Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

selamün aleyküm...
ben bugünde diyeti gümlettim: )
aman eşim dün akşam yemeğe annenlerde gelsin dedi, bende olur dedim, e menüden dolayı bende bozdum diyeti dayanamayıp: )
neyse yarın devam inşaallah tekrardan diyete.....
geçmişede bakmadım daha...
daykom kahve içiyom ben şuan, sen naptın içtinmi?

Afiyet olsun cancazim ben az once yesil cay ictim komsuyu bekliyorum aksamuzeri iceriz artik
Bugun neden biraktin diyeti hadi simdi basla

Afiyet olsun cancazim ben az once yesil cay ictim komsuyu bekliyorum aksamuzeri iceriz artik
Bugun neden biraktin diyeti hadi simdi basla

sağol balım, sana da afiyet olsun
benim günlerim akşam ezanı ile giriyor ya canım, dün akşamda annemleri yemeğe aldım, menüden dolayı tutamadım kendimi yedimde yedim, al bana al bana...
günlük sayı miktarımı fazlasıyla geçtim dün akşam, oyüzden akşam ezanınada ne kaldı şurada yeni günle başlayım yarın diyetime dedim...
benim günler akşam ezanı ile başlayınca az karışık geliyor anlatması anlaması ama ben böyle daha rahat ediyorum, yarın koca birgün var şimdiden az ye meyra diyorum mesela kendime akşamdan: )
beni düşünen güzel gönlüne sağlık olsun inşaallah canım benim....
çooook teşekkür ederim
senin diyet nasıl gidiyor canım?

Sagol canim can arkadasim kardesim benim
Benimkide ben duzenli degil gec kalkiyorum bu aralar ogunler sasiyor haftasonu kacirdim biraz kekti dondurmaydi neyse cabuk toparladim

hoşgeldin canım sende aramıza: )
memnun oldum....
kolay gelsin canım kilo verme maceran inşaallah....
burcun nedir özel olmazsa?
ben bu topiğin burçatörüyümde dermişim şaka olaraktan: )))))

Merhaba kizlar simdi otobusteyim annemden donuyoruz ve tartida aldm bekarken tartildigum tarti hemde :) adet biter bittmez yazicam size ama korkuyirum ya 106dab yukari cikarsa die ama korkunun ecele faydasi yokmus :)

merhaba tatlım: )
aman tartını yesinler senin emi tatlı şey senü: )
hayırlı olsun tartın canım, güzel sayılar görürsün inşaallah canım hayırlısıyla....

Benim kilo vermem durdu bu hafta sizdede oluyormu ne yapsam tekrar kilo verebilirim diyete aynen uyuyorum ama tık yok:-(

hoşgeldin sende aramıza: )
canım kilo verme sabır istiyor malesef...
bazen takılır günlerce, bazende çok güzel verirsin....
sabırlı ve istikrarlı olmamız lazım...
takılma olmuş ya şuan sende; takılmaya rağmen diyetine devam et sen.... bu şekilde elbet sen galip geliceksin kilona...

ve aleyküm selam ablacım...
aynen ablacım birbirimize ihtiyacımız var bizim: )
inşaallah kışa kadar 8leri görürsün sende hayırlısıyla...

Sagol canim insallah herkes istedigi kiloya saglikla ulasir

aamiiiinn.....

Sagol canim can arkadasim kardesim benim
Benimkide ben duzenli degil gec kalkiyorum bu aralar ogunler sasiyor haftasonu kacirdim biraz kekti dondurmaydi neyse cabuk toparladim

tamam tatlım: )

Hehehe benimi anlatiyo bu siir acep

aynen benideeee: )))))
2leğen pilav bi yayık ayran diyor....
ayranı anladıkta pilav olmadı 2leğenleee: )))))

Hosbuldum ya ne guzel hergun yarim kilo veriyordum iki gundur ayniyim diyette yazandan daha az yiyorum ondan olabilirmi acaba.bayrama kadar 5 6 kilo gitse super olur

Hehehehe ayyy can sikintisi iste kalkip leslie yapicama nelerle ugrasiyorum burda

bunlarında olması lazım ama canımcım: )

Hosbuldum ya ne guzel hergun yarim kilo veriyordum iki gundur ayniyim diyette yazandan daha az yiyorum ondan olabilirmi acaba.bayrama kadar 5 6 kilo gitse super olur

gerekenden az yersende veremeyebilirsin...
dedim ya sabır ve istikrar bacım: )))

Arkadaslar sizede ikinci sınıf vatandaş muamelesi yapıldığı oluyormu çok zoruma gidiyor geçenlerde küçük bi magazaya girdim etrafa bakiyorum kadin yanima geldi size göre bedenimiz yok dedi ölürmüsün öldürür müsün kafamdan aşağıya sıcak su dökülmüş gibi oldum

aynen oluyor canım....
ben pek takmam ama öyle şeyleri, bence boşver sende takma.
bence bir kişinin davranışının nasıl olduğu kendisinin neye layık olduğunu gösterir....
vay behhh ne konuştum

Oluyor canim olmaz olurmu. Bi de bu magaza calisanlari kendilerini ne saniyorlar bilmem, genelde hepsi zayiflar ve boyle hep yukaridan asagi bakiyorlar. Cok yasadim ben bunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…