Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kıyamaamm ben sana çok önemli bir sorun yoktur inşallah. Rabbim sıkıntılarını gidersin canım.

asucum yine 90 altına inmene sevindim. ben inemedim malesef bu haftadanda hiç ümitli değilim. köye gitmeyi düşünüyorum. köyde hiç dikkat edemem. ama gitmem lazım. domatesler bitmek üzere ve ben dolaba hiç domates koymadım. ablam önümüzdeki hafta biter ızgara çekeriz dedi. gidip biraz kışlık hazırlıyayım.
gökcecim cuma günü bildirim yapamazsam beni izinli yaz.

Günaydın kızlar tatilden dondüm bugun de işbaşı:) duş aldım birazdan çıkacağım
Sabah dıştan önce tartıldım 99 çıktım 2 hafta önce 100,9 dum bu sefer kılo almadan döndüğüm için mutluyum
Gerçi dün fazla birsey yemedim gercek kılom 100 dur ama olsun tartıda 2 haneli rakamı gördüm ya ne mutlu bana:)
Sizler de birçoğunuz tatilden dönmüş okul hazırlıkları vs başlamış benim de büyük oğlum ana sınıfına başlıyor bu sene hepimize hayırlı bir okul yılı dilerim
Bu arada cocukların ikisi de kusma ishal vs oldular sanırım mikrop kaptılar küçüğü atlattı ama büyüğü hala nane molla
Öpüyorum sizi artık buralardayım:)

selamun aleyküm güzeller
gününüz aydın, sağlığınız iyi, huzur ve mutluluğunuz bol, azminiz daim olsun

ve aleyküm selam...
amin ablacım: )

geçmiş olsun canım çocuklara.
oğlanın yeni okul yılı da hayırlı olsun inşaallah: )

HAFTANIN 1.si _________ - 1,3 kg. ________Uskuplu

HAFTANIN 2.si _________ - 0,6 kg_________ Ogretmenimcanimbenim

HAFTANIN 3.sü _________ - 0,2 kg. _________ dayko

tebrikler kızlar: )
gökçecim ellerine sağlık canım....

Arkadaslar ben iyiyim!!! Ban yemistim o yuzden listeyi yapamadim ama bugun bir ara yaparim...
Ban yeme sebebimde alintilari ekle butonu yuzunden...

olur böyle vakalar: ))))
toplu alıntılarını düzeltme konusunda bir fikrim var sana gökçecim, online denk geldiğimizde söyleyimde deneyelim olurmu? işe yarar galiba bu fikrim....
çünkü arada takılan alıntılarımda işe yarıyor bende: )

İyi günler de kullan görüş mesajlaş yazış telefonunla meyracığım...
Sen nasılsın iyisin diimi.?
Annenler nasıl.?

sağol can ablam benim....
iyiyim çok şükür, annemlerde iyiler şükür ablacım, çok sağol.
sende iyisindir inşaallah, sen nasılsın görüşmeyeli?
değmeyecek insanlar için gözyaşını dökme lütfen.... kıyamam ben sana çünkü....
bu söz benden sana gelsin;
Ne fark eder ki kör insan için elmas da bir camda..
Sana bakan bir kör ise, sakın kendini camdan sanma.
HZ. MEVLANA

barışın da yeni okul yılıda hayırlı olsun inşaallah: )
kolay geçer inşaallah....
kocaman öpüyorum seniii

bizde sizi çok özledik, hep böyle gelin emi: )
yaz, hep yaz ablacım sende....
gelin hep birlikte çıtır olalım: )

çok geçmiş olsun canım....

sağol canım.
canım benim kıyamam, hayırlısıyla rabbim sıkıntına ferahlık versin inşaallah tez zamanda.....

geçmiş olsun canım şimdi nasılsınız ? atlatmışsınızdır umarım ....

Arkadaslar ben iyiyim!!! Ban yemistim o yuzden listeyi yapamadim ama bugun bir ara yaparim...
Ban yeme sebebimde alintilari ekle butonu yuzunden...
töbe töbeeee eee düzeldimi durum alıntı butonun ne alemde ?

yaa sorma o sidik yarıştıran velileri dinlemeye bile tahammül edemem kadın kendini 6,7 yıl boyunca sırf birinci sınıf için motive etmiştir ve bir yılın sonunda çocuğu profösör çıkacak zanneder. zaten genelde bu annelerin 1. sınıfa başlayan ilk çocuğudur

birde repliklerden vizyonteledeki ' baba baba kaputu açmışlar kaputu açtıkları yetmiyormuş gibii birde içindeki aküyü almışlar' kısmını hiç unutmam çok komikdi

direnmek iyidir!!! bazen en doğal hakın olan için direnmek ve mücadele etmek sana saçma ve yorucu gelse de başka yolu yok bizleri diri tutanda birazda bu direnmektir

özlüyoruz seni geçer bugünlerde canım, hamileliğin verdiği duygusalıkda vardır. hem hepimizin böyle anları oluyor gün gelir düzelir herşey...

kolay gelsin canım hep koşuşturmaca bizimde düğünler bu ara sıkıştı okuların açılmasına yakın yapıyorlar yaa hafta sonu kayseride bir düğün var ve eşim gitmemi istiyor pek isteklide değilim ama bakalım....

dolap içinde gönlüne göre olur inş. yalnız benim düşüncem şu kapaklara takılan tüler kullanışlı değil gibii bir temizlikde tüleri söküp yıkamak zor olmaz mı mobilyayı veya aynayı silip geçiyorsun hani o bakımdan yinede içine sinen gibi olur inş. : )

çok güzel yaa bende tatilde kilo almadığımı görünce çok sevinmiştim hem 3 lü hanelerdende kurtulmuşsun inş. cumaya da 2 haneli rakam bildirirsin ...
çocuklarada geçmiş olsun canım bizimde oldu benim kızım değilde birlikde tatil yaptığımız kuzenimin kızı hasta olmuştu oluyor çocuklarda inş. çabuk atlatırlar...

yeniden hoşgeldin Berkuras kilo almadan gelmen çok güzel. bundan sonrada vermeye başlarsın inşallah

sağol canım . tam karar vermiş değilim zaten bakalım oluncaya kadar karar değiştiririm daha. şimdi mutfak dolaplarını halledelimde yatak odasını sonra düşünürüm. mutfak daha önemli.

selamlar herkese..
okula gittik geldik.. sınıfımı düzene sokmaya çalışıyorum.. perdeleri çıkarttım getirdim onları yıkıyorum yarın götürüp takacağım sıralar düzenlenip silinecek kitaplar sınıfa taşınacak. camları da silmeyi düşünüyorum da o sonraki günlere kalır.
Allah bozmasın beslenmemi de düzene soktum. hala istediğim gibi spor yapamıyorum ama o da fena sayılmaz.. :)
Allah ferahlık versin gönlüne bonuss... bol bol İnşirah suresi okumaya çalış iyi gelir inşallah...
HAFTANIN 1.si _________ - 1,3 kg. ________Uskuplu

HAFTANIN 2.si _________ - 0,6 kg_________ Ogretmenimcanimbenim

HAFTANIN 3.sü _________ - 0,2 kg. _________ dayko
ellerine sağlık canım :)
hoşgeldin.. geçmiş olsun çocuklarına..

Tebrikler canım. Zaten iki haneli rakamı gördün ya, gerisi daha kolay geliyor. İnşallah istediğin kiloya inersin hayırlısıyla

Bugünkü menüm ters olsaymış daha iyiymiş, şöyleki kahvaltı ve akşamın yerini değiştirme şansım olsaydı daha iyi olurdu

Kahvaltı: 1 avuç fındık, yarım elma ve neskafe (şekersiz)
Öğle: 1 kase lor peynir, 2 salatalık
Akşam: 2 kabak dolma yanında 1 kase lor peynir.

Lor peynirin sağlıklı olduğunu duydum ya, her şeyin yanına lor peynir koyasım var, zaten tadına bayılıyorum :)

selam.. kimse yok yine.. bundan sonra ben de pek giremem. günde 1 girer okurum. elimden geldiğince devam ediyorum diyetime. kendinize iyi bakın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…