Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kilo bildirimi
86.9 kg

9 rakamı diğer rakamlara göre neden aşağıya doğru anlamış değilim: )
heralde site henüz tam kendine gelemediği için değişimden sonra...

bugünde yandık yafff....
çok sıcak kızlar hava....
pazara kadar hergün daha sıcak olacakmış burada havalar, pazar baya sıcak olacakmış: (
bu haftaki kaçamaklarım tartıya yansıdı malesef.... +300gr olarak yansıdı....

Aynen bende de insulin direnci var. hipotroid ve pcos var.120 kiloydum 20 kilo verdim, simdi de burda devam ediyorum. Vericez ya bu kilolari kardeshim ben inaniyorum Allahin izniyle.
bende de pcos vardı 2 doğumdan sonra kalmamış doktorum öyle demişti
Bravo sana sen bu gidişle bir 20 daha verirsin:) sakın bırakma.

Allah tamamına erdirsin canım

İlk bildirim.benden.gelsin :)
Kilo =106(bbaslangic)
2saat carsida yuruyus
dun misafirlige gitmistik ya orda
sadece 4dilim hatta lokma halinde ev baklavasi ikram ettiler onu yedim yemek yemedigim icin duzgun bisi olmaz die dusundum

canım spor listesine girmek isteyenler cuma günü öğlen 1e kadar o haftanın toplam spor dakikasını yazmalı spor bildirimi olarak.
sen 2ssat yürüyüş demişsin, bu seferlik ben onu 120dk olarak alıyorum.

canım spor listesine girmek isteyenler cuma günü öğlen 1e kadar o haftanın toplam spor dakikasını yazmalı spor bildirimi olarak.
sen 2ssat yürüyüş demişsin, bu seferlik ben onu 120dk olarak alıyorum.
tamam cnm bi dahakine oyle yazarim tesekkrler uyardigin.icin diyetin alasini yapiyorim ablamda evlencek ocak gibi eylulde tanisma ve nisan var acil braz zayflmam lazim yaa bakalim ne kadr vericem bi ayda en fazla versen versem 5kilo vrrsm ne ala yemek yiyemiom istahla zaten ogunlerum 2nerdeyse bu sicaklarsa sahilede gidemiorzm en iyisi evde mekik cekme flan aksmlari rabbim yardimcim olsun

rica ederim tatlım: )
amin inşaallah canım.... gönlüne göre verirsin inşaallah.... 2-3kilo bile insanda çok farkediyor kanatimce.
bu haftaki toplam dakikan 120dkdan fazlamı? eğer öyleyse hadi şimdi yazda listeye öyle geçeyim: )
bekliyorum: )

delimideli tebrik ederim canım: )
bu hafta bir sen spor yapmışsın: )
olmaz ama böyle kızlar
meyracım eline sağlık canım.
aslında benim bu günlerde günlerim oldukca hareketli saat tutsam spor birincisi olurum sanırım
iki gün ceviz dibi kazdım.
akşama kadar domates topladım, salça yaptım. hiç oturmadan koşturmaca
bugünde akşama kadar yemek yaptım yarın bizim sokağın başındaki salonda bir yakınımızın düğünü var sanırım salondan çıkan buraya gelir. birkaç sofra misafir olur.
bu hafta çok düğün var. köyden gelenler düğüne gelince pazar günü başka düğüne gitmek için burda kalırlar. herkesin gelip gitmeye arabası yok çünkü.
anlıyacağın bu hafta sonu ful doluyum.

delimideli tebrik ederim canım: )
bu hafta bir sen spor yapmışsın: )
olmaz ama böyle kızlar
Ben de yaptim hocam .) ama yazmayi unutmusum daha dogrusu haberim yoktu. Turbo jam, shape your body, leslie filan yapiyorum. Artik neyse haftaya iki haneli kilomla yaptigim sporun dakikasini yazarim.

Bu arada tebrikler delimideli

offfffff delircem yaaaa
bir dunya alinti yaptim hic biri eklenmiyor yaaaa nedennnnnnnn???

aklimdada hic birsey kalmadi gibi...
kizim anaokulu icin tesekkurler teyzeleri :)

yeme duzenini yerine oturttum ama bu haftada kendimi izinli yaziyorum :) ama haftaya bildirim yapicam :) daha spora baslamadim... onuda yarin basliycam... bu hafta once bir gunlerimi duzene soktum :)

beautiful hamileymissin hayirli olsun canim!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…