Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Her öğünde yenen ekmekleri okudukça gözlerim
Berkuras böyle yapma kardeşim, sadece sabahları 1 dilim ekmek yeter ki sana. Akşam öğünlerinde ben kesinlikle karbonhidrat tüketmem, asıl kilo aldıran o canım.

Gunaydin kizlar
Iyisinizdir insallah

İyi akşamlar daykocum şimdi gördüm yazdığını
Arada uğramadan edemiyorum topiğe
Şükür Allah'a iyiyim
Sen de temizlik yapıyormuşsun kolay gelsin darısı bize olsun
Aliskanlik yapiyor burasi bencede iyi yapiyorsun ugramakla canim hatta daha da sık ugra
Tesekkur ederim temizlik bitmiyorki yapmak isteyince her gun bi is bulunuyor
Ikinci bildirim de benden olsun
100.4 kg
Dün 98,6 idi aksam yemekten sonra misafirliğe gittik yedim gene kız o kadar hazırlık yapmış kötü oldu
Tebrik ederim canim 98 gormussun ya duser yine 1-2 gune dert etme
Ekmek cok olmus 2 yerine 1 dilim olaymis iyiymis de olan olmus artik bi kac gun ekmegi azalttimi yoluna girer hersey
Adet oldum, gözlerimin altı ve ayaklarım şiş. Inşallah daha fazla vermişimdir, çünkü bu kadar sporla haftada sadece 1 kilo vermek az geldi bana

Kilo: 95.8
Spor: 317 dk
Tebrik ederim canim -1 daha azsindir bencede adet yuzunden boyle olmustur

Kahvaltımı da yaptım kızlar.

Adet yüzünden, sancılarım filan var pek iştahım yok.
Kahvaltı : 2 s.b kefir ve 1 tane pirinç/Mısır patlağı (light)

Ara: yoğurt ve 1 elma

2.öğün: semizotu salatası yapıp yemeği düşünüyorum.

Bugün az yiyorum, hiç canım istemiyor.

Bugün temizlik var, baya dip köşe hem de. Bakalım spor yapmam belki bugün.

Ay Dayko, maşallah. Azmin daim olsun, ne güzel. Benim sıradaki hedefim olan kilodasın. Tebrikler..
Tesekkur ederim insallah canim bende 114.6 kg ile basladim pes etme sakin takilmalar olsada gidiyor sonunda sende goreceksin 8 leri hatta 7 leri
Ramazandan beri sporu duzenli yapamiyorum senin gibi duzenli yapsam simdi 85 olmustum da neyse okullar acilinca daha guzel olacak hersey
Gecmis olsun canim
Sen hic ekmek yemiyormusun ben mi gozden kacirdim acaba

kilo bildirimi :112
spor :yok
Canim tebrikler guzel gidiyorsun
ANA yukarda bir fıstık gördüm
Kabuklu ceviz anacim disini kirar insanin
kızın dimi canım çok tatlı maşallah yakın olsaydık benimkiyle ne güzel arkadaş olurlardı

kızının sağlığını, başarılarını ,mutluluğunu gör hep olurmu annesii
Kizim tatlim tesekkur ederim kismet bigun tanistiririz belkide
Amin canim guzel dileklerini aynen senin icinde diliyorum arti tum evlatlara

geçmiş olsun canım ben genelde adetimin ilk günlerinde yatanlardanım o ağrıyla temizlik yapmakda zor olur, kolay gelsin : )yediklerin banada çok az görünüyor sadece bu liste için söylemiyorum ama sen yapabiliyorsun konturolerde tüm değerlerin normalse ve bana bu kadarıda yetiyor diyorsan hem beslenmene hemde sporuna maşallah

Yok canım hiç ekmek yemiyorum, ömrümün sonuna kadar da yemeyi düşünmüyorum inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…