kolay gelsin canım burda da hava inanılmaz sıcak ve nem oranı bizde de fazlasıyla var. ne yaptın yemek olayına karar verdin mi ? bu sıcakta da insanın canı ne yemek yemek , nede yapmak istiyor. benim tavsiyem ızgara et, salata, karpuz gibi pratik ve sıcakta yiyebileceğiniz yemeklerle geçiştirmen veyaa tavuklu bir pilav yapıp yanına soğuk soğuk cacıkda yapabilirsin. benimde ütü yapmam lazım bu sıcakta olacak iş değil de mecburen önümüzdeki günlerde evde olmıyacağım için evdekilere giyecek bişeyler bırakmam lazımgünaydııınnnnnasıl boğucu bir hava var ya.. yatağa yapışmış olarak uyandım...
dün halımı sildim. pek memnun kalmadım sonuçtan o kadar da uğraştım. en iyisi okul başlamadan yıkamaya göndermek sanırım :)
kaç gündür dünyayı yıkadım..bi dünya ütü işim var ama bugün gezmelerde olacağım yaşasın alışveriş
yarın abimle yengem geliyor ne yemek yapsam diye düşünmekteyim.. bu menü düşünme işi de yemek yapmaktan zor yaa :)
yediklerime dikkat ediyorum yine.. ama bazen çikolata kaçamaklarım olmuyor değil
spor yapamıyorum ama en azından hareketliyim bu aralar :)
son durumlar böylee :)
Plan degisti abimler ugramiyorlar bize sonra gelecekler. Yemek isi yatti yani.. ama hala ütü coookk var
kolay gelsin canım burda da hava inanılmaz sıcak ve nem oranı bizde de fazlasıyla var. ne yaptın yemek olayına karar verdin mi ? bu sıcakta da insanın canı ne yemek yemek , nede yapmak istiyor. benim tavsiyem ızgara et, salata, karpuz gibi pratik ve sıcakta yiyebileceğiniz yemeklerle geçiştirmen veyaa tavuklu bir pilav yapıp yanına soğuk soğuk cacıkda yapabilirsin. benimde ütü yapmam lazım bu sıcakta olacak iş değil de mecburen önümüzdeki günlerde evde olmıyacağım için evdekilere giyecek bişeyler bırakmam lazım
DOGUM GUNUN KUTLU OLSUN CNM NCE YLLARA :)Gunaydiiiiiiiiinnnn :)
Bugün benim doğum günüm
hatta esimle 2 kez carpsisan arabalara bindik :)) hic eglenmesini bilmio eltimler yaa :) biz cok eglendik kizlar sali gynu annemde olcm dogry kilomu yazabilcm gerci simdi adet oldum :-( fazla gostercek kesin hafraya cuma solerm o zman bitmis oluyor :)
Herkea nerde ya uyudumu herkes :)
Günaydın ben yeni uyeyim motivasyon a ihtiyacim var burada herkes farklı diyet yapiyor sanırım
Gunaydiiiiiiiiinnnn :)
Bugün benim doğum günüm
Günaydın herkese ne yorgun bir sabah..
Kilolar verilmiş ne güzel bende tık yok artık veremem zaten. Dayko 91 oldun sende bana yetiştin mutlumusun nan
Spor yapmayan bir topic esefle kınıyorum sizi halbusi ben öylemiydim :)
ayça kayanın diyetini yapan 2 arkadaş var benim bildiğim....Ben ayça kayanın diyetini yapiyorum memnunumda bozasim geliyo zor tuyuyorum kendimi
Ay benim de en cok gicik oldugum konular 57-im 55 kilo olmak istiyorum diyenlerYaptığım diyetin sayfasıni inceledim 60 kilo kadınlar biktim bu kilodan falan yazmışlar daha cok moralim bozuldu ben 97 kiloyum öleyim ozaman:-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?