Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Helesukur tatil bitiyor da kavusuyoruz size oretmenim
Ben inaniyorum sana kisa kadar cokkk guzel kilolar vereceksin[/QUOTE]

Ay insallah ya :)

Hoş geldin aramıza mercımeg bende doğum kilolarımı vede daha önceki kilolarımı vermeye çalılıyorum devamlı bır yere yediklerini yazınca kilo vermeye çok fayda sağlıto buraya düzenli devam et inş sende verirsin .kadınlar kulubune başladığımda 102 kiloydum limdi 96,9 sanada tavsiye ederim hemde birbirimize destek oluruz hem motive kilo veririz ve vericez

Aaaaaaa o pcodsn bende var hamile kalmak içinde kilo vermiştim şimdi ise hem sağlığım hemde dahha guzel olmak için zayıflamak istiyorum sen hangı sporla o kadar kilo verdein en etkilisi hangısı

Bende dun kacirdim bu sabah yuruyuse gitcktm ama basin dondu gidmedim aksama 7de gitcz kuzenle yazmistim gexe gunde 2saat yruyus yapcm kuzeniyle esimin. :) spor arkadasi buldum ')

Bende dun kacirdim bu sabah yuruyuse gitcktm ama basin dondu gidmedim aksama 7de gitcz kuzenle yazmistim gexe gunde 2saat yruyus yapcm kuzeniyle esimin. :) spor arkadasi buldum ')
Neguzel ya tek olmuyo spor benim kkoşu bandim vardi cok sıkılıyor dum tek olduğum icin yapamiyordum amaartık akşamları eşimle yürüyoruz 1 saatten fazla

Oooooo yürüyüş geçen senelerde bende yürüyüşle 10 kilo vermiştim tavsiyem yağmurda yağsa karda yağsa günlük aynı saatte yürüyüse çık ben öyle yapmıştım çok faydalı olur inş

Bonusss bak icimden neler soyluyorum sana nerdesin nannnn

Fridacim nasil gidiyor tatil egleniyormusunuz

deyzemmm bakıyorum eskiye bi özlem içindesin :))) Bonus kayınvalidesi (aynı zamanda halası olur) eltisi ve ablasıyla dışarı çıktı kahvaltı neyim yapçaklarmış. Keyfi bi iyi bi kötü orta halli bildiğin hamile işte hehehehehe. Gelince söylerim girer.

Yaaa insan derki suurrddaaa bi deyze var gidek halini hatrini sorak nerdeee
Ozledim tabii hemde cok kimseyle didisemiyom catliyacam
Sen nasilsin gozumun bebegi annen nasil oldu

Aaaaaaa o pcodsn bende var hamile kalmak içinde kilo vermiştim şimdi ise hem sağlığım hemde dahha guzel olmak için zayıflamak istiyorum sen hangı sporla o kadar kilo verdein en etkilisi hangısı

Bu kilonun cogunu Leslieyle verdim. Haftanin 6 gunu yaptim, buyuk miller tabiki mesela 4 fast miles ve ya 5 mile fat burning gibi. Tabi hep ayni sey olmaz arada degistiriyordum vucut alismasin diye. Turbo jam cardio party yapiyordum kalbim dayandigi kadar, zorluyordum kendimi acikcasi kalbin agzina cikicak yag yakmak icin.
15 kilo verdikten sonra da Cindy Crawford Shape your body DVD si 1. Egzersizi yaptim haftanin 3 gunu. Hala yapiyorum bu yazdiklarimi gerci.
Daha cok cardio yapiorum anlayacagin.
Birkac gun sonra da bu programimi tamamen degistiricem, vucudumu sasirtmak istiyorum cunku.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…