Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Leslie yapan var mi aramizda kizlar? Ya da hangi spor programini uyguluyorsunuz? Hangi egzersizden ne gibi sonuclar aldiniz?

Spor konusalimmm, hosuma gidiyor

eniştelerimden biri beni her gördüğünde spor yapıyomusun meyra diye soruyor, hayır diyince kızıyor bana: )
ama ben zaten evde tabiri caizse bir saniye durmuyorum ki.... o yeter bence spor için....
ama eniştem hayır o olmaz diyor: )
tabi kilomdan ötürü soruyor sporu...
sen bu konuda ne diyorsun?
bi ara bende yaptım spor, leslienin evde yürüyüşü var 1mildi galiba, onu yapıyordum...
ve çok memnundum o spordan ben.

leslieyi öneririm...
özellikle evde yürüyüş 1mil olanını....
az olsun sürekli olsun bence.....

sagol kuzum gule gule kullan laptopunu benim kizdan bana sira gelmiyo
Bende seni kocaman opuyorum

sağolasın

Kollar gogus kaslari icin dumbil la calisiyorum cok abartmadan kollarda sarkma olmasin diye

Merhaba leslie hem eğlenceli hemde cok iyi terletiyor ben 2 mil yapiyorum normal egzersizler zor geliyor yere yat mekik çek falan bana göre degil

ayneeeen: )
seninle benzer yanlarımız var: ) burcun ne, özel olmazsa tabiki? ben koçum.
bu arada bende 5333 yapıyorum, sen diyete devammı? ben devam: )
benim şimdi gitmem lazım, yine gelirim sonra konuşuruz oldumu?: )
by by

Burcum yay canim ben ayca kayanin bir haftada 3.5 kilo diyetini yapiy

Kizlar lesliee dvdis satilyormu peki ? Nerden temin edebilrm
yada baska satilna dvdler varmi bunla ilgili

Tabiki spor ya spor olmayinca psikolojim bozuluyor hatta diyet yaptigimi bile hic sayiyorum, kendime kusuyorum. Bi de toparlanmak icin spor yapmadan olmuyor hele benim gibi polikistik overse sporsuz hic gitmiyor kilolar. Troid de var cok sukur.
Ben ilk baslarda leslie 1 mil yapiyordum AMA artik kesmiyor. 5 mil Fat Burning (yag yakan) yapiyorum. 1 ltlik su sisesi de aliyorum guzel oluyor. 21 kilo verdim 99um ama gorenler senin yarin kalmis diyorlar.

Acar acmasina ama izlemek zor gelir telefondan neyse arastirp bulmak lazim herhlde pilates yapmam zatn ama arastrmak.lazim

Pilates bize uymaz sanki kizlar. Biz daha cok cardio yapip yag yakicaz. Yani yuruyus, yuzme, bisiklet gibi.. Ya da vucut agirligiyla fitness. Yagimizi yakip sonrasinda cardioya devam ederek pilates yapip toparlana biliriz diye dusunuyorum.
Pilates de harika bir spor, kucuk kaslari calistirdigi icin daha dar ve uzun gorunebiliyorsun. Insallah yakalim yaglari sonra pilatesle toparlanalim ya

Ummuhumeyra cevap olarak yazmayi beceremedim ondan buraya yazıyorum sabah 2 dilim kepekli ekmek biraz peynir ve maydanoz nane yiyorum ara ogunde bir bardak süt yada yoğurt öğlen tavuk balik yada et izgara yiyorum ara ogunde bir meyve ile bir kase yoğurt akşamda 5 kasik sebze yemegi ile çorba yiyorum csnim doyurucu oluyor zorlamiyorda ben birebir uyguladim bir haftada iki buçuk kilo vetdim uc buçuk degil ama benim kilo vermem durdu ondandir belki

SLM KIZLAR ARANIZA YENİ GELDİM :) 2 SORUM OLACAK SİZE

1- BU MSJLARIN ALTINDAKİ KİLO CETVELİNİ NASIL YAPIYORUZ
2- (Kİ BU EN ÖNEMLİSİ) BU KİLOLARI NASIL VERCEZ :)

DOĞUM YAPALI 13 AY OLDU KIZÇEM GERÇİ HALEN EMİYOR AMA ARTIK ŞEKERLEME NİYETİNE OLAYA KARBONATLI SU İÇEREK BU AKŞAM İTİ BARİ İLE BAŞLAMAYI DÜŞÜNÜYORUM BAKALIM SONUÇ NE OLACAK BİRİ BENİ DÜRTÜKLESİN

Hosgeldin
1-bende bilmiyorum forumda bi yerlerde yaziyordu DIYET-SAGLIKLI BESLENME ana sayfadaydi sanirim
2-yavas yavas hep beraber verecez
Gule gule buyut kizceni ben sevmedim karbonatli suyu onun yerine limonlu su iciyorum limon da alkali yapiyormus suyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…