- 20 Ağustos 2013
- 2.388
- 2.411
- 178
Evet cnm bende nadurde olsa bu durumlari yasiyorum ve skliom sikayet edesim geldi bi kere bekarken o derece sinirlendim ama yapmadm bizim keyfimizden kilo aldigimizi saniyorlarOluyor canim olmaz olurmu. Bi de bu magaza calisanlari kendilerini ne saniyorlar bilmem, genelde hepsi zayiflar ve boyle hep yukaridan asagi bakiyorlar. Cok yasadim ben bunu.
haftasonu alisverise gittim devamli gittigim bi magaza var bayan pantalon cikariyor 42 beden oluyor diyorum yok olmaz diye iddalasiyior benimle dedimki benim giydigim beden bu sen benim dedigimi ver olmaz ama verim dedi neyse giydim oldu sasirdi bayan da ben tahmin etmiyordum olacagini dediaynen oluyor canım....
ben pek takmam ama öyle şeyleri, bence boşver sende takma.
bence bir kişinin davranışının nasıl olduğu kendisinin neye layık olduğunu gösterir....
vay behhh ne konuştum
Olursun canim insallah 89 da olursun bende -20 de yaptim o dedikleriniKizlar bakiyorum hedef belirlemissiniz bayrama kadar. Ben de bayrama kadar 90 olmak istiyorum. Hatta ucundan 89.9 gorsem nurun ala nur olur
Moral olur ya bana, hatta kendimi odullendiririm ogun. Yemege filan cikilir aksama, butungun baklava borek yerim. 1 gunluk ya, ne guzel olur Allahimmmm.
Hemde nasil farkedilir bende bayramda esimin akrabalarina gidecektim halalar amcalar falan ama plan degisti haftasonu gorusecegiz akraba dugunu var gerci aldigim tepkiler cok guzel su an bileBi de bayramda uzun zamandir gorusmedigin akrabalari gormek var. dushunuyorum, tam toplamda 30 kilo vermis halimi gorseler, baya bi farkedilir herhalde. Kayinvalidemlerde o anlari yasamak istiyorum.
Hepsinin etkisi vardir tabiki adet bitince daha az cikarsinKizlar uzucu bi haberim varya demin. Oylesins tartiliyim dedim moral sifir simdi gerci sabah kahvaltu ve carsida yarim doner ve kola yedim adetimde ondan mi bilmem 108ciktim ya utaniyorum soylemeye ama sidmlik durum bu cumaya kadar adetim bitiyor ac karnina ciplak tartilirim bakalim degisiklik olcakmi
of cok moralim dusuk kizlar yaaaa :-(
canım sabahla gün içi de farkediyor hep sabah ac karna çıplak hatta tuvalete gittikten sonra tartıl ne kadar az çıkarsan o kadar iyiKizlar uzucu bi haberim varya demin. Oylesins tartiliyim dedim moral sifir simdi gerci sabah kahvaltu ve carsida yarim doner ve kola yedim adetimde ondan mi bilmem 108ciktim ya utaniyorum soylemeye ama sidmlik durum bu cumaya kadar adetim bitiyor ac karnina ciplak tartilirim bakalim degisiklik olcakmi
Kizlar uzucu bi haberim varya demin. Oylesins tartiliyim dedim moral sifir simdi gerci sabah kahvaltu ve carsida yarim doner ve kola yedim adetimde ondan mi bilmem 108ciktim ya utaniyorum soylemeye ama sidmlik durum bu cumaya kadar adetim bitiyor ac karnina ciplak tartilirim bakalim degisiklik olcakmi
Bi de bayramda uzun zamandir gorusmedigin akrabalari gormek var. dushunuyorum, tam toplamda 30 kilo vermis halimi gorseler, baya bi farkedilir herhalde. Kayinvalidemlerde o anlari yasamak istiyorum.
haftasonu alisverise gittim devamli gittigim bi magaza var bayan pantalon cikariyor 42 beden oluyor diyorum yok olmaz diye iddalasiyior benimle dedimki benim giydigim beden bu sen benim dedigimi ver olmaz ama verim dedi neyse giydim oldu sasirdi bayan da ben tahmin etmiyordum olacagini dedi
kiza da dedimki eskidendi o buyuk bedenler kilo verdim ben uzerim bol oldugu icin farkedememissindir soyle bi bakti aaa evet biraz suzulmussunuz dedialem kiz yaa guldurdu beni suzulmusum azcik
Kizlarr neler yapiyosunuz bakalim
Benim komsum geldi kahvemizi ictik kek getirmisti tabiki yemedim
Afferim bana aynen boyle devam(kendi kendine gaz veren dayko)
Yaa arkadaslar su profiller bi tek banami degusik gozukuyor bi yanda gozukuyor bi ustte
Kola pek icmem hatta hic icmiorm desem yeridir yani kucuk kutu ictm zatn
arkadaşlar benim yolculuk başladı :) kendinize iyi bakın sizleri özliyceem :) arada telefondan bakınırım. rica etsem gökçeye tatilde olduğumu hatırlatır mısınız tahminimce iki cuma bildirim yapamıyacağım ...
sagol kuzum gule gule kullan laptopunu benim kizdan bana sira gelmiyoinsaallah bacım: )
alemden ziyade inatçıymış kız canım.
satışmı yapıyo inatmı yapıyo bilemedim: )
deseydin körler görmeselerde yıldızlar vardır deseydin: ))))
binde birde olsada böyle aksi tezgahtarlara lafımı yetiştiririm, hakediyorlar çünkü....
ohh afiyet olsun canım: )
afferim daykomaaa...... kim tutar seniii....... maşaallah
bende komşu çaya çağırdı annemle oraya gittim, çay içtik nasılolsa diyeti bugün bozdum diye yedimde yedim kekleri: (
makarnada yedim biraz... ama birazda salatadan yedim....
neyse akşam ezanı okundu az önce, başladım yani artık diyetime sonunda tekrardan: )
bu arada şuan laptobumdan yazıyorum: )
nerdeyse 1sene olacak laptobu alalı, elimi sürdüğüm yoktu, kenarda duruyordu hep, artık bunu kullanmaya çalışcam bakalım bundan sonra: )
masa üstüne göre sesi çok daha az: )
hafif hafifte karnım ağriyiii, rgl in ayak sesleri: )
kocaman öpüyorum daykom
bende hep yanda: )
canım sitede yenilenme var şuan ya ondandır, zaman içinde düzelir yakında o durum, düzelmezsede yönetime bildirirsin yine düzeltirler.....
1su bardağı kola 8tane küp şekere bedel....
yani bu da yaklaşık 1avuç küp şeker ediyor....
canim iyi tatiller bol bol eglenmeye bak ozletme kendiniarkadaşlar benim yolculuk başladı :) kendinize iyi bakın sizleri özliyceem :) arada telefondan bakınırım. rica etsem gökçeye tatilde olduğumu hatırlatır mısınız tahminimce iki cuma bildirim yapamıyacağım ...
Tebrik ederim spor icin bende leslie yapmaya calisiyorum ramazandan beri ara verdim sayilir gunduz sicaktan yapamiyorum gece de yuruyorum 1 saat agirlik calisiyorum dun 2 mil yapabildim sadeceLeslie yapan var mi aramizda kizlar? Ya da hangi spor programini uyguluyorsunuz? Hangi egzersizden ne gibi sonuclar aldiniz?
Spor konusalimmm, hosuma gidiyor
Cnm ben yrindan itibaren saglikli bi yasam uygulicam ama spor yapamaiom bi turlu onun icinde evde uygulucam kendim yapcam. Leslie flan internett bakmsym ama hic yapmadim
evde dvd var simdi yeni aldik bilmiorm bulabilirmiyim ama egzersiz dvdsi almayi dusunuyorum bu ay olmaz ama eylulde olabiliranck alana kadarda kendm yapcm evde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?