Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Sagol canim sende aynen boyle olacaksin eminim ben sakin pes etme canim benimde en az 20 kg daha vermem lazim zaten hep beraber. Zafere ulasacagiz insallah
Gecen seneki kabanimi cikarmistim temizlikte bu resimdekinden haric bide benim yarim daha girecek icine kendi kendime sok oldum neden daha once diyete baslamadim diye de soylendim kendime
Yok canım hiç ekmek yemiyorum, ömrümün sonuna kadar da yemeyi düşünmüyorum inşallah.
Canim ekmege de ihtiyaci var bence vucudun bende beyaz ekmek yemiyorum ama su paketli kare ekmekler var ya cavdarlisini aliyorum genelde hem incecik onlar

Maşallah Dayko can : ) bacakların hele. Oyy, süper ya. Ben de gaza geldim. Canım boyun kaç?
Sagol canim annemm manken gibin hissettim kendimi sen oyle deyince hehehe
Boyum 1.68
Ohh ohhh ne guzel gaza geldiyseniz cok sevindim durmak yok
Kendimide acayip gaza getiririm boyle
Ben de 89 göreyim fotoğraf paylaşıcam, şimdi göstericek vücudum yok
Oyle deme kuzum ben ilk 96 kg resimleri paylastim burda hatta diyet oncesi resimleride paylasmistim oncesi sonrasi icin

selamun aleyküm güzeller
cumanız mübarek olsun.
kızlar bildirim yapıp kaçayım. birazcık hamur yoğurdum erişte yapıcam .

kilo : 91. 5
spor : yok

köyde hiç su içmedim duba gibi şişim ve artılardayım.

Aleykumselam canim kolay gelsin afiyetle yesinler insallah eristeleri
hoşbuldum düğün koşuşturmacası işte nolsun. c.tesi düğün var.

boğazlarım ağrıyo onunla uğraşıyorum

sen nasılsın deyze
Sanada kolay gelsin deyzesinin gulu tatli telaslar bunar canim annen nasil oldu daha iyidir ins dikkat et kendine kosusturmacada daha da hasta olma
Ben iyiyim sukur
Bonus hanim nasillar bebisin cinsiyeti belli oldumu keyfi nasil soyle ona bak merak ediyorum hic gelmiyor ne zamandir ozledim hemide

söyledim deyzem gelicek inş. iyi durumu arada ağrıları oluyo bulantısı oluyo.

annemin alçısı çıktı ayağını haff oynatıyormuş ama buraya gelebilir mi bilmiyorum

Kizin telefonun sarji bitmis bende onun uyanmasini beklerken kendimi resimledim
Eki Görüntüle 1234940 Eki Görüntüle 1234943 Eki Görüntüle 1234945

Voşşş voş ta en sevmediğim tip olacan çırpı bacak

Alçak ben doğurana kadar 80 olucan dimi bunu planladın (gısganmış bınıs)

Gelemiyorum kusuruma bakma bakmayın :) dr kontrolüne gittim bebek çok iyiydi %60 kız ama kesin değil dedi bi dahakine kesin belli olur heralde sağlıkla doğsun inş.

Bir de müjde aldım hala oluyomuşum darısı her isteyene inş.

Kilo bildirimi 91.9 gökçe heç zahmet edip değişme kuzum.

Nur hanım ben yokken elçiliğimi yapıyosun sağolasın yavrum benim seviyorum seni.

söyledim deyzem gelicek inş. iyi durumu arada ağrıları oluyo bulantısı oluyo.

annemin alçısı çıktı ayağını haff oynatıyormuş ama buraya gelebilir mi bilmiyorum
Allah razi olsun haberdar ediyosun bizi
Annen icinde sevindim canim dugune gelemezse de uzme kendini iyi olsunda damatligini gorur insallah pasanin
Oooooo bonus hanimlar hosgelmisler
Aynen oyle bacaklar gobekten once eriyor giskan sen dogurana kadar 70 bilem olurum
Ne yapiyosam aynisini sende uygulayacam dogumdan sonra nihahaha(hain gulus seysi)
Hayirlisi olsun canim benim icimden kiz olacak diye geciyordu sevindim kiz kardes ayri bi sey anlatamadim ama anladin sen demek istedigimi
Hala hala bo.... pala
Duymusmuydun bunu hehehe
Hayirli olsun yigeninde saglikla dunyaya gelsinler insallah

ozaman hayırlısı olsun bakalım canım: )
site bitince sen linki verirsin bize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…