Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

alışverişini yaptıktan sonra dikkat edersin canım sıkma canını :)

Dayko ve öğretmenim, koşubandında yürüyorsunuz siz de. Ben de dün başladım, sıcaklarda dışarıda yürünmüyor, sonra da yağmur çamur, en güzeli evde tvyi açıp, oh

60 dk yürüdüm ben, 5.4 hızla. Başlangıç için fena değil herhalde dimi.
Siz hangi hızda yürüyorsunuz?

Bant gucune gore hiz degisiyor canim kiyaslama yapmak zor senin bantin motor gucu ne kadar?

Ahvsu kosu bandini bende alsam kesek yer yaratirim her turlu ama agir diolar bi de pahali iice gaza geldm heveslendim seneye alirim velki kocisi kandirabilirsem tabi

Benim gittigim diyetisyen dediki
Bir yere gidiyormusta gec kalmissin gibi hizli adimlarla yuru ama oyle kosar gibi de degil dizleri zorlama
Buna gore ayarlayabilirsin ben anliyorum zaten yuksek hiza cikarinca 5 dk sonra bileklerim rahatsiz oluyor

Disarda yuruyemiyorum bende muhakkak tempom dusuyor ya birini goruyorum ya bi yere ugruyorum ama bantta ayni tempoda ayni hizda yurundugu icin benim acimdan daha etkili oluyor
Birde iyi bir spor ayakkabi olmadan olmuyor

ben ilk başlarda 5 hızla yürüyordum. sonra 6ya kadar çıktım ama şimdi programlı yürüyorum

0-5 Dakika4.0

5-8 Dakika4.0

8-9 Dakika7.0

9-12 Dakika4.0

12-13 Dakika7.0

13-16 Dakika4.0

16-17 Dakika7.0

17-20 Dakika4.0

20-21 Dakika7.0

21-24 Dakika4.0

24-25 Dakika7.0

25-28 Dakika4.0

28-29 Dakika7.0

böyle devam ediyo işte 1 saat :)
hem sürekli aynı olmadığı için sıkılmıyorum dakika takip ettiğim için..

Benim gittigim diyetisyen dediki
Bir yere gidiyormusta gec kalmissin gibi hizli adimlarla yuru ama oyle kosar gibi de degil dizleri zorlama
Buna gore ayarlayabilirsin ben anliyorum zaten yuksek hiza cikarinca 5 dk sonra bileklerim rahatsiz oluyor
Aynen, tempolu yürüyorum hız kesmeden ama koşmuyorumda. Ter su içinde kalıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…