- 6 Mart 2013
- 1.417
- 621
- 178
meyracım eline sağlık canım.
aslında benim bu günlerde günlerim oldukca hareketli saat tutsam spor birincisi olurum sanırım
iki gün ceviz dibi kazdım.
akşama kadar domates topladım, salça yaptım. hiç oturmadan koşturmaca
bugünde akşama kadar yemek yaptım yarın bizim sokağın başındaki salonda bir yakınımızın düğünü var sanırım salondan çıkan buraya gelir. birkaç sofra misafir olur.
bu hafta çok düğün var. köyden gelenler düğüne gelince pazar günü başka düğüne gitmek için burda kalırlar. herkesin gelip gitmeye arabası yok çünkü.
anlıyacağın bu hafta sonu ful doluyum.
Ben bunu bilmiyordum, tamam o zaman insallah gelecek haftaya yazarim Ben de .
Ben de yaptim hocam .) ama yazmayi unutmusum daha dogrusu haberim yoktu. Turbo jam, shape your body, leslie filan yapiyorum. Artik neyse haftaya iki haneli kilomla yaptigim sporun dakikasini yazarim.
Bu arada tebrikler delimideli
offfffff delircem yaaaa
bir dunya alinti yaptim hic biri eklenmiyor yaaaa nedennnnnnnn???
aklimdada hic birsey kalmadi gibi...
kizim anaokulu icin tesekkurler teyzeleri :)
yeme duzenini yerine oturttum ama bu haftada kendimi izinli yaziyorum :) ama haftaya bildirim yapicam :) daha spora baslamadim... onuda yarin basliycam... bu hafta once bir gunlerimi duzene soktum :)
beautiful hamileymissin hayirli olsun canim!!!
HAFTANIN 1.si _________ - 1,3 kg. ________Berkuras
HAFTANIN 2.si _________ - 1 kg_________ 74Frida
HAFTANIN 3.sü _________ - 0,9 kg. _________ Uskuplu
AYIN 1.si _________ - 4,2 kg. ________74Frida
AYIN 2.si _________ - 2,8 kg_________ Meyra__
AYIN 3.sü _________ - 1,8 kg. _________ Dayko
HAFTANIN 1.si _________ - 1,3 kg. ________Berkuras
HAFTANIN 2.si _________ - 1 kg_________ 74Frida
HAFTANIN 3.sü _________ - 0,9 kg. _________ Uskuplu
gökçecim ellerine sağlık.. kızlar tebriklerrr :)AYIN 1.si _________ - 4,2 kg. ________74Frida
AYIN 2.si _________ - 2,8 kg_________ Meyra__
AYIN 3.sü _________ - 1,8 kg. _________ Dayko
tevafuk olmuş ne güzel.. keşke daha kalabilseler madem istiyosun :)kızlar ben size anlatamadım, fırsat olmadı annemgilin konusunu.
ne derseniz eğer anlatıyım: )
şimdi hatırlarsanız annemler bizde kalcaklardı kardeşim burada staj yaptığı süre zarfında, işte yaklaşık 2aylık bir staj bu.
vesselam bizim apartmanda annemgil yeni geldiği esnada bir komşu taşındı, annemgilde biz burayı 2aylığına kiralayalım bizim için daha rahat olur dediler: )
sonra annemler bizde galiba 1hafta 10gün ancak kadar kaldılar ve oraya kiralayıp oraya yerleştiler bana geçici komşu olaraktan: )
buzdolabı vs bende tabiki: ) ihtiyaçlarını benden aldılar....
onlar böyle daha rahat ederiz diyince bende çok fazla seslenemedim bizde kalın ille diye ısrar edemedim, ama gerekenide söyledim bizde kalın dedim.
yani durum böyle oldu: )
az önce annemden geldim işte, balkonda oturduk biraz.
olarında gitmesine az kaldı: ( ona üzülüyorum ama napalım sağlık olsun mutlu olsunlar....
yarında yatılı misafirim gelebilir, büyük ihtimal gelir galiba.... kvler ve görümcemler.....
henüz kesin değil birşey ama.
benden haberler böyle işte: )
günaydın... aminnn :)Gunaydin kizlar. Bugun hayirli ve bereketli bir gun olsun hepimiz icin
dunku menum sabah : domates ,salatalik,bi tatli kasigi krem peynir 5zeytin aksam cok gec yedim o yuzden ekmegi kacirdimkahvaltiyi saat 10bckta yaptm dun msfrler uc bucukta gelgii 4e dogru 2dilim biskuvi pastasi yedim saat 9gibi ancak aksama yemek yedim yorgunluktan aksam menum : turlu ve salata 1bardak kola, ekmek biraz fazla 3lt su
Gunaydin kizlar
Kilo bildirimi : 91.6
meyracım eline sağlık canım.
aslında benim bu günlerde günlerim oldukca hareketli saat tutsam spor birincisi olurum sanırım
iki gün ceviz dibi kazdım.
akşama kadar domates topladım, salça yaptım. hiç oturmadan koşturmaca
bugünde akşama kadar yemek yaptım yarın bizim sokağın başındaki salonda bir yakınımızın düğünü var sanırım salondan çıkan buraya gelir. birkaç sofra misafir olur.
bu hafta çok düğün var. köyden gelenler düğüne gelince pazar günü başka düğüne gitmek için burda kalırlar. herkesin gelip gitmeye arabası yok çünkü.
anlıyacağın bu hafta sonu ful doluyum.
evet insl cikartabilirim cnmEkmegi cikar hayatindan canim. O yedigimiz ekmek degil seker
offfffff delircem yaaaa
bir dunya alinti yaptim hic biri eklenmiyor yaaaa nedennnnnnnn???
aklimdada hic birsey kalmadi gibi...
kizim anaokulu icin tesekkurler teyzeleri :)
yeme duzenini yerine oturttum ama bu haftada kendimi izinli yaziyorum :) ama haftaya bildirim yapicam :) daha spora baslamadim... onuda yarin basliycam... bu hafta once bir gunlerimi duzene soktum :)
beautiful hamileymissin hayirli olsun canim!!!
kızlar ben size anlatamadım, fırsat olmadı annemgilin konusunu.
ne derseniz eğer anlatıyım: )
şimdi hatırlarsanız annemler bizde kalcaklardı kardeşim burada staj yaptığı süre zarfında, işte yaklaşık 2aylık bir staj bu.
vesselam bizim apartmanda annemgil yeni geldiği esnada bir komşu taşındı, annemgilde biz burayı 2aylığına kiralayalım bizim için daha rahat olur dediler: )
sonra annemler bizde galiba 1hafta 10gün ancak kadar kaldılar ve oraya kiralayıp oraya yerleştiler bana geçici komşu olaraktan: )
buzdolabı vs bende tabiki: ) ihtiyaçlarını benden aldılar....
onlar böyle daha rahat ederiz diyince bende çok fazla seslenemedim bizde kalın ille diye ısrar edemedim, ama gerekenide söyledim bizde kalın dedim.
yani durum böyle oldu: )
az önce annemden geldim işte, balkonda oturduk biraz.
olarında gitmesine az kaldı: ( ona üzülüyorum ama napalım sağlık olsun mutlu olsunlar....
yarında yatılı misafirim gelebilir, büyük ihtimal gelir galiba.... kvler ve görümcemler.....
henüz kesin değil birşey ama.
benden haberler böyle işte: )
günaydııınnnnnasıl boğucu bir hava var ya.. yatağa yapışmış olarak uyandım...
dün halımı sildim. pek memnun kalmadım sonuçtan o kadar da uğraştım. en iyisi okul başlamadan yıkamaya göndermek sanırım :)
kaç gündür dünyayı yıkadım..bi dünya ütü işim var ama bugün gezmelerde olacağım yaşasın alışveriş
yarın abimle yengem geliyor ne yemek yapsam diye düşünmekteyim.. bu menü düşünme işi de yemek yapmaktan zor yaa :)
yediklerime dikkat ediyorum yine.. ama bazen çikolata kaçamaklarım olmuyor değil
spor yapamıyorum ama en azından hareketliyim bu aralar :)
Valla bende bu sicaklar yuzunden.erken uyaniyorm cnm
cam Acik yatiyoruz sabh gunesi odama doguyor sicaktan kalkiom uykum olsada :-/
son durumlar böylee :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?