Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

canım kim var göremiyorum ben görünüyor mu onu da bilmiyorum
ben fena değilim işte sen nasılsın çalışan hatunum

Altta senin ismini görüyorum ben..

Ben de bildiğin gibi asucum...Görüşemedik epey oldu iyi denk geldik ama ))
Dafi'de geleydi eyiydi )

bu haftam pek iyi geçmedi aslında apartmana hırsız girdi hem de önce bizim kapıyı çaldılar ve ardından komşuya girdiler kapı deliğinden gördüm hemen polis çağırdım ama malesef kaçtılar
dizim de son zamanlarda çok sıkıntı veriyordu dün dr a gittim çok kötü dedi bikaç seneye protez gerekir dedi süreci yavaşlatmaya çalışacaklar
kilo durumum idare eder gibi 87 -88 arasındayım

Çok geçmiş olsun canım..Üst üste olumsuzluk yaşamışsın...
E uyanıkmıydın sen nasıl anladın hırsızı ..Çok fena oldu ortalık yaa..Çok kızıyorum inan...

dizine özellikle çok üzüldüm...Başka naapılabilir acaba..Çok yürüyüşmü tetikledi bu kadar diye düşünüyorum.

gündüz geldiler canım bizim kapıyı ısrarla çaldılar yabancı diye açmayacaktık sonunda açtık sonra içime kurt düştü delikten takip edince anladım hırsız olduklarını çok pervasızlar Allah fırsat vermesin
dizim için bilmiyorum napılır destekleyici bir ilaca başlayacağım süreci geciktirmek için
yürüyşler ve uzun süre kilolu olmam hızlandırmış olabilir amaesas sebep 14 yaşında geçirdiğim trafik kazası şükür bu halimize

Dün ben de işyerin de hatunun tekiyle tartıştım..
günüm berbattı...Gizli saklı ağladım da rahatladım..
Yeni jenerasyon çok saygısız ve ukala..Karşında ki üzülürmü,kızarmı diye bir düşünce yok...özetle empati duygusundan yoksunlar...

kıyamam hassas yenam benim
malesef saygı sevgi kalmamış canım
üzmesinler seni gelirim yanlarına

İyi ki evdeymişsiniz asucum...
Allah korusun canım...Artık bu gibi durumlarda cana gelmesin diyosun...Çünkü herşeyi göze alıp eyleme geçiyor şerefsizler...

Ben sevmedim topiğin yeni halini..

Büyüğün dersaneye başladımı.?

bana da garip geldi yıllardır alıştık eski haline tabii
eylülün üçünde sınıf belirleme sınavı var önümüzdeki hafta sonu başayacak inşallah ama stresi başladı bile

Allah zihin açıklığı versin canım...
Biz de ayrı bir heyecan var...Şerbetli paşamız 1.sınıfa başlayacak..Acaip heyecanlıyım,kaygılıyım karışık duygu hallerindeyim...Yıllar sonra yine yeniden bunları yaşamak ))

ooo maşallah paşamıza iyice büyüdü de okullu olacak ama en zor sene bence de ençok da anneler için
Allah kolaylık versin iyilerle karşılaştırsın

Asuuu,feys ne alem de ))

Ben Behzat amirimi özledim yaw )) Şimdi bakarken yeni dizisinin tanıtımını görünce depreştim ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…