zeynepcim çok geçmiş olsun çok üzüldüm küçük cimcimeye.Selamün aleyküm hanımlar....
lafa nerden nasıl başlıcamı bilmiyorum çok kötüyüm bu aralar...büyük kızımın üst bacak kemiği kırıldı günlerdir hastanelerdeyiz yatıyoruz yarın ameliyat olucak platin takılıcak dua edinn...küçük kızım annemlerde ama burnumda tütüyo...bu sıra sıkıntılar hiç bitmedi...Rabbim küçük küçük musibetlerle büyükleri def ediyo üzerimizden sanırım...üzgün yorgun ve yıpranmış vaziyetteyim dua edin nolur...
iyiyiz canım ortalıkta yok oldun! neyseki tahmin etiğim gibii iyiymişsinSelam kizlar
Nasilsiniz ben iyiyim sukur
a.s daficim formumuzun atom karıncasıselamun aleyküm güzeller
gününüz hayırlı, bereketli, huzurlu, sağlıklı, bol eksili olsun
yeni gelenler olmuş hoş geldiniz kızlar azminiz daim olsun
doğumgünün kutlu olsun canım. Allah sağlıklı uzun ömürler versin
ve aleykümselam meyracım.
Selamün aleyküm hanımlar....
lafa nerden nasıl başlıcamı bilmiyorum çok kötüyüm bu aralar...büyük kızımın üst bacak kemiği kırıldı günlerdir hastanelerdeyiz yatıyoruz yarın ameliyat olucak platin takılıcak dua edinn...küçük kızım annemlerde ama burnumda tütüyo...bu sıra sıkıntılar hiç bitmedi...Rabbim küçük küçük musibetlerle büyükleri def ediyo üzerimizden sanırım...üzgün yorgun ve yıpranmış vaziyetteyim dua edin nolur...
canım sana iyi tatiller.iyiyiz canım ortalıkta yok oldun! neyseki tahmin etiğim gibii iyiymişsiniyi tatil dilerlerin için teşekürleer sıcaklardan çok bunaldıkda son 2 gündür hava iyi işte, bende öylesine akşamları hafif beslenerek geçirmeye çalıştım. salı gecesi yolcuyum. inş. tatilden kilo almadan dönebiliriim sende ağustos sonu diyetisyeninin izni bittince gideceksin değil mii? eylül başı bana ciddi bir formata gerek kalmaz umarım
a.s daficim formumuzun atom karıncasıkoşuşturmacan biraz hafiflemiş dinlen biraz kendine dikkat et olur mu
arkadaşım çok geçmiş olsuninş. sağ sağlim amelyatınızı olup evinize çıkarsınız. Allah daha beterlerinden saklasın yavrucakları çok zor. acil şifalar diliyorum , içini ferah tut güçlü ol ki kızlarına bakabilesin annesi ....
selam arkadasım büyük gecmiş olsun acil şifalar diliyorum ameliyatı da iyi geçer umarım biran önce cocuklarına ve evine kavuşursun inşallah canımSelamün aleyküm hanımlar....
aba bende yeniyim ayni kilodayiz benimde 7 aylik kizim var nasil bir diyet yapiyorsun sutunu etkiliyormuMerhaba arkadaşlar ben 24 yaşındayım boyum 160 8 aylık b bebeğim var kilom 96.9 10 hazirandan beri zayıflamaya uğraşıyorum ve yemek yememi tamamıyle de ğiştirdim . Daha önce ekmek .pilav kızartma hamur işkeribörekler yapardım ve yerdim .ama artık hepsınıı bıraktım yapmıyorum vede yemiyorum doğuma 112 kiloyla girdim çıktığımda 106 kiloydum lohusalık döneminde kilo almamaya gayret ettim 10 haziran'da 107 kiloyla yeme şekli mi tamamiyle değiştirdim ve şu anda 96 nokta 9 kiloyumhedefim 65 kiloya düşmek inşallah seneye bu zamanlar yani yazın 65 kilo alıcamayrica polikistik overim var ve kilo vermek çok zor ve kilo vermek için buraya başladım e devamı yazdım bi topik vardı öğr düzenlemeler yapıldıktan sonra oraya arkadaşlar girmemeye başladı var ve bende sizi takip etmeye başladım ve bende sizlere katılmak istiyorum sporumu günlük yediklerimin ve hedefimiz verdiğim kiloları paylaşmak istiyorum bende aranıza kabul edermisin
Merhaba arkadaşlar ben 24 yaşındayım boyum 160 8 aylık b bebeğim var kilom 96.9 10 hazirandan beri zayıflamaya uğraşıyorum ve yemek yememi tamamıyle de ğiştirdim . Daha önce ekmek .pilav kızartma hamur işkeribörekler yapardım ve yerdim .ama artık hepsınıı bıraktım yapmıyorum vede yemiyorum doğuma 112 kiloyla girdim çıktığımda 106 kiloydum lohusalık döneminde kilo almamaya gayret ettim 10 haziran'da 107 kiloyla yeme şekli mi tamamiyle değiştirdim ve şu anda 96 nokta 9 kiloyumhedefim 65 kiloya düşmek inşallah seneye bu zamanlar yani yazın 65 kilo alıcamayrica polikistik overim var ve kilo vermek çok zor ve kilo vermek için buraya başladım e devamı yazdım bi topik vardı öğr düzenlemeler yapıldıktan sonra oraya arkadaşlar girmemeye başladı var ve bende sizi takip etmeye başladım ve bende sizlere katılmak istiyorum sporumu günlük yediklerimin ve hedefimiz verdiğim kiloları paylaşmak istiyorum bende aranıza kabul edermisin
Canim cok uzuldum gecmis olsun arkadasim acil sifalar dilerimSelamün aleyküm hanımlar....
kuzum dert etme kilo alicam diye tatilin keyfini cikar biliyorsun bende cok kilo alirim diye korkuyordum ama donuste hepsi gitti az dikkat ettimi yetiyor sen birde yuzuyorsun kilo alacagini sanmiyorumiyiyiz canım ortalıkta yok oldun! neyseki tahmin etiğim gibii iyiymişsiniyi tatil dilerlerin için teşekürleer sıcaklardan çok bunaldıkda son 2 gündür hava iyi işte, bende öylesine akşamları hafif beslenerek geçirmeye çalıştım. salı gecesi yolcuyum. inş. tatilden kilo almadan dönebiliriim sende ağustos sonu diyetisyeninin izni bittince gideceksin değil mii? eylül başı bana ciddi bir formata gerek kalmaz umarım
a.s daficim formumuzun atom karıncasıkoşuşturmacan biraz hafiflemiş dinlen biraz kendine dikkat et olur mu
arkadaşım çok geçmiş olsuninş. sağ sağlim amelyatınızı olup evinize çıkarsınız. Allah daha beterlerinden saklasın yavrucakları çok zor. acil şifalar diliyorum , içini ferah tut güçlü ol ki kızlarına bakabilesin annesi ....
Hosgeldin canim gule gule buyut bebeginiMerhaba arkadaşlar ben 24 yaşındayım boyum 160 8 aylık b bebeğim var kilom 96.9 10 hazirandan beri zayıflamaya uğraşıyorum ve yemek yememi tamamıyle de ğiştirdim . Daha önce ekmek .pilav kızartma hamur işkeribörekler yapardım ve yerdim .ama artık hepsınıı bıraktım yapmıyorum vede yemiyorum doğuma 112 kiloyla girdim çıktığımda 106 kiloydum lohusalık döneminde kilo almamaya gayret ettim 10 haziran'da 107 kiloyla yeme şekli mi tamamiyle değiştirdim ve şu anda 96 nokta 9 kiloyumhedefim 65 kiloya düşmek inşallah seneye bu zamanlar yani yazın 65 kilo alıcamayrica polikistik overim var ve kilo vermek çok zor ve kilo vermek için buraya başladım e devamı yazdım bi topik vardı öğr düzenlemeler yapıldıktan sonra oraya arkadaşlar girmemeye başladı var ve bende sizi takip etmeye başladım ve bende sizlere katılmak istiyorum sporumu günlük yediklerimin ve hedefimiz verdiğim kiloları paylaşmak istiyorum bende aranıza kabul edermisin
Canim ben diyetisyene gidiyorum 1 ay boyunca kilo veremezsen o zaman kilo vermesi durdu diyoruz dedi gecende belkide yediklerinden dolayi vucudun su tutmusturBenim kilo vermem durdu bu hafta sizdede oluyormu ne yapsam tekrar kilo verebilirim diyete aynen uyuyorum ama tık yok:-(
aramıza hoşgeldin zeynoMerhaba arkadaşlar ben 24 yaşındayım boyum 160 8 aylık b bebeğim var kilom 96.9 10 hazirandan beri zayıflamaya uğraşıyorum ve yemek yememi tamamıyle de ğiştirdim . Daha önce ekmek .pilav kızartma hamur işkeribörekler yapardım ve yerdim .ama artık hepsınıı bıraktım yapmıyorum vede yemiyorum doğuma 112 kiloyla girdim çıktığımda 106 kiloydum lohusalık döneminde kilo almamaya gayret ettim 10 haziran'da 107 kiloyla yeme şekli mi tamamiyle değiştirdim ve şu anda 96 nokta 9 kiloyumhedefim 65 kiloya düşmek inşallah seneye bu zamanlar yani yazın 65 kilo alıcamayrica polikistik overim var ve kilo vermek çok zor ve kilo vermek için buraya başladım e devamı yazdım bi topik vardı öğr düzenlemeler yapıldıktan sonra oraya arkadaşlar girmemeye başladı var ve bende sizi takip etmeye başladım ve bende sizlere katılmak istiyorum sporumu günlük yediklerimin ve hedefimiz verdiğim kiloları paylaşmak istiyorum bende aranıza kabul edermisin
zaman zaman duraklamalar olur bunu hepimiz yaşadık. ben her duraklamada değişikliğe giderek bunu aşmaya çalışmıştım. yeme düzenimde değişiklik yapıp sonra tekrar dönmüştüm. herkes farklı yöntemle aşıyor bunuBenim kilo vermem durdu bu hafta sizdede oluyormu ne yapsam tekrar kilo verebilirim diyete aynen uyuyorum ama tık yok:-(
Daficim kuzum ben seni yem edermiyim kurtlara zeyna var burdaselamun aleyküm güzeller
bugün yine sabah kahvaltisi fazla kaçırdım. zaten yaz gireli diyet yapmıyorum sadece kilomu muhafaza etmeye çalışıyorum ama pek başarılı sayılmam . 86 dan sonra ramazandı, bayramdı, tatildi derken 91 i gördüm yine
kışa kadar 8 leri görsem kışın hedefime ulaşacağıma inanıyorum. ama burayı ihmal etmemem gerekiyor. burayı ihmal etmeye başlar başlamaz kurtlar kapıyor. kızlar bizim birbirimize ihtiyacımız var.
aramıza hoşgeldin zeyno
azmin daim olsun.
zaman zaman duraklamalar olur bunu hepimiz yaşadık. ben her duraklamada değişikliğe giderek bunu aşmaya çalışmıştım. yeme düzenimde değişiklik yapıp sonra tekrar dönmüştüm. herkes farklı yöntemle aşıyor bunu
Elanurcum kızım 5 aylıkken kendi kendine emmeyi bıraktı dşyete gelince kalori hesaplaması yapıyorum günlük 1200 -1000 arası yemeye çalışıyorum tabi hamur işleri ağzıma sürmemeye gayret ediyorum öyle işte . Sanada diyetinde başarılar dilerim bi de buraya hazirandan beri devam ediyorum burası çok faydalı oldu bansMerh
aba bende yeniyim ayni kilodayiz benimde 7 aylik kizim var nasil bir diyet yapiyorsun sutunu etkiliyormu
Ba ba ba gizli gizli bizi izliyormus kizzz daha once niye yazmadinKı
Elanurcum kızım 5 aylik kendi kendine emmeyi bıraktı dşyete gelince kalori hesaplaması yapıyorum günlük 1200 -1000 arası yemeye çalışıyorum tabi hamur işleri ağzıma sürmemeye gayret ediyorum öyle işte . Sanada diyetinde başarılar dilerim bi de buraya hazirandan beri devam ediyorum burası çok faydalı oldu bans
Sagol canim insallah herkes istedigi kiloya saglikla ulasirArkadaşlar hepinizin azmine sağlık hepimize sağlıklı zayıflamalar diliyorum artık bende varım aranızda hep bareber bayrama kadar 85
Canım ben burayıda okuyodum ama 68 58 düşenlere yazıyodum şimdi orda kimse yok tek başıma kaldım baktım siz baya sktifsiniz burayada yazayım dedim :)Ba ba ba gizli gizli bizi izliyormus kizzz daha once niy e yazmadin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?