Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Oluyor canim olmaz olurmu. Bi de bu magaza calisanlari kendilerini ne saniyorlar bilmem, genelde hepsi zayiflar ve boyle hep yukaridan asagi bakiyorlar. Cok yasadim ben bunu.
Evet cnm bende nadurde olsa bu durumlari yasiyorum ve skliom sikayet edesim geldi bi kere bekarken o derece sinirlendim ama yapmadm bizim keyfimizden kilo aldigimizi saniyorlar
zayiflik degil onemli olan insanlik bazi satis elemanlarinin bundan haberi yok malesef

aynen oluyor canım....
ben pek takmam ama öyle şeyleri, bence boşver sende takma.
bence bir kişinin davranışının nasıl olduğu kendisinin neye layık olduğunu gösterir....
vay behhh ne konuştum
haftasonu alisverise gittim devamli gittigim bi magaza var bayan pantalon cikariyor 42 beden oluyor diyorum yok olmaz diye iddalasiyior benimle dedimki benim giydigim beden bu sen benim dedigimi ver olmaz ama verim dedi neyse giydim oldu sasirdi bayan da ben tahmin etmiyordum olacagini dedi
kiza da dedimki eskidendi o buyuk bedenler kilo verdim ben uzerim bol oldugu icin farkedememissindir soyle bi bakti aaa evet biraz suzulmussunuz dedi alem kiz yaa guldurdu beni suzulmusum azcik
Olursun canim insallah 89 da olursun bende -20 de yaptim o dediklerini

Bi de bayramda uzun zamandir gorusmedigin akrabalari gormek var. dushunuyorum, tam toplamda 30 kilo vermis halimi gorseler, baya bi farkedilir herhalde. Kayinvalidemlerde o anlari yasamak istiyorum.
Hemde nasil farkedilir bende bayramda esimin akrabalarina gidecektim halalar amcalar falan ama plan degisti haftasonu gorusecegiz akraba dugunu var gerci aldigim tepkiler cok guzel su an bile

Kizlar uzucu bi haberim var ya demin. Oylesins tartiliyim dedim moral sifir simdi gerci sabah kahvaltu ve carsida yarim doner ve kola yedim adetimde ondan mi bilmem 108ciktim ya utaniyorum soylemeye ama sidmlik durum bu cumaya kadar adetim bitiyor ac karnina ciplak tartilirim bakalim degisiklik olcakmi
of cok moralim dusuk kizlar yaaaa :-(

Hepsinin etkisi vardir tabiki adet bitince daha az cikarsin
Dikkatimi cekti kola yi cokmu iciyorsun acaba? Donerin yaninda ayran icseydin daha iyiydi sanki

canım sabahla gün içi de farkediyor hep sabah ac karna çıplak hatta tuvalete gittikten sonra tartıl ne kadar az çıkarsan o kadar iyi

Oglen yiyip icip tartilinca fazla cikar, hatta sabah ac karnina tartil bak, en az 1 kilo farkediYor

Doner ve kolayi duyunca inanamadim ama galiba gercekmis

Bi de bayramda uzun zamandir gorusmedigin akrabalari gormek var. dushunuyorum, tam toplamda 30 kilo vermis halimi gorseler, baya bi farkedilir herhalde. Kayinvalidemlerde o anlari yasamak istiyorum.

insaallah bacım: )

alemden ziyade inatçıymış kız canım.
satışmı yapıyo inatmı yapıyo bilemedim: )
deseydin körler görmeselerde yıldızlar vardır deseydin: ))))
binde birde olsada böyle aksi tezgahtarlara lafımı yetiştiririm, hakediyorlar çünkü....

Kizlarr neler yapiyosunuz bakalim
Benim komsum geldi kahvemizi ictik kek getirmisti tabiki yemedim
Afferim bana aynen boyle devam(kendi kendine gaz veren dayko)

ohh afiyet olsun canım: )
afferim daykomaaa...... kim tutar seniii....... maşaallah
bende komşu çaya çağırdı annemle oraya gittim, çay içtik nasılolsa diyeti bugün bozdum diye yedimde yedim kekleri: (
makarnada yedim biraz... ama birazda salatadan yedim....
neyse akşam ezanı okundu az önce, başladım yani artık diyetime sonunda tekrardan: )
bu arada şuan laptobumdan yazıyorum: )
nerdeyse 1sene olacak laptobu alalı, elimi sürdüğüm yoktu, kenarda duruyordu hep, artık bunu kullanmaya çalışcam bakalım bundan sonra: )
masa üstüne göre sesi çok daha az: )
hafif hafifte karnım ağriyiii, rgl in ayak sesleri: )
kocaman öpüyorum daykom

Yaa arkadaslar su profiller bi tek banami degusik gozukuyor bi yanda gozukuyor bi ustte

bende hep yanda: )
canım sitede yenilenme var şuan ya ondandır, zaman içinde düzelir yakında o durum, düzelmezsede yönetime bildirirsin yine düzeltirler.....

Kola pek icmem hatta hic icmiorm desem yeridir yani kucuk kutu ictm zatn

1su bardağı kola 8tane küp şekere bedel....
yani bu da yaklaşık 1avuç küp şeker ediyor....

iyi tatiller, iyi yolculuklar canım inşaallah....
güzelce git gel emi: ) iyi eğlenceler....
allaha emanet ol...
eğer unutmazsam söylerim ben gökçeye tatilden ötürü 2hafta izinli yazmasını istediğini.
sen özelden gökçeye yazarsanda olur galiba, cevap bekliyorum ama mesajımı okuyup okumadığını anlamak için diyede yaz mesajında ama mutlaka,
çünkü site şuan yenilenme aşamasında olduğu için bir aksaklık meydana gelebilir: )
kocaman öpüyorum canım: )

Bugun yine 2 spor yaptim, oluyorum yorgunluktan. Leslie grubumuzda paylasmisti arkadasimiz, bolgesel hareketler egzersizler yaparken, basinda ve ya sonunda cardio calismak cok daha guzel sonuclar veriyormus.
Ben de bu aralar ona uyuyorum, canim cikiyor AMA hosuma gidiyor. Ne zaman yorulsam sanki vucudumla kavga ediyormusum gibi geliyor, o nefes nefes kaldigim ve ya kaslarimin yandigi anlarda vucudumun direndigini dusunuyorum, ben de ona inat durmadan devam ediyorum.
Bugun toplamda sabah ve aksam olmak uzere 2 saat spor yaptim. Menum de guzeldi, protein agirlikliydi. Yorgunum AMA mutluyum

Cnm ben yrindan itibaren saglikli bi yasam uygulicam ama spor yapamaiom bi turlu onun icinde evde uygulucam kendim yapcam. Leslie flan internett bakmsym ama hic yapmadim
evde dvd var simdi yeni aldik bilmiorm bulabilirmiyim ama egzersiz dvdsi almayi dusunuyorum bu ay olmaz ama eylulde olabiliranck alana kadarda kendm yapcm evde

Selam kizlar
sagol kuzum gule gule kullan laptopunu benim kizdan bana sira gelmiyo
Bende seni kocaman opuyorum

canim iyi tatiller bol bol eglenmeye bak ozletme kendini
Leslie yapan var mi aramizda kizlar? Ya da hangi spor programini uyguluyorsunuz? Hangi egzersizden ne gibi sonuclar aldiniz?

Spor konusalimmm, hosuma gidiyor
Tebrik ederim spor icin bende leslie yapmaya calisiyorum ramazandan beri ara verdim sayilir gunduz sicaktan yapamiyorum gece de yuruyorum 1 saat agirlik calisiyorum dun 2 mil yapabildim sadece

Alinca haber ver canim. Hangi egzersiz dvd almayi dusunuyorsun. Ben de bakayim netten bana uygun olan aliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…