Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugun kahvaltida 3-4 yemek kasigi musli + tam yagli ev yogurdu.

Seyda coskun beslenme onerilerinde okumustum, kirmizi ve mor meyveler zayiflamaya yardimci. Muslimin icinde de kurtulmus visne, cilek parcaciklari vardi, nefistiii.

Aksama da izgara et, patlican ve domates var. saat 5 gibi de onu yicem insallah. Ette hic kasmiyorum kendimi, yagli etler, bol bol da yiyorum.

Biraz sonra Cindy Crawford DVD yapicam

Aksama da Leslie 5 mile Fat Burning.

Gunumu boyle tamamlarim kizlar. Herkese hayirli ve bereketli bir gun diliyorum

Yaaa insan derki suurrddaaa bi deyze var gidek halini hatrini sorak nerdeee
Ozledim tabii hemde cok kimseyle didisemiyom catliyacam
Sen nasilsin gozumun bebegi annen nasil oldu
annem daha iyi şükür de hala basması yasak 13 eylülde sünnet düğünü var oğlumun aklım çorba gibi. 11 eylül babamın yıl dönümü tarihlerin çok yakın olması canımı sıkıyo. + annemin gelememe ihtimali var o da canımı sıkıyo. öyle işte tarihi değişemiyorum hemen hemen herşey hazır gibi. arada kaldım iyice

amin cnm saol 108 olmuşum haberim olmamış :) hayatımda hiç zayıf diye tabir edilen biri olmadım bebeklik zamanımda dahil ama hakketten olay aldı başını gitti hamile kalmadan aldığım abiyenin içine giremeyince durumun ciddi olduğu kanatine verdım anca sanırım köşeli jeton anca düştü bende :) ekmeği hayatımdan çıkarttım 2 gündür ekmekten ziyade benim çiloşata ve kola bağımlılığım var onunla nasıl baş etcem bilmiyorum

selamün aleyküm...
bugün benim tartı günümdü ama unuttum bu haftada tartılmayı, neyse yarın unutmayım tartılıyım inşaallah.
rgl yaklaştı diye aaaaSaaaaabiyim bugün: )
geçmişide hep bölük pörçük okudum bu aralar, bi ara başına geçip tümden bir okuyum: )
kahvemi yudumluyorum şuan, iyiki varsın türk kahvesi.....

Annene sevindim canim sunnetinizde hayirli olsun guzel seyler bunlar canini sikma
Afiyet olsun tatlim

papatya çayını çokmu seviyorsun yoksa papatyazeyno?: )

Malesef acı gerçek bıraktıkmı hemen iki katı alıyoru z

ben yaklaşık 3-4aydır 5333diyetini yapıyorum, çokta memnunum, vesselam diyeceğim bu diyette diyeti bıraktığım vakitlerde hemen kilo almadım herzamanın aksine, bu çok dikkatimi çekti, yavaş yavaş verdim, yavaş yavaşta aldım canım...

Bende dun kacirdim bu sabah yuruyuse gitcktm ama basin dondu gidmedim aksama 7de gitcz kuzenle yazmistim gexe gunde 2saat yruyus yapcm kuzeniyle esimin. :) spor arkadasi buldum ')

bu kadar senedir burçları araştırır okurum senin kadar bu kadar renkli bir yengeci ilk defa görüyorum: )
çok tatlısın maşaallah....
öpüyorum arkadaşım

Gunaydin kizlarr

Nasil olacak o facete yazismak dahami kolay?

Daficim
Sen nasilsin asil atom karinca

atom karınca tam oldu dafi ablama: )
senin feys varmı? benim yok.

Kizlaaar yanilmiyorsam yarin bildirim gunu. Yaptigimiz egzersizlerin dakikasini da bildiricez.

Meyraaa

efendiiiim canımın içiii: )
evet yarın öğlen 1e kadar bildirimler yapılıyor balım: )
kedicikler nasıllar? iyilerdir inşaallah?
anneminde kedisi var, normalde annemler başka şehirde ikamet ediyorlar, 2aylığına şuan burdalar, hatta aynı apartmandayız: ) vesselam kedişte burda: )))) ama sevdirmezki zilli: ))))
beni sevmeyinde ne yaparsanız yapın havasında, çünkü çok sinirli bir kedi, kendi isterse birazcık sevdirir tamam: ))))
ama ben zorla seviyorum hırlayana kadar: )
aslında kendiside sevdirmek istiyor hoşlanıyor amaaa çok sinirli olduğu için biz severken geriliyo köpürüyor elinde olmadan: )

Yok canim

Ne kadar tatlidir tahmin edebiliyorum, sinirli kedileri cok seviyorum, kendilerine ozgu karakterleri var.
Benimkiler de iyi suan veterinerdeler.

Tmm insallah yarin bildirim gunu, kosusturmaca icindeyim ama aksatmamaya calisiyorum sporumu. Yarin uyanir uyanmaz raporumu vericem kaptan

Selamlar ben geldim :)
107 kılo 46 cok nadır 48 beden 168-169 boy ve 24 yasla mrb
Merhabaa hosgeldin..
Aleykum selaamm.. afiyet olsun canim :)
Meyraa gomlek aldim kendime altina pantalon bakicam sence ne renk olurhttp://www.lcwaikiki.com/urun/LC-WAIKIKI/kadin/Tunik/2227745/437284
Meyraya sormusun ama atlim ben hemen :) bence bol beyaz pantolon al mis gibi olur :) zaten alt bedenin uste gore daha kucuk senin alta koyu renk uste acik renk giyersen fark daha da acilir.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…