Evet yarin hem kilo hemde spor dakikalarinin bildirimini yapabilirsinKizlaaar yanilmiyorsam yarin bildirim gunu. Yaptigimiz egzersizlerin dakikasini da bildiricez.
Meyraaa
annem daha iyi şükür de hala basması yasak 13 eylülde sünnet düğünü var oğlumun aklım çorba gibi. 11 eylül babamın yıl dönümüYaaa insan derki suurrddaaa bi deyze var gidek halini hatrini sorak nerdeee
Ozledim tabii hemde cok kimseyle didisemiyom catliyacam
Sen nasilsin gozumun bebegi annen nasil oldu
masallah Allah hayirli evlat etsin bebegini. Vermeye calisiyoruz iste kilolarimizi ve hepimiz de vericez insallah, ben inaniyorum.
Ben de karbonatli su iciyorum, suyu alkali yapiyor ve bunu zayiflamak icin degil de sanki bana canlilik verdi.bi kere tenim guzellesti, daha canli ve parlak oldu. Bi de ozellikle sunu denedim, basim agridigi zamanlarda hemen 1 cay kasigi ingiliz karbonati suya karistirip iciyorum, agrim filan geciyor.
Sen kac kilosun kardesim?
Annene sevindim canim sunnetinizde hayirli olsun guzel seyler bunlar canini sikmaannem daha iyi şükür de hala basması yasak 13 eylülde sünnet düğünü var oğlumun aklım çorba gibi. 11 eylül babamın yıl dönümütarihlerin çok yakın olması canımı sıkıyo. + annemin gelememe ihtimali var o da canımı sıkıyo. öyle işte tarihi değişemiyorum hemen hemen herşey hazır gibi. arada kaldım iyice
Afiyet olsun tatlimselamün aleyküm...
bugün benim tartı günümdü ama unuttum bu haftada tartılmayı, neyse yarın unutmayım tartılıyım inşaallah.
rgl yaklaştı diye aaaaSaaaaabiyim bugün: )
geçmişide hep bölük pörçük okudum bu aralar, bi ara başına geçip tümden bir okuyum: )
kahvemi yudumluyorum şuan, iyiki varsın türk kahvesi.....
Hoş geldin aramıza mercımeg bende doğum kilolarımı vede daha önceki kilolarımı vermeye çalılıyorum devamlı bır yere yediklerini yazınca kilo vermeye çok fayda sağlıto buraya düzenli devam et inş sende verirsin .kadınlar kulubune başladığımda 102 kiloydum limdi 96,9 sanada tavsiye ederim hemde birbirimize destek oluruz hem motive kilo veririz ve vericez
Malesef acı gerçek bıraktıkmı hemen iki katı alıyoru z
Bende dun kacirdim bu sabah yuruyuse gitcktm ama basin dondu gidmedim aksama 7de gitcz kuzenle yazmistim gexe gunde 2saat yruyus yapcm kuzeniyle esimin. :) spor arkadasi buldum ')
Gunaydin kizlarr
Nasil olacak o facete yazismak dahami kolay?
Daficim
Sen nasilsin asil atom karinca
Kizlaaar yanilmiyorsam yarin bildirim gunu. Yaptigimiz egzersizlerin dakikasini da bildiricez.
Meyraaa
Annene sevindim canim sunnetinizde hayirli olsun guzel seyler bunlar canini sikma
Afiyet olsun tatlim
Yok canimpapatya çayını çokmu seviyorsun yoksa papatyazeyno?: )
ben yaklas 3-4aydır 5333diyetini yapıyorum, çokta memnunum, vesselam diyeceğim bu diyette diyeti bıraktığım vakitlerde hemen kilo almadım herzamanın aksine, bu çok dikkatimi çekti, yavaş yavaş verdim, yavaş yavaşta aldım canım...
bu kadar senedir burçları araştırır okurum senin kadar bu kadar renkli bir yengeci ilk defa görüyorum: )
çok tatlısın maşaallah....
öpüyorum arkadaşım
atom karınca tam oldu dafi ablama: )
senin feys varmı? benim yok.
efendiiiim canımın içiii: )
evet yarın öğlen 1e kadar bildirimler yapılıyor balım: )
kedicikler nasıllar? iyilerdir inşaallah?
anneminde kedisi var, normalde annemler başka şehirde ikamet ediyorlar, 2aylığına şuan burdalar, hatta aynı apartmandayız: ) vesselam kedişte burda: )))) ama sevdirmezki zilli: ))))
beni sevmeyinde ne yaparsanız yapın havasında, çünkü çok sinirli bir kedi, kendi isterse birazcık sevdirir tamam: ))))
ama ben zorla seviyorum hırlayana kadar: )
aslında kendiside sevdirmek istiyor hoşlanıyor amaaa çok sinirli olduğu için biz severken geriliyo köpürüyor elinde olmadan: )
efendiiiim canımın içiii: )
evet yarın öğlen 1e kadar bildirimler yapılıyor balım: )
kedicikler nasıllar? iyilerdir inşaallah?
anneminde kedisi var, normalde annemler başka şehirde ikamet ediyorlar, 2aylığına şuan burdalar, hatta aynı apartmandayız: ) vesselam kedişte burda: )))) ama sevdirmezki zilli: ))))
beni sevmeyinde ne yaparsanız yapın havasında, çünkü çok sinirli bir kedi, kendi isterse birazcık sevdirir tamam: ))))
ama ben zorla seviyorum hırlayana kadar: )
aslında kendiside sevdirmek istiyor hoşlanıyor amaaa çok sinirli olduğu için biz severken geriliyo köpürüyor elinde olmadan: )
Merhabaa hosgeldin..107 kılo 46 cok nadır 48 beden 168-169 boy ve 24 yasla mrb
Aleykum selaamm.. afiyet olsun canim :)selamün aleyküm...
bugün benim tartı günümdü ama unuttum bu haftada tartılmayı, neyse yarın unutmayım tartılıyım inşaallah.
rgl yaklaştı diye aaaaSaaaaabiyim bugün: )
geçmişide hep bölük pörçük okudum bu aralar, bi ara başına geçip tümden bir okuyum: )
kahvemi yudumluyorum şuan, iyiki varsın türk kahvesi.....
Meyraya sormusun ama atlim ben hemen :) bence bol beyaz pantolon al mis gibi olur :) zaten alt bedenin uste gore daha kucuk senin alta koyu renk uste acik renk giyersen fark daha da acilir.. :)Meyraa gomlek aldim kendime altina pantalon bakicam sence ne renk olurhttp://www.lcwaikiki.com/urun/LC-WAIKIKI/kadin/Tunik/2227745/437284
hos buldukSelamlar ben geldim :)
Merhabaa hosgeldin..
Aleykum selaamm.. afiyet olsun canim :)
Meyraya sormusun ama atlim ben hemen :) bence bol beyaz pantolon al mis gibi olur :) zaten alt bedenin uste gore daha kucuk senin alta koyu renk uste acik renk giyersen fark daha da acilir.. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?