Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kizlarrr smile kullanmaiorum forum ayarlarindan gereken ayari yaptm ama olmadi neden :) bunlar dusinda smile gozukmuor yardim

yaaa o butonu gördüm ama calismiyordu bende... bu sefer oldu galiba sanki... :)

ayyyy kizlar kusura bakmayin gecmisi okuyamiycagim :)
önemli birsey olduysa tekrar yazarsaniz sevinirim canlar :)
Benim okul iyi gidiyor...
Internetim oldu sonunda artik her aksam girerim...
diyet pek iyi gitmiyor... cunku evde birsey yok bu ay almanyaya alisverise gitmedik... gitmeyince burda alisveris yapmak icin dogru duruz para yetmedi... daha 5gun var maasin yatmasina... ve evde hic birsey yok
gerci okula basladigimda 11agustosda 95.8kg idim... simdi ise 93.8kg yim :) yani yinede verdim...

Merhaba. Kizlar yazdiklarinizi okudum. Hepinizin diyetine ve de azmine saglik. Bende diyet listemi paylasayim
20. Agust
Sabah
Domates
Salatalik. 3 çatal lor peyniri
Azicik sucuklu yumurta
4-5 zeytin.
Ara
1 kase sütlaç. Yarim haslanmis mısır
Öğle
Pişmemis. Dolma ici 3 kasik
Ara. 3 dolma 7 minik sarma
Ara 10. Antep fistik
Aksam yok. Esime yemekte eslik ederkende yarim dolma 2 sarma götürdüm. Ayran. Ne kadar cok sey yedim offf ya. Ne zamandan beri canim dolma cekiyodu bu gin uctum kizlar ya. Offffff offfff offff gene yemiycem dedim yedim olmadi ya bu

Kizlar insallah ayin 27 gibi Slim in 6 yapmaya baslicam. Olculerimizi ve kilomuzu yazarak, birbirimizi takip ederek baslayalim mi birlikte?
Kendime yoldas ariyorum, var mi boyle biri?
6 haftalik bir program bu.

Oldururse bizi bu pirinc oldurecek

hayırlı geceler kızlar
nasılsınız
yazamadım ama arada girip okuyorum.

Hic deme canim ya kendimi tutyorum pilav yapmiyorumda yemiyorum bu sefer dolma sarma çikiyo ortaliga napcaz bilmiyorum. Bu ararada ummu hureyra sen benim gulugu ziyaret etmistin hatirladim senin nasil gidiyo zayiflama ilerleme varmi nedir durumlar

Canim aynen devam ediyorum ya, 100-un altina indim, o siniri gectim ya uzerimden yuk kalkti sanki. 99um AMA yine de en azindan 3lu haneler degil diye rahatladim cok sukur.
Polikistik over var, metobolizmam yavas calisiyor.. Dua ediyorum ishte, Allah guc versin.
Sen de burdan kopma, slk slk ugra. Destek olalim birbirimize

Kizlar bi mujdem var sabh 1saat aksam 1saat yuruyus yapcm artk
esimin kuzeni gaza getirdi demin mesjlasirken kilolu biri degl ayni ysstayiz ama diyet yapiormus yuruys arkadsi ariodu ben varm dedm daha hizli zayiflarim demi :) sabh 1aksam 1 saat yagmurve.kar havalari haric
Hatta usendim ama o destek cikti yarin ilk yuruyusu yapicz bi yandn useniyorum bi yamdn ii oldu diom mecbur gitcz artk soledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…