Meyracim daficim telefonlarinizi iyi gunlerde kullanin yakisir arkadaslarima
Bende bildirimimi yapim hele sukur 8 li rakamlari gorebildim 3 haftadir 90 -91 arasi oynuyorum deli etti beni
Kilo : 89.2
Spor : 180 dk yuruyus
Bi kac gun tatil olur sana da :)
Vinn vardi canim. Pek kullanisli olmadigi icin kapatacagiz. Evin telefon baglantisinda sknti oldugu icin de normal internet olmuyo.
Voşşş voş ta en sevmediğim tip olacan çırpı bacak
Alçak ben doğurana kadar 80 olucan dimi bunu planladın (gısganmış bınıs)
Gelemiyorum kusuruma bakma bakmayın :) dr kontrolüne gittim bebek çok iyiydi %60 kız ama kesin değil dedi bi dahakine kesin belli olur heralde sağlıkla doğsun inş.
Bir de müjde aldım hala oluyomuşum darısı her isteyene inş.
Bugün dip köşe temizlik günümdü, duvarları sildim, camlar, perdeler derken.. Leslie'nin enerjisine ihtiyaç duydum. Giydim spor ayakkabılarımı,3 fast miles walk yaptım. 45 dk.
Masallah ben o isleri yaptiktan sonra birak leslie nefes alamam tu tu tu masalahBugün dip köşe temizlik günümdü, duvarları sildim, camlar, perdeler derken.. Leslie'nin enerjisine ihtiyaç duydum. Giydim spor ayakkabılarımı,3 fast miles walk yaptım. 45 dk.
Amin canim rabbim iyi insanlarla karsilastirsinçok sağol canım benim.
kızınıda gördüm, 41kere maşaallah....
rabbim bahtından güldürsün inşaallah canım.
evte canım, sağolasın.
telefonsuz internetlerde var haberin olsun: )
büyük ihtimal kızı ikiliycen ozaman: )
ikinizinde iyi olmanıza çok sevindim.....
hadi hayırlı olsun hala oluyomuşun: )
Ellerine saglik canim[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]ogretmenimcanimbenim[/TD]
[TD] 120 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]UmmuHureyra[/TD]
[TD] 317 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dayko[/TD]
[TD] 180 dk[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Haftanın spor birincisi ........ UmmuHureyra
Haftanın spor ikincisi ......... dayko
Haftanın spor üçüncüsü...... ogretmenimcanimbenim
Sagol canim kizcelerin hepsi guzel oluyorDaykocum masallah kizin cok guzel!!!
Sanada masallah 8li rakamlari gormussun :) allahim tekrar 9lulari gormeyi nasip etmesin!!
Bonuscum masallah kilo konusunda super gidiyorsun canim!!! bebisin saglikli olsunda cinsiyeti onemli degil hayirlisi olsun :)
Nurcum yarin sunnet dugunu var galiba kolay gelsin sana!! Cok tatli bir telas oluyor insanda :) kardesimin sünnet dugununu yaptigimiz gun geldi aklima :)
Meyracim tamam seni izinli yaziyorum...
Afiyet olsun canimSemizotu salatamı yapıp yedim, sarmısaklı yoğurtlu.. Çok güzeldi
Kalan semizotlarını da ısrafolmasın diye kurulayıp doğrayıp attım dondurucuya, bi akşam zeytinyağında soğan ve semizotu kavurup üzerine 2 yumurta kırıp yerim inşallah.
Daykocum masallah kizin cok guzel!!!
Sanada masallah 8li rakamlari gormussun :) allahim tekrar 9lulari gormeyi nasip etmesin!!
Bonuscum masallah kilo konusunda super gidiyorsun canim!!! bebisin saglikli olsunda cinsiyeti onemli degil hayirlisi olsun :)
Nurcum yarin sunnet dugunu var galiba kolay gelsin sana!! Cok tatli bir telas oluyor insanda :) kardesimin sünnet dugununu yaptigimiz gun geldi aklima :)
Meyracim tamam seni izinli yaziyorum...
geçmiş olsun canımgeçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler arkadaşlar...
yenacım sorma canım bu sene hastalıklardan kurtulamadık allah beterinden korusun...nazın alerjik öksürüğü nisanın diş çıkarmaları artı öksürük burun akıntıları şimdi yine köpek dişerini çıkartıyor berbatız....
gökçecim kilom 122.5
ellerine sağlık gökçecim tebrik ederim kızlarHAFTANIN 1.si _________ - 1,2 kg. ________Nur1835
HAFTANIN 2.si _________ - 1 kg_________ 74Frida
HAFTANIN 3.sü _________ - 0,8 kg. _________ Ummuhureyra & dayko
geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler arkadaşlar...
yenacım sorma canım bu sene hastalıklardan kurtulamadık allah beterinden korusun...nazın alerjik öksürüğü nisanın diş çıkarmaları artı öksürük burun akıntıları şimdi yine köpek dişerini çıkartıyor berbatız....
gökçecim kilom 122.5
HAFTANIN 1.si _________ - 1,2 kg. ________Nur1835
HAFTANIN 2.si _________ - 1 kg_________ 74Frida
HAFTANIN 3.sü _________ - 0,8 kg. _________ Ummuhureyra & dayko
bende bugün baya üzgünüm ikindinden beri: (
çok önemli olmasada annemde bir rahatsızlık çıktı kontrol sonucu.
çok üzüldüm: (
hayat bazen çok üzücü: ((((
buna da şükür....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?