Haklisin canim benim tus ta takilip duruyor senin foruma nasil gelicez adres falan vercekmisin?Malesef alintilari ekle butonum hala calismiyor...
kusura bakmayin kizlar bu alintilari ekle butonu beni sinir sahibi yapti... o yuzden biraz uzak durmak istedim forumdan... ondan gelmedim yani anliycagin fridacim...
Bu arada bu hafta cuma kilo listesini son kez kadinlar kulubunde yapicam...
Ondan sonrasi kendi forumumda devam edicem sizleride orda görmek isterim kizlar :)
Ben de polikistiktik over vardı hem adet düzensizliği hem de kılo yapıyorduKızlar bu adet düzensizliği ile napıcam benBütün kilolularda mı bu sorun varki
Fridacim seni en sona birakim destan yazmayi dusunuyorum sana
Canim misafir olunca zor kolay gelsin sana ben benim ergeni anneme gonderdim en azindan rahat rahat attim odasindaki fazlaliklari gelince bi kiyamet kopacak ya neyse attim ya rahatladim
Canim 15 gun once gittim diyetisyene iyi gidiyorsun dedi yanliz 2 seferdir tutturdu sok diyet yapalim diye bende karsi ciktim dedimki az da olsa ben her hafta kilo veriyorum daha ilerde muhakkak kilo vermem duracak o zaman yapariz sok diyeti tamam haklisin dedi
Bugunde devlet hastanesine gittim obezite poliklinigi acilmis eger yag-kas olcum cihazi varsa oraya gidecem artik yoksa eger su an gittigim diyetisyene de ayda bir gitmeyi dusunuyorum cunku az cok ogrendim saglikli beslenme ve spor bu isin cozumu zaten o da degisik bisi yapmiyor oranlara bakiyor guzel aynen devam diyor
Malesef alintilari ekle butonum hala calismiyor...
kusura bakmayin kizlar bu alintilari ekle butonu beni sinir sahibi yapti... o yuzden biraz uzak durmak istedim forumdan... ondan gelmedim yani anliycagin fridacim...
Ondan sonrasi kendi forumumda devam edicem sizleride orda görmek isterim kizlar :)
Ne cektin beeee su ergenlerdenyani daykocum inan her öğün 2 şer 3 er kez sofra kurup kaldırıyorumgeceleri geç yatmaktan da ne uyku düzenimiz kaldı ne bişey okular açılınca düzeliriz inş.
bende çocukların daha çok kızın atılacaklarını gizli gizli atarım çoğu zaman farketmez bilee
şok diyete hayır demende harika olmuş bende oldum olası şu şok diyetleri yapamıyorum yapsam bile sonrasındaki 2,3 gün daha kötü oluyorum diyetisyenin şok istemesi tamamen kendi hırsı gibi göründü bana! doğru karar vermişsin her şey yolunda ve inş. böylede gider diyorum arkadaşım . obazite polikinliğide iyi olmuş, içine sinerse ordanda devam edebilirsin tabi zamanla anlarsın hangisinin seni daha iyi motive etiğini şu yağ kas ölçüm tartıları benim için uygun değil galiba gerçi çok denemedim ama en son gitiğim diyetisyenin vardı o tartılardan fakat bende platin olduğu için olmuyormuş ....
şahsen ben kendim ayda bir filan 2 veya 3 gün sağlık için detox yapmayı isterdim ama onu bile göze alamıyorum birde detox döneminde kahve ve çay içilmiyorya bana zor görünüyor
Istanbul trafigimi amaninn sabir tasi olsa catlatir annemSelam servisteyim eve gidiyorum hergüm köprü trafiğinden gına geldi ama yapacak birsey yok servis olmasa çekilmez bu yol
İşyerim maslak ta ev Ataşehir de
Sabah aksam trafik öyle zor geliyor ki Allah'tan sizi takip ediyorum bu arada değerlendiriyorum zamanı
Daha köprüye gelemedik
Tamam canim guzel olacaktir eminim merakla bekliyorum yinede burayada ugrarsin arada dimidaykocum suan yapim asamasinda... esim yapiyor :) hazir olunca linki vericem... benim aklimda coktandir vardi site yapmak ama bir turlu esime diyememistim... bu olaylar beni o kadar uzduki 2gun gece gunduz agladim sinirden... esim kendisi site yapalim dedi :)
cok profesyonel birsey oluyor :) canli radyo falanda dinleyebileceksiniz :)
iste hazir olunca adresi veririm :)
meyracim kusura bakma canim gidecemama sen burda kalma beni takip et oyle daha iyi olur
İyi akşamlar daykocum şimdi gördüm yazdığınıAsumanzeynep pistttt
Asagida gordum nasilsin bacim
Ben de yok canim.. baskalarini bilmem de :) doktora gittin mi? Ihmal etme..Kızlar bu adet düzensizliği ile napıcam benBütün kilolularda mı bu sorun varki
Aman dikkat et.. benim onceki muhabbet kusum bi kediye kurban gitmiştiyerde minderde kedi var, kedinin hemen üstünde de duvarda muhabbet kuşlarım var: ))))
bir kedi gördüm sanki.......
ay Allah korusun: ) neyse ben gözetliyorum zaten.....
Iyi olmana sevindim :)selamünaleyküm
kızlar nasılsınız ben ıyıyım şükür ıhmal ettim buraları çok yoğundum bu ara kusura bakmayın
meyramm öpüyorum kocamann
Bi kac gun tatil olur sana da :)kızlar annemgil kardeşimin okulundan dolayı karadeniz tarafındalar.
ben kaç kere gittimde eşim işinin yoğunluğundan dolayı hiç gidememişti.
ama bu sefer işini ayarlayabilirse o da gidicek inşaallah: )
eğer bir mani olmazsa bizde annemlerle gidicez inşaallah 3-4günlüğüne.
Vinn vardi canim. Pek kullanisli olmadigi icin kapatacagiz. Evin telefon baglantisinda sknti oldugu icin de normal internet olmuyo.bu aralar bende çok kaçırdım: ))))
yeşilçay desen zaten hepten yalan oldu uzun süredir.....
inşaallah canım, çok sağolasın.....
aslında küçücük bir tur desek daha doğru olur sanırsam: ))))))
hani 3-4güne pek bişey sığmazda ondan, 2-3yer işte en fazla gidebileceğimiz yer...
annemlerin bulunduğu yer ile bi kaç çevresine gideriz işte....
aslında sonbaharda tadı olmuyor oraların, çünkü yağmur oluyor, ve serinde oluyor denizden dolayı...
bilhassa sahil buz gibi oluyor: )
ama eşim ancak şimdi izin alabildi, bunada şükür ama: )
oraya şöyle yazın sıcaklarda gidicen, ozaman çok güzel oralar......
annemler batı karadenizdeler canım.
inşaallah sende gönlünce bir turla gezersin birgün doğu karadenizi canım benim....
inşaallah: )
teşekkürler
siz neti niye kapatıyorsunuz? merak ettim...
Sagol dayko.. amin.Benim alintilar yine gitti aklimda kalanlar yazim
Yenam nese katiyorsunuz topige ozletmeyin kendinizi oglusunada basarilar dilerim okul hayatinda canim
Asumanzeynep gecmis olsun hem hirsiz hemde ayagin icin yena icin dediklerim senin icinde gecerli ozletmeyin kendinizi
Meyracim daficim telefonlarinizi iyi gunlerde kullanin yakisir arkadaslarima
Bonus ve nur hanimlar siz nerelerdesiniz bakim
Gokcecim gecmis olsun ban yemisin
Ogretmenim yeni egitim ogretim yili hayirli olsun hem sana hem bize sinavda da basarilar dilerim
Ben gelirimMalesef alintilari ekle butonum hala calismiyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?