Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ooo maşallah paşamıza iyice büyüdü de okullu olacak ama en zor sene bence de ençok da anneler için
Allah kolaylık versin iyilerle karşılaştırsın

Aminn canım inşallah....

Zor canım, kızta çok zorlanmıştım.. Allah yardımcımız olsun...

ellerine sağlık meyracım :)
kilo listesi yapılmayacakmış kilo veren ve spor yapanları tebrik ederim :)

oooooo kimler gelmiş: )
tam okuyamadım neler yazdıklarınızı henuz ama bi ara okurum: )
bende yeni telimi aldım bugün: )
simdi ondan yazıyorum....
asuman abla sonunda gecte olsa aldım nnokıa llumıayı: )))))
diğer telefondan aktarma yapmam gereken Bi çok bilgi var, Bi ara onları halletmem lazım.
eski telefonum 3senedir iyi gitti.:)
daha güzeli sizlerin olsun kızlar.....

Güle güle kullan meyracım telefonunu lumıanın hangi modelini aldın merak ettim

hoş geldin canım.tatilinin güzel geçmesine sevindim. dilerim her günün tatil gibi geçer.bizde seni özledik.
artık normal düzenimize geçmenin zamanı geldi.
hoşbulduk canım tüm tatiler güzeldir :) evden hani eylenecez diye çıkarız yaa o bakımdan :)) evet bir düzen kurmamız gerekde asıl bizdeki düzen okular açılınca olucak herhâlde...
tatil dönüşleri çok yorucu oluyor evet :) aaa ne güzel bak yüzdüğün için almamışsın kilo. yüzme çok sıkılaştırıyor bi de keşke benim de yüzme imkanım olsa :)

sıkılaşmak o biraz zor işte biraz daha kilo verince ilk önce kol altlarımı düzeltirebilirim belki :) tabiki benim biraz yaşlada alakalıı birde kilo ver al ver all sonuç kötü oluyor, aman diyim sizin yaşınız genç daha dikkatli olun

giresunda değilmiydin sen bildiğim kadarıyla ordada yüzülecek plajlar var ?

hoşbulduk canım bilmezmiyim aynı ergenden bende de var :)) arkadaş tatilde bile didişip durduk aslına bakarsan ben cumartesi dönücektim ama benim kız kuzenler dönünce anne bizde dönelim bana bu kadar tatil yeter dedi tura gideriz güzel geçer dedimsede ikna edemedim çıktık geldik. kahve makinanı güle güle kulan canım tiryaki değil mi ? biliyorsun bende istiyordum ama geçenlerde bir baktım fiyatı 350 civarıı oldukça uçmuş yani

MAşallah canım sana bayıldım kilona..
Tatillere gidilmiş bol bol yüzülmüş...Ohhh sefan olsun...
ben tibet egsersizini sevemedim bir türlü...Faydasını görmen harika...

sağol canım yena bıktım artık şu üç hanelerden bu sefer vericem kurtulacam inş.

evet kısa bir tatil yaptık iyi oldu umarım etkileri uzun sürer :) tibetin çok yararını hissediyorum ama sayı olarak 21 e çıkmam imkansız yaklaşık 1 aydır 8 de takıldım önümüzdeki cuma 9 yapıp uzun sürede 9 kalıcam gibii tibeti yapmamdaki amaç kilo vermek değil sağlık bulmak !!! bununda etkilerini hissediyorum ve hoşuma gidiyor benim için önemli olduu ...

asucum geçmiş olsun canım.
ayağına üzüldüm geçer inşallah.
hırsız içinde geçmiş olsun. Allah fırsat vermesin. kıscelerin iyidir inşallah. eniştenin ayakları nasıl oldu.
ay çok özlemişim ne yazacağımı bilemedim
özletmeyin bu kadar yaaa

nilüfercim çalışkan hatunum unuttunuz bizi
yeter artık dönün sahalara. bak hem canınıda sıkıyorlar senin oralarda
canıımm ayağın nasıl oldu?
kıscen neler yapıyor ?
şerbetlide 1. sınıfa başlayacak bu sene senin işin biraz daha zorlaşacak. daha çok zaman geçirmeniz gerekecek, dersleriylen ilgilenmen gerekecek. gerçi okul hayatınada alıştı zorluk olmaz inşallah

daykocan kahve makinanı güle güle kullan. çok iyi oluyor hayatı kolaylaştırıyor. benim köyde yoktu. burdakini bayramda köye götürdüm geri getirmedim. adama biraz yıkama yağlama yaptım baktım birtanede buraya almış getirmiş. şimdi daha rahat oldu.

meyracım ellerine sağlık canım.
telefonunuda güle güle kullan. eşimde bana 2 ay önce samsung galaxy s5 almış. fene değil ama şarjı çok çabuk bitiyor.
sporcu bayanlar sizleri tebrik ederim darısı başımıza

asuuum beni görüyomusun.?? Onlınemiyim.?
Çözemedim ben..

Bu arada nasılsın canım..

yena bende online olan arkadaşları göremiyorum sen nasıl görüyorsun nereye bakalım yadaaa

zeki mürende bizi görecek mii

geçmiş olsun canım hem dizin için, hemde hırsız için demek evde olmasaydın sizin evede girerlerdi geçen kış benim evime girdiler televizyon ve leptop gitti. ilk etapda iyiki evde değildik canımza bişey olmadı desekde tv.alalı daha 6 ay olmuştu yeniden tv, ve leptop almak bizi bayağı sarstı durduk yere 5 milyon zarar ettik

adaş bideee verdiğin kiloları koruman çok güzel taktir ediyorum doğrusuu

Allah zihin açıklığı versin paşamıza zor bir sene sizi bekliyor annesi, gerçi sen tecrübelisin en azından acemi anneler gibii 1. sınıfta çocuğu üniversite sınavına hazırlandığını sanan annelerden olmayacaksın o bakımdan geçen seneden de idmanlısınız bence kolay geçicek annesi ...

iş yerinde canın sıkılmış ama güçlü ol!! bundan sonra seni üzeni de unutma ona göre gardın alırsın! yeni jenerosyon için haklısın da ekmekde aslanın midesine indi yaa.... artık herkes birbirinin ayağını kaydırma peşinde sakın taviz vermee ....
karekterli insan bulmak çok zor. artık nasıl iş arkadaşının ekmeğiyle oynayanlar var bir bilsen....

selamün aleyküm..

çok geçmiş olsun diziniz için.. tabi hırsız için de.. iyi ki evdeymişsiniz..
güle güle kullan canımm :)

giresundayım plaj var da ben sahilde değilim :) sahile yarım saat mesafedeyim pek yüzme şansım olmuyo..
öğrenciyken istanbuldaydım. havuza giderdik arkadaşlarla o zaman faydasını görüyordum yüzmenin..

ARKADAŞLAR,

GÖKÇE BU HAFTA LİSTEYİ YAPAMAYACAKMIŞ BİLGİNİZE...

hadi yaa sağlık olsun gökçe kendini iyi hisetsinde gerisi kolay herşey halolur ....

güle güle kulan telefonunu canım Allah şarj sürene , net çekim güçlerine zeval vermesin

dafi sende gizli gizli alışveriş yapıyosun yani şurda yazsan kahve makinası aldım diyee bizde bol köpüklü kahvelerin olsun desek fena mı olur yadaa telefonun uzun şarjlı olsun deseydik meselaaa iyi olardı

güle güle kulan canım

a.s
aslında faydasınıda geçtimde ben denizde yüzmeyi seviyorum bodrumda da kaldığımız sitenin havuzu vardı çok da temizdi bizimkiler havuza giderken ben denize gidiyordum birde bu tatilde fark ettim ki ben tek başıma tatil ve gezi yapabilirim

selamün aleyküm kızçeler: )
bir bakayım size dedim: )
bugün diyetim güzel gidiyor, galiba bugün diyetim başarılı sonlanır, günümün bitmesine az kaldığı için şimdi liste paylaşmıyım dedim, bugünüm başarılı sonlanırsa akşam bi kerede paylaşırım tam menümü.
işler güçler hiç bitermiki zaten: ) şuan makinede çamaşır var ve falan falan işler işte yine her zamanki gibi bende: )
telefonuma güle güle kullan diyen tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederim, daha güzeli sizlerin olsun inşaallah...
ben sizi ailem gibi gördüğüm için paylaşıyım dedim bu telefon muhabbetinide,
ama şimdi az da utandım
hepinizi kocaman öpüyorum, sizi seviyorum

Merhaba herkese bnde bu gruba yeni dahil oldum neler yapıyoruz nasıl motive oluyosunuz banada açıklarmısınız diğer guplar sanki hergun yediklerini yazıyolar öyle bi zorunluluğumuz varmı?

hoşgeldin aramıza: )
takipte kal topiği derim...
menü paylaşma zorunluluğumuz yok, paylaşırsan senin için iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…