ve aleykümselam meyracım.burdada çok sıcak
amin. canım keşke yardım edebilsek ama ne yalan söyleyeyim ben çok umutlu değilim bu çocuktan. Allah yardımcıları olsun.biz ne söylesekte çocuğun umurunda bile değil.kimseyi duymuyor
amin inşaallah ablacım.
düşünüyorumda çok zor çok: ((((
selamun aleyküm güzeller
bugün yine oldukca sakin
önümüzdeki hafta herkes gelmeye başlar diye düşünüyorum. bizde daha iyi motive oluruz.
artık düzenli bir yeme düzenine geçebilsem iyi olacak
inşaallah ablacım...
Offff ya!!!! su coklu alinti olayina iyice sinir oldum ha!!!! Olmuyor calismiyor bende!!! Mune'ye soyledim bir topice yönlendirdi oraya yazdim ordada beni gerizekali yerine koyup yok coklu alintiyi gormuyormusun ona tiklaman lazim sinra alintilari ekle ye tiklaman lazim.... galiba bundan sonra cumadan cumaya gelicem!!! Igrenc olmus site!!!
Ben forum acsam gelirmisiniz oraya acaba?
HasibeG basiniz sag olsun canim!!!
özledik seni!!!
Daficim tüylerim diken diken oldu... allahim yardimcisi olsun butun yavrucaklarin...
tıkladım ama yinede olmuyor deseydin.... sorun teknik olarak deseydin...
o zaman yetkili kişiler mutlaka titizlikle yardımcı olurlar sana o forumdan ulaşarak....
acele etme bence canım tamammı: )
ilgili ve düzgün bir site bence burası, bazen biraz sabır istiyor ama malesef: )
sakın gelmemezlik falanda yapma siteye topiği döferim haaa şenü ozaman: ))))
öptüm
Selam kizlar
Gokcecim haklisin bu alintilar cok sikinti bazen yaziliyor bazen yazamiyorum bende sen ac forum ben gelirim insallah
Berkuras iyi tatiller
Daficim insallah rabbim yardim eder de bir an once kurtulur bizim komsunun ogluda ayni saylilir gerci onunki daha da karmasik bi durum insanlar darmadagin oldu
Meyram sen nasilsin
Bonus ve nur hanimlar yine yoksunuz ortalarda cemkirmekmi lazim illa nerdesinizzzz
Tabletten yazmak ayri bi iskence oldu girip okuyorum alinti yapiyorum olmayinca sinir olup cikiyorum
canım bir koşturmadır gidiyor işte 2aydır bende de, iyiyim şükür canım sağolasın.
sen nasılsın peki canımcım?
Kizlarrr bu ara bende bi siskinlik var sanki balon gibiyim nasil anlatsam boyle butun vucudum geriliyo sanki huzursuz hissediyorum kendimi
Yesil cayimi iciyorum gunde 2 fincan tuz kullanmiyorum sadece peynirin tuzu aldigim tuz, zeytin bile yemiyorum
acaba çay kahve türünü fazla mı tüketiyorsun bu aralar? belki o germiştir seni canım...
yada uykusuz kalma gibi bir durumun varmı bu aralar...
hani sanki sinirsel bir gerginlikmiş gibi algıladım ben de doğruysa şayet yardımcı olmak için söyliyim dedim...
yada midende bir sıkıntı varmı.....
bazen bir çok şey birleşincede olur böyle, sen kendini şööyle bir gözden geçir bi istersen tatlım bu bağlamda....
geçmiş olsun canım benim
kvnin dediği geldi kalıma bak şimdi, bana şey demişti bir keresinde,
"sen iyice profesör olmuşsun" demişti : )))))))
annem 25senelik şeker tansiyon hastası olunca ister istemez bazı şeyleri öğrenipte konuşunca onunla öyle demişti bana kv: )))))
merhaba arkadaşlaaar ben geldiim
umarım hepiniz iyisinizdir bende dün geldim, bütün gün ölü gibi yatım çok yorulmuşum. tatil güzel geçti tüm tatiler gibi güzel ve biten
sabah tartıldım son bildirimden sonra hatırladığım kadarıylaa + 200 gr dayım bu beni çok mutlu etti tabiki düzenim çok bozuldu hiç dikkat edemediğim gibii iştahımda açılmıştı ama yüzme ve doğa yürüyüşleri kilo almamı engeledi herhalde...
birde tatilde tibet egzersizlerimi bırakmadımbu tibet egzersizleri bana çok yaradı ayaklarımdan geçirdiğim amelyatlar yüzünden yaklaşık 14 yıldır denizde ayaklarımı kulanmadan kolarımla yüzmeye çalışıyordum bu tatilde ayaklarımıda kulanarak doya doya yüzdüm. çok mutlu oldum tibet egzersizleri bacaklarımıda kuvvetlendirmiş bacak kaslarımın gücü beni çok memnun etti.
sizleride özledim daykocummeyracım daficim öpüyorum canım sizleri. geçmişi fazla okuyamadım bir ara YENA uğramış ve diğer arkadaşlar merhabalar 10 gün aradan sonra yeme düzenimi tekrardan kurmam lazım zor olucak ....
hoşgeldin tatlım: )
tatilinin güzel geçmesine çok sevindim: )
bizde seni çok özlediiiik: )
kocaman öpüyorum, görüşürüz....