biz de seni seviyoruzgeçmiş yaparım bir ara kızlar.
iyiki varsınız, sizi çok seviyorum.
bugün annemgilin evini topladık artık, eşyaları bize indirdik, amaaan 2aydır baya ev düzeni olunca 4saatimizi aldı toplamak halletmek: )
benim 2kat ustumde olunca in çık
in çık çok yorulduk.
neyse bana spor oldu: P
hava bugün burada serinledi oldukça: )
yağmurda yağdı epey.
şuan telden yazıyorum size.
Olur oyle seyler ben kimsenin sorun edecegini dusunmuyorum canimMeyracim annen icin gecmis olsun...
Nurcum ayyy gercekten yanlis gormusum...diger arkadaslara haksizlik oldu... hakkinizi helal edin kizlar... ben 68,9 gecen hafta bu haftada 67,7 diye hesaplamisim yani rakamlarin yerini karistirmisim buyuk ihtimalle... ozur dilerim kizlar isterseniz duzelteyim?
Kolay gelsin canimgeçmiş yaparım bir ara kızlar.
iyiki varsınız, sizi çok seviyorum.
bugün annemgilin evini topladık artık, eşyaları bize indirdik, amaaan 2aydır baya ev düzeni olunca 4saatimizi aldı toplamak halletmek: )
benim 2kat ustumde olunca in çık
in çık çok yorulduk.
neyse bana spor oldu: P
hava bugün burada serinledi oldukça: )
yağmurda yağdı epey.
şuan telden yazıyorum size.
Enerjine hayranim cok guzel spor yapiyorsunDünün acısını az önce çıkardım.
Start it up (1/7) 34 dk ve hemen ardından da Leslie - Burn 30 dk.
Startdaki kol hareketlerini ve Burn-ü 1 kg-luk ağırlıklarla yaptım.
Bol ter atıp, bol su içtim.
Toksinlerden arınsın vucudummmm
uzulme canım canınıza bişi olmasın emekler ziyan olmuş ama yapılmayacak şeyler değil en azındanYaaa biktim bu dunyadan ya!!! Herseymi ters gider bir insanin hayatinda ya??? herseymi???
( esim ne guzel tam siteyi bitirdi derken, bilgisayar bozuldu hersey kayboldu... ( simdiden yeniden sifirdan baslicak offff...
ayni anda benim bilgisayardada kullanici profili sorunu cikti... benimde bilgisayarimdaki tum bilgiler yok oldu... okul icin 20sayfalik tez yapicaktim... yok oldu( offfff biktim yaaa biktim... allahtan daha tezi vermek icin onumde 3ay var...
Gecmis olsun canim benim icimden gecenleri alttaki mesajinda sen yazmissin
geçmiş olsun canım, yaşda ilerleyince bağzı hastalıklarla dr. konturolunda yaşamak zorunda kalıyoruz mağlesef....
çooooookkk geçmiş olsunnn.. Allah büyüktür.. Şafi ismiyle bol şifalar versin anneciğine
Meyracim annen icin gecmis olsun...
biz de seni seviyoruz
Kolay gelsin canim
Yaaa biktim bu dunyadan ya!!! Herseymi ters gider bir insanin hayatinda ya??? herseymi???
( esim ne guzel tam siteyi bitirdi derken, bilgisayar bozuldu hersey kayboldu... ( simdiden yeniden sifirdan baslicak offff...
ayni anda benim bilgisayardada kullanici profili sorunu cikti... benimde bilgisayarimdaki tum bilgiler yok oldu... okul icin 20sayfalik tez yapicaktim... yok oldu( offfff biktim yaaa biktim... allahtan daha tezi vermek icin onumde 3ay var...
Yok canım ne rahatsızlığı ben o amaçlı söylemedim yanlış anlama sakın sadece tebrik içindi:)yok canim 90lardan inmedim. en sevdigim en yakin arkadasim dostum bitanem Bonusuma destek icin geldim. o hamile simdi burayi birakmama karari aldik cunku guzel arkadasliklr kurduk ve o dogumdan sonra tekrr kilo vermeye devm edick ins.
eger rahatszlik veriyorsam kilo bildirimi yapmm hic sorun degil
Merak etme bunlar dediğin gibi imtihan sonrasında hersey iyi olacak cok cok gecmiş olsun umarım mühim birsey çıkmazbende bugün baya üzgünüm ikindinden beri: (
çok önemli olmasada annemde bir rahatsızlık çıktı kontrol sonucu.
çok üzüldüm: (
hayat bazen çok üzücü: ((((
buna da şükür....
İnşallah görürsün, spor yap bak nasıl gidiyor o kilolar. Eminim 99u gör gerisi daha kolay gelicek senin için canım. Başaracağız hep birlikteErteleye erteleye z7 20 de kalktım 740 da da evden çıktım şimdi servisteyim akşama gene uğrarım
Haftasonu cok kaçırdım denemez ama evde umreden gelme hurma vardı bir de meyve yedim ekstralar bunlar oldu
Bu hafta daha iyi olacak ve bu hafta 99 u göreceğim spor da yapsam iyi olacak :)
Erkencileri severimMerhabalar kizlar bnde erkenciyim bugn
bugun de dunde menum soyle
bi tabak taze fasulye 2yyk pilav
gayet saglikli ekmek fasulyeyle 1dlmcik kacirmisim spor yapmiuorm ama evde hareketliuim
Hep erkenciyimdir :)Erkencileri severimBi de spor yapsan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?