epey az yiyosun :) evet sabah ve öğle az olmuş akşam yoğun olmuş.. ama iradene maşallah :)Bugünkü menüm ters olsaymış daha iyiymiş, şöyleki kahvaltı ve akşamın yerini değiştirme şansım olsaydı daha iyi olurdu
Kahvaltı: 1 avuç fındık, yarım elma ve neskafe (şekersiz)
Öğle: 1 kase lor peynir, 2 salatalık
Akşam: 2 kabak dolma yanında 1 kase lor peynir.
Lor peynirin sağlıklı olduğunu duydum ya, her şeyin yanına lor peynir koyasım var, zaten tadına bayılıyorum :)
bende beğendim meyracım musadenle beğendiklerimi alıp facede paylaşıyorum
bak bunu paylaştım Eki Görüntüle 1231622
Bugünkü menüm ters olsaymış daha iyiymiş, şöyleki kahvaltı ve akşamın yerini değiştirme şansım olsaydı daha iyi olurdu
Kahvaltı: 1 avuç fındık, yarım elma ve neskafe (şekersiz)
Öğle: 1 kase lor peynir, 2 salatalık
Akşam: 2 kabak dolma yanında 1 kase lor peynir.
Lor peynirin sağlıklı olduğunu duydum ya, her şeyin yanına lor peynir koyasım var, zaten tadına bayılıyorum :)
selam.. kimse yok yine.. bundan sonra ben de pek giremem. günde 1 girer okurum. elimden geldiğince devam ediyorum diyetime. kendinize iyi bakın...
Okul basladi bi de müdür yardımcılığı sinavina hazirlaniyorum ve interneti kapattiriyoruz canim :) tamamen gitmicemtabiki al ablacım: )
senin paylaştığında çok güzel.....
herşeyin yanına birazda yoğurt ekleyebilmekte çok iyiymiş canım, kitapta okudum bunu...
neden giremiceksin? ne olduki birden?
Ogretmenim sinavda basarilar dilerim :) ozletme kendini amaOkul basladi bi de müdür yardımcılığı sinavina hazirlaniyorum ve interneti kapattiriyoruz canim :) tamamen gitmicem
Ama telefondan cok rahat yazamiyorum uygulama guncellenmedigi icin. Iste boyle :)
Sagol canim :)Ogretmenim sinavda basarilar dilerim :) ozletme kendini ama
selamün aleyküm...
niye kimse yok bakıyım topikte...
hadi benim geçici misafirim var ondan yokumya siz???
topiğimize sahip çıkalım bence.... önemli olan süreklilik değilmi?
ben dün diyet yapamadım, ama bugün yaptım şükür, akşam vakit bulursam bugün ki tam menümü yazarım....
yeşilçayımı da hepten bıraktım ben çok uzun süredir: (
halbuki içsem çok fayda edecek ama ne biliyim içemiyorum bi türlü....
kısmettemi yoktur nedir bilemedim uzun süredir.....
Okul basladi bi de müdür yardımcılığı sinavina hazirlaniyorum ve interneti kapattiriyoruz canim :) tamamen gitmicem
Ama telefondan cok rahat yazamiyorum uygulama guncellenmedigi icin. Iste boyle :)
Canım hangi yeşil çaydan içiyordun? Ben Çaykur alıyorum ama tadını hiç beğenmiyorum, metro markette de hep onu buluyorum.
Bugün Tae Bo yaptım kızlar, stress attım bi güzel
Sagol canim. :)hadi bakalım, kolay gelsin çalışmanda inşaallah.
canım bir attardan doğal diye bir markadan alıyordum hep, bu aralar hiç gidemedim o attara, gidemeyincede ççaykur aldım bende idareten olarak.
inan o markanın adınıda unuttum şimdi iyimi: )
ama tekrar alınca yazarım ben sana unutmazsam, attar bu doğal demişti.
Kalabalikta insan unutuyo kendini ya :) misafirlerini yolcu et de duzenini oturtursun tekrar :)dayko nerdesin ? iyisindir inş. seni diyetisyen ağustos sonu gelicekti konturolüne gitin mi?
canım bu lesliden daha zor gibii yoksa banamı öyle geldii ? lesliden farkı nedir ? artık bununlamı devam ediceksin ? kolay gelsin azmin daim olsun inş.
şu yiğenleri bir yolcu edeyim bende bakıcam spor işine birde evimin temizliği var puufffzar zor sabahları tibet egzersizlerimi yapıyorum! her odada yatan var ....
Selamlarr.. :) buralar fena ıssız.. ben islerde guclerdeyim. :) kotu durumda sayilmam. Spor yapamasam da yediklerim iyi :)
.
Günaydın kızlar
Vereceğiz bu kıloları cocuklarımız için onları bir 10 yıl daha fazla görmek için kendimiz için hayatımız için ben karatayın obezite ve insülin direnci kitabını okudum resmen bey im formatlandı gecen sene diyetisyenden paket program almıştım hiç motive olamadım 6 aylık para bosa gitti. Ama bu kitap beni kendime getirdi 2 ayda 5,5 kılo verdim inşallah böyle devam ederim
Yalnız esim hiç desteklemiyor 5,5 kılo verdim diyorum 80 ol da görelim diyor:) ineceğim görecek...
Benim de en büyük derdim spor hala motive olmadım yapamıyorum aksam 20:00 de geliyorum işten yemek cocukları yedir masa topla saat 9 u geçiyor ondan sonra da dinlenmek istiyorum ne yapacağım bilmiyorum
Önceki gün midem nane molla idi kusma ishal yoktu ama kötüydüm sanırım cocuklar gibi ben de mikrop kaptım
Sabah kan aldırdım tahlillerim vardı
2 dilim tahıllı ekmek peynir maydanoz çay
Öğlen
Midem kötü olduğu için
Çorba ve yoğurtlu makarna yedim bir de üzüm yedim
Arada da üzüm yedim
Cocukların artan makarnasını etini yedim salata 1 dilim ekmek
Ara şeftali ve armut yedim
2 Lt su içmişimdir spor yok
Dünkü menüm
Sabah çay peynir maydanoz 2 dilim tam buğday ekmek
Öğlen kuru fasulye 3-4 dilim patlıcan kızartma karpuz revani 3 dilim sarma
Aksam
Zyaglı fasulye 1 dilim ekmek 1 parça et
2 Lt su spor yok
Cok şükür :) biz koy okulu oldugumuz icin kadrolu calisani yok okulun. Is kurdan geliyolar ama kasimda. Kasima kadar yoğun oluyoruz o yüzden. Siniflarin duzeni temizligi, cocuklar geldikten sonra tuvaletleri bile biz temizliyoruz.. o yuzden doneme saglam baslamak gerekiyo cocuklar gelene kadar en azindan siniflarin duzeni otursun diye ugrasiyoruz elimizden geldigince :) hafta basindan beri esimin sinifi benim sinif derken evimin isini bile yapamiyorum inanki :) ama karsiligini aliriz insallah :)örtmen bu ara beslenmeni bayağı düzene soktunhayırlısıyla şu sınavıda atlatırsan sporda arkasından gelicektir. bu arada sınav tarihi ne zaman ? bravo vallahi biz velilerden, öğrencilerden daha çok hazırlandın yeni döneme umarım yeni eğitim dönemi hepimiz için yüz güldürücü sonuçlanır ....
ne güzel yazmışsın duygularını evet daha sağlıklı bir ömür için vericez bu kiloları
canım bu lesliden daha zor gibii yoksa banamı öyle geldii ? lesliden farkı nedir ? artık bununlamı devam ediceksin ? kolay gelsin azmin daim olsun inş.
şu yiğenleri bir yolcu edeyim bende bakıcam spor işine birde evimin temizliği var puufffzar zor sabahları tibet egzersizlerimi yapıyorum! her odada yatan var ....
Canım inan mutfakta kaç çeşit yemek vardı, tam da gidip yesem bugunluk filan diye düşünüyordum gece bu saatte, msjını okudum tokat gibi geldi.Günaydın kızlar
Vereceğiz bu kıloları cocuklarımız için onları bir 10 yıl daha fazla görmek için kendimiz için hayatımız için ben karatayın obezite ve insülin direnci kitabını okudum resmen bey im formatlandı gecen sene diyetisyenden paket program almıştım hiç motive olamadım 6 aylık para bosa gitti. Ama bu kitap beni kendime getirdi 2 ayda 5,5 kılo verdim inşallah böyle devam ederim
Yalnız esim hiç desteklemiyor 5,5 kılo verdim diyorum 80 ol da görelim diyor:) ineceğim görecek...
Benim de en büyük derdim spor hala motive olmadım yapamıyorum aksam 20:00 de geliyorum işten yemek cocukları yedir masa topla saat 9 u geçiyor ondan sonra da dinlenmek istiyorum ne yapacağım bilmiyorum
Önceki gün midem nane molla idi kusma ishal yoktu ama kötüydüm sanırım cocuklar gibi ben de mikrop kaptım
Sabah kan aldırdım tahlillerim vardı
2 dilim tahıllı ekmek peynir maydanoz çay
Öğlen
Midem kötü olduğu için
Çorba ve yoğurtlu makarna yedim bir de üzüm yedim
Arada da üzüm yedim
Cocukların artan makarnasını etini yedim salata 1 dilim ekmek
Ara şeftali ve armut yedim
2 Lt su içmişimdir spor yok
Dünkü menüm
Sabah çay peynir maydanoz 2 dilim tam buğday ekmek
Öğlen kuru fasulye 3-4 dilim patlıcan kızartma karpuz revani 3 dilim sarma
Aksam
Zyaglı fasulye 1 dilim ekmek 1 parça et
2 Lt su spor yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?