Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

masallah Allah hayirli evlat etsin bebegini. Vermeye calisiyoruz iste kilolarimizi ve hepimiz de vericez insallah, ben inaniyorum.
Ben de karbonatli su iciyorum, suyu alkali yapiyor ve bunu zayiflamak icin degil de sanki bana canlilik verdi.bi kere tenim guzellesti, daha canli ve parlak oldu. Bi de ozellikle sunu denedim, basim agridigi zamanlarda hemen 1 cay kasigi ingiliz karbonati suya karistirip iciyorum, agrim filan geciyor.
Sen kac kilosun kardesim?

Leslie yapan var mi aramizda kizlar? Ya da hangi spor programini uyguluyorsunuz? Hangi egzersizden ne gibi sonuclar aldiniz?

Spor konusalimmm, hosuma gidiyor
Ben spor yapamıyorum tembellik ediyordum leslie 1 mile ı 1 kere denedim hoşuma gitti ama dedim ya tembellik ettim. Ben bira cindy crawfordını cdlerinden çalışıyordum güzeldi tavsiye ederim

Ben spor yapamıyorum tembellik ediyordum leslie 1 mile ı 1 kere denedim hoşuma gitti ama dedim ya tembellik ettim. Ben bira cindy crawfordını cdlerinden çalışıyordum güzeldi tavsiye ederim

Cindy Crawfordun Shape your body DVD sini aldim, shimdi haftada 3 kez sabahlari onu yapiyorum, bolgesel hareketler var hosuma gidiyor. Haftanin 6 gunuyse Leslie 5 mile yapiyorum. 21 kilo Verdim belki AMA en az 30 kilo vermis gibi duruyorum. Bunu da ancak spora bagliyorum.

Kizlar menumu soliyim baska busi yemicm cunky
sabah 10:30
Domates
salatalik
1tk krem peynir 5zeytin
Ara 12:45
2dlim (ince)kavun
oglen ve son 16:25
Bi tabk taze fasulye
4yk pilav
3dlim ekmek
salata
cacik
kizlar ekmek icin soliceklerinizi simddeb duuyor gibiyim :-/

:)Ekmek icin bisi demiycem
Dayanamadim pilava laf edicem 2 silme yemek ksg pilav 1 dilim ekmek ediyormus tv de soylemisti bi diyetisyen pilavi cok sevmeme ragmen yememeye calisiyorum bende
Birde canim saat cok erken degilmi aksam yemegi icin gece acikirsin sonra

Su muktarida 3lt solmeyi unutmusum
haklisin pilav icin ama cok pilav yapmam zaten cok nadir yaparim bidahakine asla olmicak pilav yemixm ve turevlerini
ekmegide biraksam cok guzl olck

çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin inşallah... BU DÜNYADA ÇEKTİKLERİMİZ GÜNAHLARIMIZA KEFARET OLUR İNŞALLAH.. Allah yardımcınız olsun...
hoşgeldin Allah bağışlasın bebişini :)
canım emin ol hepimize öyle şeyler oluyor. ben tanıdıklarımın söylediklerini daha çok takıyorum.. ama sanırım takmakla bi yere varamayız. diyete devam..
Kizlarr neler yapiyosunuz bakalim
Benim komsum geldi kahvemizi ictik kek getirmisti tabiki yemedim
Afferim bana aynen boyle devam(kendi kendine gaz veren dayko)
aslan dayko :) idolümsün de sana ucundan kıyısından bile benzeyemiyom
iyi tatilllerr :)

hep beraber veririz inşallahhh :) allah bağışlasın :)

selaaaammmmm kalıcı olarak döndüm artık aranıza regl oldum... doğum günü kutlamaları ve 2 gündür misafirlerle diyet yalan oldu tabiki ne bulduysam yedim :) spor da yapmadım hiç... cuma günü itibarıyle reglim biter ben de spora başlarım yemeklerime de yarın dikkat etmeye başlayacağım.. sanırım 92 falan oldum.. ama artık düzenim oturur çünkü tatil bitiyor...

Oretmenimmm
Diyet nasil gidiyor?
daykocuğummmmm :) diyet nanay
ama artık önümde hiçbir engel kalmadı... tatil doğum günü misafirler derken tekrar 92ye oturdum... bi de reglim. cuma gününden sonra spora tekrar başlıyorum inşallah :) durumlar böyleeee :)
seni sormuyorum bile...

Delimideli menu paylasti, Ben de hemen paylasayim dedim. Listeye girmek istiyorum cunku

1.ogun: tam yagli 3 kk peynir, 2 salatalik, 1 seftali

2.ogun: koca tabak karabugday + tam yagli ev yapimi yogurt (bayiliyorum bu yemege)

Her zamanki gibi ara ogun mara ogun yok ve gunde sadece 2 ogun var, o da en gec saat 6-da. 6-dan sonra sadece su ve cay, okadar.

[QUOTE="ogretmenimcanimbenim, post: 36574998, member: 58988selammmmm kalıcı olarak döndüm artık aranıza regl oldum... doğum günü kutlamaları ve 2 gündür misafirlerle diyet yalan oldu tabiki ne bulduysam yedim :) spor da yapmadım hiç... cuma günü itibarıyle reglim biter ben de spora başlarım yemeklerime de yarın dikkat etmeye başlayacağım.. sanırım 92 falan oldum.. ama artık düzenim oturur çünkü tatil bitiyor...[/QUOTE]
Helesukur tatil bitiyor da kavusuyoruz size oretmenim
Ben inaniyorum sana kisa kadar cokkk guzel kilolar vereceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…