hiç öyle düşünme kilo vermek beyinde bitiyo gerçekten istediğin zaman yaparsın 97de neymiş dersinYaptığım diyetin sayfasıni inceledim 60 kilo kadınlar biktim bu kilodan falan yazmışlar daha cok moralim bozuldu ben 97 kiloyum öleyim ozaman:-(
Bende 75 olmak istiyorum inşallah bende senin gibi başarabilirim
Inşallah istedigimiz kilolara geliriz bu sayfayı bulduguma sevindim ben kilo versemde mutsuz oluyorum bu neki benim daha çook kilo vermem lazim diyorum ama baslamak bitirmenin yarısı yani karar vermiş olmak bile büyük birşey yalnız değilim tek kilo vermek icin uğraşan ben değilim
hoşgeldiniz : )
DOGUM GUNUN KUTLU OLSUN CNM NCE YLLARA :)
ben dün gece uyuyamadım sıcaktan bir oraya bir buraya yatım ama olmadı bugünde zombii gibi evin içinde dolaşıyoruum
hoş geldin : ) evet farklı diyetler var. diyetisyen konturolünde kilo veren var. sen hangi yolu deniyceksin ?
nice mutlu senelere ...
Çok tebrik ederim..canım 105 kiloydum suan 75im arada 1 ay ara verdim ama yememe ragmen kiloyu geri almadım belli bi diyeti uygulamadım herşey kafama göre hala devam malesef:)
'Canim ben bu yolculuga 120 kiloyla basladim. 21 kilom gitti bile. Simdi sen de hep kendinden zor durumda olanlara bak, senden daha kilolu insanlar var bu hayatta.onlar basardilar, sen neden basarmayasinki. Onlardan neyin eksik soylermisin? Moralini bozma, dun dunde kaldi, sen yarina bak, 3 ay sonrayi dushun, 1 sene sonrayi dusun. Emin ol gunler su gibi akip gidiyor, neden gencligimiz bu kilolarla gecsin? Diyetteyim deme kendine, sen saglikli olmaya daha cok hareketli olmaya calisiyorsun sadece ve dogal hayatini yasamaya calis. Dua etmeyi unutma bi de. Allah bizlere guc ve sabir versin.
Canim ben bu yolculuga 120 kiloyla basladim. 21 kilom gitti bile. Simdi sen de hep kendinden zor durumda olanlara bak, senden daha kilolu insanlar var bu hayatta.onlar basardilar, sen neden basarmayasinki. Onlardan neyin eksik soylermisin? Moralini bozma, dun dunde kaldi, sen yarina bak, 3 ay sonrayi dushun, 1 sene sonrayi dusun. Emin ol gunler su gibi akip gidiyor, neden gencligimiz bu kilolarla gecsin? Diyetteyim deme kendine, sen saglikli olmaya daha cok hareketli olmaya calisiyorsun sadece ve dogal hayatini yasamaya calis. Dua etmeyi unutma bi de. Allah bizlere guc ve sabir versin.
Amin teşekkür ederim sabırlı olmaya calisiyorum brn bun kiloları bi günde almadimki hemen vereyim artık öyle düşünüyorum allah emeklerimizi boşa çıkarmasin her sene 10 kilo almak istemiyorum sonu yok çünkü
Amin tese
'
'
İstanbul Anadolu yakasında başladı yağmur hava da 1-2 derece serinledihava inanılmaz sıcak bi yandan yemek yapıyorum, bir yanan kahvemi yaptım, kahvemi içerken size bir bakayım dedim : ) meyra kahveye yetişemedin ? dayko sen bu ara komşularla bizi aldatıyorsun herhâlde ? inş. öyledir! canım yaa sizin oralarda yağmur başlayıp buralara gelicekmiş,. hava durumu öyle söylüyooor sizde yağmur başlar başlamaz haber ver olur mu ?
YENA
SÖZEN
OĞULCUKLARIM nerdesiniz gelin artık bu ayrılık fazla uzun sürmedi mi ?
ben de karatay uymaya çalışıyorum şekeri kestim ama karbonhidratı kesemedimGünaydın ben yeni uyeyim motivasyon a ihtiyacim var burada herkes farklı diyet yapiyor sanırım
mutlu yıllar öğretmenim nice yaslaraGunaydiiiiiiiiinnnn :)
Bugün benim doğum günüm
bravo sana cok iyi vermişsin. Neredeyse ayda 7,5 haftada 2 kiloya yakın maşallah sana tüm püf noktalarını anlatmalısın ne kadar spor yaptın ne yaptın ne yedin merakla bekliyoruzcanım 105 kiloydum suan 75im arada 1 ay ara verdim ama yememe ragmen kiloyu geri almadım belli bi diyeti uygulamadım herşey kafama göre hala devam malesef:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?