Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Benim alintilar yine gitti aklimda kalanlar yazim
Yenam nese katiyorsunuz topige ozletmeyin kendinizi oglusunada basarilar dilerim okul hayatinda canim
Asumanzeynep gecmis olsun hem hirsiz hemde ayagin icin yena icin dediklerim senin icinde gecerli ozletmeyin kendinizi
Meyracim daficim telefonlarinizi iyi gunlerde kullanin yakisir arkadaslarima

Bonus ve nur hanimlar siz nerelerdesiniz bakim
Gokcecim gecmis olsun ban yemisin
Ogretmenim yeni egitim ogretim yili hayirli olsun hem sana hem bize sinavda da basarilar dilerim

Fridacim seni en sona birakim destan yazmayi dusunuyorum sana
Canim misafir olunca zor kolay gelsin sana ben benim ergeni anneme gonderdim en azindan rahat rahat attim odasindaki fazlaliklari gelince bi kiyamet kopacak ya neyse attim ya rahatladim
Canim 15 gun once gittim diyetisyene iyi gidiyorsun dedi yanliz 2 seferdir tutturdu sok diyet yapalim diye bende karsi ciktim dedimki az da olsa ben her hafta kilo veriyorum daha ilerde muhakkak kilo vermem duracak o zaman yapariz sok diyeti tamam haklisin dedi
Bugunde devlet hastanesine gittim obezite poliklinigi acilmis eger yag-kas olcum cihazi varsa oraya gidecem artik yoksa eger su an gittigim diyetisyene de ayda bir gitmeyi dusunuyorum cunku az cok ogrendim saglikli beslenme ve spor bu isin cozumu zaten o da degisik bisi yapmiyor oranlara bakiyor guzel aynen devam diyor

Malesef alintilari ekle butonum hala calismiyor...
kusura bakmayin kizlar bu alintilari ekle butonu beni sinir sahibi yapti... o yuzden biraz uzak durmak istedim forumdan... ondan gelmedim yani anliycagin fridacim...

Bu arada bu hafta cuma kilo listesini son kez kadinlar kulubunde yapicam...
Ondan sonrasi kendi forumumda devam edicem sizleride orda görmek isterim kizlar :)

Haklisin canim benim tus ta takilip duruyor senin foruma nasil gelicez adres falan vercekmisin?

yani daykocum inan her öğün 2 şer 3 er kez sofra kurup kaldırıyorum geceleri geç yatmaktan da ne uyku düzenimiz kaldı ne bişey okular açılınca düzeliriz inş.

bende çocukların daha çok kızın atılacaklarını gizli gizli atarım çoğu zaman farketmez bilee

şok diyete hayır demende harika olmuş bende oldum olası şu şok diyetleri yapamıyorum yapsam bile sonrasındaki 2,3 gün daha kötü oluyorum diyetisyenin şok istemesi tamamen kendi hırsı gibi göründü bana! doğru karar vermişsin her şey yolunda ve inş. böylede gider diyorum arkadaşım. obazite polikinliğide iyi olmuş, içine sinerse ordanda devam edebilirsin tabi zamanla anlarsın hangisinin seni daha iyi motive etiğini şu yağ kas ölçüm tartıları benim için uygun değil galiba gerçi çok denemedim ama en son gitiğim diyetisyenin vardı o tartılardan fakat bende platin olduğu için olmuyormuş ....

şahsen ben kendim ayda bir filan 2 veya 3 gün sağlık için detox yapmayı isterdim ama onu bile göze alamıyorum birde detox döneminde kahve ve çay içilmiyorya bana zor görünüyor

anlıyorum canım belki de yurt dışından katılıyorsun diyee bizlerden daha çok sorun yaşadın sitede hala ufak tefek sorunlar devam ediyor daha konuları okuyanları bile bu gün online görebildik

Selam servisteyim eve gidiyorum hergüm köprü trafiğinden gına geldi ama yapacak birsey yok servis olmasa çekilmez bu yol
İşyerim maslak ta ev Ataşehir de
Sabah aksam trafik öyle zor geliyor ki Allah'tan sizi takip ediyorum bu arada değerlendiriyorum zamanı
Daha köprüye gelemedik

Ne cektin beeee su ergenlerden
Canim valla diyetisyenin beni motive ettigi falan yok ben kendi kendimi motive ediyorum ayrica esimi de unutmiyayim acayip gaz veriyor destek oluyor
O yuzden farketmiyor diyetisyene gitmek yada gitmemek amacim yagdanmi kastanmi kaybediyorum onu ogrenmek
Detoks bana gorede degilmis kahve icmeden nasil dururum bilmem

Istanbul trafigimi amaninn sabir tasi olsa catlatir annem

gökçeeeeee bu parça benden sana gelsiiiiin: ))))
özellikle sözlerini dinle mutlaka!!! benden sanaaaaaa: )
kocaman öpüyorum

bırakıp gitme bir başıma,
yüzünü dönme ayrılığa...
ne denir bilmem giderken...
hoşçakal belki elveda...
yaaaar dil bilmezem,
söyleyemem,
yaaaar yanımda kal......
yaaaar yol bilmezem,
korkuyorum,
yaaaar yanımda kal.................

daykocum suan yapim asamasinda... esim yapiyor :) hazir olunca linki vericem... benim aklimda coktandir vardi site yapmak ama bir turlu esime diyememistim... bu olaylar beni o kadar uzduki 2gun gece gunduz agladim sinirden... esim kendisi site yapalim dedi :)
cok profesyonel birsey oluyor :) canli radyo falanda dinleyebileceksiniz :)
iste hazir olunca adresi veririm :)

meyracim kusura bakma canim gidecem ama sen burda kalma beni takip et oyle daha iyi olur

Tamam canim guzel olacaktir eminim merakla bekliyorum yinede burayada ugrarsin arada dimi

Günaydın kizlar okul cikisi annemlere gidecegim giremem bugun artik.. o yuzden hemen yazayim dedim :)
Kızlar bu adet düzensizliği ile napıcam ben Bütün kilolularda mı bu sorun varki
Ben de yok canim.. baskalarini bilmem de :) doktora gittin mi? Ihmal etme..
yerde minderde kedi var, kedinin hemen üstünde de duvarda muhabbet kuşlarım var: ))))
bir kedi gördüm sanki.......
ay Allah korusun: ) neyse ben gözetliyorum zaten.....
Aman dikkat et.. benim onceki muhabbet kusum bi kediye kurban gitmişti
selamünaleyküm
kızlar nasılsınız ben ıyıyım şükür ıhmal ettim buraları çok yoğundum bu ara kusura bakmayın
meyramm öpüyorum kocamann
Iyi olmana sevindim :)
Bi kac gun tatil olur sana da :)
Vinn vardi canim. Pek kullanisli olmadigi icin kapatacagiz. Evin telefon baglantisinda sknti oldugu icin de normal internet olmuyo.
Sagol dayko.. amin.
Ben gelirim telefondan kolay girebilirim insallah :))

Dün gercekten kaçırmışım yani düşününce farkettim boşuna yüksek çıkmadı kılom
Sabah 1 simit peynir domates maydanoz
Öğlen 2 karnıyarık 2 dilim ekmek yumurtalı mantar kızartması yoğurtla
Üzüm
Ara 2 dilim ekmek peynir maydanoz turk kahvesi şekersiz
Aksam zyaglı fasulye 2 dilim ekmek köme 3-4 parça
Misafirlikte
Küçük parça börek çorba kasığı cevizi erişte 2 sarma 3 küçük ekler kuruyemiş

Cok yemişim değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…