Leslie yapan var mi aramizda kizlar? Ya da hangi spor programini uyguluyorsunuz? Hangi egzersizden ne gibi sonuclar aldiniz?
Spor konusalimmm, hosuma gidiyor
Cnm ben yrindan itibaren saglikli bi yasam uygulicam ama spor yapamaiom bi turlu onun icinde evde uygulucam kendim yapcam. Leslie flan internett bakmsym ama hic yapmadim
evde dvd var simdi yeni aldik bilmiorm bulabilirmiyim ama egzersiz dvdsi almayi dusunuyorum bu ay olmaz ama eylulde olabiliranck alana kadarda kendm yapcm evde
sagol kuzum gule gule kullan laptopunu benim kizdan bana sira gelmiyo
Bende seni kocaman opuyorum
Kollar gogus kaslari icin dumbil la calisiyorum cok abartmadan kollarda sarkma olmasin diye
Merhaba leslie hem eğlenceli hemde cok iyi terletiyor ben 2 mil yapiyorum normal egzersizler zor geliyor yere yat mekik çek falan bana göre degil
Burcum yay canim ben ayca kayanin bir haftada 3.5 kilo diyetini yapiyayneeeen: )
senyapiyorumbenzer yanlarımız var: ) burcun ne, özel olmazsa tabiki? ben koçum.
bu arada bende 5333 yapıyorum, sen diyete devammı? ben devam: )
benim şimdi gitmem lazım, yine gelirim sonra konuşuruz oldumu?: )
by by
Su cevap yazma isinide beceremiyorum telefon dan girdigim icin sen 5333le nekadar kilo veriyosunElanurmişinizde 36571059 .!.:Burcum yay canim ben ayca kayanin bir haftada 3.5 kilo diyetini yapiy
Ben dvd sini bulamadim mecbur netten bakip yapiyorum ondada birsürü kota gidiyor malesefKizlar lesliee dvdis satilyormu peki ? Nerden temin edebilrm
yada baska satilna dvdler varmi bunla ilgili
Bende pc de yok telefondn griom peki baska dvd yokmu evde uapablcgmz flanBen dvd sini bulamadim mecbur netten bakip yapiyorum ondada birsürü kota gidiyor malesef
eniştelerimden biri beni her gördüğünde spor yapıyomusun meyra diye soruyor, hayır diyince kızıyor bana: )
ama ben zaten evde tabiri caizse bir saniye durmuyorum ki.... o yeter bence spor için....
ama eniştem hayır o olmaz diyor: )
tabi kilomdan ötürü soruyor sporu...
sen bu konuda ne diyorsun?
bi ara bende yaptım spor, leslienin evde yürüyüşü var 1mildi galiba, onu yapıyordum...
ve çok memnundum o spordan ben.
Genelde gordugum plates dvdleri var oda zor ya biktiriyor insani bende telefondan giriyorum youtubeden izliyorum senin telefon acmiyormu denedinmiBende pc de yok telefondn griom peki baska dvd yokmu evde uapablcgmz flan
Burcum yay canim ben ayca kayanin bir haftada 3.5 kilo diyetini yapiy
Bende pc de yok telefondn griom peki baska dvd yokmu evde uapablcgmz flan
Hosgeldin kuzumm ben iyiyim sende iyi ol bonusada selammmherkese iyi günler nasılsınız
Bende isterim videolardanCanim eger istersen sana Leslie videolarindan atabilirim. Kilo veriyoruz, bu yolda herkese yardim etmek istiyorum nedense. Bunun zorlugunu ceken bilir sadece
HosgeldinSLM KIZLAR ARANIZA YENİ GELDİM :) 2 SORUM OLACAK SİZE
1- BU MSJLARIN ALTINDAKİ KİLO CETVELİNİ NASIL YAPIYORUZ
2- (Kİ BU EN ÖNEMLİSİ) BU KİLOLARI NASIL VERCEZ :)
DOĞUM YAPALI 13 AY OLDU KIZÇEM GERÇİ HALEN EMİYOR AMA ARTIK ŞEKERLEME NİYETİNE OLAYA KARBONATLI SU İÇEREK BU AKŞAM İTİ BARİ İLE BAŞLAMAYI DÜŞÜNÜYORUM BAKALIM SONUÇ NE OLACAK BİRİ BENİ DÜRTÜKLESİN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?