )
meyracım eline sağlık canım.delimideli tebrik ederim canım: )
bu hafta bir sen spor yapmışsın: )
olmaz ama böyle kızlar
delimideli tebrik ederim canım: )valla cnm biraz istem disi oldu aslinda :) carsida baya dolastik kucuk olmasina ragmen :)
olmaz ama böyle kızlar
canım spor listesine girmek isteyenler cuma günü öğlen 1e kadar o haftanın toplam spor dakikasını yazmalı spor bildirimi olarak.
sen 2ssat yürüyüş demişsin, bu seferlik ben onu 120dk olarak alıyorum.
Ben de yaptim hocam .) ama yazmayi unutmusum daha dogrusu haberim yoktu. Turbo jam, shape your body, leslie filan yapiyorum. Artik neyse haftaya iki haneli kilomla yaptigim sporun dakikasini yazarim.delimideli tebrik ederim canım: )
olmaz ama böyle kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?