Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Inşallah istedigimiz kilolara geliriz bu sayfayı bulduguma sevindim ben kilo versemde mutsuz oluyorum bu neki benim daha çook kilo vermem lazim diyorum ama baslamak bitirmenin yarısı yani karar vermiş olmak bile büyük birşey yalnız değilim tek kilo vermek icin uğraşan ben değilim

[QUOTEdiyetinkdrn, post: 36534489, member: 619077"]Kızlar nisan ayından beri diyetteyim sormak istedikleriniz varsa yardımcı olurum.[/QUOTE]
Hangi diyeti yaptın nekadar verdin çok iyi dayanmissin ya

verirsin canım sana bi çay tarifi veriyim en büyük sırrım bu gün boyu elinden düşürme ''kiraz sapı, sinameki otu, avokado yaprağı, mısır püskülü, yeşil çay yapra şeklinde olandan , rezene tohumu '' hepsinden birer tutam içebildiğin kadar iç hem yağ yakıyo hem tok tutuyo hemde bağırsak çalıştırıyo. yanında 1 tane yeşil elma yiyebilirsen şahane olur.

Teşekkür ederim deniycem mutlaka yarın alıp. TE="petekdrn, post: 36534912, member: 619077"]verirsin canım sana bi çay tarifi veriyim en büyük sırrım bu gün boyu elinden düşürme ''kiraz sapı, sinameki otu, avokado yaprağı, mısır püskülü, yeşil çay yapra şeklinde olandan , rezene tohumu '' hepsinden birer tutam içebildiğin kadar iç hem yağ yakıyo hem tok tutuyo hemde bağırsak çalıştırıyo. yanında 1 tane yeşil elma yiyebilirsen şahane olur.[/QUOTE]
Tese

Canim ben bu yolculuga 120 kiloyla basladim. 21 kilom gitti bile. Simdi sen de hep kendinden zor durumda olanlara bak, senden daha kilolu insanlar var bu hayatta.onlar basardilar, sen neden basarmayasinki. Onlardan neyin eksik soylermisin? Moralini bozma, dun dunde kaldi, sen yarina bak, 3 ay sonrayi dushun, 1 sene sonrayi dusun. Emin ol gunler su gibi akip gidiyor, neden gencligimiz bu kilolarla gecsin? Diyetteyim deme kendine, sen saglikli olmaya daha cok hareketli olmaya calisiyorsun sadece ve dogal hayatini yasamaya calis. Dua etmeyi unutma bi de. Allah bizlere guc ve sabir versin.

DOGUM GUNUN KUTLU OLSUN CNM NCE YLLARA :)

Tesekkurler kizlar :)

Amin tese
'

Selam kızlar
Bu haftasonu full evişi ile gecti desem yeridir bakıcı izinli kayınvalidem bende temizliğe gelen kadın da tatile gitti işler bana kaldı
Cumartesi sabah önce çocukları yedirdim sonra da esim kayınvalidem kalktı
Onlarla kahvaltı yaptım
Deniz börülcesi almıştım bozulmasın dedim kaynattım
Esim çıktı evi süpürdüm sildim çamaşır yıkadım topladım astım cocukları yıkadım yedirdim bulaşıklar yıkandı yerleşti börülcesi ayıkladım kayınvalideme yemek hazırladım sonra esime sonra cocuklara hazırladım sonra kek yaptık çocuklarla terasta çay içtik
Bugun de kahvaltıdan sonra kayınvalidem ve çocuklarla parka gittin cafesinde oturduk parkın kayınvalideme eve bıraktım eve geldik yemek yedik 2 saat ütü yaptım çamaşır yıkadım topladım vs daha yeni oturdum

İstanbul Anadolu yakasında başladı yağmur hava da 1-2 derece serinledi

Günaydın ben yeni uyeyim motivasyon a ihtiyacim var burada herkes farklı diyet yapiyor sanırım
ben de karatay uymaya çalışıyorum şekeri kestim ama karbonhidratı kesemedim

Gunaydiiiiiiiiinnnn :)
Bugün benim doğum günüm
mutlu yıllar öğretmenim nice yaslara

canım 105 kiloydum suan 75im arada 1 ay ara verdim ama yememe ragmen kiloyu geri almadım belli bi diyeti uygulamadım herşey kafama göre hala devam malesef:)
bravo sana cok iyi vermişsin. Neredeyse ayda 7,5 haftada 2 kiloya yakın maşallah sana tüm püf noktalarını anlatmalısın ne kadar spor yaptın ne yaptın ne yedin merakla bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…