ooo maşallah paşamıza iyice büyüdü de okullu olacak ama en zor sene bence de ençok da anneler için
Allah kolaylık versin iyilerle karşılaştırsın
bu sene de 1.sınıflar bir hafta erken mi başlayacaklar okula
Allah yardımcınız olsun canımEvet.. 8 eylül de okul yolun da olacağız..
---
asucum bidenem, iyi geceler demek istiyorum..
kendine çok iyi bak canım kızları ve seni öpüyorum..
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]UmmuHureyra[/TD]
[TD] 243 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Elanurm[/TD]
[TD] 120 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ogretmenimcanimbenim[/TD]
[TD] 240 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dayko[/TD]
[TD] 240 dk[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Haftanın spor birincisi ........ UmmuHureyra
Haftanın spor ikincisi ......... ogretmenimcanimbenim & dayko
Haftanın spor üçüncüsü...... Elanurm
Güle güle kullan meyracım telefonunu lumıanın hangi modelini aldın merak ettimoooooo kimler gelmiş: )
tam okuyamadım neler yazdıklarınızı henuz ama bi ara okurum: )
bende yeni telimi aldım bugün: )
simdi ondan yazıyorum....
asuman abla sonunda gecte olsa aldım nnokıa llumıayı: )))))
diğer telefondan aktarma yapmam gereken Bi çok bilgi var, Bi ara onları halletmem lazım.
eski telefonum 3senedir iyi gitti.:)
daha güzeli sizlerin olsun kızlar.....
hoşbulduk canım tüm tatiler güzeldir :) evden hani eylenecez diye çıkarız yaa o bakımdan :)) evet bir düzen kurmamız gerekde asıl bizdeki düzen okular açılınca olucak herhâlde...hoş geldin canım.tatilinin güzel geçmesine sevindim. dilerim her günün tatil gibi geçer.bizde seni özledik.
artık normal düzenimize geçmenin zamanı geldi.
tatil dönüşleri çok yorucu oluyor evet :) aaa ne güzel bak yüzdüğün için almamışsın kilo. yüzme çok sıkılaştırıyor bi de keşke benim de yüzme imkanım olsa :)
Benimde alinti tusu takiliyor arada yine olmadi bak yaaa
Fridamm hosgeldinn bebisim tebrik ederim spor harika
Meyram sende hosgeldin canim az once aklimdan geciyodun kahve makinem geldiartik kopuklu kahve icecem bonus duydunmu hehehe
Ogretmenim canimbenimmm aynen prof olmussun kiss
Cay sevmem pek amma kahve tavan yapti bu ara turk kahvesi nescafe ne bulursam goturuyorum
Sinir dersen evde bi ergen var okullar acilsa bi Duzene gircek aksam yatmaz sabah kalkmaz
Cok sukur oyyyy icimi dokesim varmis
Bu arada topikte farkinda olmadan cemkirdimmi yoksa sinirli asabi hissettin kuzum
MAşallah canım sana bayıldım kilona..
Tatillere gidilmiş bol bol yüzülmüş...Ohhh sefan olsun...
ben tibet egsersizini sevemedim bir türlü...Faydasını görmen harika...
sevmem mi yenam bunu dinledim ardındanGelmişken ustadan bir eser bırakayım sevenlere...Muhtemelen frıda sever ))
asuuum beni görüyomusun.?? Onlınemiyim.?
Çözemedim ben..
Bu arada nasılsın canım..
bu haftam pek iyi geçmedi aslında apartmana hırsız girdi hem de önce bizim kapıyı çaldılar ve ardından komşuya girdiler kapı deliğinden gördüm hemen polis çağırdım ama malesef kaçtılar
dizim de son zamanlarda çok sıkıntı veriyordu dün dr a gittim çok kötü dedi bikaç seneye protez gerekir dedi süreci yavaşlatmaya çalışacaklar
kilo durumum idare eder gibi 87 -88 arasındayım
Allah zihin açıklığı versin canım...
Biz de ayrı bir heyecan var...Şerbetli paşamız 1.sınıfa başlayacak..Acaip heyecanlıyım,kaygılıyım karışık duygu hallerindeyim...Yıllar sonra yine yeniden bunları yaşamak ))
çok geçmiş olsun diziniz için.. tabi hırsız için de.. iyi ki evdeymişsiniz..bu haftam pek iyi geçmedi aslında apartmana hırsız girdi hem de önce bizim kapıyı çaldılar ve ardından komşuya girdiler kapı deliğinden gördüm hemen polis çağırdım ama malesef kaçtılar
dizim de son zamanlarda çok sıkıntı veriyordu dün dr a gittim çok kötü dedi bikaç seneye protez gerekir dedi süreci yavaşlatmaya çalışacaklar
kilo durumum idare eder gibi 87 -88 arasındayım
güle güle kullan canımm :)oooooo kimler gelmiş: )
diğer telefondan aktarma yapmam gereken Bi çok bilgi var, Bi ara onları halletmem lazım.
hoşbulduk canım tüm tatiler güzeldir :) evden hani eylenecez diye çıkarız yaa o bakımdan :)) evet bir düzen kurmamız gerekde asıl bizdeki düzen okular açılınca olucak herhâlde...
sıkılaşmak o biraz zor işte biraz daha kilo verince ilk önce kol altlarımı düzeltirebilirim belki :) tabiki benim biraz yaşlada alakalıı birde kilo ver al ver all sonuç kötü oluyor, aman diyim sizin yaşınız genç daha dikkatli olun
giresunda değilmiydin sen bildiğim kadarıyla ordada yüzülecek plajlar var ?
hoşbulduk canım bilmezmiyim aynı ergenden bende de var :)) arkadaş tatilde bile didişip durduk aslına bakarsan ben cumartesi dönücektim ama benim kız kuzenler dönünce anne bizde dönelim bana bu kadar tatil yeter dedi tura gideriz güzel geçer dedimsede ikna edemedim çıktık geldik. kahve makinanı güle güle kulan canım tiryaki değil mi ? biliyorsun bende istiyordum ama geçenlerde bir baktım fiyatı 350 civarıı oldukça uçmuş yani
sağol canımyena bıktım artık şu üç hanelerden bu sefer vericem kurtulacam inş.
evet kısa bir tatil yaptık iyi oldu umarım etkileri uzun sürer :) tibetin çok yararını hissediyorum ama sayı olarak 21 e çıkmam imkansız yaklaşık 1 aydır 8 de takıldım önümüzdeki cuma 9 yapıp uzun sürede 9 kalıcam gibii tibeti yapmamdaki amaç kilo vermek değil sağlık bulmak !!! bununda etkilerini hissediyorum ve hoşuma gidiyor benim için önemli olduu ...
ARKADAŞLAR,
GÖKÇE BU HAFTA LİSTEYİ YAPAMAYACAKMIŞ BİLGİNİZE...
güle güle kulan telefonunu canım Allah şarj sürene , net çekim güçlerine zeval vermesinoooooo kimler gelmiş: )
daykocan kahve makinanı güle güle kullan. çok iyi oluyor hayatı kolaylaştırıyor. benim köyde yoktu. burdakini bayramda köye götürdüm geri getirmedim. adama biraz yıkama yağlama yaptım baktım birtanede buraya almış getirmiş. şimdi daha rahat oldu.
meyracım ellerine sağlık canım.
telefonunuda güle güle kullan. eşimde bana 2 ay önce samsung galaxy s5 almış. fene değil ama şarjı çok çabuk bitiyor.
sporcu bayanlar sizleri tebrik ederim darısı başımıza
selamün aleyküm..
giresundayım plaj var da ben sahilde değilim :) sahile yarım saat mesafedeyim pek yüzme şansım olmuyo..
öğrenciyken istanbuldaydım. havuza giderdik arkadaşlarla o zaman faydasını görüyordum yüzmenin..
Merhaba herkese bnde bu gruba yeni dahil oldum neler yapıyoruz nasıl motive oluyosunuz banada açıklarmısınız diğer guplar sanki hergun yediklerini yazıyolar öyle bi zorunluluğumuz varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?