Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

amin inşaallah ablacım.
düşünüyorumda çok zor çok: ((((

selamun aleyküm güzeller
bugün yine oldukca sakin
önümüzdeki hafta herkes gelmeye başlar diye düşünüyorum. bizde daha iyi motive oluruz.
artık düzenli bir yeme düzenine geçebilsem iyi olacak

inşaallah ablacım...

tıkladım ama yinede olmuyor deseydin.... sorun teknik olarak deseydin...
o zaman yetkili kişiler mutlaka titizlikle yardımcı olurlar sana o forumdan ulaşarak....
acele etme bence canım tamammı: )
ilgili ve düzgün bir site bence burası, bazen biraz sabır istiyor ama malesef: )
sakın gelmemezlik falanda yapma siteye topiği döferim haaa şenü ozaman: ))))
öptüm

canım bir koşturmadır gidiyor işte 2aydır bende de, iyiyim şükür canım sağolasın.
sen nasılsın peki canımcım?

Kizlarrr bu ara bende bi siskinlik var sanki balon gibiyim nasil anlatsam boyle butun vucudum geriliyo sanki huzursuz hissediyorum kendimi
Yesil cayimi iciyorum gunde 2 fincan tuz kullanmiyorum sadece peynirin tuzu aldigim tuz, zeytin bile yemiyorum

acaba çay kahve türünü fazla mı tüketiyorsun bu aralar? belki o germiştir seni canım...
yada uykusuz kalma gibi bir durumun varmı bu aralar...
hani sanki sinirsel bir gerginlikmiş gibi algıladım ben de doğruysa şayet yardımcı olmak için söyliyim dedim...
yada midende bir sıkıntı varmı.....
bazen bir çok şey birleşincede olur böyle, sen kendini şööyle bir gözden geçir bi istersen tatlım bu bağlamda....
geçmiş olsun canım benim
kvnin dediği geldi kalıma bak şimdi, bana şey demişti bir keresinde,
"sen iyice profesör olmuşsun" demişti : )))))))
annem 25senelik şeker tansiyon hastası olunca ister istemez bazı şeyleri öğrenipte konuşunca onunla öyle demişti bana kv: )))))

hoşgeldin tatlım: )
tatilinin güzel geçmesine çok sevindim: )
bizde seni çok özlediiiik: )
kocaman öpüyorum, görüşürüz....

tatil dönüşleri çok yorucu oluyor evet :) aaa ne güzel bak yüzdüğün için almamışsın kilo. yüzme çok sıkılaştırıyor bi de keşke benim de yüzme imkanım olsa :)

Benimde alinti tusu takiliyor arada yine olmadi bak yaaa
Fridamm hosgeldinn bebisim tebrik ederim spor harika
Meyram sende hosgeldin canim az once aklimdan geciyodun kahve makinem geldi artik kopuklu kahve icecem bonus duydunmu hehehe
Ogretmenim canimbenimmm aynen prof olmussun kiss
Cay sevmem pek amma kahve tavan yapti bu ara turk kahvesi nescafe ne bulursam goturuyorum
Sinir dersen evde bi ergen var okullar acilsa bi Duzene gircek aksam yatmaz sabah kalkmaz
Cok sukur oyyyy icimi dokesim varmis
Bu arada topikte farkinda olmadan cemkirdimmi yoksa sinirli asabi hissettin kuzum

hoşbuldum canım, teşekkürler: )
kahve makinen geldi demek, şahaneee..... güle güle kullan emi bitanem... hayırlı olsun
daha nice kahveli günlerimiz olsun inşaallah daykom.... (bonus bunuda duymasın: )))) )
kısss prof olan benim: )))))
canım şişkinliğinden bahsederken kendimi gergin ve huzursuzda hissediyorum diye yazınca siniri oradan bağladım acabamı ki diye: )
bak çok kahve içmişsin o yapabilir, mesala panik atak yaşadığım zamanlarda kahve dokunurdu bana, özellikle nessscafe çok dokunurdur, belki fazla kahve germiştir seni. yoksa çemkirme falan değil: ))))
canım alıntı tuşun takılınca topikten çık tekrar gir tekrar alıntılama tuşuna tıkla...
benimde arada takılıyor ve böyle yapınca çalışıyor: )))
kendi ürettiğim bir çözüm: )))))

Neyse havalar serinledi biraz 2 gundur kislik bisiler yapiyodum bugunde temizlige basladim yatak odasindan dolap camlar kapisi vs. Tulu bekliyorum asicam cikinca makineden

kolay gelsin canım, aynı temizlikten banada lazım.....
neyse ben kaçayım şimidilik biraz işim varda yapmam gereken, görüşürüz yine daykom öptüm kocaman: )

Allahim bonus un dedigi kadar varim heee gozlerde gormuyoo algi desen hic yok nasil gorduysem artik
Kusura bakma tatlisim
Tesekkur ederim canim esim diyoki dogum gunu hediyen bende dedim getttt daha 5 ay var dogumgunume eskir o zamana o
Pratik hatun belli ediyo kendini bende oyle yapim bakalim
kolay gelsin canım, aynı temizlikten banada lazım.....
neyse ben kaçayım şimidilik biraz işim varda yapmam gereken, görüşürüz yine daykom öptüm kocaman: )
Sagol canim yavas yavas yapicam bende sikintiya gelemem oylee

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]UmmuHureyra[/TD]
[TD] 243 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Elanurm[/TD]
[TD] 120 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ogretmenimcanimbenim[/TD]
[TD] 240 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dayko[/TD]
[TD] 240 dk[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Haftanın spor birincisi ........ UmmuHureyra
Haftanın spor ikincisi ......... ogretmenimcanimbenim & dayko

Haftanın spor üçüncüsü...... Elanurm

MAşallah canım sana bayıldım kilona..
Tatillere gidilmiş bol bol yüzülmüş...Ohhh sefan olsun...
ben tibet egsersizini sevemedim bir türlü...Faydasını görmen harika...

asuuum beni görüyomusun.?? Onlınemiyim.?
Çözemedim ben..

Bu arada nasılsın canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…