Nurcuğum senin ne işin bar bu listede 60lı kılolarlaHAFTANIN 1.si _________ - 1,2 kg. ________Nur1835
HAFTANIN 2.si _________ - 1 kg_________ 74Frida
HAFTANIN 3.sü _________ - 0,8 kg. _________ Ummuhureyra & dayko
Günaydın ümmü erkencisinKızlar tebrikler, güzel kilolar vermişiz. Belki bu hafta az verdim ama almaktan iyidir diyorum.
@Gökce, eline sağlık canım.
@meyra_, hayat böyle. Hayat imtahan.. Biz sabredenlerden olacağız. Annene acil şifa diliyorum
Günaydın canım. Evet gece erken uyuyor, erkenden kalkıyorum. Güneş üzerime doğmamalıGünaydın ümmü erkencisin
Gecmis olsun canim. Umarim en kisa zamanda hallolur.
Kızlar tebrikler, güzel kilolar vermişiz. Belki bu hafta az verdim ama almaktan iyidir diyorum.
@Gökce, eline sağlık canım.
@meyra_, hayat böyle. Hayat imtahan.. Biz sabredenlerden olacağız. Annene acil şifa diliyorum
Nurcuğum senin ne işin bar bu listede 60lı kılolarlaSaka bir yana 90 lardan düştüysen seni tebrik ediyorum Aramızda en düşük kiloda en cok kılo veren olarak da bir kez daha tebrik ediyorum hepimizi utandırdın
çok sağol canım, inşaallah.
şuan için çok mühim bir durum değil ama ilerde belki olabilir, inşaallah ilerde de birşey olmaz canım.
haklısın canım, sağol, bu sözlerin güç verdi bana teşekkürler....
inşaallah Allahın rızasını kazananlardan oluruz hepimiz, Allah sabredenlerle beraber bunu biliyorum.
dokunsalar ağlayacağım şuan inan: (
sinirlerim çok bozuldu çünkü dünden beri....
.
cok grcmis olsun canim.
HAFTANIN 1.si _________ - 1,2 kg. ________Nur1835
Gecmis olsun canim benim icimden gecenleri alttaki mesajinda sen yazmissinbende bugün baya üzgünüm ikindinden beri: (
çok önemli olmasada annemde bir rahatsızlık çıktı kontrol sonucu.
çok üzüldüm: (
hayat bazen çok üzücü: ((((
buna da şükür....
Gulum 50 kg da olsa burdasin seni seviyoruz cunku, ayrica bonus ara verdi seni kestirdim gozume rakip olarakyok canim 90lardan inmedim. en sevdigim en yakin arkadasim dostum bitanem Bonusuma destek icin geldim. o hamile simdi burayi birakmama karari aldik cunku guzel arkadasliklr kurduk ve o dogumdan sonra tekrr kilo vermeye devm edick ins.
eger rahatszlik veriyorsam kilo bildirimi yapmm hic sorun degil
Nurrrr bonusa selam sole
HAFTANIN 1.si _________ - 1,2 kg. ________Nur1835
bende bugün baya üzgünüm ikindinden beri: (
buna da şükür....
Sagolasin canima.s deyzem soyledim
Sagol canim sana da guzel bir haftasonu dilerimmerhabalar mutlu ve az kalorili bir hafta sonumuz olsuun
gökçecim elerine sağlık, tablo için teşekkürler : ) tüm bildirim yapan arkadaşlarıda kutluyorum
geçmiş olsun canım, yaşda ilerleyince bağzı hastalıklarla dr. konturolunda yaşamak zorunda kalıyoruz mağlesef....
gözümüzün önünde eridinKizin telefonun sarji bitmis bende onun uyanmasini beklerken kendimi resimledim
Eki Görüntüle 1234940 Eki Görüntüle 1234943 Eki Görüntüle 1234945
canım benim ne güzel sağlıklı bebğin cinsiyeti ne olursa olsun Allah hayırlısını nasip etsin :) seni seviyoruzVoşşş voş ta en sevmediğim tip olacan çırpı bacak
Alçak ben doğurana kadar 80 olucan dimi bunu planladın (gısganmış bınıs)
Gelemiyorum kusuruma bakma bakmayın :) dr kontrolüne gittim bebek çok iyiydi %60 kız ama kesin değil dedi bi dahakine kesin belli olur heralde sağlıkla doğsun inş.
Bir de müjde aldım hala oluyomuşum darısı her isteyene inş.
evet canım biliyorum telefon bağlatmicaktık zaten yalın internetti ama onun için de kablo bağlanıyor o olmadı :)çok sağol canım benim.
kızınıda gördüm, 41kere maşaallah....
rabbim bahtından güldürsün inşaallah canım.
evte canım, sağolasın.
telefonsuz internetlerde var haberin olsun: )
büyük ihtimal kızı ikiliycen ozaman: )
ikinizinde iyi olmanıza çok sevindim.....
hadi hayırlı olsun hala oluyomuşun: )
eline sağlık canım :)[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]ogretmenimcanimbenim[/TD]
[TD] 120 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]UmmuHureyra[/TD]
[TD] 317 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dayko[/TD]
[TD] 180 dk[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Haftanın spor birincisi ........ UmmuHureyra
Haftanın spor ikincisi ......... dayko
Haftanın spor üçüncüsü...... ogretmenimcanimbenim
canım delimideli nin internet paketi bittiği için giremiyor. ayın 10undan sonra dönecek..Bekliyorum Gökce, her ne kadar listede sonlarda yer alacak olsam da
Bu arada Elanur vardı, Delimideli vardı.. Kızlar nerdesiniz?
eline sağlık canım.. kızlar tebrikler :)HAFTANIN 1.si _________ - 1,2 kg. ________Nur1835
çooooookkk geçmiş olsunnn.. Allah büyüktür.. Şafi ismiyle bol şifalar versin anneciğinebende bugün baya üzgünüm ikindinden beri: (
buna da şükür....
Olsun kuzum ben size yetistim oyle dusun. Simdiden sonra da beraber gorelim eksileri dikkat edince oluyor canim yeter ki kacamak yapmaselamlar kızlarrr :) ben dün okul çıkışı anneme gittim o yüzden giremedim. şimdi evdeyim artık :)
biraz kaçırdım annemde
gözümüzün önünde eridinben hala yerimde sayıyorum :)
canım benim ne güzel sağlıklı bebğin cinsiyeti ne olursa olsun Allah hayırlısını nasip etsin :) seni seviyoruz
evet canım biliyorum telefon bağlatmicaktık zaten yalın internetti ama onun için de kablo bağlanıyor o olmadı :)
eline sağlık canım :)
canım delimideli nin internet paketi bittiği için giremiyor. ayın 10undan sonra dönecek..
eline sağlık canım.. kızlar tebrikler :)
çooooookkk geçmiş olsunnn.. Allah büyüktür.. Şafi ismiyle bol şifalar versin anneciğine
Senin hizina yetisemem amaa dikkat edeceğim :) insallah hep beraber verecegizOlsun kuzum ben size yetistim oyle dusun. Simdiden sonra da beraber gorelim eksileri dikkat edince oluyor canim yeter ki kacamak yapma
2 haftadir dugunler de kacirdim bende tatliydi borekti 90 altina inememistim bu hafta dikkat ettim sonuc ortada
Diyecegim o ki cok yazdim geneablan sayilirim senin bayrama kadar dikkat edilecek yoksa himmmmm
Ne demek canim :) hosgeldin tekrardaMerhabalar ek paket almak zorunda kaldim elektrikciler fatura yazmayinca mail atmak icin internet paketi almak zorunfa kalfim daha oncede ayni sekilde basima gelmisti 3ay gelmemistu 3ay odemek zprunda kalmistim
ogretmenim tesekkur ederim ilgin icin
kilo ne durumds bilmiom dengem ssti bu aralar spor diyet fazla yok
insl dengeyi saglicam
kim ar kim yok goruyoruz artk bu guzrl olmus :)
Hosbuldum :)Senin hizina yetisemem amaa dikkat edeceğim :) insallah hep beraber verecegiz
Ne demek canim :) hosgeldin tekrarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?