Elanurm bildirim yapman lazimki listeye giresin... gerci 2hafta bildirim yapip 3ncu hafta listeye giriyorsun... ama bildirim yapmazsan senin burda olup olmadigini bilemem...
Ben yarin kesin +cikicamcunku hic dikkat etmedim bu hafta... moralim iyi degildi... evdede yigcek birsey yok saglikli olarak... hep makarna pilav... pogaca... allahtan cumartesi gunu allahin izni ile almanyaya alisverise gidicez...
Ne guzel spor yapabilmissin cnm yaagünaydın herkeseee :)
kilo: 91
spor: 240 dk
planladığım gibi yapamadım yine.. daha da artacak inşallah önümüzdeki hafta..Ne guzel spor yapabilmissin cnm yaa
ben.hic yapamadim
4 gün mü yürüdün koşu bandındaGunaydin
Kilo : 90
Spor : 240 dk
Evet canim bu hafta kismetse her gun yuruyecem4 gün mü yürüdün koşu bandındabenim öyle :) 4 gün 60ar dk :))
ben de inşallaaahhhh :)Evet canim bu hafta kismetse her gun yuruyecem
Bant gucune gore hiz degisiyor canim kiyaslama yapmak zor senin bantin motor gucu ne kadar?Dayko ve öğretmenim, koşubandında yürüyorsunuz siz de. Ben de dün başladım, sıcaklarda dışarıda yürünmüyor, sonra da yağmur çamur, en güzeli evde tvyi açıp, oh
60 dk yürüdüm ben, 5.4 hızla. Başlangıç için fena değil herhalde dimi.
Siz hangi hızda yürüyorsunuz?
Disarda yuruyemiyorum bende muhakkak tempom dusuyor ya birini goruyorum ya bi yere ugruyorum ama bantta ayni tempoda ayni hizda yurundugu icin benim acimdan daha etkili oluyorDayko ve öğretmenim, koşubandında yürüyorsunuz siz de. Ben de dün başladım, sıcaklarda dışarıda yürünmüyor, sonra da yağmur çamur, en güzeli evde tvyi açıp, oh
2 HP yazıyor cnmBant gucune gore hiz degisiyor canim kiyaslama yapmak zor senin bantin motor gucu ne kadar?
ben ilk başlarda 5 hızla yürüyordum. sonra 6ya kadar çıktım ama şimdi programlı yürüyorumDayko ve öğretmenim, koşubandında yürüyorsunuz siz de. Ben de dün başladım, sıcaklarda dışarıda yürünmüyor, sonra da yağmur çamur, en güzeli evde tvyi açıp, oh
Aynen, tempolu yürüyorum hız kesmeden ama koşmuyorumda. Ter su içinde kalıyorum.Benim gittigim diyetisyen dediki
Bir yere gidiyormusta gec kalmissin gibi hizli adimlarla yuru ama oyle kosar gibi de degil dizleri zorlama
Buna gore ayarlayabilirsin ben anliyorum zaten yuksek hiza cikarinca 5 dk sonra bileklerim rahatsiz oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?