Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hava inanılmaz sıcak bi yandan yemek yapıyorum, bir yanan kahvemi yaptım, kahvemi içerken size bir bakayım dedim : ) meyra kahveye yetişemedin ? dayko sen bu ara komşularla bizi aldatıyorsun herhâlde ? inş. öyledir! canım yaa sizin oralarda yağmur başlayıp buralara gelicekmiş,. hava durumu öyle söylüyooor sizde yağmur başlar başlamaz haber ver olur mu ?

YENA
SÖZEN
OĞULCUKLARIM
nerdesiniz gelin artık bu ayrılık fazla uzun sürmedi mi ?

kolay gelsin canım burda da hava inanılmaz sıcak ve nem oranı bizde de fazlasıyla var. ne yaptın yemek olayına karar verdin mi ? bu sıcakta da insanın canı ne yemek yemek , nede yapmak istiyor. benim tavsiyem ızgara et, salata, karpuz gibi pratik ve sıcakta yiyebileceğiniz yemeklerle geçiştirmen veyaa tavuklu bir pilav yapıp yanına soğuk soğuk cacıkda yapabilirsin. benimde ütü yapmam lazım bu sıcakta olacak iş değil de mecburen önümüzdeki günlerde evde olmıyacağım için evdekilere giyecek bişeyler bırakmam lazım

selamun aleykum...
naaptiniz kizlar, benim misafirlerim geldigi icin giremedim nete.
kvler ve gorumcemler geldiler iste yatili, ne kadar kalicaklarini henuz bilmiyorum.
cumartesi diyetim basariliydi, ama pazar yapmicam, misafir var saldim pazari: )
gecmiside henuz okumadim.
gorusuruz kizlar....

Günaydın herkese ne yorgun bir sabah..

Kilolar verilmiş ne güzel bende tık yok artık veremem zaten. Dayko 91 oldun sende bana yetiştin mutlumusun nan

Spor yapmayan bir topic esefle kınıyorum sizi halbusi ben öylemiydim :)

Plan degisti abimler ugramiyorlar bize sonra gelecekler. Yemek isi yatti yani.. ama hala ütü coookk var

gunaydin ben dun cok eglendim yaa :) eltimlerle sahile gittik mini piknik yaptik biraz ucu kactu ama yemekte kizartma ve domates salatlk ekmek cips kola xcekirdek vardi ve tabiki misir aldik ben fazla yemedim yemektn evse turlu yemstm zaten direk misir yedim 2tane sahilde dolasirken :) biraz cips ,3-7tanedekabak cekirdegi ama su 3ltre icildi spor sayilmaz sanurin sadece dolastik sahil boyu :)bugun dikkatli olcam dun 3ogun yaptim yani

hatta esimle 2 kez carpsisan arabalara bindik :)) hic eglenmesini bilmio eltimler yaa :) biz cok eglendik kizlar sali gynu annemde olcm dogry kilomu yazabilcm gerci simdi adet oldum :-( fazla gostercek kesin hafraya cuma solerm o zman bitmis oluyor :)

Tamam canim tartilip yazarsin.adet bittikten sonra tartilsan kesin rakam o zaman cikar.

Herkea nerde ya uyudumu herkes :)

ben dün gece uyuyamadım sıcaktan bir oraya bir buraya yatım ama olmadı bugünde zombii gibi evin içinde dolaşıyoruum

Günaydın ben yeni uyeyim motivasyon a ihtiyacim var burada herkes farklı diyet yapiyor sanırım

hoş geldin : ) evet farklı diyetler var. diyetisyen konturolünde kilo veren var. sen hangi yolu deniyceksin ?

Gunaydiiiiiiiiinnnn :)
Bugün benim doğum günüm

nice mutlu senelere ...

evet canım sıcak çok zorluyor ki eminim sen bizden daha çok zorlanıyorsundur. benim kolum kanadım kalkmıyor vallaha işin kötüsüü istanbulun bütün sıcağını çektikden sonra tatile gidiyoruum spor yapamıyoruz yaa neden acaba

inş. sonbaharda okular açılınca bir düzenimiz olur beni hizaya sokarsın değil mi

Hm güzel bi diyet üç günde iki kilo verdim etkili olduğu için pes etmek istemiyorum doğum kilolarim var malesef doğumdan öncede kilom vardi

Yaptığım diyetin sayfasıni inceledim 60 kilo kadınlar biktim bu kilodan falan yazmışlar daha cok moralim bozuldu ben 97 kiloyum öleyim ozaman:-(
Ay benim de en cok gicik oldugum konular 57-im 55 kilo olmak istiyorum diyenler
O zaman iyice moralim bozuluyor, yemek yemek istiyorum. Kilo vermek benim neyime diyorum.
O yuzden bize uyan tek grup simdilik bu gibi. InshaAllah hepimiz kurtuluruz bu kilolardan. Moralimizi bozmak yok, 100 gr da versek, hafifledik bir daha geri gelmicek o 100 gr. dicez. Olaya oyle bakmak lazim bi de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…