Evime doneyim insallah laptopdan bakayim elimde olan videolardan yollarim insallah. Sadece hatirlatirsaniz sevinirimHosgeldin kuzumm ben iyiyim sende iyi ol bonusada selammm
Bende isterim videolardan
masallah Allah hayirli evlat etsin bebegini. Vermeye calisiyoruz iste kilolarimizi ve hepimiz de vericez insallah, ben inaniyorum.SLM KIZLAR ARANIZA YENİ GELDİM :) 2 SORUM OLACAK SİZE
1- BU MSJLARIN ALTINDAKİ KİLO CETVELİNİ NASIL YAPIYORUZ
2- (Kİ BU EN ÖNEMLİSİ) BU KİLOLARI NASIL VERCEZ :)
DOĞUM YAPALI 13 AY OLDU KIZÇEM GERÇİ HALEN EMİYOR AMA ARTIK ŞEKERLEME NİYETİNE OLAYA KARBONATLI SU İÇEREK BU AKŞAM İTİ BARİ İLE BAŞLAMAYI DÜŞÜNÜYORUM BAKALIM SONUÇ NE OLACAK BİRİ BENİ DÜRTÜKLESİN
Tamam canim tesekkurlerEvime doneyim insallah laptopdan bakayim elimde olan videolardan yollarim insallah. Sadece hatirlatirsaniz sevinirim
Ben spor yapamıyorum tembellik ediyordum leslie 1 mile ı 1 kere denedim hoşuma gitti ama dedim ya tembellik ettim. Ben bira cindy crawfordını cdlerinden çalışıyordum güzeldi tavsiye ederimLeslie yapan var mi aramizda kizlar? Ya da hangi spor programini uyguluyorsunuz? Hangi egzersizden ne gibi sonuclar aldiniz?
Spor konusalimmm, hosuma gidiyor
Cnm ben yrindan itibaren saglikli bi yasam uygulicam ama spor yapamaiom bi turlu onun icinde evde uygulucam kendim yapcam. Leslie flan internett bakmsym ama hic yapmadim
evde dvd var simdi yeni aldik bilmiorm bulabilirmiyim ama egzersiz dvdsi almayi dusunuyorum bu ay olmaz ama eylulde olabiliranck alana kadarda kendm yapcm evde
Ben spor yapamıyorum tembellik ediyordum leslie 1 mile ı 1 kere denedim hoşuma gitti ama dedim ya tembellik ettim. Ben bira cindy crawfordını cdlerinden çalışıyordum güzeldi tavsiye ederim
:)Ekmek icin bisi demiycemKizlar menumu soliyim baska busi yemicm cunky
sabah 10:30
Domates
salatalik
1tk krem peynir 5zeytin
Ara 12:45
2dlim (ince)kavun
oglen ve son 16:25
Bi tabk taze fasulye
4yk pilav
3dlim ekmek
salata
cacik
kizlar ekmek icin soliceklerinizi simddeb duuyor gibiyim :-/
çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin inşallah... BU DÜNYADA ÇEKTİKLERİMİZ GÜNAHLARIMIZA KEFARET OLUR İNŞALLAH.. Allah yardımcınız olsun...Selamün aleyküm hanımlar....
lafa nerden nasıl başlıcamı bilmiyorum çok kötüyüm bu aralar...büyük kızımın üst bacak kemiği kırıldı günlerdir hastanelerdeyiz yatıyoruz yarın ameliyat olucak platin takılıcak dua edinn...küçük kızım annemlerde ama burnumda tütüyo...bu sıra sıkıntılar hiç bitmedi...Rabbim küçük küçük musibetlerle büyükleri def ediyo üzerimizden sanırım...üzgün yorgun ve yıpranmış vaziyetteyim dua edin nolur...
hoşgeldin Allah bağışlasın bebişini :)Merhaba arkadaşlar ben 24 yaşındayım boyum 160 8 aylık b bebeğim var kilom 96.9 10 hazirandan beri zayıflamaya uğraşıyorum ve yemek yememi tamamıyle de ğiştirdim . Daha önce ekmek .pilav kızartma hamur işkeribörekler yapardım ve yerdim .ama artık hepsınıı bıraktım yapmıyorum vede yemiyorum doğuma 112 kiloyla girdim çıktığımda 106 kiloydum lohusalık döneminde kilo almamaya gayret ettim 10 haziran'da 107 kiloyla yeme şekli mi tamamiyle değiştirdim ve şu anda 96 nokta 9 kiloyumhedefim 65 kiloya düşmek inşallah seneye bu zamanlar yani yazın 65 kilo alıcamayrica polikistik overim var ve kilo vermek çok zor ve kilo vermek için buraya başladım e devamı yazdım bi topik vardı öğr düzenlemeler yapıldıktan sonra oraya arkadaşlar girmemeye başladı var ve bende sizi takip etmeye başladım ve bende sizlere katılmak istiyorum sporumu günlük yediklerimin ve hedefimiz verdiğim kiloları paylaşmak istiyorum bende aranıza kabul edermisin
canım emin ol hepimize öyle şeyler oluyor. ben tanıdıklarımın söylediklerini daha çok takıyorum.. ama sanırım takmakla bi yere varamayız. diyete devam..Arkadaslar sizede ikinci sınıf vatandaş muamelesi yapıldığı oluyormu çok zoruma gidiyor geçenlerde küçük bi magazaya girdim etrafa bakiyorum kadin yanima geldi size göre bedenimiz yok dedi ölürmüsün öldürür müsün kafamdan aşağıya sıcak su dökülmüş gibi oldum
aslan dayko :) idolümsün de sana ucundan kıyısından bile benzeyemiyomKizlarr neler yapiyosunuz bakalim
Benim komsum geldi kahvemizi ictik kek getirmisti tabiki yemedim
Afferim bana aynen boyle devam(kendi kendine gaz veren dayko)
iyi tatilllerr :)arkadaşlar benim yolculuk başladı :) kendinize iyi bakın sizleri özliyceem :) arada telefondan bakınırım. rica etsem gökçeye tatilde olduğumu hatırlatır mısınız tahminimce iki cuma bildirim yapamıyacağım ...
SLM KIZLAR ARANIZA YENİ GELDİM :) 2 SORUM OLACAK SİZE
1- BU MSJLARIN ALTINDAKİ KİLO CETVELİNİ NASIL YAPIYORUZ
2- (Kİ BU EN ÖNEMLİSİ) BU KİLOLARI NASIL VERCEZ :)
DOĞUM YAPALI 13 AY OLDU KIZÇEM GERÇİ HALEN EMİYOR AMA ARTIK ŞEKERLEME NİYETİNE OLAYA KARBONATLI SU İÇEREK BU AKŞAM İTİ BARİ İLE BAŞLAMAYI DÜŞÜNÜYORUM BAKALIM SONUÇ NE OLACAK BİRİ BENİ DÜRTÜKLESİN
daykocuğummmmm :) diyet nanayOretmenimmm
Diyet nasil gidiyor?
buralardayım artık canım :)Ogretmenim bayadir gorusemyoruz ya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?