Kizin telefonun sarji bitmis bende onun uyanmasini beklerken kendimi resimledim
Eki Görüntüle 1234940 Eki Görüntüle 1234943 Eki Görüntüle 1234945
Sagol canim sende aynen boyle olacaksin eminim ben sakin pes etme canim benimde en az 20 kg daha vermem lazim zaten hep beraber. Zafere ulasacagiz insallahyok arkadaşım ne kaplaması maşallahın varson yüklediğin resimlerden sonra bile bayağı farketmiş banada örnek oldu gaz oldu resimleri görünce demek ki bende yaklaşık bir 20 kilo daha verince böyle görünecem dedim:)
Canim ekmege de ihtiyaci var bence vucudun bende beyaz ekmek yemiyorum ama su paketli kare ekmekler var ya cavdarlisini aliyorum genelde hem incecik onlarYok canım hiç ekmek yemiyorum, ömrümün sonuna kadar da yemeyi düşünmüyorum inşallah.
Sagol canim annemm manken gibin hissettim kendimi sen oyle deyince heheheMaşallah Dayko can : ) bacakların hele. Oyy, süper ya. Ben de gaza geldim. Canım boyun kaç?
Oyle deme kuzum ben ilk 96 kg resimleri paylastim burda hatta diyet oncesi resimleride paylasmistim oncesi sonrasi icinBen de 89 göreyim fotoğraf paylaşıcam, şimdi göstericek vücudum yok
Nur hanimcim hosgelmisin nasilsin
Aleykumselam canim kolay gelsin afiyetle yesinler insallah eristeleriselamun aleyküm güzeller
cumanız mübarek olsun.
kızlar bildirim yapıp kaçayım. birazcık hamur yoğurdum erişte yapıcam .
kilo : 91. 5
spor : yok
köyde hiç su içmedim duba gibi şişim ve artılardayım.
Sanada kolay gelsin deyzesinin gulu tatli telaslar bunar canim annen nasil oldu daha iyidir ins dikkat et kendine kosusturmacada daha da hasta olmahoşbuldum düğün koşuşturmacası işte nolsun. c.tesi düğün var.
boğazlarım ağrıyo onunla uğraşıyorum
sen nasılsın deyze
Bonusum da goreydi ahhh ahhhh birakti gitti bizi oksuz kaldik (duygu somurusu yapan dayko) hayal et sole basimi yana egmisim 1 gozumden yas akiyo dudaklar sarkmis ayyyy ne cirkin oldum beMaşallah deyzem gitgide forma giriyon hee
Aleykumselam canim kolay gelsin afiyetle yesinler insallah eristeleri
Sanada kolay gelsin deyzesinin gulu tatli telaslar bunar canim annen nasil oldu daha iyidir ins dikkat et kendine kosusturmacada daha da hasta olma
Ben iyiyim sukur
Bonus hanim nasillar bebisin cinsiyeti belli oldumu keyfi nasil soyle ona bak merak ediyorum hic gelmiyor ne zamandir ozledim hemide
Kizin telefonun sarji bitmis bende onun uyanmasini beklerken kendimi resimledim
Eki Görüntüle 1234940 Eki Görüntüle 1234943 Eki Görüntüle 1234945
Allah razi olsun haberdar ediyosun bizisöyledim deyzem gelicek inş. iyi durumu arada ağrıları oluyo bulantısı oluyo.
annemin alçısı çıktı ayağını haff oynatıyormuş ama buraya gelebilir mi bilmiyorum
Oooooo bonus hanimlar hosgelmislerVoşşş voş ta en sevmediğim tip olacan çırpı bacak
Alçak ben doğurana kadar 80 olucan dimi bunu planladın (gısganmış bınıs)
Gelemiyorum kusuruma bakma bakmayın :) dr kontrolüne gittim bebek çok iyiydi %60 kız ama kesin değil dedi bi dahakine kesin belli olur heralde sağlıkla doğsun inş.
Bir de müjde aldım hala oluyomuşum darısı her isteyene inş.
Guzel gidiyosun dogum sonrasi cabucak vericen insallahKilo bildirimi 91.9gökçe heç zahmet edip değişme kuzum.
Nur hanım ben yokken elçiliğimi yapıyosun sağolasın yavrum benim seviyorum seni.
daykocum suan yapim asamasinda... esim yapiyor :) hazir olunca linki vericem... benim aklimda coktandir vardi site yapmak ama bir turlu esime diyememistim... bu olaylar beni o kadar uzduki 2gun gece gunduz agladim sinirden... esim kendisi site yapalim dedi :)
cok profesyonel birsey oluyor :) canli radyo falanda dinleyebileceksiniz :)
iste hazir olunca adresi veririm :)
meyracim kusura bakma canim gidecemama sen burda kalma beni takip et oyle daha iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?