Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ev temizliği kardio'dur

Meyra kardeşim, eline sağlık. "3 dknı yesinler" i hatırladım : )

evet listeyi yaparken bende hatırladım: )))))

Hayırlı akşamlar eskimeyen topiğim

dizin için çok geçmiş olsun ablacım.
hırsız içinde çok geçmiş olsun: (((( bu zamanda çok dikkat etmek gerekli gerçekten....
çok şükür sen evdeymişsin.....
telefonum içinde çok sağol: )
llumia720 modeli ablacım.
ayrıca topikte kimlerin olup olmadığını galiba pro üye olanlar görebiliyor artık: )
bende göremiyorum çünkü artık, yena gördüğüne göre galiba böyle, yena pro üye ya: )

kıyamam sana: (((
boşver herkes ettiğiyle kalır, ağlayıp gözlerine yazık etme ablam o kişi için....
kocaman öpüyorum

hayırlı geceler güzeller
oy oy kimler gelmiş kimler
topik canlanmış birden bire
bugün ne güzel bir gün yaa
bütün özlediklerimiz gelmeye başladı.
kızlaaarrr her zaman görmek istiyoruz siziiii

aynen: )

sağol ablacım, sende güle güle kullan inşaallah ablacım: )

güle güle kulan telefonunu canım Allah şarj sürene , net çekim güçlerine zeval vermesin

amin: )
sağol canım

Son düzenleme:
iyi akşamlar herkeze..
gökçecim ben iki haftadır bildirim yapamadım geçen hafta unuttum bu haftada hastaydım giremedim perşembe akşamüzeri bir yattım bu sabah kalktım daha çocuklardan bulaştı bize bu hafta hastalık haftasıydı...önce büyük kızım sonra küçük kızım ve eşim perşembe günüde ben dün akşam acilde serum yedim hatta ishal bulantı kusma halsizlik ...bize ya çocuklardan bulaştı yada denizde yediğimiz tostta bişey vardı...ama annem bize bakmaya geldi iki gün bizde kaldı bugünde o hastalandı kıyamam, bize bakmaya geldi onada bulaştı,bugün evine gitti artık...

selamlar.. kimsecikler yok.. benim son tatil günüm ama seviniyorum bu duruma :) eski düzenime tam olarak dönmüş olacağım. gerçi bu hafta iyi gidiyorum zaten :)
çok geçmiş olsun acil şifalar versin Allah....

Daficiğim iyiyiz canım sen nasılsın.? genç hastanız nasıl.? Cömert ve ve merhametli yüreğinizle yardımınızın faydasını görür inş..
Kzım da iyi, bir nevi annelik yapıyor kardeşine naapsın..
Oğlan da okula başlayacak valla şaka gibi haklısın 1.sınıf zor ama 3 yılım dolunca emekliliğimi hak ediyorum devam etsem iyi olacakta nasip artık diyorum..

ahahaha'' zeki müren de bizi görecekmi.?? ''ne şahane bir repliktir o yaaa..
bir de organize işler de'' Araba nerde,müşteride.. para nerde,müşteride'' unutulmaz..

diimi öyle anneler var..öğrenciden çok veliler arası sidik yarıştıran ebeveynler topluluğu ))

Ayy sorma dejenere gençlik her bir ortam da mevcut..bazen çok can sıkıcı olsa da mücadeleye devam..Diren Nilüfer diyorum ))

İyi günler de kullan görüş mesajlaş yazış telefonunla meyracığım...
Sen nasılsın iyisin diimi.?
Annenler nasıl.?

Derinciğim geçmiş olsun...ne hastalıklı geçiyor bu seneneniz hayır olsun...

---

Bu arada daficiğim senin de telefonun hayırlı olsun...
Bir de Dayko kahve makinasımı almıştı? höpürdete höpürdete iç kahvelerini yanın da minik bir parça bitterle güzel olur unutma..

Arkadaslar ben iyiyim!!! Ban yemistim o yuzden listeyi yapamadim ama bugun bir ara yaparim...
Ban yeme sebebimde alintilari ekle butonu yuzunden...

Gökçem çıktınmı mapustan.. )
hadi gözün aydın.. Allah bir daha düşürmesin ))

Gayet guzel masallah :) ben hergün yurumeye calisiyorum kosu bandinda. Yesil cayimi da içiyorum hergun en az 1 kupa. Bakalim insallah döndüm gibi tam olarak.

Selamlar herkese hayırlı olsun kahve makinesi ve lumia.

Giremedim zaten liste olmamış artık çokta önemli değil listede olmam.

Yena sana bi daha demiycem niye gelmiyon diye bazen istesede girsede yazamıyo insan. Bu bonus biraz bunalımdaymış. İki satır yazamamış yazsaymış belki ferahlarmış ama tıkanıp kalmış.

Bonusçum seni tanıyorum artık..birşeyler olduğunda tıkanıp kalıyorsun yazmadığını görünce anladım...
umarım çok basit mevzuulardır ya da hiç yoktur da hormonların seni yanıltıyordur..
Sen kıymetli bir insansın,bunu unutup kendini değersiz hissetme...

İyi akşamlar
Geçmiş olsun diyen tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim çok özlemişim topiğimi ama diyet yapmadığımdan gelmeyi düşünmüyordum sürekli okudum sayılır ama :)
Artık arada da olsa yazarım inşallah
Aslında yediklerime dikkat ediyorum bir ara 90 kiloyu geçmiştim bile şimdi 87 civarıyım ilk hedefim 85 altına inmek inşallah
Bugün yürüyüş bile yaptım eskisi gibi tempolu yürüyemiyorum malesef Allah bugünümüzü aratmasın

Kizlar bende de tempo hat safhafa
dun kina vardi ona gittik kina donusu ben kaynanamlara gittim orsan nikaha falan
ne yedim ne yemedim bilniom ama asiriya kacmadim cok sukur bunu biliyorum
Bu gecelok 2kaynimda bende kalcak birisi bekar birisinin karisi annesinde findik derdinde.
Neyse herkese selam olsun ozledim topigimi :)
bakalim bu cuma nasil bi sonuc cikacak
spor yok malesef ama dub kinada baya baya oynadim ter doktum spor sayilir :)

[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD]No[/TD]
[TD]Kullanıcı[/TD]
[TD]1.Hafta[/TD]
[TD]1.Hafta (Fark)[/TD]
[TD]2.Hafta[/TD]
[TD]2.Hafta (Fark)[/TD]
[TD]3.Hafta[/TD]
[TD]3.Hafta (Fark)[/TD]
[TD]4.Hafta[/TD]
[TD]4.Hafta (Fark)[/TD]
[TD]Aylık Sonuç[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]Berkuras[/TD]
[TD]100,9[/TD]
[TD]-0,1[/TD]
[TD]izinli[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]Ummuhureyra[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]96,6[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]Derin[/TD]
[TD]121,.7[/TD]
[TD]ayni[/TD]
[TD]izinli[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]delimideli[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]105,9[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]dafi[/TD]
[TD]90,2[/TD]
[TD]-0,5[/TD]
[TD]90,7[/TD]
[TD]+0,5[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6[/TD]
[TD]Nur 1835[/TD]
[TD]68,4[/TD]
[TD]-1[/TD]
[TD]68,7[/TD]
[TD]+0,3[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7[/TD]
[TD]Beautiful86[/TD]
[TD]87,3[/TD]
[TD]-0,8[/TD]
[TD]??[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8[/TD]
[TD]Uskuplu[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]93,2[/TD]
[TD]-1,3[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9[/TD]
[TD]Gökçe_İremim[/TD]
[TD]93,8[/TD]
[TD]+1[/TD]
[TD]94,8[/TD]
[TD]+1[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10[/TD]
[TD]meyra__[/TD]
[TD]86,9[/TD]
[TD]ayni[/TD]
[TD]86,9[/TD]
[TD]ayni[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11[/TD]
[TD]HasibeG[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]izinli[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12[/TD]
[TD]ogretmenimcanimbenim[/TD]
[TD]91,6[/TD]
[TD]+0,5[/TD]
[TD]91[/TD]
[TD]-0,6[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13[/TD]
[TD]74Frida[/TD]
[TD]izinli[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]113[/TD]
[TD]+0,2[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14[/TD]
[TD]Bonus[/TD]
[TD]92[/TD]
[TD]+0,7[/TD]
[TD]??[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]15[/TD]
[TD]Dayko[/TD]
[TD]90,2[/TD]
[TD]-1,4[/TD]
[TD]90[/TD]
[TD]-0,2[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

hayırlı geceler kızlar bugünde oldukca yoğun bir gündü
hem iki ayrı düğüne gittim, hem köye uğradım, hemde akşam yemeğinde üç aile misafirim vardı. bulaşıkları şimdi makinaya doldurup buraya koşturdum
ama hemen gitmem lazım bu saat oldu daha yatsı namazımı kılamadım.
çok alıntıda yapamadım bir kaç tanesini alıntıdan çıkarmam gerekti onları tekrar alıntılarım.
ay sağol canım yaa tabiki iyi olardı ama unutmuşum ( göz kırpma smileyi )

ay dur yazayım. geçen hafta mobilyacıları dolaştım biraz. köydeki yatakodası eski yenilemek istedim. ama çok pahalı birşey olmasada olur biraz toparlasa yeter sonuçta ara sıra gidip kaldığımız yer dedik. bayaa bir dolaştık çok güzel takımlar vardı. bir tanesine bayıldım. ama köy evi için biraz fazla.peşin 7000 falan. alıp burdaki eve koysak bunuda söküp köye götürsek dedik. ama burdaki yatak odamın dolaplarıda duvardan duvara.onu söktürmeyede kıyamadım. aynı dolabı yeniden dizayn etsek dedik.şu anki kapaklar açmalı.yanları yine açmalı ama sade cam yapıp içine tül taksam, orta kapaklarıda sürgülü yapsak diye düşündük. bu seferde çıkrtacağımız kapaklara kıyamadım. 15 yıldır kullanıyorum ama yepisyeni lake daha boyaya bile ihtiyacı yok .
eşimde köydeki evede dolap yaptırıp, bunun kapaklarını oraya kullanalım dedi. öylece bıraktık. bir türlü karar veremedik. kısmet bakalım.

hepinize çok geçmiş olsun canım

Benim kilo farkim niye yok

Arkadaslar ben iyiyim!!! Ban yemistim o yuzden listeyi yapamadim ama bugun bir ara yaparim...
Ban yeme sebebimde alintilari ekle butonu yuzunden...
gökcecim buton yüzünden neden hapse girdin anlayamadım

teşekkürler canım.
yenacım hastamızı dün akşam gördüm . ablamın oğlunun söz ü vardı. oda gelmişti iyi görünüyordu. anneannesi önceki gün yine almış biraz ama kendini hiç kaybetmemişti sadece konuşmasından anladım aldığını dedi. yeğenimle konuşmuşlar '' ilaçlarımı kullanıyorum. öncekiler deli gibi ediyordu beni. bunlar iyi '' demiş. inşallah birkaç seanstan sonra bırakır diye düşünüyor ve dua ediyoruz.
kızınada maşallah. sana hem yardımcı, hem iyi bir arkadaş, hem iyi bir evlat. Allah bozmasın.
şerbetli paşayada Allah zihin açıklığı versin. üç yılın kaldıysa biraz sık dişini emekli olursun inşallah. evletlar büyüdükce dertleride, masraflarda onlarla birlikte büyüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…