kıyamaamm ben sana çok önemli bir sorun yoktur inşallah. Rabbim sıkıntılarını gidersin canım.Selamlar herkese hayırlı olsun kahve makinesi ve lumia.
Giremedim zaten liste olmamış artık çokta önemli değil listede olmam.
Yena sana bi daha demiycem niye gelmiyon diye bazen istesede girsede yazamıyo insan. Bu bonus biraz bunalımdaymış. İki satır yazamamış yazsaymış belki ferahlarmış ama tıkanıp kalmış.
asucum yine 90 altına inmene sevindim. ben inemedim malesefİyi akşamlar
Geçmiş olsun diyen tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim çok özlemişim topiğimi ama diyet yapmadığımdan gelmeyi düşünmüyordum sürekli okudum sayılır ama :)
Artık arada da olsa yazarım inşallah
Aslında yediklerime dikkat ediyorum bir ara 90 kiloyu geçmiştim bile şimdi 87 civarıyım ilk hedefim 85 altına inmek inşallah
Bugün yürüyüş bile yaptım eskisi gibi tempolu yürüyemiyorum malesefAllah bugünümüzü aratmasın
selamun aleyküm güzeller
gününüz aydın, sağlığınız iyi, huzur ve mutluluğunuz bol, azminiz daim olsun
Günaydın kızlar tatilden dondüm bugun de işbaşı:) duş aldım birazdan çıkacağım
Sabah dıştan önce tartıldım 99 çıktım 2 hafta önce 100,9 dum bu sefer kılo almadan döndüğüm için mutluyum
Gerçi dün fazla birsey yemedim gercek kılom 100 dur ama olsun tartıda 2 haneli rakamı gördüm ya ne mutlu bana:)
Sizler de birçoğunuz tatilden dönmüş okul hazırlıkları vs başlamış benim de büyük oğlum ana sınıfına başlıyor bu sene hepimize hayırlı bir okul yılı dilerim
Bu arada cocukların ikisi de kusma ishal vs oldular sanırım mikrop kaptılar küçüğü atlattı ama büyüğü hala nane molla
Öpüyorum sizi artık buralardayım:)
HAFTANIN 1.si _________ - 1,3 kg. ________Uskuplu
HAFTANIN 2.si _________ - 0,6 kg_________ Ogretmenimcanimbenim
HAFTANIN 3.sü _________ - 0,2 kg. _________ dayko
Arkadaslar ben iyiyim!!! Ban yemistim o yuzden listeyi yapamadim ama bugun bir ara yaparim...
Ban yeme sebebimde alintilari ekle butonu yuzunden...
İyi günler de kullan görüş mesajlaş yazış telefonunla meyracığım...
Sen nasılsın iyisin diimi.?
Annenler nasıl.?
İyi akşamlar
Geçmiş olsun diyen tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim çok özlemişim topiğimi ama diyet yapmadığımdan gelmeyi düşünmüyordum sürekli okudum sayılır ama :)
Artık arada da olsa yazarım inşallah
Aslında yediklerime dikkat ediyorum bir ara 90 kiloyu geçmiştim bile şimdi 87 civarıyım ilk hedefim 85 altına inmek inşallah
Bugün yürüyüş bile yaptım eskisi gibi tempolu yürüyemiyorum malesefAllah bugünümüzü aratmasın
iyi akşamlar herkeze..
gökçecim ben iki haftadır bildirim yapamadım geçen hafta unuttum bu haftada hastaydım giremedim perşembe akşamüzeri bir yattım bu sabah kalktım daha çocuklardan bulaştı bize bu hafta hastalık haftasıydı...önce büyük kızım sonra küçük kızım ve eşim perşembe günüde ben dün akşam acilde serum yedim hatta ishal bulantı kusma halsizlik ...bize ya çocuklardan bulaştı yada denizde yediğimiz tostta bişey vardı...ama annem bize bakmaya geldi iki gün bizde kaldı bugünde o hastalandı kıyamam, bize bakmaya geldi onada bulaştı,bugün evine gitti artık...
Selamlar herkese hayırlı olsun kahve makinesi ve lumia.
Yena sana bi daha demiycem niye gelmiyon diye bazen istesede girsede yazamıyo insan. Bu bonus biraz bunalımdaymış. İki satır yazamamış yazsaymış belki ferahlarmış ama tıkanıp kalmış.
iyi akşamlar herkeze..
gökçecim ben iki haftadır bildirim yapamadım geçen hafta unuttum bu haftada hastaydım giremedim perşembe akşamüzeri bir yattım bu sabah kalktım daha çocuklardan bulaştı bize bu hafta hastalık haftasıydı...önce büyük kızım sonra küçük kızım ve eşim perşembe günüde ben dün akşam acilde serum yedim hatta ishal bulantı kusma halsizlik ...bize ya çocuklardan bulaştı yada denizde yediğimiz tostta bişey vardı...ama annem bize bakmaya geldi iki gün bizde kaldı bugünde o hastalandı kıyamam, bize bakmaya geldi onada bulaştı,bugün evine gitti artık...
töbe töbeeee eee düzeldimi durum alıntı butonun ne alemde ?Arkadaslar ben iyiyim!!! Ban yemistim o yuzden listeyi yapamadim ama bugun bir ara yaparim...
Ban yeme sebebimde alintilari ekle butonu yuzunden...
ahahaha'' zeki müren de bizi görecekmi.?? ''ne şahane bir repliktir o yaaa..
bir de organize işler de'' Araba nerde,müşteride.. para nerde,müşteride'' unutulmaz..
diimi öyle anneler var..öğrenciden çok veliler arası sidik yarıştıran ebeveynler topluluğu ))
Ayy sorma dejenere gençlik her bir ortam da mevcut..bazen çok can sıkıcı olsa da mücadeleye devam..Diren Nilüfer diyorum ))
.
Selamlar herkese hayırlı olsun kahve makinesi ve lumia.
hayırlı geceler kızlar bugünde oldukca yoğun bir gündü
hem iki ayrı düğüne gittim, hem köye uğradım, hemde akşam yemeğinde üç aile misafirim vardı. bulaşıkları şimdi makinaya doldurup buraya koşturdum
ama hemen gitmem lazım bu saat oldu daha yatsı namazımı kılamadım.
çok alıntıda yapamadım bir kaç tanesini alıntıdan çıkarmam gerekti onları tekrar alıntılarım.
ay sağol canım yaa tabiki iyi olardı ama unutmuşum ( göz kırpma smileyi )
ay dur yazayım. geçen hafta mobilyacıları dolaştım biraz. köydeki yatakodası eski yenilemek istedim. ama çok pahalı birşey olmasada olur biraz toparlasa yeter sonuçta ara sıra gidip kaldığımız yer dedik. bayaa bir dolaştık çok güzel takımlar vardı. bir tanesine bayıldım. ama köy evi için biraz fazla.peşin 7000 falan. alıp burdaki eve koysak bunuda söküp köye götürsek dedik. ama burdaki yatak odamın dolaplarıda duvardan duvara.onu söktürmeyede kıyamadım. aynı dolabı yeniden dizayn etsek dedik.şu anki kapaklar açmalı.yanları yine açmalı ama sade cam yapıp içine tül taksam, orta kapaklarıda sürgülü yapsak diye düşündük. bu seferde çıkrtacağımız kapaklara kıyamadım. 15 yıldır kullanıyorum ama yepisyeni lake daha boyaya bile ihtiyacı yok .
eşimde köydeki evede dolap yaptırıp, bunun kapaklarını oraya kullanalım dedi. öylece bıraktık. bir türlü karar veremedik. kısmet bakalım.
hepinize çok geçmiş olsun canım
Günaydın kızlar tatilden dondüm bugun de işbaşı:) duş aldım birazdan çıkacağım
Sabah dıştan önce tartıldım 99 çıktım 2 hafta önce 100,9 dum bu sefer kılo almadan döndüğüm için mutluyum
Gerçi dün fazla birsey yemedim gercek kılom 100 dur ama olsun tartıda 2 haneli rakamı gördüm ya ne mutlu bana:)
Sizler de birçoğunuz tatilden dönmüş okul hazırlıkları vs başlamış benim de büyük oğlum ana sınıfına başlıyor bu sene hepimize hayırlı bir okul yılı dilerim
Bu arada cocukların ikisi de kusma ishal vs oldular sanırım mikrop kaptılar küçüğü atlattı ama büyüğü hala nane molla
yeniden hoşgeldin Berkuras kilo almadan gelmen çok güzel. bundan sonrada vermeye başlarsın inşallahGünaydın kızlar tatilden dondüm bugun de işbaşı:) duş aldım birazdan çıkacağım
sağol canım . tam karar vermiş değilim zaten bakalım oluncaya kadar karar değiştiririm daha. şimdi mutfak dolaplarını halledelimde yatak odasını sonra düşünürüm. mutfak daha önemli.özlüyoruz senigeçer bugünlerde canım, hamileliğin verdiği duygusalıkda vardır. hem hepimizin böyle anları oluyor gün gelir düzelir herşey...
kolay gelsin canım hep koşuşturmaca bizimde düğünler bu ara sıkıştı okuların açılmasına yakın yapıyorlar yaa hafta sonu kayseride bir düğün var ve eşim gitmemi istiyor pek isteklide değilim ama bakalım....
dolap içinde gönlüne göre olur inş. yalnız benim düşüncem şu kapaklara takılan tüler kullanışlı değil gibii bir temizlikde tüleri söküp yıkamak zor olmaz mı mobilyayı veya aynayı silip geçiyorsun hani o bakımdan yinede içine sinen gibi olur inş. : )
çok güzel yaa bende tatilde kilo almadığımı görünce çok sevinmiştim hem 3 lü hanelerdende kurtulmuşsun inş. cumaya da 2 haneli rakam bildirirsin ...
çocuklarada geçmiş olsun canım bizimde oldu benim kızım değilde birlikde tatil yaptığımız kuzenimin kızı hasta olmuştu oluyor çocuklarda inş. çabuk atlatırlar...
bende beğendim meyracım musadenle beğendiklerimi alıp facede paylaşıyorum
offf ne kadar güzel bir söz, ağlayacağım şimid bu güzel söz karşısında, çok etkilendim.....
ilk defa okudum bu sözü...
Allah ferahlık versin gönlüne bonuss... bol bol İnşirah suresi okumaya çalış iyi gelir inşallah...Selamlar herkese hayırlı olsun kahve makinesi ve lumia.
ellerine sağlık canım :)HAFTANIN 1.si _________ - 1,3 kg. ________Uskuplu
HAFTANIN 2.si _________ - 0,6 kg_________ Ogretmenimcanimbenim
HAFTANIN 3.sü _________ - 0,2 kg. _________ dayko
hoşgeldin.. geçmiş olsun çocuklarına..Günaydın kızlar tatilden dondüm bugun de işbaşı:) duş aldım birazdan çıkacağım
Tebrikler canım. Zaten iki haneli rakamı gördün ya, gerisi daha kolay geliyor. İnşallah istediğin kiloya inersin hayırlısıylaGünaydın kızlar tatilden dondüm bugun de işbaşı:) duş aldım birazdan çıkacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?