- 20 Ağustos 2013
- 2.388
- 2.411
- 178
evet cnm golcukte evliyim islerde cabuk bitti cok sukuroyyyh ne güzel: )
bizim burada sıfır bulut şuan....
sen kocaelimi?: )
j
evet cnm golcukte evliyim islerde cabuk bitti cok sukur
doğumgünün kutlu olsun canım. Allah sağlıklı uzun ömürler versinGunaydiiiiiiiiinnnn :)
Bugün benim doğum günüm
ve aleykümselam meyracım.selamun aleykum...
günaydın millet: )
Oyyy okurken yoruldum temiz havanin etkileri sanirimmeyracım eline sağlık canım.
aslında benim bu günlerde günlerim oldukca hareketli saat tutsam spor birincisi olurum sanırım
iki gün ceviz dibi kazdım.
akşama kadar domates topladım, salça yaptım. hiç oturmadan koşturmaca
bugünde akşama kadar yemek yaptım yarın bizim sokağın başındaki salonda bir yakınımızın düğünü var sanırım salondan çıkan buraya gelir. birkaç sofra misafir olur.
bu hafta çok düğün var. köyden gelenler düğüne gelince pazar günü başka düğüne gitmek için burda kalırlar. herkesin gelip gitmeye arabası yok çünkü.
anlıyacağın bu hafta sonu ful doluyum.
ohhh gelsin kahveler anne yakin olunca yanliz kalmasin da hickızlar ben size anlatamadım, fırsat olmadı annemgilin konusunu.
ne derseniz eğer anlatıyım: )
şimdi hatırlarsanız annemler bizde kalcaklardı kardeşim burada staj yaptığı süre zarfında, işte yaklaşık 2aylık bir staj bu.
vesselam bizim apartmanda annemgil yeni geldiği esnada bir komşu taşındı, annemgilde biz burayı 2aylığına kiralayalım bizim için daha rahat olur dediler: )
sonra annemler bizde galiba 1hafta 10gün ancak kadar kaldılar ve oraya kiralayıp oraya yerleştiler bana geçici komşu olaraktan: )
buzdolabı vs bende tabiki: ) ihtiyaçlarını benden aldılar....
onlar böyle daha rahat ederiz diyince bende çok fazla seslenemedim bizde kalın ille diye ısrar edemedim, ama gerekenide söyledim bizde kalın dedim.
yani durum böyle oldu: )
az önce annemden geldim işte, balkonda oturduk biraz.
olarında gitmesine az kaldı: ( ona üzülüyorum ama napalım sağlık olsun mutlu olsunlar....
yarında yatılı misafirim gelebilir, büyük ihtimal gelir galiba.... kvler ve görümcemler.....
henüz kesin değil birşey ama.
benden haberler böyle işte: )
bu ara bohcacilari gectim valladaykom bugün sessizsiiin: )
nerelerdesiiin?: )
misafir mi geldi yoksa? yada senmi gittin bi yerlere?: )
aman banada uyku bastı, gidip yatıyım artıkın bende: )
ay ay ay bu tontis opuyor seni iyi tatiller simdiden canigünaydınlaar tontişlerim
geçmiş o kadar birikmişki hepsini okuyamadım yiğenimiz üniversiteyi kazanmış o geldi onunla ilgileniyorum dün biraz gezdirdim biraz, alışveriş yaptık, tabi ben geleneği bozmadan yemek olarak biraz kaçırdım. umarım hepiniz iyisinizdir sayfalar arasında bir arkadaşın hamile olduğunu gördüm ne güzel Allah sağlıcakla tamamına erdirsin : ) birde tatil durumum ortaya çıktı aslında pazartesi gitmem lazım ama biraz geç gidip tatil günlerini kısaltıcam çünkü oğlum ve eşim gelemeyecek onlar evde oluncada ben uzun süre evden ayrılmak istemiyorum. önce bodruma gidicem sonrasında da akçaya geçicem belki otamatikman bodrumu eleyip direk akçayada geçebilirim bilemiyoruum . acaba bodrumdan akçaya nasıl geçebilirim bileniniz var mıı
hava inanılmaz sıcak bi yandan yemek yapıyorum, bir yanan kahvemi yaptım, kahvemi içerken size bir bakayım dedim : ) meyra kahveye yetişemedin ? dayko sen bu ara komşularla bizi aldatıyorsun herhâlde ? inş. öyledir! canım yaa sizin oralarda yağmur başlayıp buralara gelicekmiş,. hava durumu öyle söylüyooor sizde yağmur başlar başlamaz haber ver olur mu ?
YENA
SÖZEN
OĞULCUKLARIM nerdesiniz gelin artık bu ayrılık fazla uzun sürmedi mi ?
mutluyum mutlusun mutluyuz hehehe anacim sorma 2 gundur ne yedimmGünaydın herkese ne yorgun bir sabah..
Kilolar verilmiş ne güzel bende tık yok artık veremem zaten. Dayko 91 oldun sende bana yetiştin mutlumusun nan
Spor yapmayan bir topic esefle kınıyorum sizi halbusi ben öylemiydim :)
hosgeldinizGünaydın ben yeni uyeyim motivasyon a ihtiyacim var burada herkes farklı diyet yapiyor sanırım
dogumgunun kutlu olsun canimm nice yillaraGunaydiiiiiiiiinnnn :)
Bugün benim doğum günüm
Masallah cok guzel vermissiniz kalaninida verirsiniz eminimCanim ben bu yolculuga 120 kiloyla basladim. 21 kilom gitti bile. Simdi sen de hep kendinden zor durumda olanlara bak, senden daha kilolu insanlar var bu hayatta.onlar basardilar, sen neden basarmayasinki. Onlardan neyin eksik soylermisin? Moralini bozma, dun dunde kaldi, sen yarina bak, 3 ay sonrayi dushun, 1 sene sonrayi dusun. Emin ol gunler su gibi akip gidiyor, neden gencligimiz bu kilolarla gecsin? Diyetteyim deme kendine, sen saglikli olmaya daha cok hareketli olmaya calisiyorsun sadece ve dogal hayatini yasamaya calis. Dua etmeyi unutma bi de. Allah bizlere guc ve sabir versin.
iyiyiz çok şükür daykocanSelam kizlar
Nasilsiniz ben iyiyim sukur
Aleykumselam canimm ne guzel dilekler aynen senin icinde gecerli olsun canimselamun aleyküm güzeller
gününüz hayırlı, bereketli, huzurlu, sağlıklı, bol eksili olsun
yeni gelenler olmuş hoş geldiniz kızlar azminiz daim olsun
doğumgünün kutlu olsun canım. Allah sağlıklı uzun ömürler versin
ve aleykümselam meyracım.
Canim sen hep yogunsun zaten ekstra misafir olunca iyi dayaniyorsun valla topigimizin atom karincasi masallah masallahiyiyiz çok şükür daykocan
yoğun geçen bir haftasonundan sonra bugün kendimizi saldık biraz
Canim buralardayim ben alt komsumu istanbula gonderdik diger komsumla kaldik bas basadayko nerelerdesin neler yapıyorsun
burdada akşam çok yağmur yağdı ama serinledik çok şükür.Canim buralardayim ben alt komsumu istanbula gonderdik diger komsumla kaldik bas basa
Sicaklardan hic bisi yapasim gelmiyo dun aksam yagmur yagdida az rahatladik sukur
ben birinci dereceleri pek misafirden saymıyorum onlar benim kadar ev sahibi olunca pek sorun olmuyorMasallah kizlar her kes cok yogun. Hele yatili misafir ustelik kayinvalide gorumce olunca bu sicaklarda gercekten zor. Allah yardimciniz olsun.
Ben de devam kizlar dogru beslenmeye, sicaklardan pek bisey yenilmiyor gerci.sabah kahvaltida bile sadece yogurt ve seftali,uzum yedim.
Spor yok bugun rest gunum. Haftada 1 gun ara veriyorum kaslarim icin. Isim de cok ama, 2 katli evi temizle, yemek filan. Cardio yerine gecer bu isler insallah.
bravo sana cok iyi vermişsin. Neredeyse ayda 7,5 haftada 2 kiloya yakın maşallah sana tüm püf noktalarını anlatmalısın ne kadar spor yaptın ne yaptın ne yedin merakla bekliyoruz
çok teşekkür ederimm :)Çok tebrik ederim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?