Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Benim gittigim diyetisyen dediki
Bir yere gidiyormusta gec kalmissin gibi hizli adimlarla yuru ama oyle kosar gibi de degil dizleri zorlama
Buna gore ayarlayabilirsin ben anliyorum zaten yuksek hiza cikarinca 5 dk sonra bileklerim rahatsiz oluyor
dayko ya sen bilirsin kesin :) şu termal sauna eşofmanlarının faydası var mı? koşu bandıyla birlikte almıştım ama pek kullanamadım ne dersin kullanmalı mıyım?

selamun aleyküm güzeller
ben yine artılardayım. ah şu düzenimi bir oturtabilsemde diyet moduna girebilsem vermeye başlarım.
neyse bildirim yapayım.

kilo : 90. 7
spor : yok

2 HP yazıyor cnm
Benimkide 2,5 canim gayet guzel yuruyorsun o zaman tebrik ederim ,dedigim gibi komsumun bandi 1.5 hp ondaki 6-6,5 hiz bizim bantta 4,5-5 hiza esdeger motor guclendikce hiz degisiyor
Ah ahhh genclik iste ben 5,5 gecemedim daha(bonus gormesin bunu)
Aynen, tempolu yürüyorum hız kesmeden ama koşmuyorumda. Ter su içinde kalıyorum.
ben nabzima gore ayarliyorum hizi baktim 100 un altina dusuyor biraz hizlandiriyorum
dayko ya sen bilirsin kesin :) şu termal sauna eşofmanlarının faydası var mı? koşu bandıyla birlikte almıştım ama pek kullanamadım ne dersin kullanmalı mıyım?
Kesin bilmiyorum canim ama kesinlikle ise yarar bence
Ben bi ara gobiisi strec filmle sariyodum o bile farkettiriyor kullan sen esofmanlari kullaniyosan da bana postala(belesci dayko) hehehe

selamun aleyküm güzeller
ben yine artılardayım. ah şu düzenimi bir oturtabilsemde diyet moduna girebilsem vermeye başlarım.
neyse bildirim yapayım.

kilo : 90. 7
spor : yok
Aleykumselam kuzucum
Haftaya kesin eksidesin sagdaki kapi diyet moduna cikiyor tut elimden
Yuruyus bandi fiyatlarina baktim cok pahali yaa
alamicam of yuruys bandi olanlar ne kadar sanslisiniz arkadaslar :)
alirsiniz canim dert etme herseyin bi zamani vardir bantim yok diyede dertlenme leslie yapabilirsin o da cok etkili
pöfff.. ne tembelim yaa.. kaç saaattir hiçbi işe dokunmadım.. kalkayım artık :)
hadee kalk banada kalk git isine bak de hatta bende gardolabi duzenliyecem ev supurulup silincek banyo temizlencek amannn ne cok is varmis

ama baktm fiyatlara imkani yo

Valla keske olsa gunde 2defa kullanirdim
ama baktm fiyatlara imkani yok alamam
Canım ben de almadan önce hep böyle düşünüyordum, hep kullanıcam diyordum ama öyle olmadı. 5 senedir de yatakodasında askılık olarak kullanıyordum : )
Dün işte ilk defa yürüdüm, bakalım bu sefer kaç gün kullanıcam.
Sen de bence hiç üzülme, ben çoğu zaman satmayı bile düşündüm ama uğraşamıyorum ilan vermekle.
Leslie mesela tam bize göre, değiştirip değiştirip yapabilirsinki. Koşu bandından daha çok çalıştırır vucudunu. İnsan spor yapmayı istesin yeterki, yoksa evinde alet olmadan yapabileceğin her türlü egzersiz var internette.

Dogru soluyorsin insanbspor yapmak istesin yapar her turlu
satarsn eger ilabla ugrasma 400e kadr fiyatsa ben alirim :) dusunursen tabi bende sitelere 2ellere guvenemiom :)
bari guvendgm bi yerden olsun

kilo bildirimi : 68,7

çok sıkıldım şu şiş olayından. neen oluyo bi türlü anlamıyorum ağır hiçbişe yemiyorum. bikaç akşam yemek bile yemedim. Bi alıp bi vermek çok canmı sıkıyo artık gerçekten.

eşim gelince çamaşır suyu kokusuna bi ton laf edecek yine :) ama dayanamıyorum napim :) epey bi ilerledim işlerde :) bi de süpürüp sildim mi tamamdır..

kalk sende işine gücüne bak ben bu hafta eşofmanlarla yürüyeyim o zaman bi de öyle deneyelim :)
koşu bandında nabzın 100ün altına düşmemesi gerekiyomuş yağ yakmak için iyi yapıyosun da benim ancak 7 hızı geçince 100ün üstünde gösteriyo nabzımı belki de bi yanlışlık vardır.. öyle işteee...

merhaba arkadaşlaaar ben geldiim

umarım hepiniz iyisinizdir bende dün geldim, bütün gün ölü gibi yatım çok yorulmuşum. tatil güzel geçti tüm tatiler gibi güzel ve biten

sabah tartıldım son bildirimden sonra hatırladığım kadarıylaa + 200 gr dayım bu beni çok mutlu etti tabiki düzenim çok bozuldu hiç dikkat edemediğim gibii iştahımda açılmıştı ama yüzme ve doğa yürüyüşleri kilo almamı engeledi herhalde...

birde tatilde tibet egzersizlerimi bırakmadım bu tibet egzersizleri bana çok yaradı ayaklarımdan geçirdiğim amelyatlar yüzünden yaklaşık 14 yıldır denizde ayaklarımı kulanmadan kolarımla yüzmeye çalışıyordum bu tatilde ayaklarımıda kulanarak doya doya yüzdüm. çok mutlu oldum tibet egzersizleri bacaklarımıda kuvvetlendirmiş bacak kaslarımın gücü beni çok memnun etti.

sizleride özledim daykocum meyracımdaficim öpüyorum canım sizleri. geçmişi fazla okuyamadım bir ara YENA uğramış ve diğer arkadaşlar merhabalar 10 gün aradan sonra yeme düzenimi tekrardan kurmam lazım zor olucak ....

hoş geldin canım.tatilinin güzel geçmesine sevindim. dilerim her günün tatil gibi geçer.bizde seni özledik.
artık normal düzenimize geçmenin zamanı geldi.

selamün aleyküm...
ben kayıp geldim: )
kızlar annem burada olunca eskisi gibi gelemiyorum kusura bakmayın oldumu 2aydır?
ama az kaldı zaten annemlerin gitmesine, yakın zamanda yine eskisi gibi buradayım ve diyetimdeyim inşaallah...
sizleride çok özledim eski haliyle......
annemler gidince onlarıda çok özlicem, bu sefer annemlerle uzun süre çok içli dışlıda olunca çok alıştım onlara: ((((
neyse alışıcaz başka yolu yok....
dünde apartmandakilerle birlikte apartman dışı birine gezmeye gittik, baya yoruldum çok çok yürüdük çünkü...
oyüzden bugün yorgun savaşçı gibiyim.....
tadım yok bugün ondan.....
evde de bir ton iş beni bekliyor......

kilo bildirimi
geçen haftayla aynı canım bu haftada kilom.

kilomun 2haftadır virgülüne kadar aynı olması çok ilginç değilmi: )))

aleyküm selam.. :) hoşgeldin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…