Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar Forumda "Ev işi-temizlik yaparak zayıflıyoruz" diye bir topik olsa ne güzel olur. Acaip gaza ihtiyacım var da.
Her kes yazsa neler yaptığını, işte mesela 1 saat ütü ne kadar kalori harcandığını filan. Coşarız sanki

Selam kizlar
Frida gittimi misafirler
Bonus
Nur hanimcimm bu hafta iyice yogunsundur artik

evet canım yiğenleri dağıtım ama biri diğer amcasına gitti 2 gündür ayın 13 ündede babası gelicek 15 inde okuluna yerleştirip gidecek yani misafirim olur yine.... bu ara hafta sonuda uzak bir akrabamızın cenazesi oldu ona katıldım, dün akşamda kardeşimin kız arkadaşında yemeğe davetliydik güzel geçtii : ) bu hafta içi kardeşimin atanması beli olucak heyecanlıyız atanacak mı, atanacaksa nereye atanacak yüreğimiz ağzımızda bekliyoruz vallahi ...
geçen cumadan beri yediklerimede hiç dikkat edemiyorum mağlum günlerimdeyimde bayağı kaçırdım yani...
bizim bu yakınlarda belediyenin spor salonu yapılıyordu ona gidip baktım bu gün henüz bitmemiş çalışanlar en geç 15 güne biter dedi ona kaydımı yaptırayım diyorum işte böylee ..

sen napıyorsun nasılsın ?

güzel olur evlerde temiz olur yine bu konudada elline su dökebileceğimi zanetmiyorum da ama banada iyi gelebilirdi mesela yarın eve bir süpürge çekip banyoyu yıkasaydım bana yeterdii ben hem tembelim hemde ellim ağırdır da

Günaydın kızlar nasılsınız
Bugun midem gene nane molla
Umarım az yerim hem öğlen dolgu da yaptıracağım dişçide o yüzden de kaçırmam sanırım

Dünkü menüm

Sabah 2 dilimçok tahıllı ekmek peynir maydanoz

Öğlen sandviç süt grisini

Ara kuruyemiş
Aksam bamya 1 dilim ekmek
5-6 hurma 2 parça köme bir parça da kadayıf tatlısı ( alt komşu almış bize de dolapta olunca dayanamadım olmasa yemiyecektim(

Benim de elim ağır ve tembelim eskiden böyle değildim bunların hepsi kilodan

Öğretmenim bu hız
öğretmenim bu hızına enerjıne hayranım hep kosturyorsun maşallah sana sen bu gidişle iyi de kılo verirsin

Selam kizlar
Basiniz sagolsun canim
Gelin hanimlami tanistiniz gorumcemi oluyorsun
Insallah kardesinin atamasi da istediginiz gibi olur canim
Okurken aklima hemen dugun geldi tanisma fasli basladiysa ardindan o da gelir varmi oyle bi niyet (merakli melahat gibi amma sordum he) diyecegim o ki sende o zamana incecik bi hatun olursun motive olmak icin bir neden daha
Erkek kardesimin 15 aylik oglu var ben simdiden onun sunnet dugunu nu dusunuyorum gecen netten kiyafetlere bakiyordum dal gibi hatunlar ,abiye al beni diyor resimlerde esime dedim ben de boyle olacam yigitin sunnetine soylee bi kiyafet alicam
Kardesimin kayinbiraderlerin dugunlerinde hep kiloluydum istedigim gibi bisi alamadim bu sefer cok fena acisini cikaracam
Ayni ben valla hiccc sikintiya gelemem alt komsum temizlige baslar 2 gunde butun evi elden gecirir ben 1 hafta da amann ev kaciyomu yavas yavas oluversin demi
Benim de elim ağır ve tembelim eskiden böyle değildim bunların hepsi kilodan
Gecmis olsun canim

selamun aleyküm güzeller
şimdi istanbuldan geldim. yorgun ve bitkin bir haldeyim. iki gündür yine hep ekmek arası yedim. bu hafta yine artı garanti
ay bir evde kalıp düzenimi kuramadım.

Selam kızlar servisteyim eve dönüş yolu
Bugun dediğim gibi dolgu yaptırdım gene birsey yemedim pek aksama da kaçırmasam super olur
Karnım zil çalıyor gerçi
Bu hafta 99 şu rakamları göreceğim inşallah
Ondan da hızlıca inerim umarım ümmü gibi spor yapabilsem daha güzel olacak ama yapamıyorum bir türlü

Son düzenleme:

sağol canım

bir erkek kardeşimden zaten görümceyim diğer erkek kardeşiminde sevgilisi var. zaten yaklaşık 1 yıldır bir arada sayılırız kızımla tatilimizin bir kısmınıda gelinimiz ve gelin adayımızla birlikde yaptık çok iyi geçtii. evlendirme niyeti tabiki var ama bunun kararını ve zamanını çocuklar vericek hayırlısıyla kardeşim bir atansın gelirini eline alsında gerisi kolay ....
gelin adayımızın ailesiyle tanışmadık çünki yalnız yaşıyor ailesi İstanbul dışında tabi iş resmi durumlara düşünce aileyle tanışıp resmi olarak kızı istiycez...bizde herşey imza değil kardeşim elinden tutup getirmişse zaten biz ona gelin gözüyle bakarız ayrıca bizde gelin çok değerli ve kıymetlidir ...

bizde kızımla öyle motive olmaya çalışıyoruz her an mezuniyete şunu giyeriz, sünete bunu giyeriz veyaa düğünde şunu giyeriz ama daha ince olmamız lazım diyee bakınır dururuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…