Canım bu koşuşturmaca, stress de insana kilo verdiriyor.Supermis ummucum bendeki 5 yogun kosturmanin yorgunluu var hala yiruyus yapamafim kac gundur biraz yildonumu flan derken diyette ucundan kacti azivik yrinda tarti gunu ne yapcm bilmem dun gece 10dan 12bucuga kadar acildeydik kaynim rahatsizlandi flan cok skur smdi iyi
Ama acayip yprgunim yaaa
sitedeki bazı insanlar çok acımasız saçma sapan yorumlar yapabiliyor yardımcı olmak yerine...Offff ya!!!! su coklu alinti olayina iyice sinir oldum ha!!!! Olmuyor calismiyor bende!!! Mune'ye soyledim bir topice yönlendirdi oraya yazdim ordada beni gerizekali yerine koyup yok coklu alintiyi gormuyormusun ona tiklaman lazim sinra alintilari ekle ye tiklaman lazim.... galiba bundan sonra cumadan cumaya gelicem!!! Igrenc olmus site!!!
Ben forum acsam gelirmisiniz oraya acaba?
HasibeG basiniz sag olsun canim!!!
özledik seni!!!
Daficim tüylerim diken diken oldu... allahim yardimcisi olsun butun yavrucaklarin...
iyi tatillerr :)Selam kızlar
Beni bu hafta izinli yazar mısınız
Tatildeyim cuma döneceğim yetişirsem tatılıp bildiririm yetişemezsin izinli yazarsınız haftaya 2 ye bölersiniz kilomu
Öpüyorum sizi
kalori hesabı çok mantıklı canım. okul başlayınca ben de kalori hesabına döneceğim o zaman daha iyi kilo veriyordum ben.Kızlar diyetarkadaşım.com sitesine ben de üye oldum bugün. Kalori hesabı yapıcam bakalım hem motivasyon verdi bana. Bu günlerde ihtiyacım vardı.
Mesela kahvaltımı hesapladım, daha dogrusu oraya yazarak menumu oluşturdum.
1 adet muz - 100 kcal
2 yemek kaşığı yulaf ezmesi - 74 kcal
100gr Danone dogal light yoğurt - 50 kcal
Toplam: 224 kcal
Kahvaltımı 224 kaloriyle bitirdim.
Öglen için 2. Öğünümü de oluşturucam. 1 hafta böyle denemek istiyorum bakalım nasıl sonuç alıcam.
aleyküm selam..Selam kizlar
Gokcecim haklisin bu alintilar cok sikinti bazen yaziliyor bazen yazamiyorum bende sen ac forum ben gelirim insallah
Berkuras iyi tatiller
Daficim insallah rabbim yardim eder de bir an once kurtulur bizim komsunun ogluda ayni saylilir gerci onunki daha da karmasik bi durum insanlar darmadagin oldu
Meyram sen nasilsin
Bonus ve nur hanimlar yine yoksunuz ortalarda cemkirmekmi lazim illa nerdesinizzzz
Tabletten yazmak ayri bi iskence oldu girip okuyorum alinti yapiyorum olmayinca sinir olup cikiyorum
sıcaktan olabilir belki şişkinlik.. bende de oluyor çok sıcak olduğunda..Kizlarrr bu ara bende bi siskinlik var sanki balon gibiyim nasil anlatsam boyle butun vucudum geriliyo sanki huzursuz hissediyorum kendimi
Yesil cayimi iciyorum gunde 2 fincan tuz kullanmiyorum sadece peynirin tuzu aldigim tuz, zeytin bile yemiyorum
amin canım. inşallah iyi olur. sabahtan beri internetten araştırıyorum ama bursada öyle bir yer bulamadım. sadece amatem var oda çocuklara bakmıyor. ben 16 zannediyordum 15 yaşındaymış daha. umreye gitmek istiyordum eşime vazgeçelim umreden bu çocuğa yardımcı olalım dedim. ama taşıma suylan ne kadar döner bu değirmen bilmiyorum. istanbula bir gidişimiz 300 bin e geldi hiç masraf yapmadık. yemek bile yemedik. özele götürsek birde bunun üzerine tedavi masrafı eklenecek. babanın umrunda değil. anne çok üzülüyor gözünün yaşı kurumuyor. hem çalışıp hem çocuğunun peşinde koşturuyor. istanbula gittik masrafları biz karşılıyoruz diye yerin dibine geçecekti. çok üzülmesin diye yemeğe gitmedik. bilmiyorum ne yapılabilir bu çocuğa. buralarda bir yer olsaydı sadece tedavi masrafı olurdu.Selam kizlar
Gokcecim haklisin bu alintilar cok sikinti bazen yaziliyor bazen yazamiyorum bende sen ac forum ben gelirim insallah
Berkuras iyi tatiller
Daficim insallah rabbim yardim eder de bir an once kurtulur bizim komsunun ogluda ayni saylilir gerci onunki daha da karmasik bi durum insanlar darmadagin oldu
Meyram sen nasilsin
Bonus ve nur hanimlar yine yoksunuz ortalarda cemkirmekmi lazim illa nerdesinizzzz
Tabletten yazmak ayri bi iskence oldu girip okuyorum alinti yapiyorum olmayinca sinir olup cikiyorum
ogretmenimm kotu ornek olma bizemerhabaaa.. :) bu ara ekmek yemeye başladım pöfff... abur cubur yemiyorum ama ne zamandır bu da benim için iyi bişey :)
spor çok yapamadım ne yazıkki.. yaptım ama planladığım gibi hergün olmadı..
sitedeki bazı insanlar çok acımasız saçma sapan yorumlar yapabiliyor yardımcı olmak yerine...
sen açarsan ben de gelirim :)
iyi tatillerr :)
kalori hesabı çok mantıklı canım. okul başlayınca ben de kalori hesabına döneceğim o zaman daha iyi kilo veriyordum ben.
aleyküm selam..
sıcaktan olabilir belki şişkinlik.. bende de oluyor çok sıcak olduğunda..
Daficim cok guzel dusunmussun Rabbim guzel gonlune gore versin herseyiamin canım. inşallah iyi olur. sabahtan beri internetten araştırıyorum ama bursada öyle bir yer bulamadım. sadece amatem var oda çocuklara bakmıyor. ben 16 zannediyordum 15 yaşındaymış daha. umreye gitmek istiyordum eşime vazgeçelim umreden bu çocuğa yardımcı olalım dedim. ama taşıma suylan ne kadar döner bu değirmen bilmiyorum. istanbula bir gidişimiz 300 bin e geldi hiç masraf yapmadık. yemek bile yemedik. özele götürsek birde bunun üzerine tedavi masrafı eklenecek. babanın umrunda değil. anne çok üzülüyor gözünün yaşı kurumuyor. hem çalışıp hem çocuğunun peşinde koşturuyor. istanbula gittik masrafları biz karşılıyoruz diye yerin dibine geçecekti. çok üzülmesin diye yemeğe gitmedik. bilmiyorum ne yapılabilir bu çocuğa. buralarda bir yer olsaydı sadece tedavi masrafı olurdu.
Selam kizlar
Berkuras iyi tatiller
Meyram sen nasilsin
Hayir olsun canim ne gibi tuhaf yapabilcegim bisi varsa her zaman burdayim bi goz kirp yeterBuralardayız deyzem yaa bu aralar biraz tuhafım sonu hayır olsun inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?