Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Gokcecim meyracim listeler icin tesekkurler ellerinize saglik
Oyyy okurken yoruldum temiz havanin etkileri sanirim
ohhh gelsin kahveler anne yakin olunca yanliz kalmasin da hic
daykom bugün sessizsiiin: )
nerelerdesiiin?: )
misafir mi geldi yoksa? yada senmi gittin bi yerlere?: )
aman banada uyku bastı, gidip yatıyım artıkın bende: )
bu ara bohcacilari gectim valla hangi kapiyi acik gorsem ordayim hehehe
ay ay ay bu tontis opuyor seni iyi tatiller simdiden cani

yakalandimm masumum ben hepsi komsularin sucu
Bende cok ozledim kizlari merak ediyorum ayrica da
mutluyum mutlusun mutluyuz hehehe anacim sorma 2 gundur ne yedimm
Adettenmi sicaktanmi bilemedim aburcubura saldirdim kekler dondurmalar ayyyy vallaha cok yemisim yazinca daha da gzume batti
Bebisin napiyo
Günaydın ben yeni uyeyim motivasyon a ihtiyacim var burada herkes farklı diyet yapiyor sanırım
hosgeldiniz
Gunaydiiiiiiiiinnnn :)
Bugün benim doğum günüm
dogumgunun kutlu olsun canimm nice yillara
Masallah cok guzel vermissiniz kalaninida verirsiniz eminim

Aleykumselam canimm ne guzel dilekler aynen senin icinde gecerli olsun canim

Kizlar haftasonu akraba dugunu var dun bisiler baktim da su ust bedenle alt beden farkini nasil cozecem bilmem

Masallah kizlar her kes cok yogun. Hele yatili misafir ustelik kayinvalide gorumce olunca bu sicaklarda gercekten zor. Allah yardimciniz olsun.

Ben de devam kizlar dogru beslenmeye, sicaklardan pek bisey yenilmiyor gerci.sabah kahvaltida bile sadece yogurt ve seftali,uzum yedim.

Spor yok bugun rest gunum. Haftada 1 gun ara veriyorum kaslarim icin. Isim de cok ama, 2 katli evi temizle, yemek filan. Cardio yerine gecer bu isler insallah.

..
Canim buralardayim ben alt komsumu istanbula gonderdik diger komsumla kaldik bas basa
Sicaklardan hic bisi yapasim gelmiyo dun aksam yagmur yagdida az rahatladik sukur
burdada akşam çok yağmur yağdı ama serinledik çok şükür.
bu hafta tam 8 düğün vardı hepsinede gittik
cumartesi günü bizim sokaktaydı salon. düğün çıkışı çok misafirim vardı. iyikide çok yemek yapmışım. hemen ısıtıp koydum sofraya. düğünler çok olunca yemeği yiyen gitti. bizde hemen toparlayıp çıktık. düğünlere gitmeye devam

ben birinci dereceleri pek misafirden saymıyorum onlar benim kadar ev sahibi olunca pek sorun olmuyor

bravo sana cok iyi vermişsin. Neredeyse ayda 7,5 haftada 2 kiloya yakın maşallah sana tüm püf noktalarını anlatmalısın ne kadar spor yaptın ne yaptın ne yedin merakla bekliyoruz

püf noktası tarifini verdiğim çay kesinlikle gün boyu onu içmek gerekiyo acıktıkca elma ve armuta saldırdım. sürekli masum yiyeceklerle kendimi avuttum salatalık domates spor günde 1 saat yürüyüş ama arada kaytardığım çok oldu. sabahları peynirden hiç kısmadım çünkü çok severimm :) haşlanmış patatesin hiçbir sakıncası yok çoğu gün akşam yemeği olarak onu yedim. suanı merak edersende son 1 hafta tuttum kendimi dün son günümdü sadece meyve yedim 1 hafta boyunca bugun tartıldım sonuc 3 kilo. bugunde patates diyetine başladım. eylül 7de tatile gidiyorum hırs yaptım 19 gün kaldı 5 kilo daha vermeliyim çok heyecanlıyım ilk defa 100 küsür kiloyla tatile gitmicem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…