Masallah canimselamün aleyküm.....
biten carşamba günüm(başarılı)
6333*40
6tahıl
3et
3süt
3meyve
*
4yağ
0sebze
canım yazı yazdığımız alanın hemen altında dibinde solda alıntıları ekle butonu var, ona tıklaman lazım....
ilk başta bende görememiştim onu, sonradan farkettim: )
ellerine sağlık listeler için canımcım......
kocaman öpüyorum, görüşürüz balım
canım o çoklu alıntı bendede sıkıntılı fazla mesaj alıntılayınca alta bir buton var o görünmüyoor .gökçecim ne güzel düzenini kurdun spor olarak ne yapıcaksın ? benimde tatil mevzusu çıktı hatırlarsan ben tibet egzersizleri yapıyordum o yine aksıycak diye canım sıkılmıyor değil. gerçi bol bol yüzerimde işte düzenim bozulmuş olucak.minik kızçenin de gözlerinden öperiimcanım şu internet işin tam düzelsinde daha sık uğra olur mu tablo içinde teşekkürler elline, emeğine sağlık
meyracım demek 2 ay boyunca annenle komşuydun evlerinede dönseler de yinede çok uzak değiler değil mii ? sık sık gidip gelirsin artık. canım sanada değişiklik olursendede misafir durumları varmış.hazırlık yaparsın sen bu gün artık kahve içmiycekmiyiiz ?
Canim bence bu tur konulari sikayetleri sorulari, forumun yardim bolumunden sorup ogrene bilirsinYa banada el atin kizlar ifadeler nie bende cikmiyor
Merhaba. Kizlar yazdiklarinizi okudum. Hepinizin diyetine ve de azmine saglik. Bende diyet listemi paylasayim
20. Agust
Sabah
Domates
Salatalik. 3 çatal lor peyniri
Azicik sucuklu yumurta
4-5 zeytin.
Ara
1 kase sütlaç. Yarim haslanmis mısır
Öğle
Pişmemis. Dolma ici 3 kasik
Ara. 3 dolma 7 minik sarma
Ara 10. Antep fistik
Aksam yok. Esime yemekte eslik ederkende yarim dolma 2 sarma götürdüm. Ayran. Ne kadar cok sey yedim offf ya. Ne zamandan beri canim dolma cekiyodu bu gin uctum kizlar ya. Offffff offfff offff gene yemiycem dedim yedim olmadi ya bu
Hic deme canim ya kendimi tutyorum pilav yapmiyorumda yemiyorum bu sefer dolma sarma çikiyo ortaliga napcaz bilmiyorum. Bu ararada ummu hureyra sen benim gulugu ziyaret etmistin hatirladim senin nasil gidiyo zayiflama ilerleme varmi nedir durumlarOldururse bizi bu pirinc oldurecek
Nasil bi se y spormuKizlar insallah ayin 27 gibi Slim in 6 yapmaya baslicam. Olculerimizi ve kilomuzu yazarak, birbirimizi takip ederek baslayalim mi birlikte?
Kendime yoldas ariyorum, var mi boyle biri?
6 haftalik bir program bu.
Hic deme canim ya kendimi tutyorum pilav yapmiyorumda yemiyorum bu sefer dolma sarma çikiyo ortaliga napcaz bilmiyorum. Bu ararada ummu hureyra sen benim gulugu ziyaret etmistin hatirladim senin nasil gidiyo zayiflama ilerleme varmi nedir durumlar
size de hayirli gecelerhayırlı geceler kızlar
nasılsınız
yazamadım ama arada girip okuyorum.
Nasil bi se y spormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?