Helesukur tatil bitiyor da kavusuyoruz size oretmenim[QUOTE="ogretmenimcanimbenim, post: 36574998, member: 58988selammmmm kalıcı olarak döndüm artık aranızaregl oldum... doğum günü kutlamaları ve 2 gündür misafirlerle diyet yalan oldu tabiki ne bulduysam yedim :) spor da yapmadım hiç... cuma günü itibarıyle reglim biter ben de spora başlarım yemeklerime de yarın dikkat etmeye başlayacağım.. sanırım 92 falan oldum.. ama artık düzenim oturur çünkü tatil bitiyor...
Hoş geldin aramıza mercımeg bende doğum kilolarımı vede daha önceki kilolarımı vermeye çalılıyorum devamlı bır yere yediklerini yazınca kilo vermeye çok fayda sağlıto buraya düzenli devam et inş sende verirsin .kadınlar kulubune başladığımda 102 kiloydum limdi 96,9 sanada tavsiye ederim hemde birbirimize destek oluruz hem motive kilo veririz ve vericezSLM KIZLAR ARANIZA YENİ GELDİM :) 2 SORUM OLACAK SİZE
1- BU MSJLARIN ALTINDAKİ KİLO CETVELİNİ NASIL YAPIYORUZ
2- (Kİ BU EN ÖNEMLİSİ) BU KİLOLARI NASIL VERCEZ :)
DOĞUM YAPALI 13 AY OLDU KIZÇEM GERÇİ HALEN EMİYOR AMA ARTIK ŞEKERLEME NİYETİNE OLAYA KARBONATLI SU İÇEREK BU AKŞAM İTİ BARİ İLE BAŞLAMAYI DÜŞÜNÜYORUM BAKALIM SONUÇ NE OLACAK BİRİ BENİ DÜRTÜKLESİN
Aaaaaaa o pcodsn bende var hamile kalmak içinde kilo vermiştim şimdi ise hem sağlığım hemde dahha guzel olmak için zayıflamak istiyorum sen hangı sporla o kadar kilo verdein en etkilisi hangısıCanim aynen devam ediyorum ya, 100-un altina indim, o siniri gectim ya uzerimden yuk kalkti sanki. 99um AMA yine de en azindan 3lu haneler degil diye rahatladim cok sukur.
Polikistik over var, metobolizmam yavas calisiyor.. Dua ediyorum ishte, Allah guc versin.
Sen de burdan kopma, slk slk ugra. Destek olalim birbirimize
Neguzel ya tek olmuyo spor benim kkoşu bandim vardi cok sıkılıyor dum tek olduğum icin yapamiyordum amaartık akşamları eşimle yürüyoruz 1 saatten fazlaBende dun kacirdim bu sabah yuruyuse gitcktm ama basin dondu gidmedim aksama 7de gitcz kuzenle yazmistim gexe gunde 2saat yruyus yapcm kuzeniyle esimin. :) spor arkadasi buldum ')
Nasil olacak o facete yazismak dahami kolay?Bişey diycem ya bu grup facebookta açılsa olmaz mi daha kolay yazisilirdi
Daficimhayırlı geceler kızlar
nasılsınız
yazamadım ama arada girip okuyorum.
Oooooo yürüyüş geçen senelerde bende yürüyüşle 10 kilo vermiştim tavsiyem yağmurda yağsa karda yağsa günlük aynı saatte yürüyüse çık ben öyle yapmıştım çok faydalı olur inşKizlar bi mujdem var sabh 1saat aksam 1saat yuruyus yapcm artk
esimin kuzeni gaza getirdi demin mesjlasirken kilolu biri degl ayni ysstayiz ama diyet yapiormus yuruys arkadsi ariodu ben varm dedm daha hizli zayiflarim demi :) sabh 1aksam 1 saat yagmurve.kar havalari haric
Hatta usendim ama o destek cikti yarin ilk yuruyusu yapicz bi yandn useniyorum bi yamdn ii oldu diom mecbur gitcz artk soledim
Bonusss bak icimden neler soyluyorum sana nerdesin nannnn
Fridacim nasil gidiyor tatil egleniyormusunuz
deyzemmm bakıyorum eskiye bi özlem içindesin :))) Bonus kayınvalidesi (aynı zamanda halası olur) eltisi ve ablasıyla dışarı çıktı kahvaltı neyim yapçaklarmış. Keyfi bi iyi bi kötü orta halli bildiğin hamile işte hehehehehe. Gelince söylerim girer.
Hosgeldin merhabalar107 kılo 46 cok nadır 48 beden 168-169 boy ve 24 yasla mrb
Aaaaaaa o pcodsn bende var hamile kalmak içinde kilo vermiştim şimdi ise hem sağlığım hemde dahha guzel olmak için zayıflamak istiyorum sen hangı sporla o kadar kilo verdein en etkilisi hangısı
Canim sen kac ayda ne kadar kilo verdin?Oooooo yürüyüş geçen senelerde bende yürüyüşle 10 kilo vermiştim tavsiyem yağmurda yağsa karda yağsa günlük aynı saatte yürüyüse çık ben öyle yapmıştım çok faydalı olur inş
hosbulduuukkkHosgeldin merhabalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?