Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bende dun adet oldum ya cok fena oldm bayiliordum nerdeyse saat 6bucukta yemek yedim anck tum gun boyunca bide sekizde film izlerken kuuckvpaket cekirdek yedk flb smdi evu toparlamam laZim aksam ustu anneme gitcz

öfff kaç gündür canım çıktı şu sıcakta misafirle: (
öyle açılıp saçılamıyosunda yalnız gibi sıcak diye misafir olunca: (
yatana kadar kalabalığa dönmenin yorgunluğu da ayrı tabi.....: (
neyse daha yeni uğurladım kvleri ve görümcemleri....
cumartesi ikindin geldiler işte....
ne de sıcak oldu hava 2gündür.... dün içinde zaten bu senenin en sıcak günü olacak demişlerdi ve de öyle oldu heralde....
yandık...
dünde dayımın 40ı vardı, mevlüte gittim kv ve annemlerle 3-4saatliğine....
kvler haftaya yine gelcekler yatılı olarak: (
amma surat astım sızlandım, ama öyle işteeee: (
çokta uykum var şuan, ama yatmayım durabilirsem öğlen yatarım biraz dedim, bakıcaz duruma göre artık: )

evi bi görseniz savaş alanı gibi.....
heryer heryerde.....
temizlik istiyor ev: (
diyetimde 2gündür güme gitti, ve yedimde deli gibi....
iyiki bi sekizlere indik ya, 9a yaklaşana kadar zorlarım artık......
artık yarın inşaallah tekrardan devam diyetime.....

Benimde ev ayni meyracim bnmkide temuzlik istiyor tabi senn misafirinolmasida yorucu olmustur sicakla birlikte bn misafir olmadan dagittim :-(
Cekirdek oldu oturma oda :-/ birazdn baslicm temizlige

sagol cnm teskkur ederm ama cnm skkn ya bi turlu duzen oturtamDim diyetimde

diyette yada sağlıklı beslenmede zaten tek düze bir düzen olmuyor be canım....
yani çok hassas bir denge bu, arada ipin ucu kaçabiliyor.... yada ufak ufak kaçamaklar olabiliyor...
bu durum da olağan birşey, oyüzden birazda tek düze beklenti içine girmemek en iyisi sanırsam bu konuda....
ama elimizden geleninde en iyisini yapmaya çalışcaz tabiki de yine bu konuda.....
diyetin yada sağlıklı beslenmenin bi yerde hayat gibi düşüp düşüp kalkmak ve yeniden yola devam etmek olduğunu
bilmek lazım, bu konuda istikrarlı olmak lazım kanatimce: )
okiş: )
ne derin konuştum be sabah sabah: )

Benimde ev ayni meyracim bnmkide temuzlik istiyor tabi senn misafirinolmasida yorucu olmustur sicakla birlikte bn misafir olmadan dagittim :-(
Cekirdek oldu oturma oda :-/ birazdn baslicm temizlige

o zaman kolay gele ikimizede: )
ben şimdi temizlik falan yapamam, ancak öğleden sonra, uykum var yorgunum, az uyuyup dinlenicem azda kafamı dinliyip serinlicem inşaallah....
mutfaktaki tabakları buzdolabına kaldırsam kafi şuan için: )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…