dayko ya sen bilirsin kesin :) şu termal sauna eşofmanlarının faydası var mı? koşu bandıyla birlikte almıştım ama pek kullanamadım ne dersin kullanmalı mıyım?Benim gittigim diyetisyen dediki
Bir yere gidiyormusta gec kalmissin gibi hizli adimlarla yuru ama oyle kosar gibi de degil dizleri zorlama
Buna gore ayarlayabilirsin ben anliyorum zaten yuksek hiza cikarinca 5 dk sonra bileklerim rahatsiz oluyor
benimkide askı olmaktan usandı balkona hava almaya çıktıYuruyus bandi fiyatlarina baktim cok pahali yaa
alamicam of yuruys bandi olanlar ne kadar sanslisiniz arkadaslar :)
Valla keske olsa gunde 2defa kullanirdim
benimkide askı olmaktan usandı balkona hava almaya çıktıhavayıda çok sevdi sanırım içeriye girmiyor
Benimkide 2,5 canim gayet guzel yuruyorsun o zaman tebrik ederim ,dedigim gibi komsumun bandi 1.5 hp ondaki 6-6,5 hiz bizim bantta 4,5-5 hiza esdeger motor guclendikce hiz degisiyor2 HP yazıyor cnm
Ah ahhh genclik iste ben 5,5 gecemedim daha(bonus gormesin bunu)ben ilk başlarda 5 hızla yürüyordum. sonra 6ya kadar çıktım ama şimdi programlı yürüyorum
0-5 Dakika4.0
5-8 Dakika4.0
8-9 Dakika7.0
9-12 Dakika4.0
12-13 Dakika7.0
13-16 Dakika4.0
16-17 Dakika7.0
17-20 Dakika4.0
20-21 Dakika7.0
21-24 Dakika4.0
24-25 Dakika7.0
25-28 Dakika4.0
28-29 Dakika7.0
böyle devam ediyo işte 1 saat :)
hem sürekli aynı olmadığı için sıkılmıyorum dakika takip ettiğim için..
ben nabzima gore ayarliyorum hizi baktim 100 un altina dusuyor biraz hizlandiriyorumAynen, tempolu yürüyorum hız kesmeden ama koşmuyorumda. Ter su içinde kalıyorum.
Kesin bilmiyorum canim ama kesinlikle ise yarar bencedayko ya sen bilirsin kesin :) şu termal sauna eşofmanlarının faydası var mı? koşu bandıyla birlikte almıştım ama pek kullanamadım ne dersin kullanmalı mıyım?
Aleykumselam kuzucumselamun aleyküm güzeller
ben yine artılardayım. ah şu düzenimi bir oturtabilsemde diyet moduna girebilsem vermeye başlarım.
neyse bildirim yapayım.
kilo : 90. 7
spor : yok
alirsiniz canim dert etme herseyin bi zamani vardir bantim yok diyede dertlenme leslie yapabilirsin o da cok etkiliYuruyus bandi fiyatlarina baktim cok pahali yaa
alamicam of yuruys bandi olanlar ne kadar sanslisiniz arkadaslar :)
hadee kalk banada kalk git isine bak de hattapöfff.. ne tembelim yaa.. kaç saaattir hiçbi işe dokunmadım.. kalkayım artık :)
Canım ben de almadan önce hep böyle düşünüyordum, hep kullanıcam diyordum ama öyle olmadı. 5 senedir de yatakodasında askılık olarak kullanıyordum : )Valla keske olsa gunde 2defa kullanirdim
ama baktm fiyatlara imkani yok alamam
Hayir olsun canim ne gibi tuhaf yapabilcegim bisi varsa her zaman burdayim bi goz kirp yeter
Dogru soluyorsin insanbspor yapmak istesin yapar her turluCanım ben de almadan önce hep böyle düşünüyordum, hep kullanıcam diyordum ama öyle olmadı. 5 senedir de yatakodasında askılık olarak kullanıyordum : )
Dün işte ilk defa yürüdüm, bakalım bu sefer kaç gün kullanıcam.
Sen de bence hiç üzülme, ben çoğu zaman satmayı bile düşündüm ama uğraşamıyorum ilan vermekle.
Leslie mesela tam bize göre, değiştirip değiştirip yapabilirsinki. Koşu bandından daha çok çalıştırır vucudunu. İnsan spor yapmayı istesin yeterki, yoksa evinde alet olmadan yapabileceğin her türlü egzersiz var internette.
Benimkide 2,5 canim gayet guzel yuruyorsun o zaman tebrik ederim ,dedigim gibi komsumun bandi 1.5 hp ondaki 6-6,5 hiz bizim bantta 4,5-5 hiza esdeger motor guclendikce hiz degisiyor
Ah ahhh genclik iste ben 5,5 gecemedim daha(bonus gormesin bunu)
ben nabzima gore ayarliyorum hizi baktim 100 un altina dusuyor biraz hizlandiriyorum
Kesin bilmiyorum canim ama kesinlikle ise yarar bence
Ben bi ara gobiisi strec filmle sariyodum o bile farkettiriyor kullan sen esofmanlari kullaniyosan da bana postala(belesci dayko) hehehe
Aleykumselam kuzucum
Haftaya kesin eksidesin sagdaki kapi diyet moduna cikiyor tut elimden
alirsiniz canim dert etme herseyin bi zamani vardir bantim yok diyede dertlenme leslie yapabilirsin o da cok etkili
hadee kalk banada kalk git isine bak de hattabende gardolabi duzenliyecem ev supurulup silincek banyo temizlencek amannn ne cok is varmis
ama baktm fiyatlara imkani yo
ah ah bende ilk aldığımda üstünden i,nesim gelmiyorduValla keske olsa gunde 2defa kullanirdim
ama baktm fiyatlara imkani yok alamam
inşallahAleykumselam kuzucum
Haftaya kesin eksidesin sagdaki kapi diyet moduna cikiyor tut elimden
hoş geldin canım.tatilinin güzel geçmesine sevindim. dilerim her günün tatil gibi geçer.bizde seni özledik.merhaba arkadaşlaaar ben geldiim
umarım hepiniz iyisinizdir bende dün geldim, bütün gün ölü gibi yatım çok yorulmuşum. tatil güzel geçti tüm tatiler gibi güzel ve biten
sabah tartıldım son bildirimden sonra hatırladığım kadarıylaa + 200 gr dayım bu beni çok mutlu etti tabiki düzenim çok bozuldu hiç dikkat edemediğim gibii iştahımda açılmıştı ama yüzme ve doğa yürüyüşleri kilo almamı engeledi herhalde...
birde tatilde tibet egzersizlerimi bırakmadımbu tibet egzersizleri bana çok yaradı ayaklarımdan geçirdiğim amelyatlar yüzünden yaklaşık 14 yıldır denizde ayaklarımı kulanmadan kolarımla yüzmeye çalışıyordum bu tatilde ayaklarımıda kulanarak doya doya yüzdüm. çok mutlu oldum tibet egzersizleri bacaklarımıda kuvvetlendirmiş bacak kaslarımın gücü beni çok memnun etti.
sizleride özledim daykocummeyracım daficim öpüyorum canım sizleri. geçmişi fazla okuyamadım bir ara YENA uğramış ve diğer arkadaşlar merhabalar 10 gün aradan sonra yeme düzenimi tekrardan kurmam lazım zor olucak ....
aleyküm selam.. :) hoşgeldin..selamün aleyküm...
ben kayıp geldim: )
kızlar annem burada olunca eskisi gibi gelemiyorum kusura bakmayın oldumu 2aydır?
ama az kaldı zaten annemlerin gitmesine, yakın zamanda yine eskisi gibi buradayım ve diyetimdeyim inşaallah...
sizleride çok özledim eski haliyle......
annemler gidince onlarıda çok özlicem, bu sefer annemlerle uzun süre çok içli dışlıda olunca çok alıştım onlara: ((((
neyse alışıcaz başka yolu yok....
dünde apartmandakilerle birlikte apartman dışı birine gezmeye gittik, baya yoruldum çok çok yürüdük çünkü...
oyüzden bugün yorgun savaşçı gibiyim.....
tadım yok bugün ondan.....
evde de bir ton iş beni bekliyor......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?