Ev temizliği kardio'dur
Meyra kardeşim, eline sağlık. "3 dknı yesinler" i hatırladım : )
Selam ısssız ve şişman topik..
nassınız.??
beni soracak olursanız hiç iyi değilim...ne evlenme meraklısı çıktı bizim bölge ayol...Haftada 2-3 kez düğün dernek,nişan,söz,kınagecesi,sünnet oluyor ve kafamız şişiyor...
Hayırlı akşamlar eskimeyen topiğim
bu haftam pek iyi geçmedi aslında apartmana hırsız girdi hem de önce bizim kapıyı çaldılar ve ardından komşuya girdiler kapı deliğinden gördüm hemen polis çağırdım ama malesef kaçtılar
dizim de son zamanlarda çok sıkıntı veriyordu dün dr a gittim çok kötü dedi bikaç seneye protez gerekir dedi süreci yavaşlatmaya çalışacaklar
kilo durumum idare eder gibi 87 -88 arasındayım
Dün ben de işyerin de hatunun tekiyle tartıştım..
günüm berbattı...Gizli saklı ağladım da rahatladım..
Yeni jenerasyon çok saygısız ve ukala..Karşında ki üzülürmü,kızarmı diye bir düşünce yok...özetle empati duygusundan yoksunlar...
hayırlı geceler güzeller
oy oy kimler gelmiş kimler
topik canlanmış birden bire
bugün ne güzel bir gün yaa
bütün özlediklerimiz gelmeye başladı.
kızlaaarrr her zaman görmek istiyoruz siziiii
daykocan kahve makinanı güle güle kullan. çok iyi oluyor hayatı kolaylaştırıyor. benim köyde yoktu. burdakini bayramda köye götürdüm geri getirmedim. adama biraz yıkama yağlama yaptım baktım birtanede buraya almış getirmiş. şimdi daha rahat oldu.
meyracım ellerine sağlık canım.
telefonunuda güle güle kullan. eşimde bana 2 ay önce samsung galaxy s5 almış. fene değil ama şarjı çok çabuk bitiyor.
sporcu bayanlar sizleri tebrik ederim darısı başımıza
güle güle kulan telefonunu canım Allah şarj sürene , net çekim güçlerine zeval vermesin
çok geçmiş olsun acil şifalar versin Allah....iyi akşamlar herkeze..
gökçecim ben iki haftadır bildirim yapamadım geçen hafta unuttum bu haftada hastaydım giremedim perşembe akşamüzeri bir yattım bu sabah kalktım daha çocuklardan bulaştı bize bu hafta hastalık haftasıydı...önce büyük kızım sonra küçük kızım ve eşim perşembe günüde ben dün akşam acilde serum yedim hatta ishal bulantı kusma halsizlik ...bize ya çocuklardan bulaştı yada denizde yediğimiz tostta bişey vardı...ama annem bize bakmaya geldi iki gün bizde kaldı bugünde o hastalandı kıyamam, bize bakmaya geldi onada bulaştı,bugün evine gitti artık...
nilüfercim çalışkan hatunum unuttunuz bizi
yeter artık dönün sahalara. bak hem canınıda sıkıyorlar senin oralarda
canıımm ayağın nasıl oldu?
kıscen neler yapıyor ?
şerbetlide 1. sınıfa başlayacak bu sene senin işin biraz daha zorlaşacak. daha çok zaman geçirmeniz gerekecek, dersleriylen ilgilenmen gerekecek. gerçi okul hayatınada alıştı zorluk olmaz inşallah
yena bende online olan arkadaşları göremiyorum sen nasıl görüyorsun nereye bakalım yadaaa
zeki mürende bizi görecek mii
Allah zihin açıklığı versin paşamızazor bir sene sizi bekliyor annesi, gerçi sen tecrübelisin en azından acemi anneler gibii 1. sınıfta çocuğu üniversite sınavına hazırlandığını sanan annelerden olmayacaksın o bakımdan geçen seneden de idmanlısınız bence kolay geçicek annesi ...
iş yerinde canın sıkılmış ama güçlü ol!! bundan sonra seni üzeni de unutma ona göre gardın alırsın! yeni jenerosyon için haklısın da ekmekde aslanın midesine indi yaa.... artık herkes birbirinin ayağını kaydırma peşinde sakın taviz vermee ....
karekterli insan bulmak çok zor. artık nasıl iş arkadaşının ekmeğiyle oynayanlar var bir bilsen....
selamün aleyküm kızçeler: )
bir bakayım size dedim: )
bugün diyetim güzel gidiyor, galiba bugün diyetim başarılı sonlanır, günümün bitmesine az kaldığı için şimdi liste paylaşmıyım dedim, bugünüm başarılı sonlanırsa akşam bi kerede paylaşırım tam menümü.
işler güçler hiç bitermiki zaten: ) şuan makinede çamaşır var ve falan falan işler işte yine her zamanki gibi bende: )
telefonuma güle güle kullan diyen tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederim, daha güzeli sizlerin olsun inşaallah...
ben sizi ailem gibi gördüğüm için paylaşıyım dedim bu telefon muhabbetinide,
ama şimdi az da utandım
hepinizi kocaman öpüyorum, sizi seviyorum
iyi akşamlar herkeze..
gökçecim ben iki haftadır bildirim yapamadım geçen hafta unuttum bu haftada hastaydım giremedim perşembe akşamüzeri bir yattım bu sabah kalktım daha çocuklardan bulaştı bize bu hafta hastalık haftasıydı...önce büyük kızım sonra küçük kızım ve eşim perşembe günüde ben dün akşam acilde serum yedim hatta ishal bulantı kusma halsizlik ...bize ya çocuklardan bulaştı yada denizde yediğimiz tostta bişey vardı...ama annem bize bakmaya geldi iki gün bizde kaldı bugünde o hastalandı kıyamam, bize bakmaya geldi onada bulaştı,bugün evine gitti artık...
Arkadaslar ben iyiyim!!! Ban yemistim o yuzden listeyi yapamadim ama bugun bir ara yaparim...
Ban yeme sebebimde alintilari ekle butonu yuzunden...
Gayet guzel masallah :) ben hergün yurumeye calisiyorum kosu bandinda. Yesil cayimi da içiyorum hergun en az 1 kupa. Bakalim insallah döndüm gibi tam olarak.Kızlar yok mu spor yapan? Yaptıkca yazın herkese motive olsun
1 saat 5.8 kilometre yürüdüm bugün şimdi elmalı çay içiyorum. Akşam yemeğini dışarıda yicez, çöp şiş bol salata ve yoğurt, günümü tamamlarım inşallah böylece.
Selamlar herkese hayırlı olsun kahve makinesi ve lumia.
Giremedim zaten liste olmamış artık çokta önemli değil listede olmam.
Yena sana bi daha demiycem niye gelmiyon diye bazen istesede girsede yazamıyo insan. Bu bonus biraz bunalımdaymış. İki satır yazamamış yazsaymış belki ferahlarmış ama tıkanıp kalmış.
Gökçem çıktınmı mapustan.. )
hadi gözün aydın.. Allah bir daha düşürmesin ))
ay sağol canım yaa tabiki iyi olardı ama unutmuşum ( göz kırpma smileyi )hadi yaa sağlık olsun gökçe kendini iyi hisetsinde gerisi kolay herşey halolur ....
güle güle kulan telefonunu canım Allah şarj sürene , net çekim güçlerine zeval vermesin
dafi sende gizli gizli alışveriş yapıyosun yani şurda yazsan kahve makinası aldım diyee bizde bol köpüklü kahvelerin olsun desek fena mı olur yadaa telefonun uzun şarjlı olsun deseydik meselaaa iyi olardı
güle güle kulan canım
hepinize çok geçmiş olsun canımiyi akşamlar herkeze..
Benim kilo farkim niye yok[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD]No[/TD]
[TD]Kullanıcı[/TD]
[TD]1.Hafta[/TD]
[TD]1.Hafta (Fark)[/TD]
[TD]2.Hafta[/TD]
[TD]2.Hafta (Fark)[/TD]
[TD]3.Hafta[/TD]
[TD]3.Hafta (Fark)[/TD]
[TD]4.Hafta[/TD]
[TD]4.Hafta (Fark)[/TD]
[TD]Aylık Sonuç[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]Berkuras[/TD]
[TD]100,9[/TD]
[TD]-0,1[/TD]
[TD]izinli[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]Ummuhureyra[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]96,6[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]Derin[/TD]
[TD]121,.7[/TD]
[TD]ayni[/TD]
[TD]izinli[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]delimideli[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]105,9[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]dafi[/TD]
[TD]90,2[/TD]
[TD]-0,5[/TD]
[TD]90,7[/TD]
[TD]+0,5[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6[/TD]
[TD]Nur 1835[/TD]
[TD]68,4[/TD]
[TD]-1[/TD]
[TD]68,7[/TD]
[TD]+0,3[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7[/TD]
[TD]Beautiful86[/TD]
[TD]87,3[/TD]
[TD]-0,8[/TD]
[TD]??[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8[/TD]
[TD]Uskuplu[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]93,2[/TD]
[TD]-1,3[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9[/TD]
[TD]Gökçe_İremim[/TD]
[TD]93,8[/TD]
[TD]+1[/TD]
[TD]94,8[/TD]
[TD]+1[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10[/TD]
[TD]meyra__[/TD]
[TD]86,9[/TD]
[TD]ayni[/TD]
[TD]86,9[/TD]
[TD]ayni[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11[/TD]
[TD]HasibeG[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]izinli[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12[/TD]
[TD]ogretmenimcanimbenim[/TD]
[TD]91,6[/TD]
[TD]+0,5[/TD]
[TD]91[/TD]
[TD]-0,6[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13[/TD]
[TD]74Frida[/TD]
[TD]izinli[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]113[/TD]
[TD]+0,2[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14[/TD]
[TD]Bonus[/TD]
[TD]92[/TD]
[TD]+0,7[/TD]
[TD]??[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]15[/TD]
[TD]Dayko[/TD]
[TD]90,2[/TD]
[TD]-1,4[/TD]
[TD]90[/TD]
[TD]-0,2[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
gökcecim buton yüzünden neden hapse girdin anlayamadımArkadaslar ben iyiyim!!! Ban yemistim o yuzden listeyi yapamadim ama bugun bir ara yaparim...
Ban yeme sebebimde alintilari ekle butonu yuzunden...
teşekkürler canım.Daficiğim iyiyiz canım sen nasılsın.? genç hastanız nasıl.? Cömert ve ve merhametli yüreğinizle yardımınızın faydasını görür inş..
Kzım da iyi, bir nevi annelik yapıyor kardeşine naapsın..
Oğlan da okula başlayacak valla şaka gibihaklısın 1.sınıf zor ama 3 yılım dolunca emekliliğimi hak ediyorum devam etsem iyi olacakta nasip artık diyorum..
Bu arada daficiğim senin de telefonun hayırlı olsun...
Bir de Dayko kahve makinasımı almıştı? höpürdete höpürdete iç kahvelerini yanın da minik bir parça bitterle güzel olur unutma..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?