Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamün aleyküm hanımlar....

lafa nerden nasıl başlıcamı bilmiyorum çok kötüyüm bu aralar...büyük kızımın üst bacak kemiği kırıldı günlerdir hastanelerdeyiz yatıyoruz yarın ameliyat olucak platin takılıcak dua edinn...küçük kızım annemlerde ama burnumda tütüyo...bu sıra sıkıntılar hiç bitmedi...Rabbim küçük küçük musibetlerle büyükleri def ediyo üzerimizden sanırım...üzgün yorgun ve yıpranmış vaziyetteyim dua edin nolur...

zeynepcim çok geçmiş olsun çok üzüldüm küçük cimcimeye.
Rabbim şafi ismişerifiyle hayırlı şifalar versin. ameliyatınız kolay geçer inşallah çabucak iyileşir.

Arkadasim gecmis olsun acil sifalar dilerim
bende annemdeyim yarin aksam evime doncem tarti var annemde giderke. Tartiyida goturcem :) adet bitince tartilip soylicem :)

Selam kizlar
Nasilsiniz ben iyiyim sukur
iyiyiz canım ortalıkta yok oldun! neyseki tahmin etiğim gibii iyiymişsin iyi tatil dilerlerin için teşekürleer sıcaklardan çok bunaldıkda son 2 gündür hava iyi işte, bende öylesine akşamları hafif beslenerek geçirmeye çalıştım. salı gecesi yolcuyum. inş. tatilden kilo almadan dönebiliriim sende ağustos sonu diyetisyeninin izni bittince gideceksin değil mii? eylül başı bana ciddi bir formata gerek kalmaz umarım

a.s daficim formumuzun atom karıncası koşuşturmacan biraz hafiflemiş dinlen biraz kendine dikkat et olur mu

arkadaşım çok geçmiş olsun inş. sağ sağlim amelyatınızı olup evinize çıkarsınız. Allah daha beterlerinden saklasın yavrucakları çok zor. acil şifalar diliyorum , içini ferah tut güçlü ol ki kızlarına bakabilesin annesi ....

canım sana iyi tatiller.
iyi eğlen , dinlen , kilo almadan gel

selam arkadasım büyük gecmiş olsun acil şifalar diliyorum ameliyatı da iyi geçer umarım biran önce cocuklarına ve evine kavuşursun inşallah canım

Hepimize günaydın bu arada
Dün sabah 1 kılo daha gitmiş görünce cok sevindim bugun büyü bozulmasın diye tartılmadım :) almış da olabilirim

Dünkü menüm
Sabah
Peynirli sandviç
Öğlen toplantılardan öğle yemeğini kaçırdım 14 gibi 2 tost yedim çay içtim
Aksam
Salata 2 dilim ekmek 1 parça et yedim sonradan 2 dilim karpuz yedim
Suyu en 2 Lt içmişimdir
Spor yok

Merhaba arkadaşlar ben 24 yaşındayım boyum 160 8 aylık b bebeğim var kilom 96.9 10 hazirandan beri zayıflamaya uğraşıyorum ve yemek yememi tamamıyle de ğiştirdim . Daha önce ekmek .pilav kızartma hamur işkeribörekler yapardım ve yerdim .ama artık hepsınıı bıraktım yapmıyorum vede yemiyorum doğuma 112 kiloyla girdim çıktığımda 106 kiloydum lohusalık döneminde kilo almamaya gayret ettim 10 haziran'da 107 kiloyla yeme şekli mi tamamiyle değiştirdim ve şu anda 96 nokta 9 kiloyumhedefim 65 kiloya düşmek inşallah seneye bu zamanlar yani yazın 65 kilo alıcamayrica polikistik overim var ve kilo vermek çok zor ve kilo vermek için buraya başladım e devamı yazdım bi topik vardı öğr düzenlemeler yapıldıktan sonra oraya arkadaşlar girmemeye başladı var ve bende sizi takip etmeye başladım ve bende sizlere katılmak istiyorum sporumu günlük yediklerimin ve hedefimiz verdiğim kiloları paylaşmak istiyorum bende aranıza kabul edermisin

Merh
aba bende yeniyim ayni kilodayiz benimde 7 aylik kizim var nasil bir diyet yapiyorsun sutunu etkiliyormu

Merhaba kizlar simdi otobusteyim annemden donuyoruz ve tartida aldm bekarken tartildigum tarti hemde :) adet biter bittmez yazicam size ama korkuyirum ya 106dab yukari cikarsa die ama korkunun ecele faydasi yokmus :)

Canim cok uzuldum gecmis olsun arkadasim acil sifalar dilerim
kuzum dert etme kilo alicam diye tatilin keyfini cikar biliyorsun bende cok kilo alirim diye korkuyordum ama donuste hepsi gitti az dikkat ettimi yetiyor sen birde yuzuyorsun kilo alacagini sanmiyorum
Ben de bu hafta bi duzende gidemedim gec kalkmamim etkiside var tabi butun ogunler karisiyor cuma gunu gidiyorum diyetsyene birazda saldim kendimi herkes cok kilo vermissin deyince aksam yine basladim yuruyuslere sicaklar gecene kadar hafif tempo spora devam
Hosgeldin canim gule gule buyut bebegini

Benim kilo vermem durdu bu hafta sizdede oluyormu ne yapsam tekrar kilo verebilirim diyete aynen uyuyorum ama tık yok:-(
Canim ben diyetisyene gidiyorum 1 ay boyunca kilo veremezsen o zaman kilo vermesi durdu diyoruz dedi gecende belkide yediklerinden dolayi vucudun su tutmustur

selamun aleyküm güzeller
bugün yine sabah kahvaltısını fazla kaçırdım. zaten yaz gireli diyet yapmıyorum sadece kilomu muhafaza etmeye çalışıyorum ama pek başarılı sayılmam . 86 dan sonra ramazandı, bayramdı, tatildi derken 91 i gördüm yine
kışa kadar 8 leri görsem kışın hedefime ulaşacağıma inanıyorum. ama burayı ihmal etmemem gerekiyor. burayı ihmal etmeye başlar başlamaz kurtlar kapıyor. kızlar bizim birbirimize ihtiyacımız var.
aramıza hoşgeldin zeyno
azmin daim olsun.

Benim kilo vermem durdu bu hafta sizdede oluyormu ne yapsam tekrar kilo verebilirim diyete aynen uyuyorum ama tık yok:-(
zaman zaman duraklamalar olur bunu hepimiz yaşadık. ben her duraklamada değişikliğe giderek bunu aşmaya çalışmıştım. yeme düzenimde değişiklik yapıp sonra tekrar dönmüştüm. herkes farklı yöntemle aşıyor bunu

Daficim kuzum ben seni yem edermiyim kurtlara zeyna var burda
Canim bende bu sabah 91 ciktim hadi bayrama hedef koyalim senle 85 olmazmi
Aslinda sen cok hareketlisin 85 degil 80 bile olursun bayrama kadar

Merh

aba bende yeniyim ayni kilodayiz benimde 7 aylik kizim var nasil bir diyet yapiyorsun sutunu etkiliyormu
Elanurcum kızım 5 aylıkken kendi kendine emmeyi bıraktı dşyete gelince kalori hesaplaması yapıyorum günlük 1200 -1000 arası yemeye çalışıyorum tabi hamur işleri ağzıma sürmemeye gayret ediyorum öyle işte . Sanada diyetinde başarılar dilerim bi de buraya hazirandan beri devam ediyorum burası çok faydalı oldu bans

Ba ba ba gizli gizli bizi izliyormus kizzz daha once niye yazmadin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…