Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar diyetarkadaşım.com sitesine ben de üye oldum bugün. Kalori hesabı yapıcam bakalım hem motivasyon verdi bana. Bu günlerde ihtiyacım vardı.

Mesela kahvaltımı hesapladım, daha dogrusu oraya yazarak menumu oluşturdum.

1 adet muz - 100 kcal
2 yemek kaşığı yulaf ezmesi - 74 kcal
100gr Danone dogal light yoğurt - 50 kcal

Toplam: 224 kcal

Kahvaltımı 224 kaloriyle bitirdim.

Öglen için 2. Öğünümü de oluşturucam. 1 hafta böyle denemek istiyorum bakalım nasıl sonuç alıcam.

Bi de dünkü 2. Start it up-tan sonra oturup kalkamaz, eğilemez oldum. Kaslarım baya çalışmış. Bugün ara verip kaslarımı dinlendiricem.

Ama spor yapmadan da olmaz, bu yüzden koşubandımı bi güzel sildim, temizldim : ) çalışıyormuş. Artık askılık gibi kullanılmaktan kurtarıcam onu, yeni bi hayat vericem

1 saat tempolu yürümek istiyorum inşallah ev işlerimi bitirdikten sonra.

Supermis ummucum bendeki 5 yogun kosturmanin yorgunluu var hala yiruyus yapamafim kac gundur biraz yildonumu flan derken diyette ucundan kacti azivik yrinda tarti gunu ne yapcm bilmem dun gece 10dan 12bucuga kadar acildeydik kaynim rahatsizlandi flan cok skur smdi iyi
Ama acayip yprgunim yaaa

Canım bu koşuşturmaca, stress de insana kilo verdiriyor.
Ben de yazdığını söylicektim, bugün durumu kurtarmaya bak, protein ve salataya yüklen : )
İnşallah haftaya daha enerjik ve azimli görmek istiyorum seni arkadaşım

Ayy insl vermisimdir arkadssimm bnmm :)
Haftaya daha hareketli olurum annmde tadilat var ve ablamn sevgilisinin ailesi Ayin 20sinde tanismaya gelcekler bol kostirmali olcak tmzlk vs derken
toparlarm haftaua kadar

selamun aleyküm güzeller
bugün yine oldukca sakin
önümüzdeki hafta herkes gelmeye başlar diye düşünüyorum. bizde daha iyi motive oluruz.
artık düzenli bir yeme düzenine geçebilsem iyi olacak

Selam kizlar
Gokcecim haklisin bu alintilar cok sikinti bazen yaziliyor bazen yazamiyorum bende sen ac forum ben gelirim insallah
Berkuras iyi tatiller
Daficim insallah rabbim yardim eder de bir an once kurtulur bizim komsunun ogluda ayni saylilir gerci onunki daha da karmasik bi durum insanlar darmadagin oldu
Meyram sen nasilsin
Bonus ve nur hanimlar yine yoksunuz ortalarda cemkirmekmi lazim illa nerdesinizzzz
Tabletten yazmak ayri bi iskence oldu girip okuyorum alinti yapiyorum olmayinca sinir olup cikiyorum

Kizlarrr bu ara bende bi siskinlik var sanki balon gibiyim nasil anlatsam boyle butun vucudum geriliyo sanki huzursuz hissediyorum kendimi
Yesil cayimi iciyorum gunde 2 fincan tuz kullanmiyorum sadece peynirin tuzu aldigim tuz, zeytin bile yemiyorum

merhabaaa.. :) bu ara ekmek yemeye başladım pöfff... abur cubur yemiyorum ama ne zamandır bu da benim için iyi bişey :)
spor çok yapamadım ne yazıkki.. yaptım ama planladığım gibi hergün olmadı..
sitedeki bazı insanlar çok acımasız saçma sapan yorumlar yapabiliyor yardımcı olmak yerine...
sen açarsan ben de gelirim :)
Selam kızlar
Beni bu hafta izinli yazar mısınız
Tatildeyim cuma döneceğim yetişirsem tatılıp bildiririm yetişemezsin izinli yazarsınız haftaya 2 ye bölersiniz kilomu
Öpüyorum sizi
iyi tatillerr :)
kalori hesabı çok mantıklı canım. okul başlayınca ben de kalori hesabına döneceğim o zaman daha iyi kilo veriyordum ben.
aleyküm selam..
Kizlarrr bu ara bende bi siskinlik var sanki balon gibiyim nasil anlatsam boyle butun vucudum geriliyo sanki huzursuz hissediyorum kendimi
Yesil cayimi iciyorum gunde 2 fincan tuz kullanmiyorum sadece peynirin tuzu aldigim tuz, zeytin bile yemiyorum
sıcaktan olabilir belki şişkinlik.. bende de oluyor çok sıcak olduğunda..

amin canım. inşallah iyi olur. sabahtan beri internetten araştırıyorum ama bursada öyle bir yer bulamadım. sadece amatem var oda çocuklara bakmıyor. ben 16 zannediyordum 15 yaşındaymış daha. umreye gitmek istiyordum eşime vazgeçelim umreden bu çocuğa yardımcı olalım dedim. ama taşıma suylan ne kadar döner bu değirmen bilmiyorum. istanbula bir gidişimiz 300 bin e geldi hiç masraf yapmadık. yemek bile yemedik. özele götürsek birde bunun üzerine tedavi masrafı eklenecek. babanın umrunda değil. anne çok üzülüyor gözünün yaşı kurumuyor. hem çalışıp hem çocuğunun peşinde koşturuyor. istanbula gittik masrafları biz karşılıyoruz diye yerin dibine geçecekti. çok üzülmesin diye yemeğe gitmedik. bilmiyorum ne yapılabilir bu çocuğa. buralarda bir yer olsaydı sadece tedavi masrafı olurdu.

ogretmenimm kotu ornek olma bize
Canim toparla kendini sen cok guzel iradene sahip oluyorsun isteyince
Daficim cok guzel dusunmussun Rabbim guzel gonlune gore versin herseyi
Dedigin gibi tasima suyla degirmen donmez benim fikrim en onemlsi arkadas cevresini degistirmeli ayni arkadaslariyla gorustukce devam etme ihtimal cok yuksek Allah iyilerle karsilastirsin herkesi annesinede guc kuvvet versin asla umidini yitirmesin

Buralardayız deyzem yaa bu aralar biraz tuhafım sonu hayır olsun inş.

Elanurm bildirim yapman lazimki listeye giresin... gerci 2hafta bildirim yapip 3ncu hafta listeye giriyorsun... ama bildirim yapmazsan senin burda olup olmadigini bilemem...

Ben yarin kesin +cikicam cunku hic dikkat etmedim bu hafta... moralim iyi degildi... evdede yigcek birsey yok saglikli olarak... hep makarna pilav... pogaca... allahtan cumartesi gunu allahin izni ile almanyaya alisverise gidicez...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…