Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

geçmiş yaparım bir ara kızlar.
iyiki varsınız, sizi çok seviyorum.
bugün annemgilin evini topladık artık, eşyaları bize indirdik, amaaan 2aydır baya ev düzeni olunca 4saatimizi aldı toplamak halletmek: )
benim 2kat ustumde olunca in çık
in çık çok yorulduk.
neyse bana spor oldu: P
hava bugün burada serinledi oldukça: )
yağmurda yağdı epey.
şuan telden yazıyorum size.

Dünkü menümü yazıp hemen kaçayım kızlar işler beni bekler. Gezmelerdeydik dün, sabah erkenden çıktık yola. Dinlenme tesislerinde de hep sağlıksız hamur işleri olduğu için kahvaltımı ayran ve elmayla yaptım.
Bol su.. ( her dinlenme tesisinin tuvaletini ziyarettim)
Ara sade türk kahvesi.
2.öğün: alabalık ızgara, bol salata ve 3-4 çatal güveçte kaşarlı mantar.

Malesef spor yok, inşallah bugün acısını çıkartıcam.

selamun aleyküm :)
biraz tembellikteyim kahvaltımı yaptım tost ile.. şimdi de magazin izliyorum en son çocukken izlemiştim herhalde
biz de seni seviyoruz

Dünün acısını az önce çıkardım.

Start it up (1/7) 34 dk ve hemen ardından da Leslie - Burn 30 dk.
Startdaki kol hareketlerini ve Burn-ü 1 kg-luk ağırlıklarla yaptım.
Bol ter atıp, bol su içtim.

Toksinlerden arınsın vucudummmm

Selam hayirli aksamlar

Olur oyle seyler ben kimsenin sorun edecegini dusunmuyorum canim
Kolay gelsin canim
Enerjine hayranim cok guzel spor yapiyorsun
Bi de kocaman masallah diyim

Yaaa biktim bu dunyadan ya!!! Herseymi ters gider bir insanin hayatinda ya??? herseymi???
( esim ne guzel tam siteyi bitirdi derken, bilgisayar bozuldu hersey kayboldu... ( simdiden yeniden sifirdan baslicak offff...
ayni anda benim bilgisayardada kullanici profili sorunu cikti... benimde bilgisayarimdaki tum bilgiler yok oldu... okul icin 20sayfalik tez yapicaktim... yok oldu ( offfff biktim yaaa biktim... allahtan daha tezi vermek icin onumde 3ay var...

uzulme canım canınıza bişi olmasın emekler ziyan olmuş ama yapılmayacak şeyler değil en azından

Gecmis olsun canim benim icimden gecenleri alttaki mesajinda sen yazmissin
geçmiş olsun canım, yaşda ilerleyince bağzı hastalıklarla dr. konturolunda yaşamak zorunda kalıyoruz mağlesef....
çooooookkk geçmiş olsunnn.. Allah büyüktür.. Şafi ismiyle bol şifalar versin anneciğine
Meyracim annen icin gecmis olsun...

çok sağolun canlarım.

biz de seni seviyoruz

Kolay gelsin canim

sağol balım.

canım öyle deme lütfen...
vardır bunda da bir hayır inşaallah....
bazen herşey ters gider hepimizde.

Günaydın kızlar haftasonu ugrayamadım
Cumartesi full temizlik vardı bana gelen kadın hamileymiş dur dedik öyle çalışılır mı birsey olur suçlusu biz oluruz çalışma artık dedik 2 kızı var eşi illa erkek istiyormuş iyi dedik hayırlısı olsun kayınvalideme de geliyordu yeni birini bulana kadar iş basa dustu

Koridordadi Hint kilimlerini mutfagınkini makinada yıkadım sil süpür çamaşırlar yatakları da değiştirdim balkonları yıkadım camların sadece pervazlarını sildim ama cok yoruldum

Esim de balkondaki çiçekleri domates biberleri temizledi

Dün de sabah 9 da annem aradı programınız yoksa geleyim dedi o arada cocuklar uyandı onlara kahvaltı yaptırdım
Annem de 11 gibi geldi esim hastayı o da geç kalktı annemle kahvaltı yaptık sonra esim de katıldı
Annem fasulye bambaşka getirmiş onları pişirdi bir de makarna yaptık çocuklar yemezse diye

Esim çöpleri atmaya gitti dedim yoğurt alır mısın bir geldi pazar alışverişi de yapmış

Mantar biber domates soğan da almış ki mangal yapalım dedi kasabı aradı köfte et kömür istedi
Bol sebzeli mangal yedik aksam yemeler de bugüne kaldı

Erteleye erteleye z7 20 de kalktım 740 da da evden çıktım şimdi servisteyim akşama gene uğrarım
Haftasonu cok kaçırdım denemez ama evde umreden gelme hurma vardı bir de meyve yedim ekstralar bunlar oldu

Bu hafta daha iyi olacak ve bu hafta 99 u göreceğim spor da yapsam iyi olacak :)

Yok canım ne rahatsızlığı ben o amaçlı söylemedim yanlış anlama sakın sadece tebrik içindi:)

bende bugün baya üzgünüm ikindinden beri: (
çok önemli olmasada annemde bir rahatsızlık çıktı kontrol sonucu.
çok üzüldüm: (
hayat bazen çok üzücü: ((((
buna da şükür....
Merak etme bunlar dediğin gibi imtihan sonrasında hersey iyi olacak cok cok gecmiş olsun umarım mühim birsey çıkmaz

İnşallah görürsün, spor yap bak nasıl gidiyor o kilolar. Eminim 99u gör gerisi daha kolay gelicek senin için canım. Başaracağız hep birlikte

selaaaammmm :)
yine pek kalabalık değil buralar.... herkeste bir telaş :) ben iyi gidiyorum bugün de :)
erkenden kalktım saat 5te.. namaz kıldık kahvaltımızı yaptık.. okula gittik. çocukların kitapları gelmiş onları sınıflara taşıdık 2 kat in çık epey spor oldu :)
şimdi de okuldan geldik yemekleri yaptım evi toparladım çamaşır astım o sırada eşim uyumuş şimdi onu bekliyorum yemek için.. çok acıktığım için bi elma yedim yemeğe kadar... bende durumlar buduurr :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…